60268
-
gavor #5479 Akkor nézzegess egy olyan trailert, amiben csak a legjobb dolgokat vágják neked be, aztán csalódj, mert 1 óra izgalmas pillanatait bevágták neked fél percbe, bakker ez a játék nem is ilyen!
Nem ilyen videóval kell promózni az tény, csak sírsz folyamatosan, mert nem azt kapod amit remélsz
-
Boncmester #5478 A WAR-ban pl úgy van, hogy ha leesel nagy magasságból, meghalsz, de ha lelöknek onnan, akkor nem sebesülsz az eséstől, csak ugyebár szívás kikerülni a harcból. Gondolom itt is így lesz. -
#5477 Még mindig túlreagálod szerintem... 50-100 ezer egy rosszabbra sikerült bemutató alapján? Ami valójában azért nem is volt olyan szörnyű...
Rajtunk pozitív szemellenző van, rajtad meg egy negatív, amivel csak a rosszat látod :) -
#5476 nem hinném,hogy ovodás módjára puffogtam volna...viszont az indokaid fanboi indokok amiket nemtudok elfogadni egy értelmes/tartalmas vitához....
majd biztos egyszer megérted,hogy miért lett volna fontos,hogy éppkézláb demóval jöjjenek elő....a vevőt nem érdekli a lag meg nem az én egeremmel játszottam, azzal a kasztal nem tudom milyen skilleket kell elnyomni stb. álldumák.
Ha olyannyira bolygó bemutató akart lenni akkor miért nem egy speederrel vagy flyby kamera nézettel járták be a bolygót?
Színesíteni akarták az akcióval a bemutatót,de szerintem nem igazán úgy sült el ahogy azt kitalálták!
Nem most keztdem MMO-ni tudom mit várok el egy játéktól ,de ez a videó nem győzött meg pedig én még c64-en is hónapokat játszottam egy ELITE grafikai szintű játékkal../aki nem ismerné keressen rá ,hogy mit nevezek azon "grafikának"/ ezzel arra akarok célozni,hogy igazán nagy igényeim nincsenek ,DE a fércmunkát kiszúrom és ez az volt hiába is szépítitek.....
Én megveszem a játékot,de lehet egy ilyen blama miatt az első hónapokban mondjuk 50-100.000-el kevesebb ember veszi meg és rengeteg internetes vagy írott sajtó munka kell majd ahhoz,hogy elnyerjék azok bizalmát akik most rálegyintettek a játékra a látottak alapján....
CAPIS? -
#5475 Lesz még bemutató, reméljük ott felkészültebbek lesznek, és mindenkinek kedvére való videókat mutatnak nekünk :) (Akár még E3-on is) -
#5474 "PvP-ben lerúghatjuk az ellenfelet a hegytetőről/hídról/stb."
Ehhez egyébként hozzáteszem, hogy minden kasztnak van olyan spellje, ami egy bizonyos időre immunissá tesz az ilyen dolgok ellen. Azért ez nem úgy fog kinézni, hogy a tatooine közepéről te a világ széléig rugdosol valakit, hogy aztán elrúgd egy másik dimenzióba. :)
Nem lesz ennek olyan nagy súlya, mivel senki nem fog olyan helyeken pvp-be kezdeni, ahonnan le lehet rúgni egy mozdulattal :D -
Nephin #5473 Biztosan örülni fog. :D -
#5472 akkor add át Tokinak, hogy puszilom :DD -
#5471 Ne haragudj, de a te kedvedért nem fogok bannoltatni egy (izé, 2) embert, ahhoz még le kell tenni valamit az asztalra. :)
Máshonnan sem szivárog infó semmilyen fórumokra sem. Ez nem véletlen. Vagy elhiszed, hogy a teszterek félnek infót megosztani, vagy nem, igazából a tényeken nem változtat. :) -
#5470 "mellesleg szerintem is 2012 lesz az megjelenés..."
akkor Te csak 2012ben veheted meg..... :)
"Egyébként csak engem zavar a Tattoine videót megnézve, hogy amikor Knock Down-ol a BH, akkor az ellenfél mindenféle elesés animáció nélkül 1 ezred mp alatt vizszintesbe kerül? Egyik időpillanatban még áll, a következőben pedig mindenféle átmenet nélkül már fekszik. A felállás animáció az ok, az megvan."
