60268
  • j0nNyKa
    minden kasztban több van, mint amit az ember belegondol

a juggernek vannak pl. relatíve a legnagyobbat sebző támadásai - persze melléjük lassú, mint a dög, de igazából pusztít :)

ugyanígy pl. egy healre talentelt sith sorc brutális aoe dps-sel bír, nem beszélve a csomó cc-ről

... stb.
  • Torzonborz
    "Szar grafika:
    EQ1"

ember gondolkozz már ! EQ1 hány éves ? lolbazz
  • Pluskast
    Na én tuti ezt fogom elöszőr húzni.
  • Kazagor
    Igy igaz. Ha jól tudom WOW-nál is megvan ez az authentikáció, ott java applet alatt fut, szóval mindenki számára elérhető. Javitsatok ki ha rosszul tudom, évek óta nem WOW-oztam, akkor még nem volt mikor abbahagytam:)
  • j0nNyKa
    majd ha láttad élőben a játékot, térjünk vissza a témára :)
  • j0nNyKa
    sith jugger beszámoló
  • MaRee
    Nagyjából egyetértek az általad leírtakkal.

Mondom, nem is az a baj hogy "csúnya" a grafika, hanem nekem egyszerűen ez a stílus nem jön be, ez nekem kicsit meseszerű, vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak. Sokkal jobban bejönne egy realisztikusabb Aion/Aoc-féle grafikával.
  • Nephin
    Az első oké és jó ötlet, de a második csak annak ér valamit, akinek androidos telefonja vagy iPhone-ja van.
  • Kazagor
    Ez nem flame, hanem beszélgetés.
    Én mindig mindent fullra húzva játszok, szóval az alapján tudok itélni amit valóban tud a játék grafikailag.

Ez kb a besorolás azon MMO-knál, amikkel eddig játszottam.

Szar grafika:
    EQ1, SWG

Közepes grafika:
    WoW, Tabula Rasa, Warhammer Online, LOTRO, Rift, Guild Wars, Aion, Star Trek Online, D&D Online

Top grafika:
    EVE, Age of Conan, Vanguard

Ez az én véleményem, természetesen másnak más tetszik. Számomra az nem szép, sőt ocsmány, amikor pl LOTRO-ban közel megyek egy objektumhoz, és elvesznek a részletek, az anyag raszteressé válik és pixeles elmosódott a felület grafikája. Ezzel szemben pl Vanguardban tű éles, és nagy részletességű közelről is minden. Én legalábbis ebben látom a különbséget a szép, közepes, és ocsmány grafika között.
  • Kazagor
    Riftben 2 féle account védelem van, amit számomra érthetetlen módon még egy MMO-ban sem láttam, bár azt mondják, hogy már a WOW-ban is van hasonló.

1./ Pár hetente ismétlődően, és ha más országból logolnak be az accountodra, akkor a bejelentkezés után feljön egy ablak, ami egy kódot kér. A kódot az account tulajdonos emailben kapja meg ezzel egyidőben. Ha ezt beirja a játékba, akkor felold a tiltás.
    Amig tiltás van az accountodon, addig a karakterrel semmi olyan dolgot nem tudsz csinálni, ami negativan hatna arra. Nem tudsz AH-zni, nem tudsz eladni, nem tudsz venni, nem tudsz átadni, nem tudod törölni a karidat, nem tudsz tárgyakat eldobni, szétbontani, megsemmisiteni. Nem tudsz guildet feloszlatni ha te voltál a leader stb. Szóval semmi olyat amit egy kinai account tolvaj azonnal megtenne a karaktereddel.

2./ Authentikációs védelem. Android és IOS telcsikre letöltesz egy programot, amivel generálsz egy kódót, és azt beirod az account oldaladon. Innét kezdve, a belogolásnál nemcsak a login-password párost kell beirni, hanem az authetikációs kódot is, amit a telefonod generál számodra (az accountodnál előre regisztrált kód alapján), fél percenként mindig újat és újat. És ha valaki megszerzi az accodat az sem tudja cancel-ozni ezt a kódvédelmet, csak akkor ha a supportnak elküldi a játék CD kulcsát, amit ugyebár tuti hogy nem fog ismerni csak a tulaj.

Szerintem ez a 2 védelem tökéletes védelmet ad az account lopások ellen. Aki ezt feleslegesnek tartja, az felelőtlen, és meg is érdemli, hogy ellopják a nehéz munkával és sok idővel felépitett karakterét, accountját.

