60268
  • BoneDragon
    Akkor szeretném elkérni az ismerősöd címét, hogy én is kipróbálhassam. :P
  • Wlanseraf
    Nekem is a bajom:( mivel te is 12324 mmo megnéztél már:) mit mondjak:)
  • j0nNyKa
    sajnos nem. :((((
  • Wlanseraf
    Mindet néztem... Vanguard:( Everquest eredeti készítőktől, kevés reklám agyig bugos:(
  • Torzonborz
    egyetértek , egyre inkább azt látom hogy nagyon kezd leegyszerűsödni és a szociális rész totál kezd eltűnni.
  • j0nNyKa
    Na, ezt a játékot akkor neked készítik. Ez a lényeg, a játék élvezetéről szól, nem a wowbuzikat akarja kielégíteni. Aki élvezni akarja a játékot, az fogja is, és pont. Örülök, hogy ilyen hozzáállás is van!
  • Wlanseraf
    Jó lesz a játék?:D:D:D:D:D
  • Jabar
    jó dolog nagyon szerintem is a területekért folytatott harc ha jól meg van oldva ami gondolom nem egyszerű hisz beleszól nagyon a két oldal létszáma/stb.
    Én olyat szeretnék ahol PvE is erősen jelen van de Pvp is ütős viszont ne legyen az mint pl Eve-online-ban hogy egy casual játékos nem tudja játszani a játék 90%-át mert nem jut ki a kapukon.
  • Wlanseraf
    Jófajta kis 3 oldali pvp:) DAOC
  • j0nNyKa
    ott a pont! (tényleg jó :P)
  • Warden
    Nemtudom hogy ismered e a vanguardot.No abban aztán pedíg volt minden túlbonyolított craft-hatalmas távolságok-extrém helyzetek.Túl összetettnek is bizonyult nem is tudom még él e az a játék.Volt a tabula rasa is pörgős harcrendszer az sem tetszett a népeknek.A conan félkészen jött ki nagyon sok jó ötlettel de a zöm feladta a grindelős résznél köztük én is.A war echte pvp játék vagy az aion is játszanak még ugyan jópáran vele de túl egysíkúnak bizonyult.A blizzard a wow ba is iszonyat pénzeket öl-ölt és 6 éve azért köszi jól van de már csak ismételni tudja önönmagát.Viszont 7/24 játszhat akár életfogytig.

Az én elvárásom a tor-al csupán annyi hogy egy story orientált játékot kapjak ÉS! mikor a storyval végeztem napi-heti pár órát szórakozzak raid vagy pvp szinten.Itt a szórakozáson van a hangsúly.Amennyiben ezt megkapom és a dolgok jelenlegi állása szerint bizony megkapom, ez esetben köszöntem szépen.
  • j0nNyKa
    veled nincs is baj, az új bandával van, akik nem találják a topicjukat :P

egyébként aki hisztizik, hogy szar lesz a játék, nyugodtan kérdezhet, szívesen válaszolok bármire béta alapján
  • Wlanseraf
    Ezt mondom:)
  • Wlanseraf
    Mythic!!!!! emiatt lehet jó a PVP:)
  • Wlanseraf
  • Svenhassel
    2001-ben nekem még 33.6 kbit/s-es tárcsázós modemes netem volt :D Azt hozzá sem teszem, hogy azt se tudtam mi az az mmo :D
  • petecz
    Én írtam papa. :P
  • Jabar
    iloyen erővel n+1 név előkerülhet hisz nagyon sok mmo-ban hoznak be kissebb/nagyobb jó ötleteket. ^^
  • BoneDragon
    Ha nem csináltak volna ennyi féle szinkron hangot nem került volna ennyibe a fejlesztés és lehet akkor több mindenre jutott volna idő, esetleg már játszhatnánk is vele.
  • Tababo
    örülnék ha lennének elfoglalható bolygók vagy területek, ha tényleg lenne a pvp-nek tétje és amikor beloggolok a totális háború fogadjon, elvégre republic vs empire a mozgató rugója az egésznek.
    szeretem mikor az ellenfelem/ellenségem húsvér ember nem pedig egy kecseg ai...

