60268
-
Chris #5679 Látod Boncmester értette. Nem kell egyből bedurcizni, mi van a mai fiatalokkal?
A válaszra viszont még ettől függetlenül kíváncsi lennék, mert ezek az igazán lényeges kérdések, nem a százötvenedszerre is feltett "mikor jelenik meg?" és "lehet állítani a fénykard színét?".
-
Chris #5678 No, akkor ilyen felszínes wow típusú craftrendszerre számíthatunk, csak a companionok csinálják?
-
Tababo #5677 Ludmilla odabasz... -
#5676 Én még mindig arra vagyok kíváncsi hogy lesz e tényleges és valós craft. Azaz van/lesz e olyan felület ahol maga a játékos végzi a craftal kapcsolatos teendőket ( recept, hozzávalók kiválasztása ) s ha igen akkor ez mennyire összetett.
Vagy tényleg csak és kizárólag a companion craftol ?
Azaz megmondod neki hogyaszongya :
Ludmilla huzzá má' el aztán kalapájjá nekem egy bökőt de sebtiben vagy este nem lesz kufirc...
Ha igen ez hogy néz ki ? Van egy lista amiből kiválasztod mit kalapáljon aztán x idő múlva kész lesz ?
-
#5675 ok, akkor nem értelek :)
Kazagor: fp drop kb crafting szinten van, legalábbis 20-30 level környékén -
Chris #5674 Nem értesz szerintem. Vedd alapul mondjuk a wow elfuserált craftrendszerét, legyártott tárgyakkal nő a skilled, van egy max szint, amit egy rövidebb vagy hosszabb idő után elérsz és kész, de ez a lényeget tekintve mindegy, vegyük alapból maxoltnak a craft skillt. Az ezen a max szinten craftolható tárgyak tökegyformák az erősség tekintetében? Ezen felül jobbak vagy rosszabbak, mint a pve-pvp-vel elérhetők vagy netán van benne vmi kis szín is a'la swg?
-
Kazagor #5673 Bocsánat, flashpoint.:) -
Kazagor #5672 És az instance drop hol áll a sorban? -
Kazagor #5671 Úgy hallottam, hogy lesz critical a tárgyak készitésénél. Ha az bejön, akkor jobb statjai lesznek a tárgynak. LOTRO-ban ez a rendszer, ott egy plusz ritka, nehezen megszerezhető critical komponens kell és X% esély van rá, hogy sikerül. Ha nem dobod meg a %-ot, akkor sima cucc lesz, mintha nem használtál volna critical komponenst. Ez hogy fog itt kinézni? -
Boncmester #5670 Elvileg szerintem úgy lesz, hogy quest item < craft item < pve raid drop.
Legalábbis pár napja azt mondták, hogy a raidhez ajánlott a lehető legjobb craftolt cucc. -
#5669 Erre megintcsak tudok válaszolni béta fórum alapján (legtöbb dologra onnan fogok).
Attól függ, hogy állsz a craftinghoz. Ha nagyon rámész, akkor jobb cuccokat tudsz craftolni, mint amit küldetések közben találsz / küldetések teljesítéséért kapsz.
Mivel a craftolt itemek eladhatóak, így valószínűleg a legerősebb tárgyakat AH-ban fogod tudni megtalálni, illetve magadnak elkészíteni. -
Chris #5668 Igazából az lenne az érdekes, hogy a craftolt tárgyak lehetnek-e jobbak, mint az aktuális pve-vel vagy pvp-vel elérhető legjobb tárgyak, csak ezt gondolom nem fogod tudni kideríteni. Mert ha nem lesznek, akkor itt is csak egy ideiglenesen érdekes felesleges kozmetikai dolog lesz a craft.
-
#5667 nem tudom, volt-e hírezve, DH internyú ericksonnal -
#5666 ott a pont!! :)
Október-november valóban durva hónap lesz. Heroes VI, Elder Scrolls, maybe TOR, maybe dio3, stb. stb.
Még craft kérdések, valaki? -
Boncmester #5665 TOR előtt lesz idő egy kis BF3-ra :) -
Boncmester #5664 Félreértettem. Na akkor az a dátum még jobb :) -
Cat 02 #5663 Október-november durva hónap lesz akkor :/ -
Kazagor #5662 Nekem jó az október 24 is.:) -
#5661 gonosz on :
na nehogy már ilyen jó szülinapotok legyen. el fogják tolni 1 hónappal mer' találnak több kritikus bugot . -
Wlanseraf #5660 Én? nekem meg pont akkor:) -
Boncmester #5659 Azért lesz nov 24, mert nov 20 az én szülinapom, nov 28 meg Johhnykáé, és félúton, szóval buktad :D -
#5658 pics@ba akkor ez nem jött be :D -
#5657 Akkor jön a skyrim. :) -
Wlanseraf #5656 Ez a dátum jobban tetszik mert a születésnapom:D -
#5655 2011.11.11.
csak mert jól néz ki így -
Boncmester #5654 Megbeszéltük, hogy nov 24 a dátum :D -
#5653 jajj ne GS... -
#5652 addigra pont kész lesz a 4.3 :) -
Kazagor #5651 Lehet, hogy tényleg bejön a jósolt dátumod: 11.11.11 :) -
Cat 02 #5650 Proc nincs ? -
#5649 Én mondtam
aztán persze lehet hogy nem :D -
#5648 Nem tudom alapból mennyire foglalkoztatok vele az ismerősöddel de a szakmák által készített cuccok szintjét tudod tartani a karakter szintjével, illetve ezek a cuccok minősége hogy áll a küldetésért kapott/flashpointokban eső tárgyakhoz képest? -
KaBuTo666 #5647 2012 novemberében, igen!! -
#5646 Lehet novemberben jön?! -
#5645 ok, köszi -
Boncmester #5644 He elküldesz egy companiont gatheringelni, meg tudod neki mondani, h milyen típusú cuccot szerezzen, vagy ez random? Azon belül megvan, hogy mindig milyen erősségűt szerez, vagy ez is változik? -
#5643 erre mar most is tudok valaszolni: fix a recept, fix a targy, ami kijon belole -
#5642 Itt biztos, hogy ugyanaz lesz, de majd j0nNyKa megmondja :) -
#5641 Egy dolog ami érdekel mert az kb mindent elárul. Ha legyártasz egy cuccot akkor a statjai állandók (minden gyártásnál ua.) vagy függ attól hogy épp milyen minőségű pl. a fém amit használsz és így egy receptből rengeteg féle végeredmény lehet? -
#5640 Igertem mar par embernek, hogy megnezem a craftingot. Latom sok embert erdekel. Ma valamikor idot keritek ra, hogy belogoljak craftolni egyet.
Konkret kerdeseket irjatok legyszives, hogy tudjam, mire figyeljek.