60268
-
#5879 olyan lesz mint a wow ? ^^ -
#5878 Mennyi lesz havonta? :D -
Kazagor #5877 És megjelent már? -
Boncmester #5876 Tört szerverek se lesznek.
Havidíjas lesz.
Igen, bankkártyával lehet fizetni.
Változtathatod a fénykard színét.
Nemtom, mit szoktak még kérdezni? :D -
#5875 Ne haragudjatok, sejtettem hogy párszor már kérdezték :D -
#5874 Nem lesz ingyenes és nem tudni mikor jelenik meg. De amúgy ez már vagy húszezerszer el lett itt mondva... -
#5873 Lenne 1-2 kérdésem...kb. mikor jelenik meg a game? Ingyenes lesz? O.O -
mgerihun #5872 LoL :D
http://puddlesgathering.com/swtor/eternity_vault_boss.jpg -
#5871 PVE szerveren nem hiszem... de vedd rá Nephin-t hogy a klán pvp szerverre menjen, és máris ölhetjük egymást :P -
Warden #5870 a cataclysmbe fejeztem be én is a játékot mindjárt az elején.A mainemet még felszinteztem meg chimaeronig raideltem de akkor már fizikai fájdalom volt esténként beloggolni úgyhogy hagytam is a bánatba.Szép volt jó volt de már nagyon untam. -
Warden #5869 Gondolom majd megjelenés után igy vagy úgy mindenki rá lesz kényszerülve hogy partyban játszon.Ugyanúgy ahogy teszem azt a wow ban egy egy kieg megjelenését követően 8-10-15 kisebb nagyobb party várakozott egy egy mobra.
a guild melett az szól hogy tervezettebben lehet szintezni. -
#5868 A BC meg a Wotlk még lófax volt, de a Cataclysm az előzőekhez képest igazi szivatás volt.
Mondjuk azért remélem annál komplexebbek lesznek a bossfight-ok minthogy a melee 1 méterről üsse, a ranged még 5-ről lőjje álló helyében 5 percig. -
Warden #5867 C'thunon röpke 4 hónapot oráliálódtunk:), de ez ugyancsak elmondható a hc lich kingről is.remélem azért a tor ban nem iylen jellegűek lesznek a boss fightek. -
Chris #5866 Hehe, azért látom van itt még 1-2 régi motoros. :D
-
mgerihun #5865 Nem szólózol, ott a companionod :D
Off.: már több mint egy órája halott youtube :O -
Warden #5864 Az is a lényege egy mmo-nak hogy ne szólózd végig:)Nem úgy gondoltam én sem hogy teljesen egyedűl szintezem majd fel a karakteremet. -
#5863 Nálunk a csúcs utoljára Atramedes volt 8 emberrel, ráadásul 3 órás wipefest után az utolsó try-ra :P -
Warden #5862 A 40 es raidek pont ezért is szüntek meg.Nagyon sok volt a leecher.A bossfightokra azért nagyjából 34-38 fő online maradt.Nefát kivételesen 40 en öltük először de aq ban skeram first killnél 31 en voltunk.
-
Nephin #5861 Mindenki úgy játszik, ahogy neki megfelel, de nekem úgy tűnik, hogy nagyon támogatják a csapat- és guildjátékot, lehet, hogy sok dologból kimaradsz, ha csak max szinten állsz neki klánt keresni. De mint mondtam, ahogy jólesik. :) -
#5860 Ha maradtok a köztársasági oldalon akkor össze fogunk akadni pvp-ben jópárszor :) -
Warden #5859 Szép dolog ez a nagyon előretervezés guild ügyben de először jelenjen meg a játék:Második lépésként mindenki szintezze fel a karakterét a saját tempójába ééés majd utána lehet guildes mozgolódást tervelni... szerintem.
Az biztos hogy először egy JC-t húzok fel, ha mégis esetlegesen raidelni szeretnék akkor majd healerkedem, healerként meg csak találok valami köztársasági guildet. -
#5858 A 40-esben az volt a jó, hogy mindig le lehetett verni a bossokat akkor is ha van 5-6 afk ember :)
25 és 20-nál már nem lehetett, 10-esben pedig ha már 1 ember elbax valamit a try alatt akkor wipe, szóval ezen a téren a Cataclysm nagyon brutális lett. Ennek ellenére Nefáig jutottunk, pedig 1-2 boss-t már a hátunk közepére kívántunk.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért jobb a jól bevált 5 fős csapatok helyett a 4. A nyomi World of Tanks-ban is a platoon 3 fős volt :\ -
Kazagor #5857 Akkor mit szóltál volna amikor EQ1-ben 80-120 fős raidek voltak a jellemzőek, és papiron kellett irogatni, és elosztani az embereket a 6 fős grouppokba, mert guild panel sem volt mint manapság minden MMO-ban.:)
Na ott vezettem raideket évekig.:) Ja, és a DKP is csak papiron ment, mert az EQDKP később jött ki:) Jó kis adminisztrációs meló volt és 6-8 órás raid levezénylése után, hehe. -
Nephin #5856 Persze, értem, amit mondasz, nagy előny nektek, hogy baráti társaság vagytok. Sajnos az olyan klánokban, ahol "külsősök" is felbukkannak, óhatatlanul lesz néhány ember, aki kihasználja a helyzetet, a klán védelmében ez ellen nagyon jó a DKP-rendszer. De ezt már elmondták mások. :)
Mi is 30 felett vagyunk átlagban. ;) -
Warden #5855 No a 40 fős raidek álmomba ne jöjjenek elő:)Az nagyon, nagyon sok ember volt.Mennyire "imádtam" a mage haverom karijával beloggolni raid elött egy órával hogy kaját meg vizetgyártsak...
