60268
-
Wlanseraf #6119 legyen döntetlen:) a véristván áradat mindkét oldalon garantált lesz:) -
#6118 ne flémelj már azon, hogy flémel a másik, te 8 éves :(
tudom, tudom.. ne flémeljek azon, hogy azon flémelsz, hogy mások flémelnek. -
Bandras DaSilva #6117 Az biztos:)...nekem csak swgből van ilyen tapasztalatom..ott végig birodalmi voltam/vagyok és bizony a rebel oldalon volt a több gáz kari.
Aztán érdekes módon ez mostanában ott változik, és tele van gyps imppel...innen gondoltam azt amit az előbb írtam:).
Igazából még úgyis arrébb van a megjelenés, meg majd megnézem mind a 2 oldalt aztán kiderül melyik a szimpibb. -
#6116 Jajj, el ne kezdjetek már most ilyen hülyeség miatt flame-elni... ne legyünk már 8 évesek :P -
Tababo #6115 igazad van sokkal jobb a sok 8éves véderke -
#6114 mind a 2 oldalon lesznek hulyek ;) ez az ami boritekolhato -
Bandras DaSilva #6113 Heh. pedig sztem itt pont a birodalmi oldalon lesz a sok vérpisti, mert mindenki majd sith lord akar lenni.
Én nagyon köztársasági oldal felé kacsintgatok....pedig világ életemben birodalmi voltam. -
#6112 másmilyen story, meg más itemek a karakteren (ami kinézetben is megnyilvánul), ennyi -
Wlanseraf #6111 -
#6110 CSAKIS Birodalmi oldal. A Galaxisban RENDnek kell uralkodnia. -
Wlanseraf #6109 Kezdem elveszteni a fonalat:D -
Wlanseraf #6108 Biztos nem követem el azt a hibát még egyszer hogy a sok 8 éves Luke-al toljam egy oldalon:D -
#6107 Igazából én arra lennék kíváncsi, ha majd birodalmi oldalon indulok és jó karaktert csinálok belőle, mi lesz a következménye a végjátékban. -
Wlanseraf #6106 Igen? azt hittem ez valami SW játék:D -
#6105 Szerintem sincs hasonló sem hozzá, nekem is a bh/trooper tetszik de mivel csak bh van az egyetlen igaz oldalon így az marad nekem valószínüleg :) -
#6104 Igen a Bounty Hunter a párja, de nem a "sötét oldalon", hanem a Birodalmi oldalon. Ugyanis attól függetlenül, hogy melyik oldalon játszol, még lehetsz jó vagy rossz beállítottságú. -
Wlanseraf #6103 :( sok köze nincs hozza:)
De nem fogok rózsaszín oldalon játszani megint:D -
#6102 A fejvadász szerintem. -
Wlanseraf #6101 Setét oldalon:) a troopernak mi az alternatívája? komoly kérdés volt:) -
#6100 volt ez már könyv topic, wow topic, troll topic, addon topic, ...
... és most!!! LOL TOPIC!
LOOOOOOOOL
na jó, egy kis olvasnivaló, N+1. E3 review -
#6099 trolololooololoooloool ! -
#6098 lol? -
Bhalage #6097 lol ? -
mgerihun #6096 erőhasználók felvétele lezárult, még össz 9 embert keresünk IA és BH posztokra :)
http://users.atw.hu/tor-nemesis/ -
#6095 Ez a terv, ha sikerül megbirkóznom vele mert soha nem olvastam még angolul könyvet. :) -
Szabi1991 #6094 -
#6093 jók lettek az új könyvek, a delta vision meg még nem döntötte el, hogy megjelenteti-e őket, szóval érdemes elolvasni angolul.
utána meg mehet a trónok harca sorozat, az is nagyon jó. -
#6092 Idióta norvégok kreálták:
-
#6091 induláskor nem, de patchekkel, legkésőbb kiegészítőkkel belepakolják, igen -
#6090 Nem. -
#6089 Igen az nekem is rémlik, hogy a jövőben majd esetleg lesz ilyen lehetőség, de most még nincs, az biztos. -
#6088 Hm, mintha az egyik riportban azt mondták volna hogy a hajó valamilyen szinten berendezhető illetve majd későbbi patch-ben fognak jobban ráfeküdni, de lehet rosszul emlékszem. -
#6087 hát nekem akkor ennyi is volt az érdeklődésem. Köszönöm :] -
#6086 Lesz craft, de nem lesz olyan komplexitású, mint swg-ben, és itt csak mellékprofessionként tudod felvenni, de állítólag lesznek nagyon ritka receptek, és lesz értelme az explorenak craft miatt. Saját lakásod nem lehet, csak egy saját hajód lesz, de az nem berendezhető.
Ez story és harc központú mmo lesz, és nagyon nem fog hasonlítani az swg-re -
#6085 Hát ha kereskedelmet ki lehet építeni, vállalkozósdit lehet csinálni, és lehet saját lakásod a bolygókon, akkor tényleg must-have lesz :D -
#6084 Nem sandbox lesz, és nagyjából semmiben sem fog hasonlítani az swg-re. Alapjaiban a wowból indul ki, de van egy csomó újítás, néhány korszakalkotónak tűnő is. -
#6083 aki próbálta, annak nagyon bejön, egyértelmű must-have -
Tababo #6082 kár hogy pve -
#6081 Ez a játék ilyen régi pre cu Swgalaxies emlékeket felidéző világmegváltó gaménak igérkezik? Mit mondanak róla azok akik már próbálták? -
#6080 Mivel annyi birodalmi guild volt mostanában itt reklámozva, ellensúlyozásként jöjjön egy nagyon jó kis köztársasági is :)
A Renegade guild, egy több éve együttjátszó társaságból alakult ki, akik végül megunták, hogy idegenekhez csapódjanak. A 'keménymag' már több mint hét éve veszi fel a harcot a jó/gonosz erőkkel szemben. bővebben: http://www.renegade-guild.eu/page.php
http://www.swtor.com/guilds/6708/renegade
PVE guild, PVE szerveren (jelenlegi felállás szerint)