60268
  • Svenhassel
    Mivel eu-s szerverparkról volt szó, szerintem európaiakat hívnak, nem?
    Mondjuk akkor is csak köbö 500-600 ezerból 5-6 ezer...
  • TDC Geronimo
    5-6k a másfél millából az lófasz :(

Gondolom ezeknek is a 90%a US játékos lesz...
  • Bandras DaSilva #6237
    Vanguard még létezik, nagyon jó kis játk lett belőle, csak már alig játszanak vele. Ott nem az eredeti elképzelésekkel volt a gond, hanem minden mással. Crashelt egyfolytában, laggolt stb. Ezeket mind jól kijavították az elmúlt x év alatt, csak hát reklámra már nem marad..szal alig játszanak vele.

Az pedig egy jó irány lett volna, csak hát azt is kiadták félészen, aztán meg csodálkoztak amikor az előfizetől 3/4e lelépett. Mára 2 szerver maradt egy eu meg egy amcsi, az amcsin van még vmi élet, de az eu halott.
  • titani
    nem azért :)
    csak az input lag szempontjából biztosan nem mindegy,
    hogy 22 ms vagy 85 ms.
    vagyis biztos számít ez MMO-ban is ,nem csak FPS multiban...gondolom
  • Braikingboss
    Összesen menyi ember fogja tesztelni beta-ban?
  • petecz
    remegés: on

Forrás?
  • j0nNyKa
    na, ugye említettem már pár embernek, hogy készül az eu szerverpark írföldön, és ha az meglesz, indul a hivatalos eu béta

most megerősítették, hogy "High Scale Beta at the end of June", szóval be lesz hívva vagy 5-6ezer ember várhatóan

lehet remegni.. :)
  • petecz
    Köszi hogy kikerested, nevettem egy jót. :DD
  • Vaxi
    :D
  • Khabbas
    Oh, hát így már nem is érdekel...
  • j0nNyKa
    rossz lehet olyan dolgokon gondolkodni, mindjárt elvonulok meditálni, hogy nyugodtan tudjalak sajnálni :P

petecz: itt van a bizonyíték, hogy bukás a játék
  • titani
    köszi szépen.
    akkor már csak egy 46"-os led tvn kell gondolkodni, hogy melyk lessz jó hozzá :)
  • j0nNyKa
    nem itt, a wow topicban, de elég egyértelműen kifejezte a dolgot :(

kár, én vártam a játékot...
  • petecz
    hefner? itt is? :D
  • j0nNyKa
    azon gondolkozom, hogy nem lesz 3-4 év feelgood, mivel hefner megmondta, hogy bukás a játék :(
  • Boncmester
    Visszatérve a WoW témára, én azt is szívesen elkezdtem volna, mert akik ismerőseim WoW-oztak, mindenki azt mondta, hogy 3-4 évig baromi jól elvolt benne, csak egy idő után már megunták. Ha elkezdtem volna a Cata környékén, akkor sajna az első kiegeket pl nem éltem volna végig, meg a haverok is azt mondták, hogy nem kezdenének úgy egy játékot, hogy az már n éve megy, és mindenki jobban vágja, mint ők.
    Viszont ha az SW:TOR-tól megkapok egy ilyen WoW szerű, 3-4 évig baromi jól elvagyok érzést, akkor legyen olyan, mint a WoW, csak Star Warsban, nem érdekel :) Azt meg, hogy nem vonz be olyan embereket, akik amúgy nem szeretik az MMO-kat, pont leszarom :)
  • Torzonborz
    na akkor most vegyél fel pelust is ;)
  • j0nNyKa
    Intel Core2Duo 2400, 4 giga ram, Radeon 3870-nel a játék medium beállítások, és 1920*1080 mellett tökéletesen fut.

Intel Core i5 2500k @ 4,2Ghz, 8 giga ram, Radeon 6970, a játék maximális grafikán, 1920*1080 mellett tökéletesen fut.
  • Wlanseraf
    oltárt emelek nekik ha ezt össze rakják:D
  • Wlanseraf
    júj bázz:)))
  • titani
    Üdv
    megvan már a közepes gépigény az SWTOR MMO-koz ?
    vagy mikorra várható, hogy megtudjuk milyen gépfejlesztésbe fektessünk be ?
  • Torzonborz
    ja van egy jó hírem : a project nem döglött meg , folytatódott tovább csak kínai kezekben s úgy néz ki az eredeti irányvonalat követik .itt egy hír róla.
  • j0nNyKa
    star wars neon signs, betegség
  • Wlanseraf
    Nagyon nagy lehetett volna.. ha van annyi pénzük mint itt:)
  • Svenhassel
    Erre egyszerű a válasz, csak több is lehet :D
    1. Még tényleg sok munka van
    2. Konkurencia miatt
    3. Biztosra mennek, nehogy felbőszüljenek a fanok ha csúsznak.
    Esetleg ezek közül több megoldás is lehet egyszerre :D
  • Torzonborz
    Én azt is szerettem bármilyen bugos és hiányos volt. Azért megvolt a hangulata. Még mindig emlékszem , hogy egyszer berepültem a griffemmel egy viharba ami össze vissza dobálta aztán amikor egy villám csattan mellettem majd befostam az ijedtségtől :D
  • j0nNyKa
    mert az end game content babrálása azért elég sokáig eltart - szerintem ők sem tudják perpill megjósolni, csak nagyon nagyvonalakban

másik meg, hogy éheztetik a júzereket, gondolom ez marketing szempontból jó nekik
  • j0nNyKa
    [URL=http://www.swtorstrategies.com/2011/06/more-e3-swtor-previewsimpressions.html]E3 infók összeszedve, "kivonatolva"[/URL]
  • Vaxi
    micsoda komment áradat :)
  • petecz
    Ez amúgy érdekes, pláne hogy ha így áll miért nem mernek még megjelenési dátumot mondani.
  • Wlanseraf
    + inkább később jöjjön mint hogy bugos és üres legyen..
  • j0nNyKa
    némi tor art, igényes, bejövős
  • Wlanseraf
    Ez viszont jó hír, ez k. fontos.. utána amit bele raknák már nem annyira azt már eltűrik a playerek... ne legyen agyig bugos:D
  • j0nNyKa
    jogos, viszont a játék tulajdonképpen kész van (bugok .. háááát, nagyon kevesen vannak)

end game contentet babrálják, meg 1-2 tényleg-nagyon-apró dolgot

én nem érzem bétának, csak amiatt, hogy kevés a player
  • Wlanseraf
    volt rosszabb:) Dark & Light
  • Wlanseraf
    Régi szép idők:) 20 darab játékért bécsbe:D
  • Wlanseraf
    Itt már a bétára nem is jelentkeztem:) mert még az ingyen hónapot sem élvezem ha bétázom:)

Ha meg azt kérdezitek hogy akkor mért játszottam velük.. egyszerű a társaság miatt:) mivel egy kb fix társasággal nyomjuk mindig menni kell:D
  • Tababo
    na igen...EVE
    az mmok magas iskolája. nagyon nem szeretnék belefolyni itt de nekem n1...már évek óta:D
  • Torzonborz
    VG azért nem lett volna annyira rossz ha nem olyan horrorbugos formában adják ki mint ahogy :( nekem annó nagyon tetszett CE-t vettük meg cimborákkal bécsországból .
  • Wlanseraf