60268
-
Nephin #5159 http://live-event.ea.com/e3/ este fél tíz, EA sajtótájékoztató. -
#5158 craftolod a kristalyokat, de ezt mar parszor leirtam ide -
Zozzancs #5157 Köszönöm a válaszokat! Jonnyka még egy valami lenne :) a Kardok színét én tudom majd választani vagy questek adják vagy, hogy lesz ez? -
Boncmester #5156 Márciusban kezdődik az EA üzleti év. -
#5155 :D -
#5154 "Zabrak get a head butt that kind of stings because of the horns, twi'lek chicks get to whip you with their lekku but it actually feels good in a weird way, and Miraluka get the ability to hook up with ugly people because they can't see them."
:DD -
#5153 meg akartam nézni neten, hogy hogyan van ez az évszámítás, de akkor kb. fél évvel félreinformálodtam, sorry :D
jonnyka: Milyen racialek vannak? Eddig itt nem beszéltünk erről? -
#5152 A Bioware-os srácok megmondták, hogy a dátum bejelentése előtt egy-két hónappal kezdődik majd a hype. Szóval nem feltétlen kell kizárni emiatt a kora őszt... -
#5151 Szeptember tuti nem. EA szereti a megjelenés előtt bő fél évvel szét hypeolni a játékot, hogy megvegyék. Eddig, semmi se volt csak szokásos pénteki updatek, meg E3 videó. -
Nephin #5150 Az open béta tuti nem lesz 2-3 hónapos, pár hét max (szerintem legfeljebb 2, de lehet, hogy annyi sem), csak a stresszteszt van ekkor, a többit lerendezik a closed bétában vagy a tesztekben. -
Nephin #5149 A 2012-es üzleti év (ami most fut), 2011 áprilisától 2012 márciusáig tart. A TOR ettől még jöhet jövőre, de a szeptember/október a legvalószínűbb jelenleg. -
Zozzancs #5148 :(((( -
Kazagor #5147 Nekem is pont ez fordult meg a fejemben tegnap.
Mi van akkor, ha a Bio/EA tényleg bejelenti E3-on a megjelenés dátumát, csak megvezetnek minket, meg azt mondják hogy nem fogják bejelenteni, és igy mégnagyobb durranás lesz ha mégis ott lesz az új cinematic trailer végén mondjuk egy szeptemberi release dátum. Az E3-nál nagyobb hírverést úgysem tudnának csinálni neki összel, ha november-decemberi megjelenést akarnak.
Jonnyka beszámolóiból simán el tudom képzelni a szeptembert, és azt is, hogy nem lesz 2-3 hónapos open béta, hanem csak 2-3 hetes. Az is simán beleférne szeptemberig. -
#5146 #5131: Vannak, igen.
#5132: Biztos vagyok benne, hogy nem. Nyáron ez a játék nem fog kijönni.
Idén lesz, ez is tuti. Ősz az teljesen reális. -
#5145 fiscal year októberben keződik ha jól tudom, úgyhogy ha szerinted két külön üzleti évben kéne kijönnie, akkor swtor október előtt. -
#5144 Rendben, elfogadom! :)
De szerencsére (sajnos, de swtor miatt szerencsére) a ME3 csak jövőre jön ki, hogyhogy a 2011 lehet az swtoré :) -
#5143 Hát úgy tud bezavarni a két játék egymásnak, hogy nem tudnak egyszerre mindkét játékuknak ugyanakkora hype-ot csinálni :)
És pénzügyileg sem lenne indokolt, mert akkor a 2011-es pénzügyi évük nem alakulna olyan jól, mintha kiadnák az egyik címet, a másikat meg meghagynák a következőre. Gondolni kell a részvényesekre is :P -
Boncmester #5142 Igen, azt mondták, az SW:TOR csak végső esetben csúszik át 2012 elejére, tőlük független okoból, az ME3 meg március környékén jön ki, és az biztos, hogy a két program között pár hónapot akarnak, nem akarnak maguknak konkurenciát csinálni. -
Zozzancs #5141 Ha valaki mind2-őt megszeretné venni akkor bezavarhat pénzügyileg :) -
#5140 -
#5139 Nem tudom, hogy egy két nap alatt végigjátszható single player játék hogy tudna egy mmo-nak bezavarni -
#5138 Egy időben a Mass Effect 3-al? Nem hiszem. Pontosabban remélem nem! :D -
#5137 Szerintem az átcsúszik 2012 tavaszára, mert rengeteg nagy cím fog kijönni ősszel/télen, ami üzleti szempontból nem lenne túl jó választás. De ne legyen igazam. -
Zozzancs #5136 és ahogy közeledik az E3 téll egyre több infót kapunk eddig nem volt ennyire sok egymás után, de lehet tévedek D: -
Zozzancs #5135 Mármint E3-on -
Zozzancs #5134 Én konkrétan nem láttam semmi olyat ami leírná, hogy nem lesz 100% ig release date :S -
#5133 A mostani, E3-tól független hype szerintem nem a Bioware vagy az EA műve, hanem csak annyi, hogy még tavaly azt mondták, hogy 2011 tavasza a tervezett megjelenési idő, és nem jelent meg, és mindenki release date-ért könyörög. De én semmiféle hypeot nem vettem észre BW felől.
