60268
-
mgerihun #4919 Jó akkor a 10 kommentel ezelőtti pár hír XD -
Nephin #4918 Ezek nem azok. :) Az mai update-nek nem lesz köze az Originhez, az EA cucc. :) -
mgerihun #4917 Itt össze van szedve egy csokorba ez a pár hír :)
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/mindenfele.html -
#4916 Nagyon szarul állhatnak a dolgok, ha még az E3-on se mernek kiköhögni egy relase date-t! -
#4915 Na hát kb nekem erről az egész megjelenési mizériáról mindíg ez jut eszembe..
-
Bhalage #4914 jojjon máááááááááááár -
Boncmester #4913 Ott az xFire erre. Minden játékot ismer és kezel, boltfüggetlen, ennél nem kell több. A többi csak abban más, h hozzájuk van kapcsolva egy bolt, de egyszerre 5 ilyen netzabáló semmirekellő progit nem fogok futtatni, csak egyet. Ha online boltban akarok vásárolni, akkor a weben csinálom, de olyan sokszor nem szoktam, h külön program kelljen rá. -
#4912 Nekem erről a képről mass effect - kotor után érzetem van, ami nagyon jót jelent. -
#4911 Sz***anak le!:S -
Tababo #4910 "amit egyébként szerintem senki nem használ"
de nagyon sokan használják, én is meg még az összes többi steames ismerősöm, + még ott vannak a játék csoportok is így bárki látja ha tolok valami játékot...
sajnálom hogy nem lesz steamen. :( viszont van egy csomó ea kuponom...occóért fogom venni -
Nephin #4909 Na, ma lesz 3 kis update a hvatalos oldalon és 2 másik máshol. :) -
Nephin #4908 Gondolom az EA megirigyelte a Steam sikerét és nem akarnak kimaradni a buliból. :)
A dobozosnak én is örülök. :)
Nem számítok ma preorder-infókra, az E3-on sem megjelenési dátumra, az update is valami más lesz ma, nem az Origin, Reid mondta a Twitteren. Talán valami consularos? :) -
Boncmester #4907 Hát igen.
Már látom, valami olyan fölvezetése lesz a release date-nek, hogy előtte 2 hónappal már olyan videók lesznek, amiben a release date release-ének a dátumát fogják reklámozni :) -
Boncmester #4906 Örülök, hogy lesz dobozos, én tuti olyat veszek :)
Viszont: csak az EA-tól lehet megvenni digitálisan, hát az szuper, az EA online shopja általában drágábban adja a cuccokat, mintha dobozosat vennék, szóval ezzel lehet sokan meg fogják szívni.
Plusz lesz nekik is valami közösségi szolgáltatás szerű letöltögetős kliens, az Origin, szóval egyszerűen zseniális, hogy a Steam, Comrade, és még ki tudja hány féle játékletöltős barátbejelölős MSNszerű baromság mellé, amit egyébként szerintem senki nem használ, merthát chatelésre mégiscsak vannak jobb programok... -
#4905 Azaz 0, hogy lesz release date. Azaz ami várható volt. -
#4904 És ez egyben azt is jelentheti, hogy holnap kapunk pre-order infókat. És egy régi, megtalálhatatlan, de tényleg létező devpost szerint a preorder infó és a release date bejelentés közel lesz egymáshoz.
Péntek preorder, E3 release date?
Eddig egyáltalán nem reménykedtem abban, hogy E3-on lesz valami ilyesmi, de most annál inkább.
Holnap minden kiderül. -
#4903 Lesz dobozos verzió is. Akik amiatt aggódtak, hogy csak digital download verzió lesz, megnyugodhatnak ;) -
#4902 ha valaki meg nem talalkozott volna ezekkel:
-
#4901 nem kell parazni, a wowosok megmondtak hogy szar lesz, nem veszitesz semmit :) -
#4900 Ejj, egyre nehezebb dolguk lesz pont engem kiválasztani... :D -
#4899 +1 én :)
-
#4898 Eddig közel 1,5 millióan regisztráltak a bétára -
#4897 Köszi. -
#4896 [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]Q&A #5[/URL] -
#4895 Gond az nincs, csak féltünk, hogy eltűntél :) -
#4894 Itt vagyok én olvasom szinte napi szinten a fórumot. Ha gond van mondjátok.