Remélem a TOR-ban is be lesz vezetve, vagy legalább valami hasonló védelem.
  • N1ggA
    Egyébként tapasztalatom szerint, lehet egy videó akár 1080p-s, akkor is sokkal sokkal szebb maga a játék. Amíg nem látom élőben, nem mondok semmit a grafikájáról.
    MaRee-vel egyetértek, hogy ez a stílus nem biztos, hogy illik a Star Wars-hoz, de szerintem a többségnek be fog jönni, és még talán nekem is.
    Mondom, ki kell próbálni. Nézhetünk bármennyi videót, hallhatunk bármennyi kiszivárgott infót bétateszterektől, amíg nem játszunk, igazából egyáltalán nem érezzük át a hangulatot.
  • MaRee
    Akár a Lotro-t is fel lehet hozni, az is gyönyörű szerintem, ha meg neked a rift max beállításoknál átlagos, akkor te egy másik Rifttel játszottál. Mindegy, nekem nem jön be az ilyen stílusú grafika és kész, ne kezdjünk el flémelni ezen.
  • BoneDragon
    Lotro összképbe nekem jobban bejön, mint rift és az se mai engine.
  • TDC Geronimo
    MMOzok kb 6 éve és egyszer se volt semmi gond vele. Nagyon egyszerűen el lehet kerülni az ilyen piti acc lopós cuccokat.
  • Kazagor
    Ha neked a WOW grafikája szebb, akkor én tuti egy másik WOW-al játszhattam évekkel ezelőtt, mert az szerintem izléstelenül ocsmány. A rózsaszín ruhák, és lila, zöld, kék hajaktól hányni tudtam.
    Ha szerinted a Rift szép, akkor nem láttad a Vanguard vagy Conan grafikáját. Azok az MMO-k szépek. a Rift teljesen átlagos, azt kb a LOTRO-val egy kategóriába sorolnám.
    Az tény, hogy a TOR nem Crysis szintű grafika, de legalább nem kell atomerőmű, hogy élvezhetően fusson a játék, és nem kell majd minimumra állitani az effekteket, és grafikát, ha egy 16 fős raid elindul, hogy ne legyen orbitális lag.
  • BoneDragon
    Ezek után remélem a te accodat lopják el először. De akkor ne gyere sírni. Igen is van értelme...
  • MaRee
    Hangulatosabb akkor, ha így jobb.Ahoz a világhoz illik az ilyen kicsit meseszerű rajzos grafika, ehez nem. De ízlések és pofonok. :)
  • N1ggA
    Azt, hogy "ennél még a wow is szebb", remélem senki nem gondolja komolyan...
  • MaRee
    Hát én kicsit realisztikusabb grafikát vártam egy Star Wars játéktól.
  • TDC Geronimo
    720ps dev walkthrough videó szerintem nagyon korrekt. Én imádom az art stílusát a játéknak, az animációk minősége meg eszméletlen jó.

"Ennél még a wow is szebb.. " hagyjuk már... :D
  • MaRee
    Hát ez a Tatooine-os videó engem nagyon nem fogott meg.. Értem én hogy csak béta, de ilyen grafika? 2011-ben? Ennél még a wow is szebb.. És senki ne jöjjön azzal hogy nem a grafikától jó a játék, nem akarok én Rift szitnű grafikát, de szerintem ez elég gyenge. A PAX-os gameplay videókban mintha szebb lett volna, most ez nagyon nem tetszik.
  • TDC Geronimo
    Nuboknak való csak :p
  • Jabar
    Terveznek valami authenticatort itt is mint battle.net-en?
  • Jabar
    ?
  • Fecoo96
    Ezt nem hiszem el ,, nem bírok 1 jelszót találni, segítsen már lécci valaki...
  • j0nNyKa
    E3-as stuffok összeszedve
  • j0nNyKa
    hja hát rosszul emlegették :)
  • Jabar
    @j0nNyKa: Csak gondoltam mert több videóban is emlegették, azt hittem ennél több :)
    @mgerihun: ok köszi
    @Malav: én meg véglegeset már! ^^
  • TDC Geronimo
    Leaket akarok az új buildből!44 Ja meg betat! :(
  • mgerihun
    swtorhun.tk oldalon találsz néhány beta talentfát, asszem béta infók alatt, de használd az oldal keresőjét :D
  • j0nNyKa
    honnan veszed hogy teljes talent fák vannak? :)
  • Boncmester
    Csak annyi van, meg esetleg mindenféle videókból kiszedett tooltipek összevissza a neten.
  • Jabar
    Már néztem egy párazor az alább linkelt oldalt az advanced classokrol de én sehol nem talállom benne a talentfákat. :/
    Ezek szerint nagyon béna vagyok :D....vagy csak a classonként feltüntetett 6 talent/skill amit látni lehet?
  • Torzonborz
    szerintem lesz több guild is bőven , pvp szerveren is. csak nem publikálja mindenki . :P
  • Boncmester
    Gondolom az, hogy egy guildnek az a fő célja, hogy szanaszéjjel szedje az összes Operationt amint lehet, független attól, hogy PvP vagy PvE szeróra akarnak menni, mivel a ruleset úgyis csak a raiden kívül más.
    Eddig úgy látom, lesz 2 guild PvP szerveren Empire oldalon, a Nemesis és mi, a többiek pedig PvE szerveren.
  • arcosharcos
    Nagyon jó ez az oldal,azt nézem,hogy az Assassin és Shadownak tényleg van defensive-t erősítő ága vagyis akár tankolgathat is de még mindíg kétlem,hogy egyenértékű lesz mondjuk egy JK/Guardian/Defense vagy egy SW/Juggernaut/Immortal talent ággal.

