60268
  • mgerihun
    Jó akkor a 10 kommentel ezelőtti pár hír XD
  • Nephin
    Ezek nem azok. :) Az mai update-nek nem lesz köze az Originhez, az EA cucc. :)
  • mgerihun
    Itt össze van szedve egy csokorba ez a pár hír :)

http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/mindenfele.html
  • Witcher
    Nagyon szarul állhatnak a dolgok, ha még az E3-on se mernek kiköhögni egy relase date-t!
  • Pluskast
    Na hát kb nekem erről az egész megjelenési mizériáról mindíg ez jut eszembe..

• Bhalage
    jojjon máááááááááááár
  • Boncmester
    Ott az xFire erre. Minden játékot ismer és kezel, boltfüggetlen, ennél nem kell több. A többi csak abban más, h hozzájuk van kapcsolva egy bolt, de egyszerre 5 ilyen netzabáló semmirekellő progit nem fogok futtatni, csak egyet. Ha online boltban akarok vásárolni, akkor a weben csinálom, de olyan sokszor nem szoktam, h külön program kelljen rá.
  • BoneDragon
    Nekem erről a képről mass effect - kotor után érzetem van, ami nagyon jót jelent.
  • [HUN]Crassus
    Sz***anak le!:S
  • Tababo
    "amit egyébként szerintem senki nem használ"
    de nagyon sokan használják, én is meg még az összes többi steames ismerősöm, + még ott vannak a játék csoportok is így bárki látja ha tolok valami játékot...

sajnálom hogy nem lesz steamen. :( viszont van egy csomó ea kuponom...occóért fogom venni
  • Nephin
    Na, ma lesz 3 kis update a hvatalos oldalon és 2 másik máshol. :)
  • Nephin
    Gondolom az EA megirigyelte a Steam sikerét és nem akarnak kimaradni a buliból. :)

A dobozosnak én is örülök. :)

Nem számítok ma preorder-infókra, az E3-on sem megjelenési dátumra, az update is valami más lesz ma, nem az Origin, Reid mondta a Twitteren. Talán valami consularos? :)
  • Boncmester
    Hát igen.
    Már látom, valami olyan fölvezetése lesz a release date-nek, hogy előtte 2 hónappal már olyan videók lesznek, amiben a release date release-ének a dátumát fogják reklámozni :)
  • Boncmester
    Örülök, hogy lesz dobozos, én tuti olyat veszek :)

Viszont: csak az EA-tól lehet megvenni digitálisan, hát az szuper, az EA online shopja általában drágábban adja a cuccokat, mintha dobozosat vennék, szóval ezzel lehet sokan meg fogják szívni.

Plusz lesz nekik is valami közösségi szolgáltatás szerű letöltögetős kliens, az Origin, szóval egyszerűen zseniális, hogy a Steam, Comrade, és még ki tudja hány féle játékletöltős barátbejelölős MSNszerű baromság mellé, amit egyébként szerintem senki nem használ, merthát chatelésre mégiscsak vannak jobb programok...
  • N1ggA
    Azaz 0, hogy lesz release date. Azaz ami várható volt.
  • N1ggA
    És ez egyben azt is jelentheti, hogy holnap kapunk pre-order infókat. És egy régi, megtalálhatatlan, de tényleg létező devpost szerint a preorder infó és a release date bejelentés közel lesz egymáshoz.
    Péntek preorder, E3 release date?
    Eddig egyáltalán nem reménykedtem abban, hogy E3-on lesz valami ilyesmi, de most annál inkább.
    Holnap minden kiderül.
  • N1ggA
    Lesz dobozos verzió is. Akik amiatt aggódtak, hogy csak digital download verzió lesz, megnyugodhatnak ;)
  • j0nNyKa
    ha valaki meg nem talalkozott volna ezekkel:

