60268
  • Cat 02 #5519
    Legalább másnap nem unatkozol :p
  • Kazagor
    Hát akkor majd holnap megnézem, mivel már tegnap éjjel is lefejeltem a keyboardot a Tatooine-os bénázás közben.
  • Tababo
    "éjfélkor kezdődik"
    fasza, akkor ezt sem fogom látni. ugye a meló...+ asszonyság dühös tekintete. 11kor csicsika.
  • Svenhassel
    Elvileg Boss fight, talán az Eternity Vault-ból. És ha minden igaz éjfélkor kezdődik.
  • Cat 02 #5515
    Lesz ma is ? :o
  • Kazagor
    Ehh, mármint hogy mi lesz a téma.:)
  • Kazagor
    Arra a kérdésre volt már itt válasz, hogy ma mikor kezdődik a TOR stream és hánykor?
  • j0nNyKa
    nah, mostmár kíváncsivá teszel! :D
  • j0nNyKa
    "a néma meséli a süketnek, hogy hogyan látta a vak szaladni a bénát"
  • Nephin
    Nem, de év végén és elején őrület van. Meg hónap végén. Meg a közepén. Ehh... :D
  • Jockey
    a vak is ezt mondta..
  • Torzonborz
    meglássukmeglássuk :)
  • j0nNyKa
    azért itt a fostos instában való rohadás az izgalmasabb dolog lesz, mint.. máshol
  • Torzonborz
    de legalább fontos lesz a craft és nem vmi fostos instában kell rohadni hogy raidre alkalmas cumód legyen. ^^
  • Cat 02 #5505
    "a legjobb raidloot megszerzéséhez akkor állhatunk neki a legnagyobb eséllyel, ha a csapattagok a legjobb craftolt felszerelésben vannak"

Hát, érdekes ösztönzés, hogy craftoljunk :D
  • j0nNyKa
    vendéglátás, vagy wtf ?
  • TDC Geronimo
    tényleg* wtb edit
  • TDC Geronimo
    óó ténylek ty

Raides videó tetszett.
  • Cat 02 #5501
    Biztos mert optimalizálatlan fos és akad minden gépen, max Tirexi régi gépén futott volna rendesen, FLÉM ON!!!

Amúgy jó kérdés, lehet vannak még random bugok és nem akartak belefutni, ezért lejjebb vették a beállítást, meg ugye stream is eszi a gépet rendesen, de E3-ra csak kivinnék egy rendes gépet :D
  • Torzonborz
    mert ha majd mutatnak full grafos gameplayt akkor az nagyobbat fog ütni !
  • FSpofon2
    de miért ment volna low beállításon??
  • Jockey
    lásd az aláírásomat... sajnos ez elmúlt lassan 10 év után ez nagyon jogos nálam, amit csak a tapasztalat diktál, és várom ki okoz kellemes meglepetést végre..:-)
  • Jockey
    steamelt videot láthattak a nézők ami szar minőségű volt, mind a közvetítés valamint maha a játék is low graf mellett ment, analfabéta irányítással és a bemutartó személy azt mondta nem nagyon ismeri a skilleket sem, mindezt e3-on, ami sztem írtó ciki, ezt crassus túlpörögte (sztem jogosan), merthogy miért közvetíttenek ilyen szart, ha más kiállító képes volt minőséget produkálni, a lelkes leendő vásárlók pedig védik a játékkészítőket mintha a családtagjaik lennének, ebből keletkezik a játék nics kész tönkremegy és mi ez a szar, de hidd el jó ez és majd ha játszol meglátod story:p
  • Nephin
    Tessék. :)
  • Nephin
    Nyilván, amíg nem látom a saját monitoromon a saját példányom futását, addig legfeljebb reménykedhetek, hogy jó lesz. Eddig úgy tűnik, hogy nagyon jó lesz, talán nem esünk orra. :) A hibákat úgyis szépen kivesézzük majd az oldalon, de ehhez is egy végleges verziót kell látni.
  • Boncmester
    Mi is azt fogjuk tenni, de mondjuk 1-2 hét szabi azért nem ér fel a 2,5 hónap nyári szünettel :)
  • TDC Geronimo
    Sok a hsz. Valaki összefoglalnál mit láttunk tegnap? :D
  • Jockey
    azt kell mondjam, ez esetben egyet értek crassusal, bár szokásához híven túlpörgi...
    az tény, e miatt kétlem kevesebben veszik meg, de azt azért nyugodtan beláthatja, vagy tapasztahatta sztem elég sok nagyon elkötelezett vevő, hogy akár egy ilyen drága mmo is el tud süppedni a süllyesztőben, ha nem rakják össze normálisan (lásd pvp hiány, vagy csak infó hiány kitudja..)
    én várom a gammát, és mint minden átlagos user rábízom majd az ingame tapasztalataimra a döntést, marad az előfizetés vagy megy a cancel...
    Nagyon nagy nevek nagyon nagy hype-l nagyon nagy biztató ígéretekkel porladtak el előfizető számok tekintetében pár hónap leforgása alatt, bízom benne ezzel a készítők is tisztában vannak és két renderelt párbeszéd közt a tényleges endgame-re is fektetnek hangsúlyt (részemről ez a pvp)

