60268
-
#5119 haha van még raktam kívül reménykedő XD egykezes kardot, és duplapengést láttam nála csak -
#5118 A JC shadow csak duplapenngés fénykardot fog tudni használni, vagy két egykezes fénykardot is? -
#5117 nagyjából úgy van ahogy Nephin írta, igen -
Nephin #5116 Stance-ként kell elképzelni a stílusokat, a Soresu a Juggernautnál a tank stance például, a Juyo a Maraudernél a dps stance. infó itt -
#5115 Valóban! Köszönöm, pedig már átnyálaztam az AC-kat de elsiklottam e felett.
És ott is van a Shien form a Guardian ágon. -
Boncmester #5114 Itt vannak az Advanced Classok. Ha megnézed, a Sith Warriornál és a Jedi Knightnál az egyes ágak egy-egy stílust takarnak, bár nem mindegyiknél írják oda. Szóval specelni fogsz tudni rájuk, és felteszem az ottani képességek animációit majd ezek alapján a stílusok alapján csinálják meg. -
#5113 Köszi a gyors választ!
Ezek szerint, akkor több fénykardtechnika között lehet választani, hasonlóan, mint pl a kotor 2-ben? -
#5112 benne van -
#5111 Bocs a dupla postért, de ha már itt tartunk:
Valaki nem tudja, hogy benne lesz-e a játékban ez a lent emlegetett Shien stílus? Bár nem hinném, de hátha. -
#5110 Itt is megfigyelhető ez a stílus, ő így szereti na... :D
-
#5109 mobilszolit használ és ippeg a hátát sütteti. sitheknek talán nem szabad ? -
mgerihun #5108 Revannak mindent szabad :) Kicsit starkilleres style :) -
Boncmester #5107 Hmmm, tényleg, ezt elcsesztem... Viszont akkor meg rossz a rajz, nem olyan szögben kellene lennie a kardnak a kezében... -
#5106 Szerintem meg simán a jobb kezében fogja a háta mögött ennyi:D Semmi odaszíjazás! -
Boncmester #5105 Épp új háttérképet terveztem fölpakolni az SWTOR oldaláról, amikor megütötte a szemem ez a wallpaper.
Igen laza az a Sith Inquisitor, aki a hátára szíjazva hordja a fénykardját, BEKAPCSOLVA! :D -
#5104 IA arcosnak, ha valaha itt teremne :) -
#5103 pár consularos cucc összeszedve -
#5102 hja oks :)
nekem volt 2-3 új jelenet mondjuk -
#5101 Ez régi videókból összevágott fan trailer :) -
#5100 most én vagyok hülye, vagy ez megint új videó?
-
#5099 újabb adag betegség: crayon art -
Nephin #5098 *kuncog* -
#5097 A női káromkodás se sokkal szebb ! (tapasztalat) -
Boncmester #5096 Igazából jobb női hangot hallgatni a TS-en, mint férfi üvöltözést :D -
#5095 Jólvan, jól hangzik! :)
Nekem igazából nem változtat semmit az életemen, ha csajjokkal játszom, ha srácokkal.. mind1, érezzem jól magam közben, és ők is tegyenek hasonlóképpen. Most hogy hol domborodik a ruhája? Édesmind1. :)
Boncmester: Hja, a questet csak példának mondtam. Lényeg, hogy semmi olyan contentbe nem futottam bele, ami talent pontot adott volna. Persze ettől még lehet, hogy benne lesz, de.. kétlem. Béta fórumon sem írtak semmi ilyesmit, mondjuk attól benne lehet a játékban. :)
Mgeri: Nem tudom, hogy majd élesben ténylegesen hogy fogunk állni tankokkal, de jelezném, hogy egyre jobban tetszik nekem ez a sith Jugger. Akkorákat basz mindenbe, hogy öröm nézni.. :)
Persze a marából több dpst ki lehet préselni, de pl. szét-armorozott ellenfelek ellen nem olyan jelentősen több neki. Na majd kiderül, odébb van. -
mgerihun #5094 Jonyka a klánunkban is 3 lány van ( ahova te is jelentkeztél:P ). Ha így folytatódik akkor igaz lehet a 40%-os statisztika. :D -
Boncmester #5093 Azt gondoltam, hogy questért nem kapsz, de pl Riftben vhogy 2 szintenként kaptál 3 pontot, vagy valami ilyesmi rendszer volt (lényeg, hogy nem szintenként egy), WAR-ban meg pl 10-től 20-ig 2 szintenként egy, utána meg szintenként 1 pont 40-ig, és ahogy léptél renown szinteket, 40-nél, 50-nél, 60-nál és 70-nél is kaptál 1-1 pontot, így végül 29 pontod lett. Hátha itt is lehet máshonnan kapni majd, mint csak a sima szintből...
