60268
-
#4799 mondtam párszor, nem fogok képet csinálni semmilyen körülmények között
kiírkálom, ha érdekel, de nem tudom, mikor fogok tudni belogolni - lehet, hogy 1 nap, lehet, hogy 1 hét -
#4798 Tudom, hogy sokszor volt róla szó, de én még mindig nem találtam meg sehol, hogy milyen szakmák lesznek majd a játékban (a teljes listára gondolok), illetve, hogy melyik szakmát pontosan mire is lehet majd használni.
j0nNyKa, esetleg ezt a következő próbád alkalmával nem tudnád kifotózgatni? :) -
#4797 Mert egy hazug disznó vagyok! -
sasvader #4796 Neeeem ez lehetetlen...miért nem mondtad el az igazat Ben?:D -
Nephin #4795 Hoppá. :) -
#4794 lol és tényleg :DD -
Boncmester #4793 Ezek szerint te vagy Luke? :D -
sasvader #4792 igazából apám neve itt sg sasvader,és ő birodalom buzi...én meg lusta voltam sajátot regelniXD -
Nephin #4791 Nem jobban, mint az alatta lévő kép. :D -
Boncmester #4790 Hát akkora, amekkorát beállít a karaktergenerálásnál testalkatra :)
Na jó, ez fájt :) -
#4789 most lebukott
bocs sasvader -
Nephin #4788 JC, trooper vagy smuggler mainként, még el kell döntenem. :) Alt mindenből előbb-utóbb. :)
Boncmester: képzeld el, mekkora lenne egy Sasvader nevű JK... :) -
#4787 Jedi Sith és Republic Solider. -
Boncmester #4786 Amúgy meg akit Vadernek hívnak, miért nem birodalmi? :D -
Boncmester #4785 Sith Warrior Marauder vagy
Sith Inquisitor Sorcerer vagy
Imperial Agent bármelyik ág
Szerintem minden fajtából lesz, kérdés, hogy melyik lesz a mainem :) -
sasvader #4784 ahogy elnézem itt az sg forumon emberek 80%-a Birodalom párti,főleg j0nNyka aki játszott a bétával,de még egy pillantást sem vetett Köztársaság oldalára:)
For The Republic!
Én maradok Jedi...khöm...SHITEK nyelvén JETI!
PEACExD
Amugy ki miben gondolkozik? én Jedi Knight vagy Trooper között vacilálok:) -
#4783 én nem éreztem, hogy kioktatott
részben igaza volt, mert voltak kérdéseid, amikről már volt szó
részben viszont nem, mert kérdeztél egy csomó olyat, amit nem tudnék / nem emlékeznék rá, ha nem láttam volna a saját szememmel
peace, emberek, ne süllyedjünk már a wowosok szintjére... :) -
Nephin #4782 Egek, Kaza... nem ilyen hisztisnek rémlesz. :) Rémeket látsz meg kioktatást...ha ennyire zavar, hogy válaszolok a kérdéseidre (akár a hatvanötödszörre feltettekre, megtettem másnak is, máshol), akkor legközelebb nem fogok, nehogy miattam felmenjen a vérnyomásod. :P -
Kazagor #4781 Mivel nem Nephint kérdeztem, igy nem is tőle vártam a választ, hanem attól aki nem csak olvasta az infókat és látta a leak videókat, hanem attól aki meg is tapasztalta a leirtakat/látottakat. Igy nincs is minek örülnöm.
De amilyen kioktató stilusban irt, inkább ne is irt volna semmit.
Én nem idióta kérdéseket tettem fel, hanem olyanokat amik foglalkoztatnak, és még nem ismertem rájuk a választ.
És ha az amiket irok számodra trollkodás, hát sajnálom de leszarom, akkor menj és olvass más fórumot.
Jonnyka megadta a választ a kérdéseimre, köszönöm neki. -
#4780 Ezek után most már tuti nem fogok belekezdeni, mert a wowos gyerekek megmondták a frankót. Loál. -
Kazagor #4779 Köszi az infót, ezt a magyar oldalt még nem ismertem, átolvasom. -
Nephin #4778 Közben egy honfitársunkat felfedezi a TOR-közösség. :)
link -
#4777 Áááh, szerintem ők el is hiszik amit írnak. Szentül meg vannak győződve, hogy még a fejlesztőknél, sőt az EA-nél is okosabbak és ők látják előre a jövőt.
Elolvasnak két cikket, megnéznek 3 képet a játékról és már tudják, hogy siker lesz-e avagy sem. Nem is értem miért nem alkalmazza őket egyik kiadó sem tanácsadói szerepkörben... -
#4776 na mi az , be vannak fosva hogy ha megjelenik wowból elhúznak az emberek ? :D -
#4775 picsába :((
na mind1, pedig én vártam nagyon, dehát a tények azok tények -
Nephin #4774 Nem rémlik, hogy lettek volna fülek, szerintem sort vagy sorokat ad pluszban... gondolom egy vásárlás egy sor, persze a harmadik már pártrillió kreditért. :D -
#4773 Gyerekek megtudtam a tutit a WoW topicból. Ne is várjátok a játékot, mert tuti bukás lesz... Idézek.
