60268
  • Boncmester
    Ezek mind csajok, wááá! :)
    Tényleg igaz ez a cikk.
    "Az online játékosok több mint 40 százaléka nő, és a felnőtt nők alkotják az iparág leggyorsabban növekvő demográfiai közösségét, arányuk az online játékosok között eléri a 33 százalékot - az Entertainment Software Association szerint jóval többen vannak, mint a 17 év alatti fiúk (20 százalék), pedig utóbbiakat gondolnánk a legaktívabban játszó rétegnek."

Ez régen még tök elképzelhetetlen volt :)
  • [HUN]Crassus
    jópofa:P

corelian radio
  • Boncmester
    1:14-nél a nagymama az melyik fansite-tól lehet? :D.

És 1:53-nál meg is tudtam, Corellian Run radio... Ha nyugdíjas leszek, én is tuti egész nap SW:TOR-ozni fogok :D
  • Kreeder44
    dede vágtam,h milyen :D csak reménykedtem,h valami elkerülte a figyelmem :D és nem vettem rossz néven... ahogy feltettem a kérdést simán gondolhattál bármit :D láttam már a videót köszi ;) kellemes hétvégét nektek sziasztok
  • j0nNyKa
    1,5 éve agyalsz, hogy milyen karid legyen, és nem vágtad, hogy melyik kaszt milyen fénykardot használ? :)

Na jólvan jólvan, nem kötözködök..

Az általad leírtakból szerintem a Jedi Guardian lesz a te karaktered, itt láthatsz róla videót
  • [HUN]Crassus
    a kezdőképen a srác azért lejárhatna kondizni is:P:)
  • [HUN]Crassus
  • Kreeder44
    rendben köszi :) lehet akkor az lesz. Végül is van még időm ezen tanakodni, de kb 1,5 éve nem sikerült eldöntenem.. eddig legalább biztos voltam benne,h a birodalom oldalán leszek XD de már ez se biztos :D a juggernauttal csak az a bajom,h olyan gépies rucija van :D nagy problémáim vannak tudom de minden kis részlet számít (nekem) XD köszi a választ még1szer ;)
  • j0nNyKa
    csak 2 kezes

sith juggernautból lehet "abálós" karaktert csinálni (sokkal nagyobbakat üt, mint a marauder, viszont sokkal-sokkal lassabb), és az 1 kézzel harcol
  • Kreeder44
    Sziasztok!
    A Sith Inquisitor Assassin 2 pengés kardal harcol csak? vagy lehet egypengés kardja is... idegenkedek minden ilyentől valamiért :) egykezes kard a favoritom de mivel, abálós karit akarok és nem túl sok felelősséget a nyakamba csapatolásnál :) sentinel vagy a maraduer?? jól írtam kasztal leszek.. ajj tanácstalan vagyok :D
  • j0nNyKa
    igaz! :)
  • TDC Geronimo
    Bár jobb szeretem a youtubes verziót, mert gamespot videók olyan zizisek még HDben is.

• Nephin
    Jól bírja a srác a rohamot. :)
  • [HUN]Crassus
    csak a megjelenés hiányzik a végéről:P ha ilyen állapotban van akkor miért kínozzák még az embert lelkileg?:P:D
  • Agamemnon
    Na, ez a videó már iszonyat jó lett, és tényleg úgy állítja be a játékot, mintha igencsak egyben lenne már. Húúú, tisztára felpörgeti az embert - még így hajnalban is :D
  • Svenhassel
    Na kezdődik az info dömping? Jó lesz ez az E3...

@j0nNyKa: Köszi az újabb Q&A-t!
  • j0nNyKa
    másik, jobbféle videó
  • j0nNyKa
    ebből a videóból vannak kiszegedetve
  • j0nNyKa
    namég:

• j0nNyKa
    pár kép:

• j0nNyKa
    Head over to Gamespot for a preview of what we can expect to see reveals of at E3, as they have an in-game trailer (we're working on a dissection) and an exclusive interview with Lead Writer Daniel Erickson, Lead PvP Designer Gabe Amatangelo, and Lead Systems Designer Damion Schubert. Some of the features BioWare will unveil at E3 include a new Blur-produced CG trailer, hands-on with the planet Tatooine, mounts, Warzones, and our first look at raids -- or what BioWare calls "Operations."