• j0nNyKa
    nem kell parazni, a wowosok megmondtak hogy szar lesz, nem veszitesz semmit :)
  • Agamemnon
    Ejj, egyre nehezebb dolguk lesz pont engem kiválasztani... :D
  • cikasz
    +1 én :)
  • MerlinW
    Eddig közel 1,5 millióan regisztráltak a bétára
  • Agamemnon
    Köszi.
  • j0nNyKa
    [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester.html]Q&A #5[/URL]
  • Agamemnon
    Gond az nincs, csak féltünk, hogy eltűntél :)
  • Jeffjohnson
    Itt vagyok én olvasom szinte napi szinten a fórumot. Ha gond van mondjátok.
    Mit szeretnétek.
  • Tababo
    nem volt semmi gond jeffel. ha jött egy troll akkor törölt. jó a banner is. nem kell ide új házigazda.
  • Bhalage
    nem tökmindegy ki a házigazda? úgysincs sok dolga jelen pillanatban
  • j0nNyKa
    Az utobbi idoben pont nem, de igen, valoban sokat tett.

Akkor legyen ugy, hogy megvarjuk, amig visszakeveredik, aztan majd elosztjuk :)
  • Agamemnon
    Hát Jeff-et mostanában nem láttuk itt, gondolom azért jött az ötlet, hogy lehetne egy aktív házigazda, főleg, hogy ilyen közel a megjelenés, és biztos hogy rövidesen beindul a vita
  • Nephin
    Megint csak azt tudom mondani, hogy a topik törzsközönsége döntsön. Időm van, de másnak is, gondolom. :) Arcos vitte az egészet gyakorlatilag az utóbbi időben, nem? Tomynak is igaza van, mi lesz a mostani topikgazdával és főleg mit szól ő mindehhez? :)
  • Tomy Lee
    Jeff bejelentette amúgy,hogy lemond?Csak mert ráharaptatok a hg témára de honnan jött ez most?
  • j0nNyKa
    betegseg felsofokon :D
  • j0nNyKa
    jo lett :)

4879: na igen, nyakamat ra, hogy itt is lesz jopar ilyen, de oszinten kit izgat? abbol semmit nem fognak elvenni, hogy en mennyire elvezem a jatekot :)

4884: OTT a pont. 100%-ig biztos vagyok benne, hogy negyedannyira nem fogja elvezni a jatekot attol, hogy 1 het alatt maxos szintu, mint pl. en, vagy te, akik beturol beture haladunk a tortenettel, es tenylegesen ELVEZZUK azt. Nem akarok spoilerezni, de kifejezetten elvezetes, valtozatos storykat irtak az irok. Bennem allando harc van, amikor felkeveredek jatszani. Szivem szerint CSAK a fokuldetessel haladnek, mert jobban elvezem, mint barmit eddig jatekokban. Viszont ott van a masik oldal, hogy minden jatekban minden sarkot szeretek felfedezni, csak ugy erzem jol magam.. nehogymar egy lada, vagy egy boss kimaradjon...
    Egy biztos, atrassolni a jatekon nem fogok csak azert, hogy egyedul jatszhassak maxos szinten, miutan kihagytam egy csomo jo contentet...

Nephim: ki legyen a hazigazda? Mennyi idod / kedved lenne foglalkozni a topiccal?
  • Kazagor
    Jaja ez lesz. Riftben is 4 nap alatt feltolták magukat sokan, magyarok közül is, aztán a hónap elteltével nem láttuk többet a legtöbbjüket.
  • Boncmester
    Story alapú MMO-ban mobokat farmolni szerintem baromság, de legyen nekik jó...
    Aztán majd sírhatnak, hogy még nincs elég endgame content..
  • Boncmester
    Ha fizeted, én is utazom abban az időben, de sajna nincs lóvém 1 év alatt 22 napot utazgatnom, mint amennyi szabim van :)
  • Boncmester
    Szerintem is, Nephin legyen, Arcos, de ő most nincs itt, vagy Johhnyka is lehetne, ő is sokat van itt.
  • BoneDragon
    Az ilyenek szokták megunni a játékot és ott hagyni. Felhúzzák a karaktert, x idő alatt, de csak rá 1-2 héttel zárkóznak fel a többiek, addig meg megunja.
  • Agamemnon69
    Mivel arcosrol nincs uj infonk ezert jonnyka vagy Nephin lenne az en szavazatom. De remelem Nephin innet nem tiltj ki a leak infokat :-)