Továbbá ahogy nézem az SI/Assassin és JC/Shadow-nak eddig nem látok kifejezettn heal képességet de bizonyos skillekben a közös AC talentfán
    (Madness)lesznek healt szerző vagy valamennyi healt visszanyerő képességei.

Rengeteg kombinálási,variálási lehetőség lesz,ráadásul annak tudatában,hogy fejlesztők azt mondták,hogy csak egy ágra is tehetünk minden talent pontot és az is életképes lesz.
    ------------------------------------------------------------------------
    Az Agent meg számomra kezd ilyen rejtélyes,misztikus kaszt lenni,mert szinte semmi infó,OP/IA-ról meg még annyi sem.Smuggler bezzeg még cinemában is szerepel Advanced oldalnak azért tudtam örülni.

OP/IA közös ága a toxic/poison/course,nagyon komoly és több mint kellemetlen lehet akire ráteszi,mert ez az ellenfelet legyengítő talent ág.Én kihagyom,mert más szerepkört akarok de nagyon csábító.

Aztán van egy lopakodom és DPS-t tol ág és még root-olja is a célpontot,hogy ne tudjon menekülni.Én nem is értem miért ilyen alacsony a kaszt népszerűségi indexe.

Medic ág skilljeit már most imádom,passive a toxic scan,magától leszedi a mentalis debuffokat és még valamennyi healt is beletol páciensbe.Másik skill is rulez,crit healnél 2% energiát visszatölt,még rátolok egy energy töltö szondát és sose fogy ki az energym:)Több skill nem is kell ez már most jó:)
    (#5919)jOnNyKa:Már csak karmester:)Viszont guild témával kapcsolatban mielőtt off lettem akkor PvP-re gerjedtél de ha jól láttam a guild amit kinéztél PvE/Operation/flashpoint...felé hajlik még guild szabályzatban is.Most pedig azt látom,hogy az elsősorban PvE beállítottságú guild PvP servere megy.

Próbál mindenki egy serverre kerülni,vagy megbeszéltétek többi klánokkal,hogy egy servere tömörülünk?És a többi Pve beállítottságú klánok is pvp serverre mennek vagy ez egy egyedi eset?
    Szia Boncmester! Jah pár napja rajta vagyok a témán nézegetem,viszont kimaradtam a kérdéses játékból pedig lett volna:
    - Ha egy hupikék törpikét fojtogatnak,milyen színe lesz?
    - A páratlan siker jobb mint a páros?
    - Ha az összes férfi egyforma,akkor a nők miért válogatnak?
    - Ha nem szabad megenni az állatokat,akkor miért vannak húsból?
    - Miért nyomjuk erősebben a távirányító gombját ha kifogyóban az elem?
    - Ha a foci csak játék,akkor miért számolják a pontokat?
    - Vezetékes telefonba miért kérdezzük,hogy otthon vagy?
    - Ha a Barbie szeretünk téged akkor a Barbie szeret engem?
  • Jabar
    :D

• Nephin
    WB

A csempész elvileg Nico, igen.
  • Boncmester
    Gamepod cikk
  • Boncmester
    Üdv ismét! :)

A 3 órás beta videókat is láttad már? Pont azután kezdtek itt el ömleni a dolgok, hogy afk-olni mentél, gondoltam is, hogy lesz majd mit bepótolnod :D