60928
  • Kazagor
    De ez inkább max 7 éve volt, mivel SWG 7 éves most:)
  • Kazagor
    Jaja, játszottam vele 3 évet, de ez a hiba ott még mai nap is megvan:)))
  • Wlanseraf
    Ez volt az SWG-ben is az elején:) sőt volt amikor KD-ben húzott maga után a mob:))))) csak az 10 éve volt:D
  • Wlanseraf
    Remény hal meg utoljára:D
  • Kazagor
    Én EQ1-el kezdtem '99-ben:)

Egyébként csak engem zavar a Tattoine videót megnézve, hogy amikor Knock Down-ol a BH, akkor az ellenfél mindenféle elesés animáció nélkül 1 ezred mp alatt vizszintesbe kerül? Egyik időpillanatban még áll, a következőben pedig mindenféle átmenet nélkül már fekszik. A felállás animáció az ok, az megvan.
    A másik zavaró dolog, hogy mikor KD után lefeküdt az npc, akkor néha forog a függőleges tengelye körül, ami kb. a lábfejénél van. Eszméletlen zavaró hibák.
  • najó
    amugy létezik egy jó videó a gamehez a traileren kivul?:) pls linket!!:)
    warden amit linkeltel az atomuncsi és ottis csak állnak es lovik egymast mozgás nelkül,kb annyi hogy tudjuk a meleenek van chargeszerusege:)
  • Boncmester
    Amúgy meg most nem keresem elő, mert meló van, de volt olyan videó kb 1 éve (fan videó összevágva gameplayből emlékeim szerint) ahol a TOR-beli harcot hasonlították össze más MMO-k, köztük a WoW harci jeleneteivel, és ég és föld a különbség a TOR javára.
    Mondom, nem láttam a tegnapi streamet, de ami csatákat eddig láttam a játékból, azok messze jobbak, mint bárhol máshol.
  • [HUN]Crassus
    nah ja! nekem WOW volt és ahhoz tudok viszonyítani.....megjegyzem már jóideje várom ,hogy mire tudnám cserélni és SWTOR nagy potenciával bír:P
  • Wlanseraf
    - 5 millió kinai goldfarmer:D
  • [HUN]Crassus
    jaja lehet rossz példa ,de mégis azzal játszanak 10+ millióan....
  • Tababo
    de ez mindig is így volt, meg így is lesz sajna

mellesleg szerintem is 2012 lesz az megjelenés...
  • Wlanseraf
    Mindenkinél akkor kezdődik az MMO korszak amikor először játszott vele:) nálam pl. SWG ami kicsit előbb volt mint a WoW:D
  • Cat 02 #5447
    De utálok olyan MMO-ról videót nézni amit nem játszottam még. Ott van 1 raklap skill meg minden és egyikről se tudom mi micsoda :D

#5444: top rated komment, van benne valami :|
  • Torzonborz
    agreed
    páran úgy beszélnek a wowról mintha az fosta volna a spanyolviaszt.
  • Nephin
    Ezt sokan hajlamosak elfelejteni. :)
  • Braikingboss
    Hát igen ez rossz példa videó mert itt is segglámák tolják. Kemény 2 képességet használ azt várja hogy lejárjon a cc és megint gondolkodik 10 percig mit kellene nyomni:D
  • Cat 02 #5443
    Miért ne tudta volna ? Volt előtte EverQuest meg egy raklap fizetős MMO :/
  • Warden
    Ehh nézd meg eztmeg ezt.Ebben van combat meg csapat meg kisnyúl ami neked kell.Ezek az arcok akik nyomják már játszottak mmo val.

A magam részéről igazáből a legnagyobb gáznak azt tartom hogy béta időpont sincs és szeptember-októberig az sem lesz, úgyhogy ez a játék legjobb esetben is 2012 március-május azaz közel még egy év.
  • [HUN]Crassus
    ez teljesen jogos hiszen 2002/3 ban a nagy etalon WOW indulásakkor azt se tudta senki ,hogy mi micsoda vagy merre-meddig.Csak azóta tudod eltelt 8-10 év és a piaci igények ERŐSEN megváltoztak...a játékosok "kiokosodtak" már tudják mit várnak el egy havidíjas játéktól.
    És ha egy ilyen dirrel-durral beharangozott reményekkel teli trónkövetelő MMO a megjelénse előtt pár hónappal a világ legnagyobb játékexpóján arra képes mint egy browseres game akkor ott baj van....
  • Nephin
    Ha nem foglalkozol a tényekkel, csak rageragerage, akkor hiába is mondok bármit. Egy adott körülményekhez szabott stream alapján olyasmikért lehúzni a játékot, amikre van jó minőségű ellenpélda, szerintem nevetséges, de én szemellenzős fangirl vagyok. :P
  • Svenhassel
    És? Attól még lehet jó játék, vagy nem? Engem aztán hidegen hagy, hogy esetleg ezért egy-két ember nem veszi meg egyből a megjelenés után.
    Ha jó lesz a végleges úgyis játszani fog elég ember.
    Viszont ha így adják ki (amit kétlek) az tényleg gáz lenne, de erre kicsi a valószínűség...
  • [HUN]Crassus
    tényleg ne haragudj meg,de ez olyan magyarázom a bizonyítványom....
    ha most látnám először a játékot szó szertint kiröhögném és legyintenék rá....és nem vagyok ezzel egyedül
  • Nephin
    Nézd meg az elején, ott mondta, hogy régen látta és nem tudja, hogy mit hol keressen, azért bénázik. Az új UI-t nemrég rakták fel a tesztszerverre.
  • Cat 02 #5436
    Amúgy mondta, hogy csalt és pl annak a kis micsodának (kikerüli az sw fanboyok köveit) nem is kéne vele lennie még.
  • Kazagor
    Azt azért csendesen, suttogva megjegyezném, hogy én még életemben sohasem láttam ennyi videót, trailert, bemutatót és infót egy MMO-ról annak megjelenése előtt. Lehet, hogy pont ez a baj, hogy túl sok információhoz jutunk a megjelenés előtt, és ha abba néha becsúszik egy gyengébb eresztés, akkor meg megy a lázadás.

