60268
  • BoneDragon
    Semmi baj nem lesz a ping-el, csak egyesek szeretnek mindenen vergődni úgy, hogy még meg sem jelent.
  • Agamemnon
    Hmm, nekem Frankfurt 58, Galway meg 122 ms... nagyon remélem, hogy a németeknél is lesz szerver :)
  • Nephin
    Galwayt teszteltem, mert oda pakolják a szervereket. Szerintem sem rossz.

Gyakorlatilag majdnem ugyanaz, mint Frankfurt.

Ez pedig Austin.

• Torzonborz
    pedig ez most nem is rossz
  • Tababo
    hahahah....besírtam
  • Jabar
    Dublin 237ms
    Dundalk 37ms
    Frankfurt 49ms
  • arcosharcos
    Csak a csigazabálóknál ne,mert emlékszem olyanokra,hogy Franciaország,Párizs este tíz óra a hajam még mindíg tökéletes csak azok a nyomorult szerverek nem mennek még mindíg
  • Jabar
    Franciáknál is vannak pl wow szerverek és ~100ms körüli a latency mint ahogy nekem pl ragnaros is, ami azt hiszem Frankfurt-ban van.
  • Svenhassel
    Ha már itt tartunk: Jonny neked neked mekkora latency-d volt?
  • Wlanseraf
    jah azt hittem komplett ott lesz:) ez meg majd még kiderül:P
  • j0nNyKa
    ezt a béta miatt csinálják, simán sanszos, hogy lesz németországban is

szerintem messze vannak ők a retardálttól
  • Wlanseraf
    Mert eu szervert csak retardált rak Írországba... nekünk különösen fos lesz ping miatt.. nem véletlenül szokták németekhez rakni... jó hogy nem Izlandra..
  • j0nNyKa
    pedig most ott építkeznek, ez biztos
  • arcosharcos
    Most legalább mindenki tudja a valódi okát,hogy Írországban a népek miért vonultak az utcára tüntetni.Mert még állnak a szerverek:)
  • Nephin
    Ezt most nem értem.
  • Wlanseraf
    nem mondod??? ezek retardáltak?????????????
  • Nephin
    Írországban.
  • N1ggA
    Azt már lehet tudni, hogy hol lesznek az európai szerverek?
  • N1ggA
    Az történt, hogy amikor az ember postol, akkor amikor rákattint a submit gombra, visszadobja a főoldalra. Nem mindig jelentkezett a probléma, bár én egyszer sem tudtam postolni.
    Nem tűnik hackeres dolognak, mert kb. semmi értelme.
  • TDC Geronimo
    SWTOR The Old Republic
    We are having some odd issues with the #SWTOR .com Forums this morning, and we're working to correct.

Remélem ez nem az a nyomorék hacker csoport műve...
  • Nephin
    Valószínűleg igen. A mi latency-nk az USA felé cirka 170-300ms, az angoloké 100 körül van. (Bécs nekem pl 41 ms, Budapest 17 ms, összehasonlításnak.)
  • N1ggA
    Igen tudom, úgy értettem, hogy működik, hogy megoldható. Mi jobban laggolnánk egy amcsi szerveren, mint ők?
  • Nephin
    "Az angolok is tesztelnek már, azaz európában is működik a rendszer."

Nem működik, ők az amcsi szervereken vannak.
  • N1ggA
    Nem az a lényeg, hogy bekerülök-e, hanem, hogy van-e rá esélyem. Amúgy meg nagyon sok ismerősöm jelentkezett a bétába, ha valaki bekerül, akkor már az is jó, és sok embernek nagyobb esélye van.
  • N1ggA
    Ja és ezt most mondta, reagálván erre az EU-s konferenciára, azaz lehet, hogy kibővítik a bétát a hónap végén, de ennek köze se lesz EU-hoz.
    És abban is biztos vagyok, hogy a béta fórumon se tudják jobban, miért is tudnák? Jonnyka se tudja jobban.
  • Boncmester
    Ha lesz eu teszt, akkor se tuti, hogy bekerülsz.
    Minek baszod fel az agyad fölöslegesen? Én nem tesztelni akarok, hogy utána kitöröljék a karakterem, hanem játszani, az meg független attól, hogy te vagy én tesztelünk-e. És legalább nem lesz spoileres a story...
  • N1ggA
    Idézek attól a kib*szott Stephen Reidtől.
    "European Testing has not fully started yet. We're about to invite some people from the EU, but it'll be a while longer before full EU testing begins."

