60268
  • sata75
    Lehet láttátok már de azért odaver:)
    :o.O

• Agamemnon69
    Én szívesen teszteltem volna end contentet is :P
  • j0nNyKa
    nem para, end contentet fognak tesztelni, 1-2 hétig kb.

ez tulajdonképpen "gyengébb" cucc, mint a Game Testing (amit mi emberek closed betanak hívunk)
  • Szabi1991
    általában szokás valami apróságot adni, pl. egy különleges bétás ruha :DD
  • Agamemnon69
    Hát én nem kaptam email-t....... .... .. ..... ....
  • Torzonborz
    igyál egy kis kávét , Én is most kortyolgatom

• BoneDragon
    Jól van, még reggel van...
  • Torzonborz
    szöveg értelmezés ?

"bugmentesebb"
  • BoneDragon
    Te miről beszélsz? Olyan nem létezik, hogy bug mentes játék és nem is fog létezni...
  • Torzonborz
    "nem adnak semmit érte cserébe"

hája , végül is csak egy bugmentesebb játékot kapsz jó esetben de ez tényleg semmi...
  • Boncmester
    A megjelenéskor semmilyen játékban nincs trial, hülyék lennének.
    Ne MO-ból indulj ki, itt drágának számít 10-15 ezerért megvenni egy játékot, de külföldön nem. Emiatt szerintem nagyobb azoknak a száma, akik megveszik, mert érdekli őket, aztán nem játszanak vele 1 hónap után, mint azok nem veszik meg, mert nem tudják kipróbálni...
  • picket
    Azon kívül, hogy a béta tesztelők jelentős része csak lícsel, és nem ad semmi visszajelzést, mondván majd a többiek elintézik...
  • picket
    A béta teszt definícióját guglizd ki! Aztán meg majd hülye lenne a kiadó fizetni azért, amit időmilliomosok úgyis megcsinálnak neki ingyen. Egyébként több szem többet lát, illetve a tesztelő is csak ember, így szokások és beidegződések megvezetik (emberi lustaságról nem is beszélve), míg a lelkes gamereknél ilyen probléma nincs, és egy héttel a béta indítása után max szinten vannak normál xp gain mellett, amit tesztelő a büdös életben nem csinál meg, és hasonlók...
  • Witcher
  • Boncmester
    Engem elkerült...
  • TDC Geronimo
    No, that's not the case.

This set of survey emails is being sent to a specific set of countries which our research firm is doing research in. Do not confuse these emails with general Game Testing invites.

If you receive a survey email, then complete the survey and qualify, you'll be allowed into a limited time test (with research surveys involved). It's quite different from being in the general Game Testing program.

No, it means you've been accepted to be part of a research program within Game Testing. While you'll be playing the game, it's for research purposes, not as part of the general Game Testing program.

Öcsém... Ennél jobban nem is tudnák agyonbonyolítani ennek a tesztelését...hihetetlenek -.-
  • j0nNyKa
    na, igazából ez az email egy kérdőívet tartalmaz, aminek a válaszai alapján vagy bekerülsz, vagy nem

kiküldtek tán egy rakatot, szerintem simán csúszhatott magyaroknak is

kíváncsi leszek holnap, hogy hány ember kapott innen :)
  • j0nNyKa
    :DDDD ahahahah
  • TDC Geronimo
    doctordake David Bass
    by Rockjaw
    To clarify, the emails which were just sent out were not testing invites. They were invites to fill out a survey, which may lead to testing.

Szegények akik kaptak...
  • TDC Geronimo
    Rasztah merre vagy? Szóljál haverodnak, hogy szerezzen kulcsot! :D
  • TDC Geronimo
    Rockjaw Stephen Reid
    We just invited a number of people to test #SWTOR across the US, UK and EU - yes they're legit.

:O

Nem kaptam :(
  • Kazagor
    Köszi.
  • j0nNyKa
    32-n már 2 sor nem elég
  • Kazagor
    Jonnyka azt meg tudod mondani hogy mennyi skillje van kb egy classnak 50-en?
    Mert amit itt leirtak édeskevés, és ha csak ennyi van az gáz.
  • j0nNyKa
    így van. :)

[URL=http://torwars.com/2011/06/15/torwars-podcast-33-in-game-companions-and-drunken-swtor-geeks/]TORWars Podcast #33: In-Game Companions and Drunken SWTOR Geeks[/URL]
  • BoneDragon
    Így van! Megtartod, hogy nekem add. :)
  • j0nNyKa
    bármikor! de a béta acc nálam marad :P
  • Boncmester
    Ok, cseréljünk :D
  • j0nNyKa
    inkább laknék bárhol máshol, ahol nincs digikábel, de legalább nem trágya a város..... :)
  • Fenrir
    Nekünk csak az oroszok felé nagyon xar a pingünk, minden más európai szerverre jó, úgyhogy ha Írországban lenne akkor sem lenne gond.
  • Boncmester
    Digikábel... szemét mázlista, nem csak beta, de még ez is? :D

Nálunk bezzeg csak szar adsl van, semmi más :(
  • Jabar
    :D
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    Geri: Q&A -ra válaszoltam! :)
  • j0nNyKa
    Nekem maxos digikábel csomagom van. 20-30 pingjeim voltak stabilan, nem figyeltem rá, mert sosem lagoltam még. Lehet, hogy felugrált néha, nem vettem észre ilyet.
  • BoneDragon
    Nem feszülök! Épp ma indult el a dragon ball online open beta-ja, így kiélhetem gyermekkoromat.
  • Jabar
    Szerintem sem lesz baj vele.
    Te meg ne feszülj ennyire mert elvisz a szívroham!^^
  • Bhalage
    relax es strandpapucs, welcome to francefagorszag

amugy meg kurvara nem ertek ra biztos vmi bordelyban mulattak az idot, mint minden rendes ember
  • Wlanseraf
    A legjobb ha megnézitek Nünberg: 25-ös kb. Frankfurt már 40 fölött:)
  • Agamemnon
    Valamivel fent kell tartani a legnépszerűbb témák között az SWTOR-t