Nem fogják E3-on bejelenteni, megmondták. Lehet, hogy release date bejelentés csak 1-2 hónappal a megjelenés előtt lesz, de az nem most van sajnos :( -
Zozzancs #5132 Sziasztok, Jonnyka lehet hozzád egy kérdésem? vagy is inkább mindenkihez de örülnék a véleményednek :). Lehet, hogy hatalmas nagy baromságot kérdezek most.., de nem lehet hogy Erickson priceless megpróbál minket tévútra terelni.. a terelésekkel, volt ugye egy interjú amiben azt írja, hogy ha kiadnak egy Release Date-t akkor azt nagy felhajtás övezi majd
és , hogy ez a vonat közeledik de még odébb van vagy valami ilyesmi volt
nem lehet, hogy a Bio megvezet minket?:D csak azért kérdezem , mert én egyáltalán nem azt veszem ki a piárból meg a mostani hype ból, hogy hú de messze lenne.. pl a tegnapi E3 trailer egy összeszedett jól összerakott program képét festette le.. és nagyon sok mindenről van már infónk.. bár lehet hogy rosszul látom, de érdekelne a véleményed/véleményetek..! :) -
#5131 Hmm akkor jonnykát kérdezem.
A 3 órás béta videóban nem lehetett ilyet látni, lehet azóta lett valami. Bár itt még nem volt róla szó. -
#5130 Hm, néztem egy videót valamelyik nap és ott a csávó azt mondta (de lehet hogy cikk volt és olvastam, nem emlékszem :p ), hogy ő fajt a racial skill-ek után választott nem kinézetre. :o -
#5129 Fajspecifikus képességek/attribútumok nincsenek. Ellenben tárgyak ha jól tudom igen. -
mgerihun #5128 Akkor lesznek racialok? :) -
#5127 megjeleneskor nem lesz mar tobb faj a betahoz kepest
valamikor postoltam hogy mik vannak -
mgerihun #5126 Racialokról még mindig semmi hír? Lesz még eddig be nem jelentett faj? Togruta, Keldor stb? -
#5125 márpedig a spelljei 80%-a csak duplapengés karddal működik -
Boncmester #5124 Hmmm, tényleg. Benéztem ismét... :( -
#5123 Biztos, hogy stance mert ott van, hogy "instant" képesség nem "passive". Magyarul vagy benyomod vagy nem. -
Boncmester #5122 Tud használni egypengés kardot is, de sok képességhez oda van írva, hogy "requies double-bladed lightsaber". A Jedi Knight Sentinel és a Sith Warrior Marauder fog tudni csak két egykezes kardot használni. -
Boncmester #5121 Nem stance, hanem spec szerintem. Ha stance lenne, akkor tudnád váltogatni harc közben, így viszont át kell specelni, hogy jobban használd a másik stílust.
Johhnyka majd megmondja, de én nem tudok róla, hogy ezt csak úgy csatában lehetne váltogatni, mint pl a WAR-ban a Shadow Warriornál a stance-eket. -
#5120 Nagyon nem örülnék neki ha egy rugesz csak duplapengét tudna használni! Hülyeség lenne egy ilyen korlátozás, had döntse el mindenki hogy milyen fegyót akar használni!