ezredjére végig tolni ferivel és gézával ugyanazt a raidet számomra unalmas
  • TDC Geronimo
    Ugyanaz a szitu itt is, mint FPSek esetében a fostaliga CoD-al. Ott minden fpst hozzá hasonlítanak még azt is, aminek köze sincs hozzá max annyiba, hogy fps nézetű a játék. MMOknál ugyanez van csak a wow az atyaúristen. Unalmas? Kurvára. Leszarom? igen. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni. Olyan marha nagyot mmoban nem lehet már újítani. Nekem tetszik az swtor, legalábbis az, amit eddig láttam belőle. Graf nekem NAGYON tetszik, mivel van stílusa. Art stílus > csiliviliblúmhádéeratomgrafika.
  • j0nNyKa
    furcsa, hogy a dark age of camelot szóba sem kerül

lehet, hogy már élni kellett volna, amikor megjelent? :|
  • Jabar
    Nincs olyan mmo ami ne hasonlítana részeiben vagy akár egészben egy vagy több másikra ami szerintem nem is baj sőt, én azt mondom igen is lopjanak más mmo-kból ötletet (és itt a wow azért nagyon jó célpont mert évek óta iszonyat nagy játékos tábora van és eszméletlen mennyiségű visszajelzést lehet olvasni minden egyes bitjéről).
    Grafika meg egy érdekes dolog, szerintem szép így képeken/videókon a swtor bár nem egy áll leejtős mint anno teszem azt Aoc (és szerintem megjelenéskor a LotRo is) de bőven jó.
    Mondjuk szerintem, sokakkal ellentétben a wow-nak is jó (vagy inkább iszonyat hangulatos) a grafikája. :)
  • petecz
    WoW klón témához. Azért azt el kell ismerni hogy a Blizzard tette le a genre alapkőveit, egy olyan standardot alkotott amit később alapnak lehetett kezelni és azt tovább fejleszteni volt a kihívás. És most nem konkrét játékról beszélek, Wow előtt is voltak mmok, nem is akármilyenek (Anarchy O., DaoC, EverQuest). Fel találni a spanyolviaszt nagyon nehéz feladat, blizzard képes rá. Szerintem csak ők, talán még Carmack ilyen. És ez megint nem azt jelenti hogy más cégek játékai rosszak lennének. Swtor nem lesz korszak alkotó. Viszont a Biowareben bízhatunk játékminőség terén. Ez 100%. Tehát szerintem WoW-hoz hasonlítani igenis szabad és kell, nincs benne semmi rossz. Pláne hogy még mindig az a legnagyobb játékos állományal rendelkező mmo és ez a legfontosabb. (EA khm)
  • Chris
    Egy baj van csak a WoW-al, de nem az, amivel általában dobálózni szoktak és amit sokan tudni vélnek, mert azelőtt csak kevesen találkoztak egyáltalán a műfajjal.
    A probléma vele az öröksége, hogy az mmo műfajt leegyszerűsítette egy ostoba cooperative multi játékká, ahol nem a régi mmo-k alapvető értelme, a pvp a lényeg. A hangsúly a gyors közösségromboló, beszélgetést nélkülöző instanceoláson van, azon túl meg a mindenki által ismert AI unalmas repetitív raidelésén, ahol a társulatot csak a loot reménye tartja össze.
    Ettől tartok a tor vonatkozásában is. A kérdés adott, amire meg lehet próbálni válaszolni: Ha az emberek megelégednek ennyivel, akkor miért is kellene nekik többet adni?
  • Wlanseraf
    alap wow+ mythic pvp+ faéknél kicsit jobb craft:)+és 2011-ben elvárnám hogy ne ugyan úgy nézzen már ki mindenki a játékban:D és apró egyedi dolgok:)
    Ezzel már el lennék casualként:)
  • Svenhassel
    Jogos a félelem, de azért a remény hal meg utoljára. :D
    Mondjuk nekem az is elég lenne, ha wow klón lenne, star wars köntösben, csak ne a mostani wow-é hanem BC előtti, esetleg BC-s wow...
  • Wlanseraf
    Tapasztalat, a tapasztalat:)) de én remélem hogy neked lesz igazad...

