60268
-
mgerihun #5799 Gyűjtő klánok életképesek lesznek, már most van ami 30-40fővel bír asszem HGF. Gondolom a más játékokból átvándorolt klánok is egyben maradnak, pl Resonance. Viszont ha 8fős operationok is lesznek bőven, akkor kis klánoknak is kedveznek. -
#5798 Persze, aki már kijátszotta magát, könnyen el tudja dönteni, hogy mivel lesz :P -
#5797 ah nem, mar magamat idegesitem :D
tenyleg, hany olyan magyar guildrol tudunk jelenleg, akik eletkepesnek latszanak?
1: Nemesis
2: ? -
Kazagor #5796 Fröcsögj még, te mákostészta.:) -
#5795 megtortent, bevestem magam marauder dpsnek
jobban tetszik egyebkent a marauder, mint az assassin, picit szerintem dinamikusabb vele a jatek
cc-juk kb. ugyanannyi van, es vegulis nagyjabol ugyanolyan gyorsan pusztitanak, viszont a marauderrel valo jatek dinamikaja az betegesen jo
+ a 2 egykezes kard jobban bejon, mint a ketpenges :)
2 narancssarga kard van jelenleg a karinal (ugye tegnap ramentem a craftingra :D), es szuper-awesome a kinezete, megint beleszerettem a karakterbe :)
na, frocsoges off, sorry -
mgerihun #5794 16fős raid, sry Operation :P esetén 25-30főt veszünk fel a klánba, az majd alakul ki mennyire aktív. DKP nélkül azért nem lehet játszani, mert egy összeszokott társaságba is kell néha új ember. Akkor ő mi alapján kap lootot? -
Kazagor #5793 Lehetséges hogy ez működik 5-10 olyan emberrel akik tényleg jól, akár RL ismerik egymást, de szerintem nagy létszámú guildeknél tuti nem. Egy guildbe legalább 2.5x több player kell (nem alt) mint ami a raid létszám, hogy tudjanak problémamentesen raidelni. Ami azt jelenti, hogy minimum 40-50 fős guildekre lesz szükség. Ennyi emberrel nem fog működni a loot osztás DKP nélkül. -
#5792 maris! :) -
mgerihun #5791 Jonyka most válthatsz warriorra, csak jelezd kérlek a fórumon a topikodba, vagy valahol. -
Kazagor #5790 Köszi a meghívást, de még várok a guild választással és jelentkezéssel. Később még átgondolom, amikor már lehet tudni a megjelenésről valamit.
-
#5789 Itt minden csak attól függ, hogy mennyire ismeri egymást a társaság. Ha nem egy olyan baráti társaság ahol már évek óta ismerik egymást személyesen a tagok akkor a legjobb a dkp.
Nálunk volt 1x teszt szintjén, de utána szépen elhagytuk mert a lootosztást mindig normálisan le tudtuk kezelni. -
mgerihun #5788 DKP kell egy klánba, és HC-ba az attendance is. -
Kazagor #5787 Sajnos nem értek veled egyet. A DKP rendszernél nincs igazságosabb. Az egy dolog, hogy átengedem egy havernak egy lootot. De ne mondd azt, hogy a sima roll igazságos 2 játékos között, ahol az egyik havonta 1x kegyeskedik eljönni raidre, a másik meg mindegyiken ott van. A DKP tökéletesen kezeli az ilyen és minden problémás esetet. Igy soha nincs vita, sértődés. -
#5786 folyamatosan tesztelik az 50es betateszterek a raid meretet, meg a keszitok sem latjak igazabol, hogy mekkora limit kellene
de egyebkent a 16 eddig a favorit, a visszajelzesek alapjan annyi lesz -
#5785 is-is, szoval lehet nehezegetni a postaladakat / teszter oldalt -
#5784 Nightly Strike -
mgerihun #5783 Akkor gyere ebbe :D Bár lassan betelünk. Jó dolog amúgy a klánalapítás game előtt, megismerik egymást a népek és meglepően nagy a fórumaktivitás x hónappal game előtt. Ja igen, csak komoly hc szándékkal jelentkezzetek.
http://users.atw.hu/tor-nemesis/
Más.
