60268
-
#6541 nekem is az a véleményem, hogy epic, és én is szeretem a hambit..... :( -
#6540 attencióne, fogok ma játszani (vagyis inkább egy bizonyos területet letesztelni), hova menjek, mit csináljak? miről olvasnátok szívesen infókat?
valami olyasmire gondolok, mint a múltkori craft tesztem -
#6538 100%-ban hallgatnak a teszterekre, ezt garantálni tudom
Nem csak kisebb, de nagyobb változtatások is azért kerültek be, mert a teszterek mondták. Anno az új UI pl. emiatt lett. A karakterek / skillek / balance jelenlegi formájáról 100%-ig a béta teszterek tehetnek.
Azon kívül, hogy a 95%-uk buta tizenéves amcsi hülyegyerek, végülis teszik a dolgukat, és heves buzgalommal reportolnak minden apróságot.
Olyat még egyiküktől sem láttam egyébként, hogy rinyált volna, hogy neki ingyen "kell" tesztelnie. Mindenki azon aszal, hogy mennyire "EPIC" a játék (kb. minden postban szerepel az epic szó), és nem gondolnak arra, hogy ezért nekik járna valami. Örülnek, hogy részesei lehetnek a játék fejlődésének, és ez így is van jól. -
Boncmester #6537 Tesztelnek a teszterek, aztán megbeszélik a teszter fórumon, szerintük mi hogy lenne jobb, ez visszajelzés a cégnek, és jó esetben azt teszik bele / alakítják át, amit ezek a teszterek akarnak. Teljesen korrekt. Különben meg nem kötelező jelentkezni a tesztre. Nekem az lenne a "fizetség", ha beválasztottak volna/beválasztanának, hogy adok nekik feedbacket, ha találok hibát, ezért utána amiért már én fizetek, az jobb minőségű lesz, másrészt adok nekik feedbacket, ha szerintem valamit máshogy kéne, és így egy icipicit talán én is beleszólhatok a fejlesztésbe. Plusz amikor elkezdődik a játék, az elején előnyben indulok a nem teszterekkel szemben. Amúgy meg tölthetem vele az időmet szórakozásként, és nem kell érte fizetnem se. Szerintem nem rossz üzlet, de aki pénzt akar érte, az menjen el hivatásos teszternek, aztán akkor rájön, hogy az meg tényleg egy munka. -
#6536 hmmmm:
"Yesterday (June 14), we learned that a hacker gained unauthorized access to the decade-old BioWare community server system associated with the Neverwinter Nights forums. We immediately took appropriate steps to protect our consumers' data and launched an ongoing evaluation of the seriousness of the breach. We have determined that no credit card data was compromised, nor did we ever have or store sensitive data like social security numbers. However, hackers may have obtained your user account name and password, email address, country and date of birth, as well as other information (if any) that you may have associated with your EA Account. As a result, we have changed your password to ensure account security. Please visit this https://www.ea.com/us/profile/reset-password?token=INbCdD6FAe0ND8AcYXJcXCtQGbCDkebodtEoyOWTH3MM6x3jx-BgA58o8X_9yaVwJnmgzynfMBk546ZHOIjXxg..&locale=en_US to reset your password immediately.
We take the security of your information very seriously and regret any inconvenience this may have caused you. If your username, email address and/or password on the Neverwinter Nights forums are similar to those you use on other sites, we recommend changing the password at those sites as well. We advise all of our fans to always be aware of any suspicious emails or account activity and report any suspicious emails and account activity to Customer Support at 1-866-543-5435.
If you have questions, please visit our FAQ at http://support.ea.com/app/answers/detail/a_id/5367 or contact Customer Support at the phone number above.
If your link has expired, click here to generate a new email.
Aaryn Flynn
Studio GM, BioWare Edmonton
VP, Electronic Arts" -
Boncmester #6535 Ne is haragudj, de neked fogalmad sincs, miről beszélsz. -
Bhalage #6534 sztem a legnormalisabb beta tesztelese a riftnek volt eddig.