Mert nem vágyok egy nulla craftrendszerrel, nulla társaságy életet nyújtó, lehet 100 tárgyad összesen, sorolhatnám MMOG-re:)

Az a legrosszabb ha ez a játék bukik, nem is lehet a közel jövőben innovatív MMO-ra számítani.. mert majd azt mondják bukott a SWTOR 100/200/300 millió dollárból... tehát nem éri meg.
    Az majd nem teszik hozza hogy esetleg egy klón volt, de mindenki beszélt és ezért kurva drága volt:)

De ne legyen igazam!!!!!!!!! kipróbálom másnál!! és majd kiderül milyen lesz.
  • Warden
    Hmm.A birodalmi oldal kezdésnek ugyan nem érdekel (mindenkép JC vel kezdek), de ezt a recruitot olvasva, egy az egyben az egyik volt wow os guildem recruitja.Amennyiben ez az Armen ugyanaz az Armen akivel játszottam vagy 4 évig akkor üdv Gergő, Fionnak majd fizess egy seritalt jogdíj címen:)

agamenon69 amit linkeltél köztársasági guildet az egy riftes guild.Az a játék kimaradt de utalást sem találtam az oldalon hogy hol lehet jelentkezni a tor-ra.Mindenesetre egy masszív pve beállítotságú köztársasági guild érdekelne engem is akár pvp szerveren is.

• Svenhassel
    Értem, most már csak azt áruld el, hogy miért vagy biztos abban, hogy ez nem fogja kielégíteni ezeket a rétegeket? Én sem állítom, hogy ki fogja, de nem is cáfolom, mivel nem játszottam még a játékkal. Sőt szerintem per pillanat, senki sem tudja ezt megállapítani.
  • Wlanseraf
    Így van azért nincs infó hogy ne kerüljön egyből be a következő wow kiegbe:)
    Az6ért ebben is nagy a Blizzard..
  • BoneDragon
    Biztos lesz értelmes pvp, csak még túl korai eldurrogtatni a húzó dolgokat. Nem hiába tilos kiszivárogtatni infót. Szerintem max 2 hónap és ömleni fognak az infók.
  • Wlanseraf
    Ez meg azon múlik hogy mennyire eresztik el a Mythic pórázát:)
  • Wlanseraf
    Mit szeretnél hallani? egyszerű egy kellően bonyolult MMO csinálni ami kiszolgálja a HC az RP és a casual réteget..
  • Tababo
    én már csak abban bízok ha valóban ez minden idők legnagyobb vállalkozása, (pénzügyileg) akkor értelmes pvp contentet is belepakolnak és nem csak botokkal kell viaskodnom.
  • Braikingboss
    Ugyan erre céloztam egy wow/war hibrid game teljesen bejönne nekem:D
  • Wlanseraf
    A wowal szerintem az a baj hogy jól kitalálták és össze rakták, én induláskor jól szórakoztam vele (na jó graftól hánytam) de ott vége is volt jött a szüntelen ismétlés..... és a felhasználok szinten tartása..
  • paj01
    Van igazság ebben a dologban. Ahogy nézem a gémpléy videokat nekem is ez jön le. Graf ua az a szinvonal kb(ami eleg gaz), skill-ek/fejlodes/kasztok uaz csak mas nevvel meg effektel, lo helyett speeder, hs helyett valami teleport van...Az urharc még lehet új de arrol nem tudni semmit, a történetvezetés meg még hátrányára is válhat sztem. Mondjuk a fentieket tényleg minden mmo ra ellehet mondani:) Hiába...a wow etalon...
  • Svenhassel
    Miért, ha nem fog tetszeni akkor is játszol majd vele? :D Te tudod...
    Mivel nem tudtál egy értelmes példát sem írni mit kéne máshogy csinálniuk, részemről le is zárhatjuk a vitát. :)
  • BoneDragon
    Gondolom ők is WoW-al játszottak előtte, így van valami összehasonlítási alap. Ahhoz meg nem kell észlénynek lenni, hogy rájöjj rengeteg hasonlóság van. Igazából nem értem mi ez a nagy WoW utálat, de ti tudjátok. Szerintem rengeteg jó ötlet van benne és örülök ha a jó dolgokat átemelik/tovább fejlesztik.