Szerintetek ez a 8-12-16 fős raid reális amit emlegetnek fórumokon? 16ra jutottam én is mert az a 8 duplája és balance-t félre dobva, így lehetőség van minden ac 1-1 ágát felvonultatni, azaz minden talentág képviseltetheti magát. Osztott fákat nem számolva természetesen. -
#5782 Ha jó a társaság akkor az sem kell, nálunk bárki le tudna mondani lootról másnak a javára ha szükséges. Ha kell akkor meg mehet a roll, az is teljesen igazságos. -
#5781 Csak nem a Renegade? -
Kazagor #5780 Erre találták ki a DKP rendszert, ami már EQ1-ben is létezett. Az tuti, hogy én még véletlenül sem lépnék be olyan guildbe, ahol nincs kiforrott dkp rendszer. -
Cat 02 #5779 2011 :D -
#5778 Csak mint eddig :) - Majd ha tudják, akkor megmondják, hogy mikor mondják meg :D
De a VONAT JÖN! :P -
Monoton #5777 739 új üzenet - Van hivatalos megjelenési dátum? :D -
#5776 Amúgy az ilyen klánok szoktak pár raid után felbomlani amikor eljön az az idő, hogy valakinek le kell mondania a lootról másnak a javára :)
Szerencsére abban a klánban ahol én vagyok sohasem volt ilyen gond, talán ezért is van már meg vagy 10 éve és már nagyon sok multis játékban és mmo-ban bizonyított, hogy a skill és a kitartás megvan ha kell :) -
Boncmester #5775 Az zsír, hogy még meg sem alakultak, de már a bevezetőben is a lootot árulják, amiről azt se tudják, mi és milyen lesz (felteszem BoP-s :) )
De az jó, h lesznek HC magyar klánok is, nem egy-két klánnak kell majd kielégíteni mindenféle játékos igényeit egyszerre :) -
#5774 Vajon az 1000 meghívó még mindig csak Amerikába szólt? Vagy esetleg már EU-ba is küldtek meghívót ebből az 1000-ből? -
#5773 Nem tudom a tegnapi cikk végén a lévő mondat mást sejtet:
"Watch it now, and be sure to check back again tomorrow to see more of what’s being shown at E3 for Star Wars™: The Old Republic™." -
#5772 inkabb a milliomodik, de jah :)
mai update tippek? consular? igen? -
#5771 Azért ez a kép se semmi. -
#5770 Biztos ő volt az 1000. aki megkérdezte a Release Date-et. :D -
#5769 +1000 meghívót küldtek ki?! Akkor majd legközelebb... -
#5768 Manapság szinte mindent árkádra csinálnak ! -
Chris #5767 Aucs, ez egy az egyben wow egyszerűségű craft companionokkal megtarkítva, remélem dolgoznak ezen még bőven.
A flashpoint nehézségét meg gondolom még belövik, mert ez így túl könnyűnek tűnik, hogy sosem fogy ki. Minek akkor egyáltalán a force-bar, túl árkádos lenne anélkül a játék? :D
Mindenesetre kösz az infókat.
-
#5766 hahahah -
#5765 köszönjük -
#5764 :D -
Kazagor #5763 Igen, nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy olyan guildbe sohasem lépnék be ahol nemcsak hogy nem tudok azonosulni a guild nevével, de az egyszerűen bugyuta. És akkor még enyhén fejeztem ki magamat.:) -
Nephin #5762 Updatelt infók az utolsó napról -
#5761 A Csillagok Háborognak : Homár vs Nyomi
-
Cat 02 #5760 Nyakmerevítő ;D