60268
-
#5439 És? Attól még lehet jó játék, vagy nem? Engem aztán hidegen hagy, hogy esetleg ezért egy-két ember nem veszi meg egyből a megjelenés után.
Ha jó lesz a végleges úgyis játszani fog elég ember.
Viszont ha így adják ki (amit kétlek) az tényleg gáz lenne, de erre kicsi a valószínűség... -
#5438 tényleg ne haragudj meg,de ez olyan magyarázom a bizonyítványom....
ha most látnám először a játékot szó szertint kiröhögném és legyintenék rá....és nem vagyok ezzel egyedül -
Nephin #5437 Nézd meg az elején, ott mondta, hogy régen látta és nem tudja, hogy mit hol keressen, azért bénázik. Az új UI-t nemrég rakták fel a tesztszerverre. -
Cat 02 #5436 Amúgy mondta, hogy csalt és pl annak a kis micsodának (kikerüli az sw fanboyok köveit) nem is kéne vele lennie még. -
Kazagor #5435 Azt azért csendesen, suttogva megjegyezném, hogy én még életemben sohasem láttam ennyi videót, trailert, bemutatót és infót egy MMO-ról annak megjelenése előtt. Lehet, hogy pont ez a baj, hogy túl sok információhoz jutunk a megjelenés előtt, és ha abba néha becsúszik egy gyengébb eresztés, akkor meg megy a lázadás.
Szerintem nem a gameplay vidókkal fogják eladni ezt a játékot. Az SW név eladja magát. A kérdés itt nem ez, hanem az, hogy az 1 hónapos ingyen játék után mennyien fognak befizetni rá, mennyien maradnak tovább játszani. -
Nephin #5434 Nem. De ha bolygóbemutatót hirdetnek, akkor nem sírok, hogy milyen a combat... azt majd a combatbemutatónál, ha nem tetszik. Hopp, azt mondod, ez már volt a PAX-on és nem is volt rossz? Még ilyet... :D -
#5433 Honnan tudod, hogy régi build?
Az UI már az új volt, meg pl. mondta 1-2 bugra, hogy ne izguljunk, ezt majd ki fogják javítani. Nekem nem az jött le, hogy régi build. -
#5432 de most komolyan szerinted a Trailerrel adják majd el a játékot? -
Nephin #5431 Valószínűleg azért nem adnak még ki, mert nem végleges, ami kijött a tesztekből, azok is sokat változtak azóta... de ezt johnnyka jobban tudja.
A tesztinfók és leakek nagyon kis száma egyébként szerintem épp azt mutatja, hogy baromi jó lesz a játék, hiszen ha nem lenne az, ugyan kit érdekelne, hogy kitiltják az accját akár a véglegesből is... Több ezer emberből néhány leaker kockáztatta csak meg. -
Nephin #5430 Tatooine-on Erickson játszott, mondta, hogy régen látta ezt a buildet meg a BH-t, nem tudja, mi micsoda pontosan. Ez egy. :)
Alderaanon random playerek vannak, ez pedig olyan, mint bárhol: amilyet kifogunk. Ez kettő. :)
Három: gameplay a Taral V hivatalos videó, ez egy Tatooine-bemutató volt egy kérdezősdivel összefűzve, de tudom, hogy hiába mondom el 100x... :) -
Kazagor #5429 Hiába mutatnak 1 azaz 1db talent treet a 16-ból, ha azon csak szines ikonokat látok és nem tudom melyik mit csinál. -
#5428 talent helyett nem lehetne esetleg AC-t írni vagy mi az ? -
#5427 Egyik videóba mutatják a talent tree-t, de olyan pixeles, hogy semmit se látni... -
Kazagor #5426 Én azt nem értem, hogy a béta alatt hogyhogy ezek még nem szivárogtak ki, és miért nincsenek még talent builderek irva ezrével. -
#5425 ne legyetek már ennyire fanboyok komolyan! a fél világ az E3-at nézi és egy ígéretes gameplay helyett kaptak egy nevetséges szart amiben életükben nem MMO-zott barmok IQlow módon baromkodnak a pályán....EZ SZÁNALMAS! és nem méltó ahhoz a játékhoz amit mind annyira várunk.... -
Nephin #5424 Igen, jó lenne, ha kiadnák őket, el lehetne dönteni végre azt is, mi legyen a main.:)
Vismajor, még nem tudom, majd megnézem, csak elvileg munkahelyen vagyok. :D -
Wlanseraf #5423 azért ez lol volt hogy megnézem ezt a tegnapi videót és először néztem hogy ez valami SWG gamplay:D -
Kazagor #5422 Egyébként én mindig úgy voltam ezekkel a gameplay videókkal, hogy nem nagyon érdekelnek, mert a felfedezés varázsát lövik le.
Én sokkal szivesebben látnám már pl. a full talent fákat a skillek és talent módositók pontos adataival. Akkor végre tervezgethetném a karimat. -
#5421 Nephin, a mai napra mi várható E3-on? -
#5420 Köszönjük. -
Nephin #5419 Összeszedtünk néhány gameplay videót és egyebet, aki grafikát szeretne böngészni nagyjából streampixel-mentesen (Alderaan), annak jó szórakozást. :) Van csapatharc is. -
#5418 Rosszabbak! Nem kaptuk meg a napi adagunkat. -
Tababo #5417 olyanok vagyunk mint a rossz gyerekek. -
#5416 Ezt mondtam, hogy 10 mobot is be lehet húzni még se fogy a hp... De érdekes volt hallod. Majdnem bealudtam a fightokon. Remélem nem marad így. :/ -
Nephin #5415 Az egészet megcsinálhatták volna úgy is, hogy Erickson szépen leül, mi kérdezünk, ő válaszol...ehelyett kaptunk pluszban egy szép sétát egy bolygón, amiről eddig nem sokat mutattak. Nem ütni akartak ezzel (arra ott volt a trailer), hanem infókat adni. Nekem úgy tűnik, hogy megint a vágyaitokat vetítettétek valamire, aminek köze sincs hozzájuk és persze csalódtok, ha nem azt kapjátok.