megtervezett es normalisan veghezvitt. -
#6532 Eléggé. Pont assával akartam kezdeni a játékot. Hmm, ez fincsi lesz. :) -
#6531 Nem tudom engem nem érdekel a béta, azért mert nagyon várom már az éles játékot, és ha elkezdenék bétatesztelni mire jönne a relase már elvesztené az újdonság varázsát! -
#6530 Nem akartam spoilerezni, úgyhogy vedd úgy, hogy az a küldetés nem létezik.......... :)
De ha létezne (és ehhez hasonló szintű küldetésekkel lenne tele a játék), az awesome lenne, nem ?! :) -
#6529 Elég sok mmo béta után kaptak a tesztelők ajándékot és nem csodálkoznék rajta ha itt is így lenne, egy speckó ruha (dísz, nem stattal rendelkező), valami title ami szerintem egy kedves gesztus és semmi előnye nincs belőlle. -
#6528 WHO-ban volt olyan title amiket kizarolag betateszterek kaphattak meg (World shaper, ha jol emlekszem). Nekem volt ilyen, es nem estem hanyatt tole, nem is erdekelt kulonosebben.
voltam olyan szerencses hogy az elmult par ev mmo-jaiba szinte mindig kaptam beta invite-ot, es soha nem vartam el semmi fizetseget. ugy tekintettem ezekre a lehetosegekre, hogy egy kis feedback fejebe belenezhetek a jatekba elobb. senkinek nem fajt, mindenki jol jart. Szerintem a beta teszterek tobbsege igy van ezzel. Amugy meg, ha jol gondolom a beta teszterek feedbackje alapjan meg csinszolgatjak a jatekot bizonyos keretek kozott..
trial meg a legtobb jatekban van, ebben is minden bizonnyal lesz, akkor majd kiprobalhatod, es eldontheted, hogy a draga penzedet akarod-e aldozni erre vagy sem.... -
Nephin #6527 Lehetne egy köztársasági crossquest: állítsd le az assassint, mielőtt elkapja az illetőt. :D Persze nem lesz. :(
Edit: nem is, védd meg az emberünket, így több assassinnal is el lehetne bánni és könnyebben kivitelezhetőbb is. :D -
#6526 Nephin nincs ezzel semmi gond, mint írtad, nem vagyunk egyformák :) Sajnos, vagy nem sajnos az emberek 99,9%-nak ez a csere teljesen megfelelne (hogy láthatják a játékot), viszont attól ez még nem "korrekt csere".
j0nNyKa, geri, köszönjük a Q&A-t :) -
#6525 "Alapvetően kb. adott, mondjuk valami olyasmi szinten, mint ahogy wowban is megvolt 1-1 zónának az ajánlott szintje. De persze, kell visszamenni bizonyos küldetések miatt. Vannak több bolygót átfedő quest chain-ek is, azok eszméletlen hangulatosak. Képzelj el pl. egy assassint, aki 4 bolygón keresztül kerget valakit, és minden elmulasztott lehetőség után egyre idegesebb, és egyre több hullát hagy maga után, csak hogy megtalálja a prédát. "
Ahh.... -
Kazagor #6524 Javits ki ha tévednék de az EVE sem 14 napos triallal indult. És más MMO-ról sem nagyon tudok. A triált az mindig a játék indulása után hónapokkal vezetik be (trial, buddy key stb.) Ha te előbb a triállal szeretnél játszani, akkor lehet várnod kell majd pár hónapot.
Tudod az, hogy a teszterek kapnak valami kis jelképes pluszt (amit én sem várnék el, mert nem azért tesztelném) szerinted mennyire lenne igazságtalan azon milliókkal szemben, akik nem azért nem kerültek be a tesztbe mert nem akartak, hanem azért mert nem fértek be abba a szerencsés pár ezer fős csapatba. Irdatlan nagy anyázás lenne belőle, jogosan.
Amig a játékosok 99.99999%-a a kezét törné, hogy tesztelhessen, addig nem fognak fizetni senkinek. Aki meg csak pénzért hajlandó tesztelni, az keressen magának olyan céget, játékot, ahol ezért hajlandóak lennének fizetni (nem fog találni). -
gavor #6523 Indulás napján? Én emlékszem, amikor a wow trial még úgy ment, hogy ha megvetted, akkor kaptál kódot amit odaadhattál valakinek! -
gavor #6521 És én aki szintén tesztelném, de nem hívtak be, meg nézem hogy jajj, nekem sosem lesz ilyenem, pedig legalább annyit oda tudtam volna tenni.
