60268
  • Nephin
    Köszönjük az infókat, bár meg kell jegyeznem, hogy sok kérdés, amit feltesztek, régóta rendelkezik válasszal, mégpedig hivatalos forrásból... :)

Csak Kazagor kérdéseit nézve például a hajót a fővárosban kapjuk meg, módosítani jelenleg nem lehet, kivéve az űrharcban felszedett fegyvereket és egyebeket (funkcionális módosítás, nem vizuális), az űrharcért XP-t és kreditet kapunk, semmilyen skill nem lesz hozzá, amint megkapjuk a hajót, mehetünk, amerre akarunk...

A teszterektől származó infók között is sok a válasz (maradva Kazagornál): nincs AOE lootolás, az inventory pedig egy "zsák", amit kezdésként 15000 creditért növelhetünk (gyakorlatilag plusz sort/sorokat kapunk).
  • Kazagor
    Ha még lehetséges, akkor szeretnék további kérdéseket feltenni:

- az űrhajónkat kb. milyen szinttől szerezhetjük meg, hol és hogyan?

- az űrhajók berendezhetőek. De mennyire? Vannak megkötések? Értem itt azt, hogy olyan szabadon rendezhető a belső tér mint az SWG-ben, ahol bármit bárhová tudtál mozgatni, forgatni mindhárom irányban, és akár több mint 1000 tárgyat is el lehet helyezni, vagy inkább olyan mint LOTRO-ban, ahol berendezési fix spotok vannak, ahová le tudsz rakni egy oda illő tárgyat és ezek száma is szánalmasan kevés.

- ahogy megszerezzük a hajót, azonnal mehetünk az űrbe questelni, harcolni?

- az űrharc fejleszti a karakterünket? Ha igen, akkor csak xp-t kap, vagy van-e valamilyen pilóta skill ami fejlődik, és ennek fejlődésével nehezebb küldiket kapunk, több skillt használhatunk stb.?

- inventory. Zsákhelyek. Ez itt hogy megy? Egyszerüen megveszem a nagyobb tárhelyeket egyre több creditért, és ezáltal bővül a zsákomban levő helyek száma, vagy van x zsákhely, ahová különböző kapacitású zsákokat tudok venni, késziteni, találni stb. és igy növekszik a tárhely?

- AoE loot van már a bétában?

Hirtelen ezek jutottak eszembe.:)
  • Torzonborz
    későbbre is kell hagyni valamit ( értsd kiegben is jöhetnek majd fajok).
  • sasvader
    hát nem is tudom én egy kicsit kevestellem játszható fajokat,hiányolom: Rodian-t(JediAcademy is lehetett vele lenni),Togruta,Chagrian,Kel Dor,...stb habár kicsit messze van megjelenés remélem bövülni fog.
  • j0nNyKa
    sith assassin stealth, sith mara / jugger charge

ezen kívül csak az operativ van, ami félig melee, félig ranged, annak is van stealthje, szóval ott sincs probléma

igazából az a lényeg, hogy minden harcot te kezdeményezel, és te irányítasz, ha mérsékelten ügyesen játszol

pvpben nem tudom, hogy mi a helyzet

ja igen, én ugye csak az empire oldalról beszélek az ilyen példáimban, ez azért van, mert k***ra nem érdekel a republic oldal, és mert úgyis 95%-ban ugyanaz vonatkozik rájuk is
  • [HUN]Crassus
    mennyire OP egy ranged egy melee-hez képest? értem ezalatt a legtöbb játékban már 2-3 lövést bekap egy melee mire közel ér....itt kompenzálva van ez az előny?
  • j0nNyKa
    csak a zabrak SI rabszolga
  • N1ggA
    Arról tudsz valamit, hogy ha Sith Purebloodként kezdesz Inquisitorként, akkor is rabszolga vagy? Mert sokan azt tippelik, hogy azért nem jelentették be a Bwnél hogy lesz PB SI, mert nem lesz, mert nem passzolna a háttérsztorival egy Sith fajú rabszolga.
  • j0nNyKa
    nem nyomkodtam végig, csak belementem, az empire oldal:

Sith Warrior: Human, Sith Pureblood, Cyborg, Zabrak
    Sith Inquisitor: Human, Twi'lek, Rattataki, Zabrak, Sith Pureblood
    Imperial Agent: Human, Chriss, Cyborg, Zabrak, Rattataki
    Bounty Hunter: Human, Cyborg, Zabrak, Rattataki, Chriss
  • sasvader
    j0nNyKa!
    Megmondanád nekünk az összes játszható fajt amivel lehet nyomulni?
    persze hacsak szabad:)
    Válaszodat előre is köszönöm!
  • Warden
    Mi a manóéert érdekel ez a játék téged?Ott van neked a wow topik ami a szavaiddal élve 2020 ig piacvezető mmo marad,lesz,volt vagy mi a bánatot írtál.Ott majd nem zsíroshajú idiótákról kell beszélned hanem a legeslegeslegújabb patchről ami még 10 millió előfizetővel gyarapítja a wow táborát mert mineden egyes patchel valami új, valami szép és különleges kerül a játékba.Sok sikert hozzá.

