60268
  • j0nNyKa
    welcome back, master!
  • Pluskast
    Jó, hogy itt vagy ismét!
  • arcosharcos
    Hellasz! Mi a pálya? Utóbbi napokban átnéztem miről maradtam le,bakker a fórumokat visszamenőleg még átolvasni sem volt piskóta.

Nekem úgy tűnik,hogy miután off lettem,felpörgött az update ,kilépek megint hátha előbb jelenik meg a játék

(Fórum Top3-hoz külön gratula mindenkinek aki benne volt,kilépésem előtt annyit kértem,hogy tartsátok a frontot,erre még előre is nyomultatok )
    Jól toljátok az infó áramlást/megosztást,ez segítség(nekem és gondolom másoknak is),mert gyorsabban tájékozódom az aktuális hírekről,infókról és,hogy hol tart a fejlesztés
    ------------------------------------------------------------------------
    16 fős "Eternity Vault" operation nagyon jó,itt a lehetőség akik raidelni akartak,ráadásul a kompanionokat sem zárták ki a buliból reméljük lesz még többféle operation is mindenféle létszámokkal.

Én még a Trooper Armor Progression bemutatót is csak most láttam.Komolyan mondom nálam eddig a legjobb class és armor előzetes vidi a trooperé.
    A "Return"Cinematic Intro egyszerűen frenetikus.

Mikor több ezer év után előbukkanak a mélyűrből és a Korribannál összetalálkoznak a Sithek és a Jedik azt nagyon jól visszaadja az intro.Látszik hogy teljesen más a mentalitásuk az értékrendjük a céljaik,két teljesen külön világ találkozik egymással.

A Cinemák továbbra is Malgus felemelkedését követik de több ismerős is felbukkan a Hope cinemából,pl Harron Tavus a Trooper és Satele Shan.
    Satele armor-ja azonos a Hope cinemában látottal,szerintem ő az

Satele harc stílusa is megeggyezik,ugyanaz a dodgeparry mód mindkét cinemában.

Van még az intróban egy nem ismert gunslinger smuggler akit a játékban talán majd benne lesz.Az intróból jól lejön,hogy a szerencse sokat számít a smugglernél,nem véletlenül lesz luck skillje.Egyébbként a Gunslingernak tiszta Clint Eastwood stílusa van és nem csak az armor miatt(többek közt megúszta a börtönt a sitheket és a birodalmi flottát épp bőrrel,azért ehhez szerencse kell)(Az Nico Okarr kapitány?,mert neki volt T7-01 droidja és mikor megy a hajóra mintha övé lenne a droid)

Van(volt) egyenlőre ismeretlenZabrak Jedi Mesteraz intróban aki meg merném kockáztatni,hogy a Jedi Magas Tanács tagját ha nem a vezetőjét verték le.Tudásából ítélve szerintem benne koncentrálódott az Erő Világos oldala.

Ő nem tom ki,de nem gyenge volt
    Többen nehezményezték,hogy miért nem maradtak ott harcolni végig másik 3 szereplő.És igen végül is Hope trailerben is megszorongatták Malgust a Jedi/Trooper és itt volt még egy Gunslinger is,de szerintem bukta lett volna számukra ha nem lépnek le,mert még ha győznek is az a birodalmi flotta rongyá lőtte volna azt az űr platformot velük együtt.

A film és a cinema közt volt hasonlóság:Baljós Árnyakban a végén a Jedik és Into Zabrak Jedi ugyanúgy elküldi a többieket,hogy ez a mi harcunk...Vagy a Gunslinger a hajó lövegekhez küldi a társait mint a filmben Han Solo,Luke és Leiát de szerintem nagyon rendben volt
  • MaRee
    Biztos már feltették ezerszer a kérdést, de nem voltam itt 1-2 hónapja, és lusta vagyok vissza görgetni 4-500 hszt, a kereső pedig nem múkodik :) Van már valami release infó?
  • TDC Geronimo
    Empire
  • Jabar
    helyes!
    Melyik oldalon kezdtek?
  • TDC Geronimo
    Jönnek sajnos... :d
  • Jabar
    Malav!
    Jönnek Zooláék is?

• Boncmester
    Új guild oldalunk is lett időközben, itt is lehet jelentkezni hozzánk, aki Empire oldalra szeretne jönni, PvP serverre és nem HC guildbe:
    Sárkány Lovagrend
  • orichalcos
    Hm, tetszetős. :)
  • j0nNyKa

• Nephin
    Erickson és Szoki
  • j0nNyKa
    "szomorú vagyok, hogy yoda fejéhez kell beszélnem a kannibalizmusról, és büdös jawakról" fej :D
  • BoneDragon
    Az a fej a képen...
  • Jabar
    köszi :)
  • Jabar
    A harmadik rész jópofa :D
  • j0nNyKa
    - 1 thing about the old republic we don't know?
    - it's very-very strange talking to the back of yoda's head!

:D
  • Nephin
    Szédületes a pasi, épp most rakom ki én is. :)
  • Jabar
    Az utolsó kérdését nem értettem. Mit kérdezett amin nevettek?
  • j0nNyKa
    Exclusive Video (Pt.3): Daniel Erickson on Cannibalism and Stinky Jawas :DD
  • j0nNyKa
    Exclusive Video (Pt.2): Daniel Erickson Details New Companions, “Extreme” Customization
  • Jabar
    :D
  • Tababo
    már linkelték.
  • TDC Geronimo
    Pár leakelt kép az új karaktergenerálóról
  • [HUN]Crassus
    :D:D:D
  • Nephin
    Pénteki update magyarul, ha jobban tetszik. :)
  • Braikingboss
    Hát tényleg egy E3 összefoglaló a pénteki update:D
    http://www.swtor.com/news/news-article/20110610-0
  • Braikingboss
    Biztos nagyon megkedvelték buckalakó barátainkat:D
  • Cat 02 #5891
    Ja, Tatooine és a szokásos küldi hozzá :D
  • Kazagor
    Tuti valami E3 összefoglaló lesz.
  • Braikingboss
    3 napi E3 után nincs mit közölniük érd be ennyivel:D No pénteki updateXD
  • Agamemnon69
    Na, update nuku?
  • Tababo
    reméljük nem lesz olyan...
  • Cat 02 #5886
    Instant buy!
  • Nephin
    Lehet ugrálni... :D
  • Chris
    Ez már nem annyira tipikus, szerintem írja ki vki bannerba, hogy: "A játék havidíjas, de nem tudja senki mikor jelenik meg, viszont lehet majd változtatni a lézerkard színét."
    Ezzel minden kérdést lefedünk.
  • Boncmester
    Havi 5000 HUF-lesz, mindjárt beírom a számlaszámot, ahova lehet utalni a pénzt :)
  • Boncmester
    Elképesztően jó :)
  • Agamemnon69
    Milyen a high-end tartalom?
    Mennyire balace-olt a pvp?
  • Chris
    Nem, a kérdés alapján a válasz így hangzik: "változtathatod a lézerkard színét". :D