Az tuti szaggatás / stream lag volt, mert rendesen eldőlnek.
#5462: LIKE! -
#5469 igen már várom,hogy megsasoljam ha hazaérek -
Nephin #5468 "Összeszedtünk néhány gameplay videót és egyebet, aki grafikát szeretne böngészni nagyjából streampixel-mentesen (Alderaan), annak jó szórakozást. :) Van csapatharc is."
Mondom én, lenyűgözöl. :D"
A videógyűjtemény Toki érdeme. :)
-
#5467 "NDA tisztán leírja, hogy NEM adsz ki információt, vagy repülsz.
"Ha Kocsis Béla néven regelek SG-re a melóhelyről akkor hogy basznak ki?:P:) -
#5466 "Johhnyka majd megszakérti nekünk, hogy jelenleg a teszt szeróm milyen a combat?"
Múltkor partyztam egy sniperrel, sokmindent csinált, de hogy közel legyen az ellenfelekhez.. na azt nem. :)
Egyébként pl. a bh tank ága tulajdonképpen közelharcos, illetve elég sok spellje pici range-ről működik, ezért tűnhet úgy, hogy 2 centiről lövik egymás arcát. Azért egy éles helyzetben ez teljesen máshogy jön le, mert robbant, felgyújt, felrepül, rádcharge-ol, dartokkal dobál, stb. Hülyeség azt írni, hogy rossz a ranged combat, én már láttam, és kurvajó. Pont.
"Nem, sajnos még semmit nem tudni a szerverekről, sem a fajtájukról, sem a kapacitásukról, sem a számukról, de remélem, veszik az adást és nem lepődnek meg majd, hogy jééé, ennyi emberre nem számítottunk... :)"
Azt tudni, hogy írországban lesz egy szerverpark, az most under construction.
"az meg hogy rossz volt a kapcsolat meg "mittudomén" milyen szar indokokkal jönnek érdekes, mert mások gyönyörűen megtudták oldani a dolgokat."
Attól, hogy Pistike felmászott a fára, és pont nem is esett le onnan, Ferike még simán leeshet. Érted?
"Amúgy az mást nem zavart, hogy az epic mob 1 percig csapkodta míg meghalt ? :D"
Fel volt gearelve nagyon a karakter, és 3 szinttel nagyobb volt a mobnál. Ja, és BH-ról beszélünk. BH lenni kitartó karakter.
"Összeszedtünk néhány gameplay videót és egyebet, aki grafikát szeretne böngészni nagyjából streampixel-mentesen (Alderaan), annak jó szórakozást. :) Van csapatharc is."
Mondom én, lenyűgözöl. :D
"Én azt nem értem, hogy a béta alatt hogyhogy ezek még nem szivárogtak ki, és miért nincsenek még talent builderek irva ezrével."
Te ha bent lennél bétában, szeretnél onnan gyorsan kikerülni? :)
NDA tisztán leírja, hogy NEM adsz ki információt, vagy repülsz.
"Valószínűleg azért nem adnak még ki, mert nem végleges, ami kijött a tesztekből, azok is sokat változtak azóta... de ezt johnnyka jobban tudja."
Hát, összehasonlítási alapom nincs, de igen, változott sokminden az alpha #2 óta a béta fórumon elmondottak alapján. Balance-olnak folyamatosan. Egy builden belül (tehát ami most van a béta tesztereknél) nem változik, de a dev verzióban csinálgatják a talenteket is folyamatosan, szóval a következő buildben (talán az már open beta) már tuti sok eltérés lesz a mostanihoz képest.
"
Szerintem nem a gameplay vidókkal fogják eladni ezt a játékot. Az SW név eladja magát. A kérdés itt nem ez, hanem az, hogy az 1 hónapos ingyen játék után mennyien fognak befizetni rá, mennyien maradnak tovább játszani."