ahogy jhonyka is írja (hálás köszönet nekei az információkért) történet középpontú játék lesz ergo, min 8x200 órád lesz vele játszani.Több mint 5 év wow után aki ezt a játékot választja az nem feltétlen akar még egy este 20-24 ig raidelünk heti 5x mert az jó típusú játékot.No de ne búsulj neked ott marad a wow a jó sok előfizetővel,mivel valóban egy jó játék az csak hát öt év alatt kiba.. mód bele lehet fásulni.Ez meg legalább az újdonság reményével kecsegtet PONT
  • j0nNyKa
    nem vastag, pont jó, pontosabban nekem tetszik, jól áll a karakter kezében

Hothra mennék én is nagyon szivesen, de az magasabb szintű hely, az első bolygó, amire átmész, az mindenképp az adott frakció "főváros bolygója".
  • EnxTheOne
    Megölni enemyt a lootért? Ez jól hangzik. :D De a történet nagyon fontos.
    Az rpgben számomra nem az a legfontosabb hogy megölök 10 yetit, és utánna rakok 5 pontot a dexteryre, hanem maga a történet. Kotor se lett volna túl sikeres ha annyi lett volna a történet hogy "Jött a gonosz sith. Mentsük meg/igázzuk le a galaxist."
  • EnxTheOne
    Egyébként a fénykard markoltata az nemtul vastag? Képeg alapján ugy emlékszem hogy kurva vastag. :D

Egyébként ti melyik bolygora mennétek el elöször? Én a hothra.
    Ha sandbox lenne, akkor ölnék mindenkit aki a területünkre jönne, :D
  • j0nNyKa
    ugyes vagy.
  • FSpofon
    És mindezt centi vastag szemüvegben, zsíros hajjal, bigmactől nőtt sörhassal.. esetleg még be is öltözve. Ilyen beteg embereknek írják a játékot? omg
  • FSpofon
    Azért más a pve beállítottság (meg akarok ölni enemyket lootért), mint a ratyi szerepjátékosság ahol olvasgatni akarok random történeteket meg ilyenek.
  • j0nNyKa
    pve beallitottsagu playereknek is boven lesz szerintem content max szinten, miert ne lenne? nem hulyek a bional, sem az ea-nel :)

masfelol meg a pve beallitottsagu playerek kapnak 8x200 oranyi eltero, erdekes tortenetet, amit vegig nyalazhatnak, ami lassuk be, boven tobb, jobb, mint az eddig megjelent mmo-kban
  • Witcher
    Azt írták hogy egy átlagos player 200 óra alatt éri el a max lvl-t! Na már most ezt nevezhetjük soknak ( PvP, és endgame beállítottságú playerek ), nevezhetjük kevésnek is ( PvE,RP beállítottságú playerek )!
  • Kazagor
    Ez jó hir, köszi a gyors választ.:)
  • j0nNyKa
    olvasd el figyelmesen, hogy mi tortenik - nem az en karaktereim, csak neha rajuk nezhetek :)

tobb annal sokkal a level 14, pontosan nem tudom mennyi, en a ~3 ora jatek alatt osszesen olyan fel szintet fejlodtem az assaval, es olyan 1 egeszet a warriorral, pedig nagyon-nagyon-nagyon probaltam veluk porogni :)
  • TDC Geronimo
    Szerintem közösen tolták a karikat és nem kezdett újat. Én azt hallottam, hogy iszonyat lassú a fejlődés.
  • Kazagor
    "3 ora jatekommal (2 ora sith assassin, level 14 kornyeke, es egy ora sith warrior, level 6 kornyeke)"

Ez valóban igy van? Tényleg 2 óra volt a lvl 14? Mert ez nekem rohadtul nem tetszik, hogy ilyen gyors a szintlépés. Én reálisnak elérni a lvl 10-et kb 6-8 óra játékidőt tartanék. Remélem itt nem 1 hét lesz a lvl 50 mint Riftben.
  • j0nNyKa
    ezt erdemes lesz meghallgatni szerintem
  • j0nNyKa
    a fenykard temahoz meg annyit, hogy fenykard + vibrokard hasznalhatoak egyutt, ugyhogy amig a marauderek nem talaljak meg a 2. fenykardot, tudnak dual wieldezni ilyen modon
    egyebkent az 1. fenykard megtalalasa utan attol fuggoen, hogy ki mennyit tokol mellekkuldetesekkel, eleg hamar lehet talalni tobbet is, 2agut, simat, mindenfelet, ugyhogy az advanced classokkal 11-12es szintre tuti megvan a megfelelo felszereles

a kardokat egyebkent mind2 karakterrel 9es szinten talalta meg a srac

btw, az assa most level 15, a warrior level 12, jatszani nem tudom, mikor fogok veluk..
  • j0nNyKa
    4728: nekem is a bohoc class lesz a kedvecem, illetve a mainem - szerintem meg a trooper bohoc class, ezvan

