60268
-
#6239 Mivel eu-s szerverparkról volt szó, szerintem európaiakat hívnak, nem?
Mondjuk akkor is csak köbö 500-600 ezerból 5-6 ezer... -
#6238 5-6k a másfél millából az lófasz :(
Gondolom ezeknek is a 90%a US játékos lesz... -
Bandras DaSilva #6237 Vanguard még létezik, nagyon jó kis játk lett belőle, csak már alig játszanak vele. Ott nem az eredeti elképzelésekkel volt a gond, hanem minden mással. Crashelt egyfolytában, laggolt stb. Ezeket mind jól kijavították az elmúlt x év alatt, csak hát reklámra már nem marad..szal alig játszanak vele.
Az pedig egy jó irány lett volna, csak hát azt is kiadták félészen, aztán meg csodálkoztak amikor az előfizetől 3/4e lelépett. Mára 2 szerver maradt egy eu meg egy amcsi, az amcsin van még vmi élet, de az eu halott. -
titani #6236 nem azért :)
csak az input lag szempontjából biztosan nem mindegy,
hogy 22 ms vagy 85 ms.
vagyis biztos számít ez MMO-ban is ,nem csak FPS multiban...gondolom -
#6235 Összesen menyi ember fogja tesztelni beta-ban? -
petecz #6234 remegés: on
Forrás? -
#6233 na, ugye említettem már pár embernek, hogy készül az eu szerverpark írföldön, és ha az meglesz, indul a hivatalos eu béta
most megerősítették, hogy "High Scale Beta at the end of June", szóval be lesz hívva vagy 5-6ezer ember várhatóan
lehet remegni.. :) -
petecz #6232 Köszi hogy kikerested, nevettem egy jót. :DD
-
#6231 :D -
#6230 Oh, hát így már nem is érdekel... -
#6229 rossz lehet olyan dolgokon gondolkodni, mindjárt elvonulok meditálni, hogy nyugodtan tudjalak sajnálni :P
petecz: itt van a bizonyíték, hogy bukás a játék -
titani #6228 köszi szépen.
akkor már csak egy 46"-os led tvn kell gondolkodni, hogy melyk lessz jó hozzá :) -
#6227 nem itt, a wow topicban, de elég egyértelműen kifejezte a dolgot :(
kár, én vártam a játékot... -
petecz #6226 hefner? itt is? :D -
#6225 azon gondolkozom, hogy nem lesz 3-4 év feelgood, mivel hefner megmondta, hogy bukás a játék :( -
Boncmester #6224 Visszatérve a WoW témára, én azt is szívesen elkezdtem volna, mert akik ismerőseim WoW-oztak, mindenki azt mondta, hogy 3-4 évig baromi jól elvolt benne, csak egy idő után már megunták. Ha elkezdtem volna a Cata környékén, akkor sajna az első kiegeket pl nem éltem volna végig, meg a haverok is azt mondták, hogy nem kezdenének úgy egy játékot, hogy az már n éve megy, és mindenki jobban vágja, mint ők.
Viszont ha az SW:TOR-tól megkapok egy ilyen WoW szerű, 3-4 évig baromi jól elvagyok érzést, akkor legyen olyan, mint a WoW, csak Star Warsban, nem érdekel :) Azt meg, hogy nem vonz be olyan embereket, akik amúgy nem szeretik az MMO-kat, pont leszarom :) -
#6223 na akkor most vegyél fel pelust is ;) -
#6222 Intel Core2Duo 2400, 4 giga ram, Radeon 3870-nel a játék medium beállítások, és 1920*1080 mellett tökéletesen fut.
Intel Core i5 2500k @ 4,2Ghz, 8 giga ram, Radeon 6970, a játék maximális grafikán, 1920*1080 mellett tökéletesen fut. -
Wlanseraf #6221 oltárt emelek nekik ha ezt össze rakják:D -
Wlanseraf #6220 júj bázz:))) -
titani #6219 Üdv
megvan már a közepes gépigény az SWTOR MMO-koz ?
vagy mikorra várható, hogy megtudjuk milyen gépfejlesztésbe fektessünk be ? -
#6218 ja van egy jó hírem : a project nem döglött meg , folytatódott tovább csak kínai kezekben s úgy néz ki az eredeti irányvonalat követik .itt egy hír róla. -
#6217 star wars neon signs, betegség -
Wlanseraf #6216 Nagyon nagy lehetett volna.. ha van annyi pénzük mint itt:) -
#6215 Erre egyszerű a válasz, csak több is lehet :D
1. Még tényleg sok munka van
2. Konkurencia miatt
3. Biztosra mennek, nehogy felbőszüljenek a fanok ha csúsznak.
Esetleg ezek közül több megoldás is lehet egyszerre :D -
#6214 Én azt is szerettem bármilyen bugos és hiányos volt. Azért megvolt a hangulata. Még mindig emlékszem , hogy egyszer berepültem a griffemmel egy viharba ami össze vissza dobálta aztán amikor egy villám csattan mellettem majd befostam az ijedtségtől :D -
#6213 mert az end game content babrálása azért elég sokáig eltart - szerintem ők sem tudják perpill megjósolni, csak nagyon nagyvonalakban
másik meg, hogy éheztetik a júzereket, gondolom ez marketing szempontból jó nekik -
#6212 [URL=http://www.swtorstrategies.com/2011/06/more-e3-swtor-previewsimpressions.html]E3 infók összeszedve, "kivonatolva"[/URL] -
#6211 micsoda komment áradat :) -
petecz #6210 Ez amúgy érdekes, pláne hogy ha így áll miért nem mernek még megjelenési dátumot mondani. -
Wlanseraf #6209 + inkább később jöjjön mint hogy bugos és üres legyen.. -
#6208 némi tor art, igényes, bejövős -
Wlanseraf #6207 Ez viszont jó hír, ez k. fontos.. utána amit bele raknák már nem annyira azt már eltűrik a playerek... ne legyen agyig bugos:D -
#6206 jogos, viszont a játék tulajdonképpen kész van (bugok .. háááát, nagyon kevesen vannak)
end game contentet babrálják, meg 1-2 tényleg-nagyon-apró dolgot
én nem érzem bétának, csak amiatt, hogy kevés a player -
Wlanseraf #6205 volt rosszabb:) Dark & Light -
Wlanseraf #6204 Régi szép idők:) 20 darab játékért bécsbe:D -
Wlanseraf #6203 Itt már a bétára nem is jelentkeztem:) mert még az ingyen hónapot sem élvezem ha bétázom:)
Ha meg azt kérdezitek hogy akkor mért játszottam velük.. egyszerű a társaság miatt:) mivel egy kb fix társasággal nyomjuk mindig menni kell:D -
Tababo #6202 na igen...EVE
az mmok magas iskolája. nagyon nem szeretnék belefolyni itt de nekem n1...már évek óta:D -
#6201 VG azért nem lett volna annyira rossz ha nem olyan horrorbugos formában adják ki mint ahogy :( nekem annó nagyon tetszett CE-t vettük meg cimborákkal bécsországból . -
Wlanseraf #6200