60268
-
Tababo #5719 soe-t most az ág is húzza -
Bandras DaSilva #5718 Heh..az még a kisebbik baj lenne...csak a SOEtől ne menjen senki arra szervert hegeszteni:) -
Bandras DaSilva #5717 Tudom, ez a bajom. Már végcsináltam x mmokezdést:)
Trial meg nem kell majd csak később...ott meg külön területet kellene csinálni, ahonnan nem tellelgethetnek át a fő játékba mert egyébként tele lesz gold sellerrel.
-
#5716 lehet van Blizz-es infójuk a jawától:D -
#5715 Pedig az lesz. Crash, meg pár óránként patchelés... Az első pár napot nagyon nem kívánom nekik :)
Amúgy nyugodtan lehetne OB 1 US, 1 EU szerveren, bizonyos max létszámra belőve, aztán aki még be akar jutni az majd sorban áll.
Trial is biztos lesz, max annyi, hogy pár hónappal a bejelentés után, vagy csak meghívásos alapon eleinte.... -
Bandras DaSilva #5714 Mondjuk jó lenne ha lenne open beta, no, nem csak azért, hogy jól ki lehessen próbálni, hanem azért is, hogy a fejlesztőknek legyen ötlete arról, hogy mit bírnak a szerverek.
Ez a belső stressz test, stb elvet nem ők találták ki, de pl Darkfallnál is milyen jól működött...
Az a baj, hogy amíg nem engednek nagy tömegeket a szerverekre, addig nem tudhatják, hogy mit bír a cucc.
Aztán az meg elég kellemetlen ha megjelenés után a fele csapat csak diafilmet néz vagy 30 percenként crashel.
-
#5713 mondjuk nagy előnye,hogy max ha nem válik be vettél egy Kotor 3-at:P:) -
Tababo #5712 én is úgy fogom megvenni hogy nem játszottam vele, de mindig is úgy vettem mmo-t. az 10e nem pénz hogy pár hónapig eljátszogassak vele ha mégis rossz lesz. -
Boncmester #5711 Ez kb olyan, mintha azt mondanád, hogy soha senki nem vesz MMO-t, aki nem a megjelenés napján veszi meg. Most is vannak új játékosok minden MMO-ban, megkérdezik a tapasztaltabbakat, néznek gameplay videókat, vagy trialoznak ha kell, itt is így lesz. Max az elején nem 2 millió játékosuk lesz, hanem csak egymillió. Ha a játék rossz lesz, 2 hónap alatt úgyis visszamennek fél millára, ha meg jó, akkor fölmennek 2-3 környékére, vagy ki tudja? -
#5710 Ha jó lesz a játék nem mind1? Előbb utóbb úgy is megveszi, ha tényleg jó...
Ha meg nem lesz jó akkor meg csak jól járt, hogy nem vette meg... -
#5709 szerény véleményem szerint az,hogy nemlesz OPEN béta sok előfizetőt/vásárlót tántorít el újfennt...
azért így 2011-re elég érett/tapasztalt (nem korosztály hanem olyan össz. MMO tapasztalat-ra gondolok) játékosállomány van MMO téren és közülünk sokan rengeteget csalódtak MMO-k ban amiket überfaszapwnepiq-nek hírdettek aztán néhány!!! hónap alatt teljesen kipukkadtak!!
Az emberek óvatosabbak lettek és nem vesznek meg mindent azonnal....sokkal inkább kivárnak a vásárlással,hogy egy új MMO valóban megéri-e a pénzét....
A demóval ha jó a játék rengeteg potenciális előfizetőt lehet szerzni és annak hiányával kb. ugyanennyit veszíteni!
STAR WARS igen ez szinte önmagában elad egy játékot,de nagy meggondolatlanság egy MMO-nál szinte csak erre hagyatkozni!
-
mgerihun #5708 Tudsz menni gyűjtögetni, az alap. A társaidat pénzért cserébe tudod munkára fogni és az nem is annyira hatékony, mint amikor te farmolsz. -
#5707 Guberálni ha jó tudom te is tudsz, vagy nem? -
#5706 mondjuk ezt nem is értem teljesen , aztán lehet egyedül vagyok vele DE a guberálás , kincskeresés stb csupa olyan non combat foglalkozás amivel a játékos el tudja magát foglalni ha éppen nincs kedve/ideje máshoz vagy unja a csihipuhit és színesebbé teszi a játékot. -
#5705 Nem erről van szó, egész egyszerűen csak ki szerettem volna próbálni mielőtt megveszem! Ennyi! Milyen a fizika, milyen a grafika max. beállításokon, stb, stb....