SW név, bioware név, kotor 1-2 koncepció, dragon age-ben, mass effektben megismert játék elemek, hype, jófajta újdonságok, mint pl. fully voiced npcs, stb. Ezek adják el a játékot. Marketingből 5-ös az EA, az tuti :) -
#5465 1shot kill lesz:) -
#5464 Igen, annál a pontnál fogok idegbajt kapni, ha velem csinálják.:D -
#5463 "PvP-ben lerúghatjuk az ellenfelet a hegytetőről/hídról/stb.
" O shit ez OP lesz:P -
gavor #5462 Általában csak olvasok, megírom a kommentem majd nem rakom ki mert kimegy a düh a gépelés során.
De tegnap éjfél óta összehozni 1 oldalt ennyi baromsággal nagyon fáj!
Az örök duma hogy én nem egy 14 éves vérpisti vagyok hanem egy bölcs öreg, mindenki helikopter és tudja hogyan kell játékot csinálni!
Mint már egyszer kifakadtam (ha elküldtem a postot, nem emlékszem) magatokat szopatjátok (többség). Megmutatjuk Tatooine-t indult a tegnap este. Erre ti! Miért nem pvp-zett, miért nem volt full a grafika, miért nem ugrálva fekve kempelve szaltózva lőtt? Fogj meg egy puskát bakker, állva sem találsz el semmit 15 méterről, nem rohangálva!
Az hogy a bolygó kurva nagy, szép (legalábbis nekem bejön) nincs meg az alagút feeling az fel sem tűnik.
Elmondta: Nem az ő buildje, bugok vannak, és cheatelt. És egérrel klikkelt a spellekre nem pedig hotkeyekkel!
El tudom képzelni, hogy több meg volt turbózva a karakter, mert elég kínos lett volna ha nem tud lejátszani egy demónyi időt. A játék nehézségét én is nagyon alacsonynak tartom a leak videók alapján, de ezért nem kell temetni megjelenés előtt.
Írd le mit vársz, mit remélsz valamitől és amikor mondják előre, hogy nem azt fogod kapni, akkor ne sírj mert nem azt kaptad! -
Chris #5461 Abban nagyon kivételesen egyetértek Crassusszal, hogy egy nagy horderejű kiállításon normál esetben a termék erős, erősebb és legerősebb oldalát kell bemutatni a legjobb minőségében, egy magára vmit is adó cég nem engedheti meg, hogy vmi b kategóriás szarral szúrja ki a célközönség szemét, pont azért, mert ahogy látod ilyen reakciókat szül, amikről most is beszélünk.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ez a combat dolog "lőjük egymást kartávolságból egyhelyben állva", amit sokan sérelmeztek, nem olyan abszolút rossz. Ami szerintem hiányzik belőle, azok az eye-candyk, úgymint mikor a karakter lövéseket kap kicsit próbálhatna törzsből mozogni, elhajolni jobbra-balra, leguggolhatna kicsit, stb. csak hogy tényleg ne nézzen ki ilyen debilen, ahogy mellel veszi le a sugarakat. A közelharcosoknál megoldották ezt, a rangedeknél is kellene vmi.
Amúgy ez a bounty hunter nagyon tetszetős, rettenetesen el lett találva, meg merném kockáztatni, hogy izgalmasabb, vonzóbb, mint egy erőhasználó.
-
#5460 most lesz 8 éves. -
Kazagor #5459 De ez inkább max 7 éve volt, mivel SWG 7 éves most:) -
Kazagor #5458 Jaja, játszottam vele 3 évet, de ez a hiba ott még mai nap is megvan:))) -
Wlanseraf #5457 Ez volt az SWG-ben is az elején:) sőt volt amikor KD-ben húzott maga után a mob:))))) csak az 10 éve volt:D -
Wlanseraf #5456 Remény hal meg utoljára:D -
Kazagor #5455 Én EQ1-el kezdtem '99-ben:)
Egyébként csak engem zavar a Tattoine videót megnézve, hogy amikor Knock Down-ol a BH, akkor az ellenfél mindenféle elesés animáció nélkül 1 ezred mp alatt vizszintesbe kerül? Egyik időpillanatban még áll, a következőben pedig mindenféle átmenet nélkül már fekszik. A felállás animáció az ok, az megvan.