Gabe Amantangelo: What you'd know as raids in other MMOs, we're calling "operations" in Star Wars: The Old Republic. Operations will be epic, multi-group events with settings and immersive gameplay inspired by scenes in the Star Wars movies. For examples, players will have to navigate the environment as a powerful Force wielder brings down the room around them; they'll have to work together to solve a code and fend off enemies while they're cornered, and so on.

Additionally, players will be able to enjoy operations as soon as they hit level 50. There will be varying difficulty modes, much like what is found in other BioWare games. The challenge, mechanics, and rewards will vary with the modes. So both the casual and hardcore player will be able to enjoy epic content alongside multiple groups of friends.
  • Agamemnon
    Köszönjük!
  • j0nNyKa
    [URL=http://aboringwebsite.com/2011/06/swtor-testing-qa-2/]Q&A #6[/URL] :)
  • Nephin
    Összeszedtem a dolgokat :) link
  • Boncmester
    Ez már nice :)
  • BoneDragon

Ez a kép...
  • N1ggA
    A harmadik update a hivatalos oldalon is az Advanced Classokról szól.
  • N1ggA
    Stephen Reid írta twitteren, hogy ma 5 update várható. Ebből 3 a hivatalos honlapon, kettő máshol, és semelyik sem az origin.
    Eddig kaptunk 2-t a hivatloson (E3 preview, képregény), és 1-et máshol, egy interjút Georg Zoellerrel az Advanced Classokról

Még 2 van hátra. 1 a hivataloson, 1 máshol az interneten.
  • Torzonborz
    kis olvasgatni való mmorpg.com-ról:

Star Wars: The Old Republic: Advanced Classes Interview

• Khabbas
    2 van kint a második alatta, ilyen E3 kedvcsináló marhaság/semmi..
  • Svenhassel
    Valaki írta, hogy több update is lesz a mai napon. Azt nem tudom, hogy ez igaz-e, de ha igen akkor remélem nem a legizgalmasabbal kezdték... :)
  • Boncmester
    Köszi!

Most ez a képregényes hülyeség az update? Hát ez egy nagy semmi... :-(
  • N1ggA
    Ha már volt EA accountod, akkor az ezentúl Origin Account, ha nem volt akkor meg értelemszerűen csinálni kell.
  • Boncmester
    EA account kell hozzá?
  • N1ggA
    Na beindult az Origin, le is töltöttem, regisztráltam, de az swtorról még nincs benne semmi.
    Viszont van Battlefield 3 preorder, meg olcsó Mass Effect
  • mgerihun
    Van már program füzet E3-ról. Ott lesz videó.
  • BoneDragon
    Bejelentik, hogy E3 után megjelenik a game!
  • Kazagor
    Mit szólnátok pénteki update-re a 3. cinematic trailernek? Azt tudjuk hogy bemutatják legkésőbb E3-on. De mivel a tavalyi E3 elött 1-2 nappal kidobták a Hope trailert, szerintem most is lehet erre számitani, akár a mai frissitésben.
  • Agamemnon69
    Én azért bízok benne, hogy olyan jó játékot kapunk, mint amilyet várunk :)

A PVE tartalom ígéretesnek tűnik, a crafting összetett, ennyi idő alatt csak van highend tartalom is, a PVP-t meg talán a Mythic rendesen összepofozta :)
  • Bandras DaSilva #5000
    Ez mind jó...ötletem nekem is van sok:)...de sztem egyelőre csak a sima instancolt cucc lesz...az sem nagy baj ha változatosak a küldik meg fejlesztgetik őket.

Kicsit még mindig tartok tőle, hogy nem olyan lesz a dolog mint aminek itt sokan képzeljük, a videok, beszámolók stbk után sem.

Nagyon szeretném ha nem lenne igazam mert mostanában tényleg nem nagyon van játszható mmo.