"swtor-t már most el lehet felejteni, gigabukás lesz. ha lenne egy kis esze a kiadónak most állítaná le az egész projektet..."
Úgyhogy szerintem a továbbiakban be is lehet zárni a topicot, mert a prófécia szerint nem lesz hosszú életű a game. Még jó, hogy ők szóltak előre :) -
mgerihun #4772 Béta videóban ha jól rémlik 15.000 a tatyó bővítés, csak kérdés, hogy az új fület (tab-ot) ad, vagy csak pár sort a már meglévő fülön? -
#4771 mi köze van ennek a silkroadhoz? :DDD -
#4770 na végre valaki értelmeseket kérdez -
#4769 főküldetésben eljutsz egy pontra (a fővárosban), amikor megkapod a hajót
a fénykard megszerzése / hajó megszerzése / 1. companion megszerzése nagyjából közel vannak egymáshoz, 8-10es szint körül
berendezhető az űrhajó? nos, ezzel újat mondtál :)
nem találkoztam ilyen funkcióval
miután megszerzed a hajót, szélnek vagy eresztve
űrharcért jár XP igen
pénzért bővíthető az inventory
igazából nem volt szükséges, mert az nagyon nagy, és egy gombnyomással megoldható, hogy elzavarod a companionod, hogy adja el a nem szükséges tárgyakat
AoE loot még nincs, de állítólag lesz -
#4768 Na, na!
Kazagor: Két oldalt ajánlok. Először is, a hivatalosan bejelentett információk egybe összegyűjtve: Itt találhatóak (Ezt egyébként akár a banner alá is be lehetne tenni) EZT MINDENKÉPPEN OLVASD EL!
Valamint, bétából kiszivárogtatott információk az swtorhun.tk-n összeszedve itt találhatóak. Értelemszerűen A hivatalos, illetve a hivatalos magyar oldalon ezek nem jelennek meg, és a BW mindent megtesz, hogy lekerüljön, ha valahova mégis felkerül.
Valamint, sok mindent posztolgatnak az emberek bétáról ide is, ide is érdemes gyakran betérni.
A flame meg nem kell. Tudom, hogy mindenki tűkön ül az E3, meg maga a játék miatt is, de legalább itt az SG-n legyünk békésebbek, hamár ingame úgyis az ellenkezője fog menni! -
#4767 én csak abban reménykedem, hogy nem olyan lesz a fejlődés benne mint a silkroad ban. mert ott 2006 tól most vagyok 105 ös és 110 a max :D persze voltak kihagyásaim, de azért ne keljen már 1 hónap 1 szinthez vagy mégtöbb ... -
mgerihun #4766 Akit érdekel Sith Warrior kezdetek is elkészült :)
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/sith-warrior-kezdetek.html -
#4765 "Elnézést kérünk tőled"
Csak a magad nevében beszélj! Inkább örülj neki,hogy Nephin egyáltalán válaszra méltatta az idióta kérdéseidet! Ne itt Trollkodj!
-
Nephin #4764 Megint egy széplélekbe futottam? :D
Hol látsz olyat, hogy irritál? Azt kérdezel, amit akarsz, bátorkodtam megjegyezni, hogy régóta megvan az infó, ami érdekel (más kérdéseket is vehettem volna, a tieidhez nem kellett görgetni... :D), le is írtam őket, nehogy keresgélned kelljen :P, de ha ezzel beletapostam a lelkivilágodba, elnézést... :D (Vigyázz a korbáccsal, fájni fog. :D) -
Kazagor #4763 Bár nem neked szóltak a kérdések, de köszönöm a válaszokat.
Elnézést kérünk tőled, ha nem emlékszünk minden egyes apró infóra, ami esetleg már napvilágot látott, és újra és újra megkérdezzük. Hidd el, lesz még ilyen rengeteg. És elnézést kérünk, ha ez téged irritál.
Most átmegyek a másik szobába, előveszem a korbácsomat, és véresre korbácsolom a hátamat... -
Nephin #4762 :D
Engem főleg az érdekel, hogy MMO lesz-e vagy KotOR 3, meg az, hogy lehet-e ugrálni?
-
#4761 -
#4760 Tényleg jonnyka, még néhány kérdés eszembe jutott.
- Milyen classokkal lehet tolni a játékban?
- Lehetek Jedi, vagy olyan lesz mint az swg-ben hogy unlockolni kell?
- Lesz-e PVP?
- Mikor fog pontosan megjelenni a játék?
- Tuc adni bétakulcsot?
Egyelőre ennyi :)