60268
  • Boncmester
    Az Epicnek nem világít a hátán a Razer logo, az oldalára különböző betéteket tehetsz, hogy a kisujjadat kényelmesen tartsa, stb, a bal egérgomb jobb oldaláról a két programozható gomb átkerült a görgő mögé, ami kényelmesebb, na és persze a wireless, de vezetékes módba is könnyedén tudod kapcsolni.
  • Svenhassel
    A többi cuccom (egér, bill, füles) Logitech. De többnyire azért vettem eddig Logitechet, mert azt ismerem :D
    El is kezdek nézelődni egérpadok között...
  • Boncmester
    Én is elrontottam :D
  • Boncmester
    Nem azt mondom, hogy mindenben feltétlenül a Razor a legjobb, meg személyes preferencia kérdése is, de az tuti, hogy ha Razort veszel, abban nem fogsz csalódni :)
    De amúgy alapvetően a Logitech cuccokban sem, meg a Cyborg is eléggé jó.
  • Svenhassel
    Hopp pardon, Razer...
  • N1ggA
    Egyetértek :) Nekem jelenleg Razer exactmat padom és Razer diamondback egerem van már nagyjából 7 éve. A pad még mindig tökéletes, csak kisebb hibák vannak rajta, az egér már nagyon kezdi felmondani a szolgálatot, majd venni akarok egy újat.

Kérdés: Mi a különbség a Razer Naga és a Naga Epic között a wireless-t leszámítva?
  • Svenhassel
    Azt mondjátok, hogy a Razor jó? Mert amúgy is tervbe volt véve egy egérpad vétel, legalább most már tudom mit érdemes venni.
  • Boncmester
    A programozható makrógombok tényleg pótolhatatlanok, ezért használtam Logitech G13 Advanced Keyboardot. Ennek a kis cuccnak a belseje tele van fémmel, érezni, hogy van benne anyag, nem csúszkál, masszív, és baromi jó minőségű műanyagból van.
    A Logitech keyboardok nekem is tetszettek, amíg nem láttam őket élőben. Az a bajom velük, hogy full gagyi műanyag az összes, amit eddig láttam, a G13-hoz képest a minőségérzetük a tizede, és kb olyan érzésem van velük, hogy ha erősebben megütök egy billentyűt, akkor pozdorjává törik a kezem alatt.
    A Razerrel szerintem nem lesz ilyen érzésem, és az is programozható :)

Ja, azért cserélem le a G13-at, mert 2 év használat után már kezd elfáradni a rugó a joystickjában (ezalatt szerintem nettó 150 napnyi játékidő van benne, ami azért elég durva, és jól bírta ahhoz képest), Battlefieldhez meg szerintem jobb a sima billentyűzet, így 2 cuccot cserélek le 1-re.
  • Kazagor
    Nekem 2 Logitech gamer keyboardom van, egy G11 és egy G15-ös. Mindkettő tökéletesen működik már hosszú évek óta, és a programozható makrógombok pótolhatatlanok egy MMO-ban.
  • Nephin
    Látod, a Razernél minden jó. :P :)
  • Boncmester
    Logitech cuccokban nem nagyon lehet csalódni szerencsére, csak a gamer billentyűzetei vacakok sajnos, és baromi drágák :(
  • j0nNyKa
    lepedo != terito :)

sima oldschool feher lepedorol beszelek, amin alszol

ilyen 2 meter x 1 meteres cucc, en speciel 4be hajtom, akkor kapok egy meter x felmeteres nagy feher puha feluletet (ugy van kiteritve, hogy a billentyuzet is azon van, es a csuklom is hasznalat kozben), azon perfekt az eger mozgasa

egerem meg mezei logitech mx510, 100 eves, de imadja a lepedot :)
  • Boncmester
    Gondolom terítőfüggő, de én próbáltam már pár terítőt vagy fényes felületű egérpadot, és néha totál megbolondítják ezek az egér lézerét/optikai érzékelőjét.
  • j0nNyKa
    nekem a hatalmas kiterített lepedőnél még senki nem tudott jobb egérpadot mutatni

nem csúszkál, pont perfektül mozog rajta az egér, és marha kényelmes a kézfejnek is egy lepedőn pihenni