Egyébként aki IRC-n volt, az tudja, hogy egy ideig úgy tűnt, nem is lesz videó, csak chat, mert technikai gondok voltak... nem a BW-nél, hanem az E3-nál, ugyanekkor állt le pl. a Gamespot streamje is. Örültünk, hogy mégis kaptunk képet is. -
Cat 02 #5414 Amúgy az mást nem zavart, hogy az epic mob 1 percig csapkodta míg meghalt ? :D -
Boncmester #5413 Ez tény, a warhammerben is dobálom a fireballokat a mobokra, ők meg visszalőnek, de ez sosem zavart. A meleek meg úgyis közel próbálnak jönni. -
Boncmester #5412 Azt vágom, hogy szar nettel nem lehet jó minőségben, teljesen egyértelmű, de ez a nettől függ, hogy a játékot meg milyen felbontásra/részletességre állítják, az meg a géptől.
Ezért mondtam, hogy a játék nyugodtan mehetett volna full grafikán, hogy a stream minősége meg szar, az másik dolog. -
Tababo #5411 szerintem jogos a felháborodás. mindenki jól tudja hogy nem ilyen lesz a játék, csupán arról van szó hogy ilyennel elmenni gááz, függetlenül attól hogy mit akartak bemutatni.
az meg hogy rossz volt a kapcsolat meg "mittudomén" milyen szar indokokkal jönnek érdekes, mert mások gyönyörűen megtudták oldani a dolgokat.
jó lenne ha most már 5-10 perces tömény pvp gameplay-el jönnének elő. nagyobbat ütött volna és sokkal több igényt kielégített volna...mint sem egy tatooine videó -
Kazagor #5410 @Crassus, Bonedragon.
Aki játszott valaha MMO-ban ranged classt az tisztában van vele, hogy ez hogyan is működik. Először is addig megyek csak közel, hogy aktivvá váljanak a skilljeim és tudjam azokat használni. Abból a távolságból (20-40m) elkezdem lőni az ellent. Ha az ranged, akkor az is elkezd lőni ebből a távolságból, vagyis nem fog közeljönni hozzám. Ha melee, akkor meg azért fontos max rangeből elkezdeni a harcot, hogy mire odaér hozzám addigra legalább a hp-ja felét leszedjem, igy meleeből már könnyebb lesz megölni.
Az, hogy ez a gyíkarc aki játszott a BH-val nem igy csinálta, az nem azt jelenti, hogy a játékban 2 ranged 1m-ről fogja lőni egymást, hanem azt hogy a gyíkarc nem értett hozzá. Ennyi. Ez a bemutató hibája és nem a játéké. -
#5409 De legalább képesek voltak megcsinálni olyan részeket, hogy áll ejtős legyen. Tor-t sikerült úgy megcsinálni, hogy majdnem kikapcsoljam és menjek aludni... -
Cat 02 #5408 Multiplayer 30 másodperces rész: OMFG
10 perce ülök a tankban és megyek előre a sivatagban: ehh.
Amúgy eléggé más a két a játék :D -
Cat 02 #5407 Ugye tudod mi az a streamelés ? Élő adás, tehát felveszi a videót és egyből tölti fel kb, namost szar nettel ezt nem lehet jó minőségben csinálni (azért kockás a kép, etc). De az tényleg izé, hogy a játék nem max grafikán ment. -
#5406 Eléggé odavág. Majdnem magam alá csokiztam, mikor néztem este. Tor közbe/utána adták. -
Boncmester #5405 Az egyébként nagyon állat játék lesz, frostbite 2.0 nagyon ott van :) -
#5404 BF3-at meg tudták max grafikán tolni? Érdekes. -
Boncmester #5403 Ez szerintem hülyeség, tök független, hogy milyen grafikára állítják a játékot, meg az, hogy milyen minőségben streamelik.
Ha fraps-al fölveszel vmit a gépedről, akkor állíthatod minimumra vagy maxra is a játékot, a frapsban meg beállítod, mekkora felbontással tolja, azt joccakát. Még nem streameltem soha semmit, de felteszem, itt is hasonló a helyzet, max a tömörítés miatt kicsit nagyobb processzor igénnyel. -
Nephin #5402 Nem, sajnos még semmit nem tudni a szerverekről, sem a fajtájukról, sem a kapacitásukról, sem a számukról, de remélem, veszik az adást és nem lepődnek meg majd, hogy jééé, ennyi emberre nem számítottunk... :) -
#5401 Azért erősen túlzás szerintem ilyenek miatt temetni a játékot. Az tény, hogy így nem nagyon adhatják ki, de könyörgöm nem véletlenül nincs még megjelenési dátum... Nem holnap fog kijönni...
Az meg, hogy nem maximum grafikán futott, kit érdekel?! Már ezer meg ezer videón láthattuk maximum grafikával, az nem volt elég? Jól fog kinézni (szerintem) ha meg nem tetszik nem veszed meg.
Egy szemellenzős fanboy :D -
#5400 hmm tényleg azt lehet már tudni hogy egy server kb mekkora populációt bír el ? nem akarok queue-t :D