4730: nem tudom, mert nalam be van kapcsolva a felirat, es nem hagytam ott soha a gepet, igy mindig mindent egybol tudtam :)
    mondom, arra kell gondolni, amit a mass effectben / dragon age-ben tapasztalt az ember

4731: pont ugyanannyit fog ugralni a 2 kaszt, charge van mind2nek, es pont

4733: igen, hasonlo modon jutnak hozza, es nem, semmi epic nincs a valasztasban, perpill level 10-nel egyszeruen eled bassza, hogy mi akarsz lenni, valasztani MUSZAJ, tehat a 11es szintlepesed mar mindenkepp valamilyen advanced classkent fog megtortenni, ennyi
  • Boncmester
    Ugye az SW és az SI is valami epic questben kapja meg a kardját, mint a JK a videóban?
    Mikor és milyen módon lehet AC-t választani, az is valami hasonló epic dolog? :)
  • Torzonborz
    nem baj , majd szerzünk Neked bohócruhát

• Svenhassel
    Azért a Sith Juggernaut nem egy ugrálós "bohóc" kaszt szerintem :) A Marauder már annál inkább...
  • Boncmester
    Itt a szövegekkel kapcsolatban annyit, hogy láthattuk a 3 órás tesztvideóból is, hogy ott nem volt bekapcsolva a felirat, viszont amikor a csávó a kérdés után egy ideig nem válaszolt, akkor megjelent a felirat, ami kb összefoglalta a kérdést, amire válaszolni kellett... Szóval szerintem nem lesz semmiképp sem olyan, hogy otthagyod vmiért a gépet, és aztán nem fogod tudni, mit is kell csinálni?
  • TDC Geronimo
    Én az leszek :y
  • Bhalage
    sztem a sith warrior egy bohoc class :o)
    kulonbozo mozgasok egymasutanja - ?ugrabuga? fejloves es meghal -.-
    ha repi lennek akkor trooperrel irtanam oket ;d

amugy jok a leirasok! +like
  • j0nNyKa
    par mondatot leirni nem faradtsag, te is megtenned szerintem

mostansag nem nagyon lesz alkalmam olyan idopontot talalni, hogy jatszak a srac accaval, ugyhogy ebbol a 3-4 ora jatekombol kell gazdalkodni, de amire csak tudok, valaszolok :)

illetve a beta forumokon ha valami ertelmes info felbukkan, azt meg tudom osztani, bar sajnos a beta forumokon nagyon sok minden van, csak ertelmes info / ertelmes emberek nem... :)
  • Witcher
    Köszi a gyors és kimerítő válaszokat! :) Na meg persze köszi hogy fáradozol és megosztod velünk észrevételeidet! Respect!
  • j0nNyKa
    nem tudom, miert, de gep config alapjan valogatnak, ezt ok irtak valami statement-ben.. gondolom optimalizalas miatt probalnak mindenfele rendszereket bevalogatni

amerikai, de beta forumon irt par angol, hogy nyomjak ok is

4722: az a baj, hogy kurvara elfogult vagyok, es nem tudok rosszat irni a jatekrol, komolyan nem - egyszeruen elveztem, es kesz
    hianyossagok persze vannak, de alapveto problemat en nem fedeztem fel
    az end game content az egyeduli hatalmas kerdojel, mert arrol meg semmi info
    illetve olyan apro dolgok, minthogy nekem spec. nem tetszik a flashpointokban a converstaion rendszer, miszerint random kockadobas alapjan ad 1-1 valaszt 1-1 jatekos - es bizony vannak olyan valaszok, hogy "leszarlak, nem vallaljuk ezt a missziot" - szerintem ebbol lesznek problemak, ha az ember nem baratokkal jatszik

4723: sajnos nem az en fenykardom, de igen, megvan, es kurvara "elethu", engem nagyon megfogott, mint lentebb is irtam az animacioknal
    nem hegyesedik egyaltalan, vagyis nekem egyaltalan nem remlik semmi ilyesmi
    persze ertelek, es igy latatlanban azt mondom, hogy nem fogsz csalodni, elvezni fogod :)

