60268
  • Kazagor
    Ebben a játékban semmitől sem jobb, vagy híresebb egyik crafter a másiktól. Sajnos nem úgy csinálták meg itt a craftot mint SWG-ben. Itt tök mindegy ki gyártja a terméket, azon a statok ugyanazok lesznek. Hiába lesz esetleg egy kritikus gyártási opció, amelynél egy picit jobbak a statok, ha 2 kritikál szintén egyforma statokkal rendelkezik.

• Wlanseraf
    boe/bop már eleve egy irtózatos faszság.... ahol nem romlanak a cuccok egy baromság a craft...

SWG-ben ezért volt über (nyersanyag menegment melett) hogy romlottak a cuccok.. ezért komoly dologra vetted le a falról...:)
  • Jabar
    gondolom meg lesz hogy mi a max amire elküldheted, pl 1-5 óra. Nem hiszem hogy hetekre elküldheted.
  • Cat 02 #5596
    Amúgy ez most hogy lesz ? Elmész nyaralni 1 hétre, közben a companionod meg gyűjtöget neked offline ? :D
  • Jabar
  • Svenhassel
    Elvileg én úgy vettem ki hogy nem csak magadnak gyárthatsz cuccokat. Meg elvileg jobbakat lehet majd, mint amik a Flashpointokban esnek
  • TDC Geronimo
  • Jabar
    úgy-úgy
  • Braikingboss
    Tegyük fel tényleg lenne olyan recept ami mondjuk csak 2 van 1 szerveren:D Azok a játékosok akik ezt megszerzik abba hagynák a játékot?:D Na az vicces lenne!
  • Jabar
    A ritka receptekkel még az a baj hogy valószínűleg ops-okban fognak esni, tehát kizárt a tisztán crafter karakter/céh. Amúgy tettek említést arról hogy a magasabb szintű craftolt cuccok bop-osok vagy boe-k lesznek?
  • Torzonborz
    és akkor a jól berendezett shopokról még nem is beszéltünk ;)
  • j0nNyKa
    szerinted mitől jó crafter egy crafter ?
  • Svenhassel
    Ott van, hogy "nehezen megszerezhető", most nem emlékszem pontosan hogyan írták körül.
    Majd j0nNyKa megnézi nekünk milyen is ez a craft rendszer :)
  • Wlanseraf
    Remélem itt is reputációt kell grindelni a receptekért mert az innovatív és izgalmas....:)
  • Kazagor
    Ez sem nagyon tetszik. Eszerint lehetsz te bármilyen jó crafter, akár az egész játékidődet annak szentelheted, ez semmit sem számit, mert attól függ hogy ismertté válsz vagy sem, hogy mennyire vagy szerencsés, hogy találsz egy ritka receptet?!
    Ez számomra szintén birkaság. Ha csak ettől fog függeni az ismertség, a crafter hírneve, akkor ez igy nem jó.
  • Wlanseraf
    Na már ez a recept egy faszság... alá WOW, faék egyszerűségű craftot ígér , ami remélem grind alapú lesz....
  • Svenhassel
    Hmmm Daniel Erickson az Operationokról:
    "...and some interesting puzzle pieces that aren't necessarily fights. Things that really make you strategize, put a group together, and have to practice and plan for what you're doing."

Tetszik az ötlet.
  • Svenhassel
    Annyira tuti nem lesz összetett, mint swg-ben. De azt írták lesznek brutál ritka/nehezen megszerezhető receptek szóval lehet, hogy ismertté válik majd egy két crafter.
  • j0nNyKa
    nem hiszem, hogy a kotor2 magyarítása hozta be a köznyelvbe a lézerkard szót... :D

na de mind1 is, ez legyen a legnagyobb problémánk :)

Boncmester: lehet neked lesz igazad, az már reálisabb.
    Sok sz*r maradt ránk az NDK-s időkből :D
  • Kazagor
    Gondolom az sem volt mindegy annál a craftnál, hogy milyen szinü az alsógatyám> Jézusom mekkora baromság ez...
  • Cat 02 #5579
    Valami Final Fantasy játékban volt összetett craft rendszer, olyan szinten, hogy nem volt mindegy melyik égtáj felé állsz :)
  • Jabar
    Az eddigi infókból bár nem derült ki de sejtésem szerint a craft rendszer nem lesz olyan mély hogy kifejezetten egy ember/céh cuccai nevet szerezzenek mint anno swg-ben pedig az marha jó volt, azóta sem láttam olyan szintű gathering/craft rendszert ami kicsit szomorú.
  • Boncmester
    Szerintem a régi NDK-s hangalámondásos Star Wars copykból származik, azóta meg megragadt sokakban :)
  • Tababo
    ez nagyon nagy...én biztos hogy malac leszek.
    egy régebbi gameplay-ben volt uzsidoboz bh. szakadtam már akkor is, de egy guruló jedi ütni fog
  • Wlanseraf
    Commando!!!:) SWG-ben is imádtam:)
  • Kazagor
    Lézerkard elnevezés van a KOTOR 2. magyaritásában is, biztos onnét maradt meg pár emberben, akik a magyarított verzióval játszottak.:)
  • Jabar
    Hát 30+ év alatt ezt szoktuk meg valamiért :D

amúgy meg bh v baszott nagy gépágyús katona :D
  • 0Fritz0
    Miért, az eredeti szablya elnevezés olyan ésszerű egy teljesen egyenes "pengénél"? :)
  • j0nNyKa
    ja és ezt lightsaber - LÉZERkard fordítást hol tanulta mindenki? :)
    nem látom az összefüggést :P
  • j0nNyKa
    14es szintű spell a portable cover, és ugyanúgy 50en is használni kell (illetve érdemes), mivel a spelljeid fele onnan használható
  • Cat 02 #5569
    Lehet mégiscsak erő használó kéne :/
    Ez a bebújok a pajzs mögé és onnan lövöldözök eléggé uncsi, remélem low lvl karik ezek.
  • Jockey
    lol
  • Nephin
    Reggelire gameplayek, interjúk, pletykák, jó szórakozást! :)
  • Kazagor
    Szánalom...
  • Cat 02 #5565
    Hm, elvileg megint Tatooine volt és semmi boss fight.
  • 0Fritz0
    Uzsidoboz odabasz.

• Cat 02 #5563
    Nem tudom itt írták-e, hogy husik szeretnének lenni, de megoldható :D
  • Cat 02 #5562
    Imperial Agentet tervezek. Lézerkardozás nem fog meg annyira.
  • Szabi1991
    +1

már csak a hajó miatt is :D
  • Braikingboss
    Imperial Agent +1 XD