• Nephin
    Irigyellek. :) Nálunk már a november is necces lenne, a december teljesen felejtős, kivéve a családosok.

Nem baj, úgyis szeptemberben vagy októberben jön. :P
  • Cat 02 #5490
    Az igaz, de pl Aion indulásnál, ha jól emlékszem fél topik szabadságot vett ki :D
  • Torzonborz
    naja december az instant szívás nálunk is , túlóra hegyek meg miegymás :(

de azért 1 hét szabi a végén belefér :)
  • Boncmester
    A legtöbben melózunk, szóval vedd úgy, mintha folyamatosan suli lenne, és úgy kell MMO-znunk, de azért kibírjuk :)
  • Nephin
    Csak karácsonykor ne jöjjön, mert akkor nem lehet szabadságra menni. :(
  • Torzonborz
    majd ha dógozóba jársz tökmindegy lesz hogy nyár van e vagy sem :D
  • Cat 02 #5485
    Amiatt lesz "szar" mert 100 %, hogy nyáron nem indul már el, ergo megint suli alatt mint kb minden MMO :/
  • Tababo
    én biztos nem könyveltem el. jó lesz ez nagyon.
  • Boncmester
    Szerintem aki máris elkönyvelte, hogy szar a játék, annak nem szükséges mindezt 50x leírni. Ha meg valaki eddig látott 50 videót, ami tetszett neki, 1-et, ami nem, és ezek után kitalálja, hogy nem játszik vele, annak epic GZ.
  • Tababo
    "Attól, hogy Pistike felmászott a fára, és pont nem is esett le onnan, Ferike még simán leeshet. Érted?"

ez megint blabla szöveg
  • Nephin
    Nem tudom, a Twitteren szó szerint lebombázták Reidet a pozitív reakciókkal. Talán másoknak átjött, ami neked, úgy tűnik, még mindig nem: ez nem villogós/felvágós/technikás/meggyőzős csilivili vevőcsalogató volt, hanem egy Q&A, amiben bónuszként, miközben válaszoltak a kérdésekre, megmutatták Tatooine-t, amit sokan vártak a PAX-os rövid filmecske óta. Nem demó, nem gameplay-propaganda, nem harci bemutató.

*feladja* :D
  • Boncmester
    Ez hülyeség, kizártnak tartom, hogy 50-100K ember az alapján vegyen meg vagy ne vegyen meg egy játékot, hogy lát 1 videót, ami nem tetszik neki. A legtöbben azért szerintem kissé jobban utánanéznek a dolgoknak, páran meg egyáltalán nem, azok meg ezt sem fogják látni.