60330
  • Wlanseraf
    Action shooter:D
  • Torzonborz
    azért a casual meg az überhc között szerintem van egy igen nagy számú normál játékos bázis is.
  • Wlanseraf
    A probléma az hogy a mit zavarna egy casual playert hogyha lenne rendes craft??? azokat zavarja akik szeretnének értelmes craftot:)
  • Kazagor
    A craftot már sok videóban, screenshoton elég jól lehetett látni.
    Itt is úgy néz ki mint WOW-ban, vagyis: A komponens + B komponens + C komponens = végtermék. Annyi változott, hogy itt nem te craftolsz hanem a companionok akár offline is. Ez az egy amit átvettek SWG-ből, ott is offline dolgoztak a gyáraid. De maga a craft menete, az végtelenül egyszerű és bugyuta sajnos.
  • Wlanseraf
    Értened kéne:D
  • Svenhassel
    Nem ti írtátok, hogy a casuel playerek miatt lesz egyszerű?!
  • Wlanseraf
    Ez a lényegi különbség... tudom hogy valószínűleg már soha nem lesz SWG bonyolultságú játék:) de sokan szeretnének egy elő világban játszani ahol crafterek, táncosok stb vannak...

Amit most gyártanak azok nem MMORPG-k hanem action shooterek...
  • Svenhassel
    És ehhez, hogy jön az, hogy egyszerűsítsük le és csináljunk CoDot a játékból? :D
  • Tababo
    én sem nagyon értem az összefüggést
  • Wlanseraf
    Te írtad ha craftolni akarunk kalapáljunk otthon:D
  • Torzonborz
    miért kéne extrahcüberplayernek lenni ? swg-vel sem csak azok játszottak...
  • Svenhassel
    Akkor szar neked... Mert bármely meglepő nem kizárólag extra HC, überplayerek fognak játszani a játékkal...

Wlanseraf: Ez hogy jön ide?
  • Svenhassel
    Nem becsülöm le, de szerintem egyenesen felesleges túlbonyolítani. Egyébként szerintem várjunk valami hivatalos infora, mert nem tudunk olyan sokat a craftrendszerről.
    Egyébként én úgy emlékszem, hogy olyanokat mondtak, hogy azt szeretnék ha craftolásból is "meg lehetne" élni, hasznos cuccokat lehetne gyártani, stb. Szóval nem szarják le a craftot. De swg szerű bonyolultságot ne is várj, mert ez a játék nem erről szól...
  • Wlanseraf
    Egyébként nem is kell craft sőt vegyünk ki mindent és csináljunk belőle egy COD-ot...:))))) minek ez a sok fejlődés meg ilyenek:) meg skillek.. nem kell az
  • Tababo
    "Olyan nehéz elviselni"
    igen, olyan nehéz
  • Wlanseraf
    Kicsit becsülöd le a craft jelentőséget egy játékban..
  • Svenhassel
    Olyan nehéz elviselni, hogy a leendő játékosok elenyésző hányada szeretne ilyen meg ehhez hasonló craftot? Szerinted majd 1000 ember kedvéért ilyet csinálnak? Persze kis 15 éves Helmut majd kísérletezget meg mittomén mit csinál az alapanyagokkal...
    Menjél azt kovácsoljál valamit otthon, na az az igazi craft... :D
  • Wlanseraf
    +kell hozzá hogy romoljanak a cuccok:)
  • Wlanseraf
    Igen ez a recept...
  • Jabar
    Bár swg-ben egy névtelen porszem voltam, mégis a gyűjtés/készítés mélysége, sokszínűsége maradt bennem leginkább. :)
  • Jabar
    Hát igen... gondolom itt is sajnos az átlag casual réteg miatt nem fogják bonyolulttá tenni, mostanában ez a szokás...
  • Torzonborz
    nézd ahol nincs az alapanyagoknak minősége , nem lehet az anyagokkal kísérletezni hogy mit mivel keverve lehet a legjobb cuccot előállítani ott nem beszélhetünk komoly craft rendszerről .
    aki képest ezt átlátni , kísérletezni és jó cuccokat előállítani versenyképes ár/érték arányban és megbízhatóan az lesz elismert crafter.

szerintem :)
  • Kazagor
    Ebben a játékban semmitől sem jobb, vagy híresebb egyik crafter a másiktól. Sajnos nem úgy csinálták meg itt a craftot mint SWG-ben. Itt tök mindegy ki gyártja a terméket, azon a statok ugyanazok lesznek. Hiába lesz esetleg egy kritikus gyártási opció, amelynél egy picit jobbak a statok, ha 2 kritikál szintén egyforma statokkal rendelkezik.

• Wlanseraf
    boe/bop már eleve egy irtózatos faszság.... ahol nem romlanak a cuccok egy baromság a craft...

SWG-ben ezért volt über (nyersanyag menegment melett) hogy romlottak a cuccok.. ezért komoly dologra vetted le a falról...:)
  • Jabar
    gondolom meg lesz hogy mi a max amire elküldheted, pl 1-5 óra. Nem hiszem hogy hetekre elküldheted.
  • Cat 02 #5596
    Amúgy ez most hogy lesz ? Elmész nyaralni 1 hétre, közben a companionod meg gyűjtöget neked offline ? :D
  • Jabar
  • Svenhassel
    Elvileg én úgy vettem ki hogy nem csak magadnak gyárthatsz cuccokat. Meg elvileg jobbakat lehet majd, mint amik a Flashpointokban esnek
  • TDC Geronimo
  • Jabar
    úgy-úgy
  • Braikingboss
    Tegyük fel tényleg lenne olyan recept ami mondjuk csak 2 van 1 szerveren:D Azok a játékosok akik ezt megszerzik abba hagynák a játékot?:D Na az vicces lenne!
  • Jabar
    A ritka receptekkel még az a baj hogy valószínűleg ops-okban fognak esni, tehát kizárt a tisztán crafter karakter/céh. Amúgy tettek említést arról hogy a magasabb szintű craftolt cuccok bop-osok vagy boe-k lesznek?
  • Torzonborz
    és akkor a jól berendezett shopokról még nem is beszéltünk ;)
  • j0nNyKa
    szerinted mitől jó crafter egy crafter ?
  • Svenhassel
    Ott van, hogy "nehezen megszerezhető", most nem emlékszem pontosan hogyan írták körül.
    Majd j0nNyKa megnézi nekünk milyen is ez a craft rendszer :)
  • Wlanseraf
    Remélem itt is reputációt kell grindelni a receptekért mert az innovatív és izgalmas....:)
  • Kazagor
    Ez sem nagyon tetszik. Eszerint lehetsz te bármilyen jó crafter, akár az egész játékidődet annak szentelheted, ez semmit sem számit, mert attól függ hogy ismertté válsz vagy sem, hogy mennyire vagy szerencsés, hogy találsz egy ritka receptet?!
    Ez számomra szintén birkaság. Ha csak ettől fog függeni az ismertség, a crafter hírneve, akkor ez igy nem jó.
  • Wlanseraf
    Na már ez a recept egy faszság... alá WOW, faék egyszerűségű craftot ígér , ami remélem grind alapú lesz....
  • Svenhassel
    Hmmm Daniel Erickson az Operationokról:
    "...and some interesting puzzle pieces that aren't necessarily fights. Things that really make you strategize, put a group together, and have to practice and plan for what you're doing."

Tetszik az ötlet.
  • Svenhassel
    Annyira tuti nem lesz összetett, mint swg-ben. De azt írták lesznek brutál ritka/nehezen megszerezhető receptek szóval lehet, hogy ismertté válik majd egy két crafter.