4724: van craft, persze, en szemely szerint nem kuldtem el tarsakat craftingolni, de amikor belogoltam, dolgoztak boszen a hajon :)
    szoval velemenyem nincs, illetve az eddig kapott infok alapjan az, hogy kurvajo lesz, mert nem kell nekunk ott allni, es varni, hogy a craft csik 225x vegigmenjen, hanem ugye ezt csinaljak a companionok
    + ad egy jo kis feelinget a craftingnak, hogy a tarsak dolgoznak a bazison (hajon), te meg addig kalandozol (az egyik tarsaddal az oldaladon)

ami itt talan negativum lehet, hogy az erohasznalo kasztoknal teljesen folosleges az osszes crafting spec, csak az a jo, amelyik a fenykardokat turbozza fel kristalyokkal, es ilyesmikkel
    persze, wowban is ilyesmi volt a helyzet, megvolt, hogy melyik kasztnak mit erdemes gyurni, de ettol fuggetlenul picit zavar

economyrol sokat nem tudok mondani, AH van, bank van, ha valaki nagyon craftra akar ragyurni, az megteheti, es nyilvan meg lehet elni belole
    receptek esnek mobokbol, meg questekbol is, allitolag magas szinten vannak brutalisan ritka, egyedi receptek
    penzt en nem hianyoltam, mert rengeteg quest van, ertelmes, jo cuccok a rewardok, es a loot is kielegito, barmelyik sima mobbol kieshet olyan cucc, ami ha csak kicsivel is, de jobb, mint az aktualis targyad
  • Torzonborz
    craft van már ? ha igen kipróbáltad ? ha igen mi a véleményed róla ? economy mennyire lehet jelentős a játékban ?
  • Witcher
    Akkor már a fénykardod is megvan gondolom. Elég élethűen van kidolgozva? Mármint amit a gameplay-ekből lehetett látni nem igazán úgy nézett ki mint amit általában a filmekben megszokhattunk. Szóval az elejétől a végéig egyforma vastagságúnak kellene lennie a fénynyalábnak, de én úgy látom hogy az elejétől a végéig folyamatosan vékonyodik és a vége már szinte hegyes. Nem tudom elég érthetően írtam-e körül, de gondolom érted miről beszélek?
  • Chris
    Köszi a válaszokat. Akkor a tárgyilagosság kedvéért lenne egy szokatlan kérésem. Tudnál írni mondjuk 5 olyan dolgot is, amik nem tetszettek a játékban? Természetesen itt nem olyanokra gondolok, amik még nem kerültek bele.

• N1ggA
    Írod, hogy a gép config alapján válógatják be az embereket. Ezt hogy kell érteni? Minél kiegyenlítettebb legyen, vagy inkább jobb/rosszabb gépek?

Valamint: a kedves ismerősöd európai? Szóval már tuti elindult az eu teszt?
  • j0nNyKa
    4717: Jol mondod, a latvany lenyugozo. Es nem csak maga a taj a lenyeg, bar mar az is onmagaban brutalis. Kiemelnem a karakter animaciokat, mert iszonyat jok. Nem csak kulonbozo mozgasok egymasutanja, hanem osszefuggo, latvanyos mozdulatsor. Valahogy olyan erzesem volt pl. a sith warriorral, hogy igen, ahogy anno meg lett almodva a star wars vilagban egy felelmetes sith harcos, az valahogy igy nezhetett ki. Porgos, latvanyos, osszefuggo, "feelinges" minden mozdulat.
    Zenekre igazan nem is figyeltem oda, de igy belegondolva mindig a helyukon vannak, teljesitik a feladatukat: jo hallgatni oket, es fokozzak az adott helyszin / esemeny hangulatat. Rosszat errol sem tudnek mondani. Egyebkent ami rettento jo, azok a szinkronhangok. Filmben erzed magad toluk.

4718: igy van, egyebkent kurvara ertheto minden, es be lehet kapcsolni a feliratot
    1-1 "ciklusban" egyebkent mindig viszonylag rovid szoveg van, mondjuk egy atlagos mondat
    valami olyasmit kell elkepzelni, mint a mass effektben / dragon age-ben

4719: nem nagyon akarok wow-val peldalozni, de olyasmit kell elkepzelni
    kezdo resz (elso 3-4 szint) az viszonylag zart, illetve a sith warrior / sith inquisitior kezdoteruleterol tudok nyilatkozni (ugye ugyanonnan kezdenek), ott egy sith templom van, kulonbozo lejarokkal, szintekkel, eleg zart, linearis
    azutan ha kikerulsz onnan, kapsz egy nyiltabb terepet, persze a fontosabb reszekre utakkal, osvenyekkel, de persze, vannak nyiltabb reszek, nagyobb "bazisok", tisztasok, ilyesmik
    2. bolygo is wow feeling, nem folyoso-rendszeres, hanem nagy nyilt terep, a fontosabb reszekre utakkal, es persze a szokasos barlangok, es egyeb zart reszek is megtalalhatok, azok mar inkabb folyoso-szeruek