Szerintem nem a gameplay vidókkal fogják eladni ezt a játékot. Az SW név eladja magát. A kérdés itt nem ez, hanem az, hogy az 1 hónapos ingyen játék után mennyien fognak befizetni rá, mennyien maradnak tovább játszani.
  • Nephin
    Nem. De ha bolygóbemutatót hirdetnek, akkor nem sírok, hogy milyen a combat... azt majd a combatbemutatónál, ha nem tetszik. Hopp, azt mondod, ez már volt a PAX-on és nem is volt rossz? Még ilyet... :D
  • N1ggA
    Honnan tudod, hogy régi build?
    Az UI már az új volt, meg pl. mondta 1-2 bugra, hogy ne izguljunk, ezt majd ki fogják javítani. Nekem nem az jött le, hogy régi build.
  • [HUN]Crassus
    de most komolyan szerinted a Trailerrel adják majd el a játékot?
  • Nephin
    Valószínűleg azért nem adnak még ki, mert nem végleges, ami kijött a tesztekből, azok is sokat változtak azóta... de ezt johnnyka jobban tudja.

A tesztinfók és leakek nagyon kis száma egyébként szerintem épp azt mutatja, hogy baromi jó lesz a játék, hiszen ha nem lenne az, ugyan kit érdekelne, hogy kitiltják az accját akár a véglegesből is... Több ezer emberből néhány leaker kockáztatta csak meg.
  • Nephin
    Tatooine-on Erickson játszott, mondta, hogy régen látta ezt a buildet meg a BH-t, nem tudja, mi micsoda pontosan. Ez egy. :)

Alderaanon random playerek vannak, ez pedig olyan, mint bárhol: amilyet kifogunk. Ez kettő. :)

Három: gameplay a Taral V hivatalos videó, ez egy Tatooine-bemutató volt egy kérdezősdivel összefűzve, de tudom, hogy hiába mondom el 100x... :)
  • Kazagor
    Hiába mutatnak 1 azaz 1db talent treet a 16-ból, ha azon csak szines ikonokat látok és nem tudom melyik mit csinál.
  • Torzonborz
    talent helyett nem lehetne esetleg AC-t írni vagy mi az ?
  • BoneDragon
    Egyik videóba mutatják a talent tree-t, de olyan pixeles, hogy semmit se látni...
  • Kazagor
    Én azt nem értem, hogy a béta alatt hogyhogy ezek még nem szivárogtak ki, és miért nincsenek még talent builderek irva ezrével.
  • [HUN]Crassus
    ne legyetek már ennyire fanboyok komolyan! a fél világ az E3-at nézi és egy ígéretes gameplay helyett kaptak egy nevetséges szart amiben életükben nem MMO-zott barmok IQlow módon baromkodnak a pályán....EZ SZÁNALMAS! és nem méltó ahhoz a játékhoz amit mind annyira várunk....
  • Nephin
    Igen, jó lenne, ha kiadnák őket, el lehetne dönteni végre azt is, mi legyen a main.:)

Vismajor, még nem tudom, majd megnézem, csak elvileg munkahelyen vagyok. :D
  • Wlanseraf
    azért ez lol volt hogy megnézem ezt a tegnapi videót és először néztem hogy ez valami SWG gamplay:D
  • Kazagor
    Egyébként én mindig úgy voltam ezekkel a gameplay videókkal, hogy nem nagyon érdekelnek, mert a felfedezés varázsát lövik le.
    Én sokkal szivesebben látnám már pl. a full talent fákat a skillek és talent módositók pontos adataival. Akkor végre tervezgethetném a karimat.
  • Agamemnon69
    Nephin, a mai napra mi várható E3-on?
  • BoneDragon
    Köszönjük.