Mit szeretnétek. -
Tababo #4893 nem volt semmi gond jeffel. ha jött egy troll akkor törölt. jó a banner is. nem kell ide új házigazda. -
Bhalage #4892 nem tökmindegy ki a házigazda? úgysincs sok dolga jelen pillanatban -
#4891 Az utobbi idoben pont nem, de igen, valoban sokat tett.
Akkor legyen ugy, hogy megvarjuk, amig visszakeveredik, aztan majd elosztjuk :) -
#4890 Hát Jeff-et mostanában nem láttuk itt, gondolom azért jött az ötlet, hogy lehetne egy aktív házigazda, főleg, hogy ilyen közel a megjelenés, és biztos hogy rövidesen beindul a vita -
Nephin #4889 Megint csak azt tudom mondani, hogy a topik törzsközönsége döntsön. Időm van, de másnak is, gondolom. :) Arcos vitte az egészet gyakorlatilag az utóbbi időben, nem? Tomynak is igaza van, mi lesz a mostani topikgazdával és főleg mit szól ő mindehhez? :) -
Tomy Lee #4888 Jeff bejelentette amúgy,hogy lemond?Csak mert ráharaptatok a hg témára de honnan jött ez most? -
#4887 betegseg felsofokon :D -
#4886 jo lett :)
4879: na igen, nyakamat ra, hogy itt is lesz jopar ilyen, de oszinten kit izgat? abbol semmit nem fognak elvenni, hogy en mennyire elvezem a jatekot :)
4884: OTT a pont. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy negyedannyira nem fogja elvezni a jatekot attol, hogy 1 het alatt maxos szintu, mint pl. en, vagy te, akik beturol beture haladunk a tortenettel, es tenylegesen ELVEZZUK azt. Nem akarok spoilerezni, de kifejezetten elvezetes, valtozatos storykat irtak az irok. Bennem allando harc van, amikor felkeveredek jatszani. Szivem szerint CSAK a fokuldetessel haladnek, mert jobban elvezem, mint barmit eddig jatekokban. Viszont ott van a masik oldal, hogy minden jatekban minden sarkot szeretek felfedezni, csak ugy erzem jol magam.. nehogymar egy lada, vagy egy boss kimaradjon...
Egy biztos, atrassolni a jatekon nem fogok csak azert, hogy egyedul jatszhassak maxos szinten, miutan kihagytam egy csomo jo contentet...
Nephim: ki legyen a hazigazda? Mennyi idod / kedved lenne foglalkozni a topiccal? -
Kazagor #4885 Jaja ez lesz. Riftben is 4 nap alatt feltolták magukat sokan, magyarok közül is, aztán a hónap elteltével nem láttuk többet a legtöbbjüket. -
Boncmester #4884 Story alapú MMO-ban mobokat farmolni szerintem baromság, de legyen nekik jó...
Aztán majd sírhatnak, hogy még nincs elég endgame content.. -
Boncmester #4883 Ha fizeted, én is utazom abban az időben, de sajna nincs lóvém 1 év alatt 22 napot utazgatnom, mint amennyi szabim van :) -
Boncmester #4882 Szerintem is, Nephin legyen, Arcos, de ő most nincs itt, vagy Johhnyka is lehetne, ő is sokat van itt. -
#4881 Az ilyenek szokták megunni a játékot és ott hagyni. Felhúzzák a karaktert, x idő alatt, de csak rá 1-2 héttel zárkóznak fel a többiek, addig meg megunja. -
#4880 Mivel arcosrol nincs uj infonk ezert jonnyka vagy Nephin lenne az en szavazatom. De remelem Nephin innet nem tiltj ki a leak infokat :-)