A másik zavaró dolog, hogy mikor KD után lefeküdt az npc, akkor néha forog a függőleges tengelye körül, ami kb. a lábfejénél van. Eszméletlen zavaró hibák.
-
najó #5454 amugy létezik egy jó videó a gamehez a traileren kivul?:) pls linket!!:)
warden amit linkeltel az atomuncsi és ottis csak állnak es lovik egymast mozgás nelkül,kb annyi hogy tudjuk a meleenek van chargeszerusege:) -
Boncmester #5453 Amúgy meg most nem keresem elő, mert meló van, de volt olyan videó kb 1 éve (fan videó összevágva gameplayből emlékeim szerint) ahol a TOR-beli harcot hasonlították össze más MMO-k, köztük a WoW harci jeleneteivel, és ég és föld a különbség a TOR javára.
Mondom, nem láttam a tegnapi streamet, de ami csatákat eddig láttam a játékból, azok messze jobbak, mint bárhol máshol. -
#5452 nah ja! nekem WOW volt és ahhoz tudok viszonyítani.....megjegyzem már jóideje várom ,hogy mire tudnám cserélni és SWTOR nagy potenciával bír:P -
Wlanseraf #5451 - 5 millió kinai goldfarmer:D -
#5450 jaja lehet rossz példa ,de mégis azzal játszanak 10+ millióan.... -
Tababo #5449 de ez mindig is így volt, meg így is lesz sajna
mellesleg szerintem is 2012 lesz az megjelenés... -
Wlanseraf #5448 Mindenkinél akkor kezdődik az MMO korszak amikor először játszott vele:) nálam pl. SWG ami kicsit előbb volt mint a WoW:D -
Cat 02 #5447 De utálok olyan MMO-ról videót nézni amit nem játszottam még. Ott van 1 raklap skill meg minden és egyikről se tudom mi micsoda :D
#5444: top rated komment, van benne valami :| -
#5446 agreed
páran úgy beszélnek a wowról mintha az fosta volna a spanyolviaszt. -
Nephin #5445 Ezt sokan hajlamosak elfelejteni. :) -
#5444 Hát igen ez rossz példa videó mert itt is segglámák tolják. Kemény 2 képességet használ azt várja hogy lejárjon a cc és megint gondolkodik 10 percig mit kellene nyomni:D
-
Cat 02 #5443 Miért ne tudta volna ? Volt előtte EverQuest meg egy raklap fizetős MMO :/ -
Warden #5442 Ehh nézd meg eztmeg ezt.Ebben van combat meg csapat meg kisnyúl ami neked kell.Ezek az arcok akik nyomják már játszottak mmo val.
A magam részéről igazáből a legnagyobb gáznak azt tartom hogy béta időpont sincs és szeptember-októberig az sem lesz, úgyhogy ez a játék legjobb esetben is 2012 március-május azaz közel még egy év. -
#5441 ez teljesen jogos hiszen 2002/3 ban a nagy etalon WOW indulásakkor azt se tudta senki ,hogy mi micsoda vagy merre-meddig.Csak azóta tudod eltelt 8-10 év és a piaci igények ERŐSEN megváltoztak...a játékosok "kiokosodtak" már tudják mit várnak el egy havidíjas játéktól.
És ha egy ilyen dirrel-durral beharangozott reményekkel teli trónkövetelő MMO a megjelénse előtt pár hónappal a világ legnagyobb játékexpóján arra képes mint egy browseres game akkor ott baj van.... -
Nephin #5440 Ha nem foglalkozol a tényekkel, csak rageragerage, akkor hiába is mondok bármit. Egy adott körülményekhez szabott stream alapján olyasmikért lehúzni a játékot, amikre van jó minőségű ellenpélda, szerintem nevetséges, de én szemellenzős fangirl vagyok. :P