... ja és viszonylag olcsó... :)
  • Nephin
    Ma este 11-től live stream itt, a téma Tatooine.
  • Nephin
    Hmm, érdekes egér, de márkahű vagyok és a Razerben még sosem csalódtam... :)
  • Boncmester
    Vágom, láttam ezt is, de mielőtt kijött, 1 hónappal kaptam meg a Destructort, és még mindig tökéletes, fölösleges lecserélni :)
    MMO-hoz én egy Razer Naga Epicet vennék, azért nem az van most, mert Battlefieldezek is, és ahhoz kell instant DPI állítás, ami meg nincs a Nagán tudtommal.
    Ha viszont nem ilyet akarsz, hanem pár gombos wireless gamer egeret, mint a Mamba, akkor ezt tudom ajánlani, ami nekem van. Iszonyat jó, és állatul néz ki :)
  • Nephin
    Razer eXactMat... fémből van, kétoldalas (speed és control), nem gyűrődik, nem kopik, epic, bár nem tudom, lehet-e még kapni. Szerintem kötelező vétel volt. :) Kombinálva bármilyen Razer egérrel (nekem Copperhead volt és Mamba vagy Lachesis lesz) kihagyhatatlan, a különbséget el sem lehet mondani, akármihez hasonlítanám.

link
  • Boncmester
    Nekem van egy Razer Destructor egérpadom. Amíg nem próbáltál ki egy ilyet, el sem tudod képzelni, mi a különbség, de iszonyat jó.
    Amikor megkaptam, rátettem az egeret, aztán pár perccel később ahogy meg akartam fogni, véletlen mellényúltam, és csak meglöktem egy kicsit az ujjammal az egeret. Erre leszánkázott az asztalról, annyira nincs súrlódása az egérpadnak. Tényleg nem lehet ezeket egy napon említeni egy mezei, pár ezer forintos egérpaddal, de az is igaz, hogy az árukat sem.
  • Boncmester
    Razer Naga Epic wireless, és jobbak a gombjai.
  • Boncmester
    Már nem azért, de ez a billentyűzet elsőre tök használhatatlannak tűnik nekem. Nincsenek rajta numerikus gombok, csak touchpad (minek?), meg LCD-s gombok, de azokat sem értem, miért ott vannak. És azt sem vágom, hogy miért ilyen lapos billentyűs kiadást csináltak, az sem tűnik kényelmesnek...
    Pedig éppen most tervezek egy ilyet venni, szerintem sokkal jobban használható, és fele annyiba kerül. De ha ennek lenne SW-s kiadása, tuti azt venném :)

Az egér Razer Naga Epic SW-s kiadása, nem lehet rossz, ahogy a többi cucc sem, kár, hogy mindegyiket az utóbbi 1 évben frissítettem :(
  • Svenhassel
    Pedig egy egérpadra még be is ruháznék, de ennyiből 2 normális egeret veszek, nemhogy egérpadot...
  • N1ggA
    Váltsd át euróba. A razer (hivatalos honlapon látni lehet) ugyanannyi euróért árulja európába a cuccait, mint ahány dollárért.
    Aki szeretne ilyen egeret, az vegye meg itthon 20k-ért a Razer Naga-t, ami ugyanilyen (csak only zsinóros) 20k-ért, mint ezt 33k-ért.
    Az egérpadot meg a bill.-t túlzásnak érzem. Annyira senki se legyen gazdag és kocka... :D
  • Svenhassel
    50 Dollár egy egérpad... a többiről ne is beszéljünk...
  • [HUN]Crassus
    hmmm lehet meglepem magam:P

http://uk.gear.ign.com/articles/117/1172154p1.html
  • [HUN]Crassus
    Seriously FUCK YOU! ,de komolyan!!

"There will be no release date announced during E3 2011, and no pre-order details either. Our release date window has not changed. We are still aiming to release Star Wars: The Old Republic in the second half of 2011.”"
  • Boncmester
    Mi lesz ma E3-on?
  • IXEMGabeo
    de jó game lesz ez
  • j0nNyKa
    setting page
  • Torzonborz
    najó ez a trailer most odab@szott de rendesen :D

azért az smuggler csóka vagy ki elég vagány :D
  • j0nNyKa
    spekulálóknak:

There will be no release date announced during E3 2011, and no pre-order details either. Our release date window has not changed. We are still aiming to release Star Wars: The Old Republic in the second half of 2011.
  • Jabar
    jópofa az a billentyűzet.
  • Celern
    Azok mindig, mindenhol vannak. :)
  • BoneDragon
    Ne pakolja, mert akkor a pistikék átjönnek ide.:(
  • Ariakus
    Ha fele ennyi hangulat lesz magában a játékban mint ezekben a cinematic trailerekben akkor a WoW pakolhatja a kufferjét.
  • Nephin
    Return (új trailer) + Choose (preview demotrailer)

Jó szórakozást. :)
  • Kazagor
    Az tény, hogy brutál lett a trailer. Holnap rongyosra nézem:)
  • Khabbas
    Ha letöltöd a főoldalról, már 720p-ben jön le.
  • Boncmester
    Mindig így teszik föl sajna, de nemsokára tuti lesz HD youtube-on.

Nagyon nagy, ügyesen megcsinálták! :)
  • Kazagor
    Én azt nem értem, ha már kiadnak egy új cinematic trailert, akkor miért ilyen gagyi felbontásban teszik fel a hivatalos oldalra, miért nem egyből HD-ben.