Nem emlékszem, hogy a nagyobbnak kikiáltott mmo-k úgy indultak volna, hogy trial! Fejlesztek 5-6 évet aztán mindenki megnézi e demom? -
Nephin #6520 Nem értek egyet. Ha tesztelnék, nekem már az lenne az érték, hogy láthattam a játékot, esetleg még segíthettem is abban, hogy jobb legyen. Eszembe sem jutna ezért fizetséget vagy más ellenértéket várni. De persze nem vagyunk egyformák. :) -
#6518 Attól függetlenül, hogy tényleg szinte mindenki örülne, ha behívnák, a "csere" mégsem lenne korrekt a jelenlegi felállás szerint, hiszen, ha Te tényleg teszteled a játékot, és adsz visszajelzést, akkor már dolgoztál nekik, amiért számodra nem adnak semmit sem.
A játékélmény nem feltétlenül jelent itt korrekt cserét. A korrekt dolog az lenne, amit Quno írt, hogy megszavazzák, hogy mit adjanak az aktív tesztereknek... - ami igazából nem kerülne nekik semmibe, de mégis érték lenne a teszterek szemében... -
#6516 [URL=http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/ujabb-q.html]Q&A #2 @ swtorhun[/URL] -
Wlanseraf #6515 jaja nem kell jelentkezni erre a kurva rabszolgamunkára:D:D:D -
#6514 hja tehát most már nem azért divat hisztizni, hogy nem kerülnek be az emberek bétába, hanem azért, mert aki bekerül, az ingyen csinálja
.... :D -
Nephin #6513 De az idegenek kezüket-lábukat törik, hogy tesztelhessék, érted? :D Nekik is jó, a cégnek is jó, az, hogy te nem így fogod fel, magánügy, a többség cigánykerekezne örömében, ha behívnák.
Egyébként kapnak valami: az élményt, hogy láthatják a játékot, amit a világ többi része évek óta nyálcsorgatva vár. :D
off: Zsidózni nagyon nem kéne... :/ -
#6512 csakhogy a tesztre senki sem kényszerít nem tartanak stukkert a tarkódhoz ( vagy igen ? ) , nem munka . igen egyfajta hobbinak is fel lehet fogni amiért nem kapsz semmit. csak a fizetett teszterek.
ennyi. -
#6510 Hátt, van benne valami :D -
#6509 :D:D -
Wlanseraf #6507 Nade itt lényeg neked!!! de egy zsidónak szerinted le ég? -
gavor #6506 Vegyél majd a pénzeden mást. Ahogy olvasom az neked ugyanolyan fontos mint az EA-nak! -
Nephin #6504 Nem értem a problémádat. :) Ha fejlesztő vagy, ahogy mondod és tesztelni kellene egy termékedet a hivatásos tesztelőkön felül, inkább pénzért "vennél" plusz embereket, vagy lelkes önkéntesekből válogatnál, akik ingyen megcsinálják? :) Persze nyilván van köztük, aki nem sokat ér, de a normális feedbacket adókat hívják meg legközelebb is, a többi kiesik a rostán, helyettük pedig ott áll másfélmillió másik, akikből megint lehet meríteni. -
#6502 de miért lenne az az ember hülye aki a szabad idejét, energiáját rááldozza egy kis tesztelésre ? végül is csak nekünk lesz jobb .
ez neked miért fáj ? -
#6500 ez? ez semmi :)
egyébként igen, van fizetett teszter csapat, de őket eldugják, velük a closed beta teszterek sem érintkeznek
tudjátok, ők azok a fajta teszterek, akik órákig csak ugrálnak neki a sziklafalnak, hátha valahol "lyukas", vagy át tudod ugrani, és a másik oldalán a világ végét találod, ilyesmik :) -
#6499 Igen, igen :)
Egyébként én személy szerint nem is örülnék béta meghívónak, mert nem akarnám szétspoilerezni a történetet :D
Úgy vagyok vele, hogy mindent a maga idejében. -
#6497 Csinálj valamit, ez a a topic is kezd sz*r lenni a sok rinya ember miatt. :( -
#6496 miből gondolod hogy itt nincsenek fizetett teszterek ? -
#6493 Amíg túlzás nélkül tízezrek vannak, akik a fél karjukat odaadnák a tesztelésért, addig ne is számíts semmiféle fizetségre... -
#6492 szerintem nagyon sokan szívesen tesztelnék ezt a játékot és nem is kérnének érte cserébe semmit. :) -
#6490 tudom meg korai :)
-
#6488 Egy-két hónap ingyen játék semmibe sem kerül? Végülis csak teljes bevételkiesés...
Egyébként tudod, hogy van ez: "Majd Isten megfizeti!" :D -
#6487 párszor linkelték már, hja :)