60268
  • Wlanseraf
    Az ugye tudod hogy adó terheli az előfizetéseket? 17% azt hiszem tehát ezt add hozza az USA előfizetéshez.
  • t0xikus
    csak mellékesen egy 2008as piaci elemzésben az NA és EU játék-piac ugyanakkora.
  • Laroa
    Miért, szerinted normális dolog pár millió potenciális játékos igényeit ignorálni? Egyébként meg a dollár/euro átváltásról annyit, hogy anno warhammerben mikor kijött az új vásárolható patch, ott is próbálták ezt eljátszani, de az európai játékosállománynak nem túlzottan tetszett a dolog. Pár órán belül javították is az árat.
    Persze aki nem próbálja érvényesíteni az érdekeit, csak hisztizik, és olyan nem létező sztereotípiákat puffogtat, hogy az usabeli cégek ignorálnak minket szegény európaikat, az is meg is érdemli.
  • Wlanseraf
    Statisztikailag igazad van, egyébként nagyon nem:)
  • Laroa
    Nem úgy tűnsz, hogy tudnál gondolkodni, kellemetlen érzés lehetett így felnőni :)
  • Tababo
    haha...
  • [HUN]Crassus
    az,hogy a dollárt egyenértékűre teszik az euróval mindent elmond ,hogy mit is gondolnak európáról...
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    ... Should have known to say this but Origin will be hosting many CONTENT exclusives from today. Think videos. Including a #SWTOR one.
  • Bandras DaSilva #5191
    Igazából annyi előnye van az amerikai piacnak, hogy nincsenek nagyobb nyelvi bajai. Európában meg az emberek eléggé nagy része nyelvekre bomlik és mindenki hisztizuik a saját nyelvi lokalizációjáért. Aztán lesz pár német, francia, spanyol, olasz, orosz szerver amiknek a nagy része jól elnéptelenedik.

Korea ugyanezért jobb + más kultúra, máshogy állnak a játékokhoz. Sokkal több időt, pénzt szánnak játékokra mint felénk.

Amúgy aki volt amcsi szervereken vmi játékban tudhatja, hogy nekik is másabb a mentalitásuk. A közösségi dolgopkat nagyon szeretik és elég sok időt, energiát rászánnak a játékra.

Euban meg sokszpr csak a hiszti megy.

Szal az amcsi piac ezért is élvez előnyt, nomeg azért is mert sok cégnek arrafelé van a központja.
  • N1ggA
    A legrosszabb, hogy azt hiszik, hogy $ = €
  • N1ggA
    Igen ez is tény :)
  • [HUN]Crassus
    a számokkal én is tisztában vagyok gyurika....,majd ha felnősz megérted mire gondoltam....
  • Laroa
    Lásd a hozzászólást 2vel alattad, aztán lehet tovább okoskodni.
  • Tomy Lee
    A játék piacról volt szó nem a népességről imo usa meg koreában sokkal több a játékosok része mint eu-ban ezért is van mindig több szerverük a nyugatnak vagy keletnek és ezt nézik ezért nem érdekli őket
  • Svenhassel
    De ők mégis hajlamosak szarba venni minket. Lásd nyista Eu béta, anno a BW Bazaar stb.
  • N1ggA
    Hároméves cikk. Amikor a wow elérte a 10 milliót, 2.5 millió amcsi, 2 millió európai és 5.5 millió ázsiai játékosa volt
    Szóval egyáltalán nem elhanyagolható az európai játékosok száma az amerikaiakéhoz.
  • Laroa
    Európában 700+ millió ember lakik, Észak-Amerikában kb 550 millió. Valóban egy kis pötty, és elhanyagolható bohócpiac. Gondolkodj már mielőtt írsz...
  • Jeffjohnson
    Messze van még ez a kinect a tökéletestől reakcióidő elég lassú meg meglehetősen bugyuta a mozgás.
  • FSpofon
  • N1ggA
    kurva jó sith code :D
  • j0nNyKa
    ja ezt a webchat dolgot inkabb nem olvastam, de a qnet - #swtorhu megvan, koszonom szepen, delutan felnezek :)

gyertek minel tobben, mert az jo.

es vegezetul az uj sith code:

Release date is a lie, there is only speculation.
    Through speculation, I gain anger.
    Through anger, I post pointless threads.
    Through pointless threads, I become a forum troll.
    The mods shall ban me.
  • FSpofon
    neki nem kell webchat :D
  • Nephin
    Köszi. :)

Bal oldalon lent az utolsó előtti dobozban is ott a cím, bár tényleg nem túl feltűnő. :)
  • Svenhassel
    http://webchat.quakenet.org/

csatorna: #swtorhu
  • j0nNyKa
    Nephin: Tudom, egy utolso lusta senkihazi vagyok, hogy nem nezek utana magamtol, de hol van az IRC szobatok?
  • FSpofon
    Nem hiszem hogy ott lenne bf3 beta, hiszen steamen is adnak kulcsokat hozzá. Maradnak a jó öreg 1 ftp link és hostolja a community ingyen a szarunkat megoldásnál sztem.
  • Jabar
    Szerintem nem fogják bejelenteni az ob-t. Majd kapunk valami új bolygó vagy bg képecskét max... :D
  • [HUN]Crassus
    na ja amerikának európa egy pötty a térképen:P mondjuk a legtöbb játékfejlesztőnek is ez lófax piac:P
  • TDC Geronimo
  • Torzonborz
    Én leszarom az amcsikat , Te leszarod az amcsikat , MI leszarjuk az amcsikat.
    Remélem most ők is tojnak rájuk egy kicsit. :)
  • Svenhassel
    Szerintem inkább valami globálisabb dolgot kell elképzelni, mint, hogy EU-s beta. Mert ez így az amcsiknak csalódás lenne... Bár úgy kell nekik. :D
  • Torzonborz
    bejelentik az EU béta kezdetének dátumát.

ennyi , remegést abba lehet hagyni .
  • TDC Geronimo
    Bejelentenék, hogy az Originsen keresztül elérhetővé válik az open beta

Amúgy lehet nem véletlen az időzítése az EAnek hogy most változtatták meg EAstoret pár napja. Én BF3 betara gyanakodtam, de ez is benne van a pakliban :)
  • TDC Geronimo
    Most nem tudom ez meignt mi lehet. Mindenesetre én a BF3 miatt is kurvára várom az EA konfot meg ott lesz az ME3 is úgyopgy... :D Dátum bejelentésnek örülnék, de EU betanak mégjobban.
  • [HUN]Crassus
    áááááá:D
  • TDC Geronimo
    Valami biztos lesz... "Rockjaw Stephen Reid
    During said press conference, you will see... something. I want to warn you that said 'thing' may spoil you for another 'thing'."
  • [HUN]Crassus
    éppenséggel már mutattak nem is egyszer....
  • FSpofon
    addig csak ne legyen dátum amíg egy szemvillanásnyi pvp-t nem mutattak.
  • [HUN]Crassus
    érdekes ez a teória amit feldobtatok ,hogy csak kamuznak és lesz release bejelentés!,de szerintem ez már egy nagyon kacifántos agyszülemény és onnan ered,hogy súgja egy hang amit hallani akarunk:P:)
  • Nephin
    http://swtor.hu/induljon-a-show Várunk mindenkit! :)