De majd kiderül, kíváncsian várom :D -
#5092 jaa nem, olyat nem tudsz, csak resetet
Boncmester: azt tudom, hogy 41 pontot oszthatsz szét (level 10 - level 50), én még olyannal nem találkoztam, hogy teszemazt questért talent pontot kapsz, úgyhogy ez kb. fix
ez kb. annyira lesz elég, mint wowban
olyan 15-20 közötti talent van minden fában, összevissza módon 1-2-3 pontot lehet rájuk rakni, szóval úgy.. fogalmam sincs :)
mondom, ha tippelnem kell, maxos szintre szépen ki lehet maxolni többé-kevésbé egy ágat, meg egy másikba bele lehet nyúlni valamennyire -
Boncmester #5091 Azt tudjuk már, hány pontot lehet majd szétosztani 50-en?
Hány pont kell egy fa kimaxolásához? -
#5090 ok köszi.
A dual talent alatt azt értettem hogy 2 féle képpen talentolsz és tudsz váltani köztük. -
#5089 most volt advanced class update, olvasd el, abból megtudsz mindent
kb. ugyanannyi talent van, mint wowban, 50es szint a max, és igen, resetelhető, egyre drágább, lesz rá pénz bőven
dual talent kb. úgy fog kinézni, hogy egy ágat kimaxolsz, meg egy másikba belenyúlsz egy picit -
#5088 Lehet kérdezték már de én nem láttam:
Ugye itt is talentek lesznek, a talentfa resetelhető, van lehetőség több talentfa használatra (mint a dual talent wow-ban)?
Ha resetelhető akkor az sokba kerül, növekszik az ára resetenként? -
Boncmester #5087 Duke Nukem Forever FTW :D
Abból már 98-ban láttam ingame videót, amikor megkaptam a Pentium II-esemet 64 MB rammal és 7 GB-s vinyóval :D -
#5086 na jó azért tegyük hozzá, hogy akkoriban már pl. egy diablo 3-ról is régen (évek óta) tudtál, és az sincs még sehol... :P -
Boncmester #5085 LOL, ez nice :)
Amúgy nem emlékszem szerencsére (csak arra, hogy a játék alatt is rengeteg baj volt a GOA-val), mert akkor még nem MMO-ztam, a WAR volt az első, és kb 1 héttel a megjelenés előtt hallottam először, hogy meg fog jelenni, szóval abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy csak 1 hetet kellett rá várnom. :)
A vicc az, hogy kb ugyanakkor hallottam először az SW:TOR-ról :( -
Nephin #5084 Hehe GOA... emlékszel erre? :D
-
Boncmester #5083 Szal lényeg, ha majd ott tartunk, hogy föltesszük a játékot, és regelünk rá, akkor senki se lepődjön majd meg, ha gamecardot vagy kártyaszámot (elektronikusan használható, tehát electron vagy dombornyomott kártya) kér tőlük az oldalt, erre legyetek felkészülve, és standard MMO eljárás. -
Boncmester #5082 Ja, igen, az amcsi account szervereknél mindig kell bankkártya számot adni, vagy egy gamecard számát beírni a regeléskor.
Pl anno a WAR-t még egy francia cég (GOA) üzemeltette európában, akkor a regelésnél nem kellett megadni semmit, csak a játék kódját, aztán 1 hónap múlva tudtad meghosszabbítani, azóta viszont már az EU-s szervereket is a Mythic üzemelteti amcsi account centerrel, és az új regisztrálóknak meg kell adni a gamcard-ot (ami szerintem szemétség, mert alapban kapsz 30 napot, de honnan tudnád, hogy meg akarod-e hoszabbítani még 60-al utána?), vagy pedig bankkártya számot, ahonnan levonnak talán 1Ft-t is, vagy valami ilyesmit a regelésnél, de 30 napon belül (meg később bármikor) leállíthatod, hogy nem akarod befizetni köv hónapban. -
#5081 A levonás attól függ hogy épp mikor jár le az acc.
Ha teszem azt nov 11.-én regisztrálsz és fizetsz akkor dec 10-11.-én vonják, persze ha nem volt rajta pénz akkor lefagyasztják az acc.-ot és amikor raksz pénzt a számládra akkor újra be kell állítanod az előfizetést (ilyenkor természetesen nem köv hónap 10. körül vonnak megint hanem amikor újra indítottad az előfizetést. -
#5080 Tökéletes, köszönöm ismét nektek, mostmár mindent tudok. :)