-
mgerihun #5704 eh sry ez lemaradt :D Akad béta kép is bőven. Amúgy valaki tudja, hogy gamespot miért kap privát képeket és néha videókat Bioware-től?
https://picasaweb.google.com/106079231602220555760/ToRBeta -
#5703 Ja akkor bizalmatlan lettél az E3 miatt? :) -
mgerihun #5702 Szerintem is kaptunk bőven infót E3 alatt és még várható nagy bejelentés. Nem panaszkodni akarok, de a héten elhagyták facebook képet :D Erről jut eszembe, ha valaki nem futott volna még össze vele 396 ToR kép van a galériámban, a 23 új képpel együtt :D -
#5701 Nem mondtam ilyet hogy a játékkal lett volna problémám!
-
mgerihun #5700 Én szerettem STO-t, ha lett volna endgame tartalom, akkor máig játszok vele. Az űrharc nagyon jó lett, bár bétában sokkal nehezebb volt a game. -
#5699 E3-on nem a játék gyengélkedett hanem a staff... A játékkal mi problémád volt? -
#5698 Nehogy te döntsd már el helyettem, hogy nekem mi probléma és mi nem! Ki akartam megjelenés előtt próbálni, és ezzel vagyunk így egy jó páran azthiszem! Főleg az E3 utánn, ami valljuk be őszintén elég gyengécskére sikeredett! -
#5697 Most miért, STO-nál sem gondoltuk volna eleinte... persze amikor szembesültünk a gondokkal.... hát, khm... -
mgerihun #5696 Attól nem félek. :)
-
#5695 Csak ne jusson az STO sorsára :) -
mgerihun #5694 Van jó üzleti modell is, pl STO-nál úgy volt open béta, hogy aki preordert vásárolt, azaz megjelenés előtt megvette a játékot az mehetett open bétára. Ez egy jó megoldás lenne ide is, aki előre kifizeti az had játsszon két hetet release előtt, esetleg egy headstart se lenne rossz, tehermentesítenék kezdő zónákat. -
#5693 aham köszi , átnéztem.
ez eléggé egyszerűnek néz ki. -
#5692 Akkor nem a megjelenés pillanatától tolod, és ennyi.
Megnézed havernál, tetszik, megveszed. :)
-
#5691 ja igen, ez valóban ciki
hát, trial rendszer gondolom lesz, legkésőbb azzal ki tudod majd próbálni
.. vagy adhatsz a véleményemre: minden fillérje meg fogja érni az előrendelésnek :) -
Cat 02 #5690 Aion béta, ha jól emlékszem ment tökéletesen open beta alatt, éles startnál meg órás sorok voltak :)
Viszont kipróbálási lehetőség nélkül én tuti nem rendelem elő, szal valami nyitottabb zárt béta lehetne. -
#5689 nem, mert 3x annyian lennének open betaban, mint ahányan a teljes verzióval fognak játszani, és semmi a világon nem szolgálná ki azt a rohamot, amit az open beta jelentene
tulajdonképpen ez az ingyenélőknek rossz csak, azoknak, akik komolyan gondolják a játékot, inkább csak jó -
#5688 Szerintem ez annyira nem probléma, mint ahány kérdőjel van a hozzászólásodban. Alapból igazuk van, hogy túl nagy érdeklődés lenne, meg ha rendes béta van akkor lehet stress tesztelni is, meg amúgy is max 2 hét lenne megjelenés előtt az open beta, azt meg kibírátok, és így legalább kész játékot kaptok kézhez. -
mgerihun #5687 Itt megtalálod a craft leírását : http://swtorhun.blogspot.com/p/crew-skills.html -
mgerihun #5686 Nem lesz :( -
#5685 Nem lesz open béta????? Ez most komoly? -
Chris #5684 Na pont ettől féltem, akkor ez a része szarnak ígérkezik.
-
Kazagor #5683 Igen van craft felület, ahol a legyártható cuccok vannak felsorolva, ha ráböksz valamelyikre, akkor részletesen mutatja, hogy milyen anyagok, cuccok kellenek a tárgy legyártásához. A cucc nevének szine mutatja, hogy annak legyártásával fejlődik-e a szakértelmed vagy sem, ala WOW.
Ha megvan minden komponens, akkor kiválasztod a companiont, aztán ostórral ráparancsolsz hogy addig nem fekszik le amig azt el nem készitette.
Szóval bugyuta WOW szinvonal sajnos. Kiváncsi leszek, hogy mivel teszik élvezetessé, ha teszik. -
Boncmester #5682 Jó kérdés, fogalmam sincs, ez is csak spekuláció, amit írtam :) -
Kazagor #5681 Pontosan olyanra számits. -
Cat 02 #5680 Tényleg, lehet majd ? :-D