60268
  • Jabar
    Már eldöntöttem hogy majd elolvasom de most beszereztem Robert Jordan/Brandon Sanderson-tól a Gathering Storm-ot angolul mert sajnos nem jelent meg magyarul (bizonytalan hogy egyáltalán megjelenik-e) és mivel rég olvastam az előzményeket így elkezdtem előről ami nem rövid :)
  • Jabar
    Az sw sorozat nincs végérvényesn lefújva!

"George Lucas appeared on G4's Attack of the Show in May 2011 to discuss major contemporary Star Wars topics, to include the live-action TV show. Lucas revealed that they had 50 hours written, not shot, and that the material would look like the Star Wars features. He indicated that the series was on indefinite hold until there was a more cost effective way of shooting the series."

forrás
  • Tababo
    akinek tetszik a sorozat az azonnal kezdjen neki a könyvnek. úgy is már csak 1 rész van hátra aztán nyári szünet. következő évadig kilehet olvasni mind a 4részt.
    én is nézem a sorozatot és tetszik is csak a könyv az odabaszósabb

"Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik" Martell ház rulzzzz
  • Boncmester
    A könyv baromi jó, ez tény, de amit tudtak a sorozatba, azt nagyon jól átmentettek :)

Kár, hogy nem csináltak Star Wars sorozatot végül :(
  • Jabar
    Nekem is tetszett, kár hogy már csak 1 rész van az évadból :/
  • cikasz
    Tudom, hogy e-z n-e-m w-o-w de emberünk arról beszélt.
    Mi a faszt kötözködsz? Birkózószart vacsoráztál?
  • Jabar
    nem lehet rosszabb mint az Igazság keresője volt a könyvekhez képest! ^^
  • Boncmester
    Elég ütős rész lett :D
  • arcosharcos
    mert ők már több mint kockák:)tetraéderek
  • Tababo
    "hc-nak pedig kötelező, különben repül klánból"
    csodálatos lehet...
  • arcosharcos
    még több kocka:)
  • Tababo
    könyvhöz képest gagyi
  • V43 1105

• j0nNyKa
    köszi, lesz mit olvasni :)
  • petecz
    3db pcgamer cikk:

agent

bh

general impressions
  • j0nNyKa
    a wowban elfek is voltak, itt pont nem lesznek

e-z n-e-m w-o-w
  • Jabar
    ez jó :)
  • cikasz
    A wowban mindig is halott volt az openworld pvp!
    Régen a kezdetekben volt tarren millnél meg XR-nél hirig azok jók voltak. De ennyi.
  • arcosharcos
    Előfordulhat open pvp warzoneban.Gondolom csomóan lesznek és ha külsőst akarok healelni aki nem tartozik a groupba ezért nem jelöl az ui,ilyenkor nincs más mint klikk,én meg eltudok képzelni egy targetolást megkönnyítő addont:)
  • j0nNyKa
  • Nephin
    +1 :D
  • j0nNyKa
    nempara, a csomó offtopic mellett ezekről is szokott szó lenni... :)
  • TDC Geronimo
    Nekem is mindjárt lejön, állítólag durva rész :y
  • Jabar
    Na lépek, megnézem a legfrissebb Trónok harcát! :)
  • Jabar
    köze nincs szerintem a casual/hc-hoz a macro-nak :)
  • itlosz78
    Éppen fordítva:)
  • mgerihun
    Rosszul közelítitek meg a dolgot. Casualnak ne kell macro, hc-nak pedig kötelező, különben repül klánból, ha tetszik ha nem :)
  • itlosz78
    Sorry, azt hittem jó lesz:)
  • j0nNyKa
    Dátum: 2011.06.08 08:01
    :)

szal "vótmá"
  • Jabar
    link
    ^^
  • Jabar
    Mivel jelenleg nincs nagyon miről beszélgetni gondoltam megoszthatjuk egymással a véleményünket, nem mintha ez változtatna a játékon vagy azon hogy megvesszük vagy sem.
  • BoneDragon
    Nem jó a linked.
  • itlosz78
    Tor perifériák
  • itlosz78
    Eleve macró-s dolgokat hirdetnek a TOR-hoz tutira lesz mindenféle macró, addon stb.
    http://ipon.hu/hir/star_wars_the_old_republic_temaju_razer_periferiak/16893
  • BoneDragon
    Nem tudom miért ekkora baj a macro használat. Kár erről beszélni, mivel már kb az összes mmo topicba ment erről a vitatkozás. Valakinek tetszik, valakinek nem. Igazából nekem tök mindegy, hogy benne van-e. Ha esetleg beleteszik akkor használok párat, mivel bizonyos helyzetekben előnyt jelent.
  • Jabar
    1-2 példa:
    -volt egy macro, elindultál egy irányba, elkezdted spammelni, mindenki úgy látta hogy futsz, abbahagytad és megjelentél ott ahonnan elindultál. azt hiszem ennek a jelentőségét nem kell pvp-ben ecsetelnem.
    -második számú kiválasztott, nyomogattad a makrót és szép lassan felrepültél a magasba... :p
    -warrior-nál meglehetett oldani macróban hogy charge után instant bevigyen x számú autoattackot, elég jó érzés volt amikor rádszakadt egy baszott nagy 2h-val
    -warlocknál 1 gcd-vel felpakoltad a dot-okat

lehetne még sorolni, persze blizz folyamatosan próbálta elkerülni/javítani az ilyeneket de ahogy javított valamit jöttek az újak.

A fegyvercseréssel nincs is semmi gond, sok játékban alapból beépitett lehetőség a több fegyver set beállítása és váltása.
  • Nephin
    Épp ez az. Ne cserélje ki semmi a fegyvert, ha a játékos béna és nem tudja kicserélni magától, akkor így járt. :)

Warden: a LotRO (mielőtt jönne valaki a vackolással, a LotRO az első évben nem az a játék volt, ami most, hanem egy kifejezetten nehéz, kihívásokkal teli MMO. Sajnos már régóta nem ez a helyzet.)
  • Nephin
    +1
  • Warden
    Konkrétan miylen addonokra gondolsz ami belenyúl a játékba?A wowban egyetlen egy olyan addon-al találkoztam amit le is tiltottak ugy 2 hónapon belül.Ez is "csak" annyit csinált hogy a healeket downrankolta és csupán annyi healt-manát fogyasztott amennyi szükséges volt azaz kb megszünt az overheal.

vannak kényelmi makrók ilyan volt pl a wowban mikor a 2h fegyvert kicserélte egykezes+pajzsra ha teszem azt egy rugó ép rádkivánkozott.A /target kisnyúl szintűek is ebbe a kategóriába sorolhatók.
  • cikasz
    mert a nyúl...