60268
-
Boncmester #5239 Jaja, most találtam én is, thx swtor.hu :D -
#5238 Az új trailer
6:20, FUCK YEA! -
mcgrape #5237 igy van 3 napos az E3 , ugye külön lessz Bioware bemutato holnap, ott biztos több lessz.
Ez akkor is epic volt. -
Boncmester #5236 Ez csak fölvezetés, 3 napig jönnek majd a cuccok. Meg remélem lesz még több videó is, ez csak egy összevágott, de meglátjuk. -
#5235 Ennyi volt? Fele tavalyi CGI... atomgyenge E3hoz képest :S Legalább egy beta dátumot kiköhöghettek volna. -
#5234 Hát ez nem gyengén durva volt. :) -
Boncmester #5233 Aszittem a Battle Begins után lesz egy release date :) -
mgerihun #5232 Megy nálunk is legfrissebb E3 közvetítés :P
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/e3-live.html -
#5231 jööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööönnn!!!:D -
Boncmester #5230 Addig szerezz popcornt :D -
#5229 EA listán utolsó a tor. :( Nembaj, megvárom! :P -
#5228 http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html -
#5227 :D
EQ2ben is benne volt , qrva jó móka és tényleg volt haszna is tankoknak. -
#5226 4000 resilience-el 8 sec alatt halni már unok:) szóval elhiszem!!:P:) -
Boncmester #5225 Hát figyelj, én nem sok MMO-val játszottam a WAR-on kívül huzamosabb ideig, de tapasztaltabb emberektől azt hallom, hogy a WAR az első, ahol a tankoknak fontos szerep jut PvP-ben is. És nem csak a DPS tankoknak. Jó taktikai elem, és a WAR-ban egy jó tank defenzív tank simán el tudott dönteni csatákat. Ha itt is az lesz, hogy a Jedi Guardian vagy a Sith Juggernaut defenzíven hasznos PvP-ben, az jó.
Ha meg nem WAR-oztál, akkor úgysem tudod, elég, ha elhiszed. -
#5224 zsír!!!!! a pvp tauntot ejj IStenem 2003 óta hiányolom a WOW-ból:P -
Boncmester #5223 Pl guard in pvp, taunt in pvp, nem oneshotolod az ellent, stb...
Meg tanultak a warból, ezért pl a csapattársak jutalmazzák a jó játékosokat, tehát a csapatmunka számít, nem az, hogy ki hogy tud soloban leechelni. -
#5222 az nagyvonalakban miben nyílvánul meg? -
t0xikus #5221 annyi,h kezd lehangoló lenni,h pá interjún kívül eddig pvpről túl sok szó nem esett - bár tegyük hozzá,h war-os ötletek átvétele az fasza ötlet -
#5220 "Gondolkodj már mielőtt írsz..."
"Lásd a hozzászólást 2vel alattad, aztán lehet tovább okoskodni."
"Nem úgy tűnsz, hogy tudnál gondolkodni, kellemetlen érzés lehetett így felnőni :)"
"Persze aki nem próbálja érvényesíteni az érdekeit, csak hisztizik, és olyan nem létező sztereotípiákat puffogtat, hogy az usabeli cégek ignorálnak minket szegény európaikat, az is meg is érdemli."
"de toljad tovább a hülyeséget nyugodtan"
Riiiiight... Most hogy így mondod... :)
Egyezzünk ki döntetlenben, és ejtsük a témát, amíg Jeff nem jelenik meg :)
A játékról egyébként van valami véleményed / véleményetek? Engem pl. egyre jobban érdekel.
-
t0xikus #5219 jellemző,h ha együgyűknek vki még tényekkel is alátámasztja igazát, az egyből troll:D lol-e?:) -
#5218 megnyugtato.... nem. -
Boncmester #5217 Élőben kevésbé idegesítő, mint fórumon :) -
#5216 Ebbe a jó kis topikba is megjelent a laroa nevezetű troll?! jaj ne... -
#5215 vannak, trollkodás nélkül megtalálhatóak itt a fórumban, mai napig ilyesmikről szólt a topic :)
sok szerencsét az olvasgatáshoz, érdemes! -
#5214 bár már ott tartanánk:D -
#5213 Nyugi legyen vagy mindenkit legankelek a BH-mal!!! ^^ -
Tababo #5212 swtor-on szépen össze vannak szedve az infók. itt csak jonika tolja hébehóba de ha visszaolvasol akkor jól összeszedte ő is... -
#5211 Jeff, kicsit szólj rá a fórumozó közösségre, vagy csak legyenek kitörölve a hsz-ek :) -
Laroa #5210 U.S. online video game subscriptions are generating $1 billion a year in subscription revenue, according to market researcher NPD Group.
On a monthly basis, more than 11 million gamers are subscribing to online games in the U.S.
És ez régebbi adat.
Mert érdekelt volna, hogy van-e használható infó a bétát játszóktól, de aztán megláttam a szokásos jajj lenéz minket ojrópaiakat a zusa hisztit... -
t0xikus #5209 ez nem kakasdomb, plíz dont hiszti:) -
#5208 most te miért vagy itt? komolyan kérdezem. -
#5207 nu már ottan is van ? oO
nekik mennyi ? -
t0xikus #5206 leírt egy hülyeséget és most próbál magyarázkodni meg mutogatni:) ennyi. határozottan vicces:) -
Laroa #5205 USA-ban is van adó az online előfizetésekre, de toljad tovább a hülyeséget nyugodtan -
#5204 "17% azt hiszem tehát ezt add hozza az USA előfizetéshez."
ez a megfogalmazás csöppet félreértelmezhető ;) -
Wlanseraf #5203 De okoska megint beszólt:D -
Wlanseraf #5202 Ezt írtam bazzeee:) -
#5201 EUban van VAT :( -
Laroa #5200 Ugye tudod, hogy megint nem lesz igazad? :)
EA EU Vat
Adó USA