Itt a tervezett 8-16 fős op-ok bőven elegendőek ez is jó huzás szerintem. -
#5854 Ha szükséges akkor használjátok, mi nem fogjuk az tuti. Nem véletlenül nem kell, mivel a klán átlagéletkora 30 év körül van :) -
Nephin #5853 Nem! Ellenállok, amíg le nem nullázódik a HP-m...utána pedig felkelek és folytatom! :P
Az IA alt (meg a többi) még mindig áll. :) -
Nephin #5852 EQdkp, tökingyenes és nagyon jó. :) -
Nephin #5851 Rengeteg jó program van erre, nem nehéz öszehozni. :) -
#5850 Vanilla wow-ban még pvp brigád voltunk, később csináltuk raid szinten a 20-as tartalmat, 40-est meg csak másokkal, vendég szinten.
BC-ben már csak pve-vel foglalkoztunk, a 25-ös tartalmat végig is vertük, onnantól pedig Nefarian kivételével minden boss-t végigütöttünk minden kiegészítőben.
Sajnos Nefan égett ki a társaság :)
Mint mondtam, soha nem kellett dkp nekünk pedig több száz raidet csináltunk már. Elég oda egy határozott és elfogadott raidleader és akkor nincs gond. -
Warden #5849 Crassust győzzétek meg hogy birodalmi legyen mert így ha köztársasági marad nem tudom majd jól szijjjelvágni a fejét :P -
Boncmester #5848 Én még sosem használtam DKP-t, de pl a guildlaunch-on 1 dolcsiért havonta van DKP system, szerintem mi is bevezetjük majd.
Eddig nem kellett a WAR 3 instájához, nem is használtuk. -
Warden #5847 20 as és 40 es raidek voltak a "fénykorban".A 25 ös már a bc vel jött be, de egy 25 ös raidnál azért kell valami szervezetség a lootra.Egy 10 fős baráti társaságnál valóban szükségtelen dkp-t vezetni de 25 ember az már sok.Szerintem is egy raidelő guild vezessen valamiféle nyilvántartást, nagyon sok hiszti kiküszöbölhető vele. -
mgerihun #5846 Csatlakozz hozzánk te is :D Jedi rendnek befellegzett :P -
Boncmester #5845 Szerintem játékfüggő is a dolog azért.
A Lovagrend már 2,5 éve megy, de mivel általában 6 fős SC partyk vagy 6 fős insták voltak, ezért összeszerveződtek a dolgok, és nem kellett rendszeres eseményeket kiírni. Néha amikor RvR-ezni akartunk warbanddel, akkor voltak kiírva eventek, de sajna nem nagyon volt soha 24 tagunk online egyszerre, pláne nem 24 magas szintű tag :( De a dolgok 90%-95%-ához tényleg nem kellett rendszeres eseménykiírás.
Itt lehet, hogy kell majd, akkor megtesszük, és lehet majd jelentkezni az embereknek. -
#5844 Én mindig is gagyi rendszernek tartottam ami már egy fél-hc társulatnál sem használható tökéletesen. Szerintem bonyolult és ugye mindig vezetni kell a pontokat is valakinek. -
Nephin #5843 Látom, itt mindenkit elragadott a sötét oldal csábítása... :P -
Kazagor #5842 Most tényleg, mindenféle gúny vagy cinizmus nélkül, örülök, hogy nálatok ez sikerült DKP nélkül. Nekem mások a tapasztalataim, és ezért ragaszkodom a DKP-hoz. -
#5841 Hogyne, én pl azt szándékozok indítani. Ha túl sok lenne nálunk akkor pedig felélesztem az SWG-s sith jedimet. -
Warden #5840 Egy guild attól casual vagy hc hogy a guild milyen tartalmat biztosít a tagjainak.Egy raid guild nyilván való hogy raidel fix időponntban fix tagokkal.Egy casual guildbe meg akkor loggolnak be a tagok ha ép olyanjuk van, no ezek a guildek szünnek meg, alakulnak újra szinte hétről hétre.
5+ évet wowoztam össz vissz 4 guildben voltam úgy hogy az első ill az utolsó guildben talán 2 hónapot.Az biztos hogy többet nem fogok olyan guildben játszani ami vasárnaptól csütörtökig raidel minden este 19.30 tól 23 ig.