60928
-
Yep, bár fura 37" után. -
Tababo #6138 hmmm, Dell U2711-el nyomulsz? az derék. wqhd felbontás odabasz.:D -
Boncmester #6137 Huh, most nálunk is durván elszaporodtak a Sith Warriorok, eddig van belőlük vagy 5, a többi kasztból meg max 2-2 :) -
Igazándiból jómagam egy szingli (vagy coop) KOTOR3-mat várnék, dehát most ez primitív MMO mánia dúl még. -
Mind1, elsőre én sem szívesen kezdenék egy nagyon HC klánban, mivel én már nem vagyok az a korosztály, aki megengedheti magának, hogy heti 3-4 napot ezen lógjon. EZ reménytelen is lenne. Ha a fejlődés nagyon nyögvenyelős lenne, valószínű abba is hagyom időben. Viszont ha elég gördülékeny és látom a szemem előtt felnőni a karimat és élvezhetem a jobbnál-jobb main quest sztorikat, akkor adok neki esélyt hosszabb távon is. Ámbár ha a főquestek megvannak, akkor mégis hova tovább??? (esetleg más osztályokkal más sztorik) -
calis #6134 Szerintem fölösleges korlátozni a tagfelvételt... Az induláskori és az első raid közötti népességben nagy változások lesznek. Pistának nem tetszik az a class, Jóska megy a haverokkal játszani, Zolcsi meg hozná 2 haverját. Úgy is alakul még sokat. -
Nekem mondjuk van egy SW őrült barátom (vele kezdjük majd együtt szvsz.), meg jónéhány túlélők földjés, meg élő szerepjátékos, meg Shakes-es stb. cimbim, tán őket is rá tudom venni egy próbajátékra. Persze éjjel-nappal melóznak (én is) ünnepnapokon és hétvégeken is (nomeg soknál ott az x gyerek), így nem hiszem, hogy túl nagy raid-elésbe fognánk, de őszintén szólva én KOTOR2 kedvelő vagyok, így engem csakis a coop sztori mód érdekel. Ha együtt át tudunk élni faja kalandokat (mintha szingli lenne) én már boldog vagyok. Ha még némi PvP is beesik olykor, na bumm! :DDD
Ha nem lesz elég komoly a sztori és a küldik, akkor sztorno. Ámde BioWhore-ék azt ígérték, hogy DE! :D -
értelmes ,felnőtt guild köztársasági oldalon? -
Bullshit. :D -
mgerihun #6130 Minden class értelmes class :) -
Még el sem kezdődött a jáék és szinte minden értelmes class zárt. -
calis #6128 Jah, követem nagyjából az eseményeket. A szerverkérdés és a Guild launch miatt érdekes, hogy egy szerveren legyek biztosan, akikkel kell. -
mgerihun #6127 Van még időd, ráérsz. November eddig a legkorábbi időpont ami kicsúszott mint lehetséges megjelenés. -
calis #6126 Igen, a Nemesis klánt ismerem, csak mivel még nem találtam életképes alternatívát/riválist, addig nem adnám be sehova a jelentkezésemet. -
nemesis klán pl. ilyen -
Tababo #6124 itt szinte csak az szerveződik, nem lesz nehéz találnod 1et -
iszonyat jók a storyk, szerintem felülmúlták magukat bioware-ék a dragon age / mass effekt sorozathoz képest
persze van, amelyik izgalmasabb, van, amelyik picit gyengébb, de mindegyik igazi bioware "mű", szokás szerint félig a story, félig a karakterek miatt -
calis #6122 Üdv!
Érdeklődnék, hogy szerveződik-e komolyabb pve beállítottságú, de pvp szerveren játszani akaró birodalmi klán, ahova lehetne jelentkezni.
Köszi az ötleteket! -
Tök8, mert komolyabb nemzetközi klánokba NEM vesznek fel idióta 8 éves vérpistikéket. Toltam SilkRoad-ot és ArchLord-ot is és bezony egy vezető klánban erősen 25-35 körül voltak a főbb vezetők és tisztek. Aki hülye volt, fel sem vették, aki hibázott néhány felszólítás után ment a lecsóba. Aki nem képes tartani magát a parancsokhoz és uralkodni magán, esetleg támadja a szövetségeseket és nem képes kooperálni, annak lőttek...
Pl. engem is sokáig megfigyeltek, majd személyesen megkerestek, miután meggyőződtek róla, hogy megbízható kultúr kari vagyok. :D -
Mondjuk én szint biztos hogy az összes class-t végig fogom vinni ha jók lesznek a történetek. -
Wlanseraf #6119 legyen döntetlen:) a véristván áradat mindkét oldalon garantált lesz:) -
ne flémelj már azon, hogy flémel a másik, te 8 éves :(
tudom, tudom.. ne flémeljek azon, hogy azon flémelsz, hogy mások flémelnek. -
Bandras DaSilva #6117 Az biztos:)...nekem csak swgből van ilyen tapasztalatom..ott végig birodalmi voltam/vagyok és bizony a rebel oldalon volt a több gáz kari.
Aztán érdekes módon ez mostanában ott változik, és tele van gyps imppel...innen gondoltam azt amit az előbb írtam:).
Igazából még úgyis arrébb van a megjelenés, meg majd megnézem mind a 2 oldalt aztán kiderül melyik a szimpibb. -
Jajj, el ne kezdjetek már most ilyen hülyeség miatt flame-elni... ne legyünk már 8 évesek :P -
Tababo #6115 igazad van sokkal jobb a sok 8éves véderke
-
mind a 2 oldalon lesznek hulyek ;) ez az ami boritekolhato -
Bandras DaSilva #6113 Heh. pedig sztem itt pont a birodalmi oldalon lesz a sok vérpisti, mert mindenki majd sith lord akar lenni.
Én nagyon köztársasági oldal felé kacsintgatok....pedig világ életemben birodalmi voltam. -
másmilyen story, meg más itemek a karakteren (ami kinézetben is megnyilvánul), ennyi -
Wlanseraf #6111 -
CSAKIS Birodalmi oldal. A Galaxisban RENDnek kell uralkodnia. -
Wlanseraf #6109 Kezdem elveszteni a fonalat:D -
Wlanseraf #6108 Biztos nem követem el azt a hibát még egyszer hogy a sok 8 éves Luke-al toljam egy oldalon:D -
Igazából én arra lennék kíváncsi, ha majd birodalmi oldalon indulok és jó karaktert csinálok belőle, mi lesz a következménye a végjátékban. -
Wlanseraf #6106 Igen? azt hittem ez valami SW játék:D -
Szerintem sincs hasonló sem hozzá, nekem is a bh/trooper tetszik de mivel csak bh van az egyetlen igaz oldalon így az marad nekem valószínüleg :) -
Igen a Bounty Hunter a párja, de nem a "sötét oldalon", hanem a Birodalmi oldalon. Ugyanis attól függetlenül, hogy melyik oldalon játszol, még lehetsz jó vagy rossz beállítottságú. -
Wlanseraf #6103 :( sok köze nincs hozza:)
De nem fogok rózsaszín oldalon játszani megint:D -
A fejvadász szerintem. -
Wlanseraf #6101 Setét oldalon:) a troopernak mi az alternatívája? komoly kérdés volt:) -
volt ez már könyv topic, wow topic, troll topic, addon topic, ...
... és most!!! LOL TOPIC!
LOOOOOOOOL
na jó, egy kis olvasnivaló, N+1. E3 review