Hetekkel ezelőtt küldtek egy emailt, amiben azt hazudták, hogy nemsokára kezdődik az EU teszt, és gyorsan jelentkezzünk a hivatalos oldalon. Erre most mondja, hogy még mindig várni kell. Mi ennek a szar stratégiának a lényege? Az, hogy felb*sszák az agyunkat? Elérik.

A hülye amerikaiak 1 éve (!!!) tesztelnek. Az angolok is tesztelnek már, azaz európában is működik a rendszer. Akkor mi a f*szomra várnak? A játék mindjárt megjelenik, eu teszt meg még sehol. Gondolom majd a megjelenés előtt 2 héttel benyögik, hogy kiküldtek néhány meghívót európába, Németországba meg Franciaországba, + egyéb országonként egyet-egyet, csak hogy ne mondhassuk, hogy azt hazudták, hogy lesz eu teszt, végül meg nem lett.

Komolyan, ezek a hazudozások annyira fel tudnak b*szni...
  • Agamemnon
    Kíváncsi vagyok, hogy mennyire hallgatnak a közönségre a kristályok tekintetében, mert jelenleg az ezüst vezeti a listát, de ilyen színről egyenlőre szó sem volt :)

Majd j0nNyKa talán talál rá valami utalást béta fórumon :P
  • mgerihun
    KoToR-ban is volt egy fekete, amit ellophattál az egyik sírból Korribanról. Nagyon jól nézett ki, csak gyengébb volt mint az akkor aktuális :(

Itt volt már egyszer béta forrásból szó a kristályokról :

http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/fenykard-es-kristalyok.html
  • Svenhassel
    Miért mi baj van vele? Ez nem kibocsátja a fényt hanem elnyeli :D
  • picket
    Fekete. Fény. omgpplarestupid.jpg
  • Chris
    Nem is tudom, hogy most a szándékos troll kérdés, vagy az arra adott egzakt, linkekkel alátámasztott tudományos válaszod volt a győztes ebben a szituációban. :DDD
  • Torzonborz
    nekem olyan kell ami hupililáról vált rikító sárgára majd neonzöldre arról meg skarlát vörösre s mindezt állítható gyorsasággal és intenzitással .
  • cikasz
    Fekete kristály neeeed :)
  • arcosharcos
    #3065-ben írtam erről,hogy vannak nagyon ritka és színű fényszablyák az SW világában,egy MMO-ban gondolom ezek a a tulajdonságaikban is kivételesek lennének.

Színben a fekete penge a legritkább ami létezik.Történetéről csak annyit tudunk,hogy a CW-ben ősrégi darabként mutatták be,a régi köztársaság bukása előtt már létezett és egy Jedi Templomból lopta el egy Bounty Hunter ezt a kardot.kapcsolódó vidi részlet
  • N1ggA
    béta Q&A-ban volt, hogy jelenleg csak a következő színek érhetők el. zöld, kék, piros, lila, narancssárga, sárga
    ha valamit kihagyok írjatok.
  • mgerihun
    Legyen fekete, ha más nem lootolható leletként :D
  • arcosharcos
    A kristály határozza meg a pengeszínt.Rengeteg féle színű létezikaz SW univerzumban,hogy ezekből mennyit visznek be a játékba az majd kiderül.

Kiírtak egy szavazást is ezzel kapcsolatban a hivatalos oldalon és ott fórumozók vadul követelik a rózsaszínt is:)colors
    ------------------------------------------------------------------------
    Én az űrhajómnak szeretnék rózsaszín kondenzcsíkot:)bármilyen megoldás érdekel akár mikrotranzakciós is:)
  • Chris
    Na ez az, ugyanarról beszélünk. Az ilyenek adják meg egy mmo sava-borsát.
  • j0nNyKa
    mai nap folyamán válaszolok, nem tudom, hogy mikor
    hirtelen ránéztem, vannak tényleg fogós kérdések :P