60268
-
Bhalage #6641 na mindegy, legalabb porog a forum,
clone wars adventures tolja vki ? (desktop jatekgyujtemeny szeru ize) -
Bhalage #6640 de én ewok maci szeretnék lenni ! -
#6639 Én vagyok szánalmas? Ki vergődik mióta ide jött? Hogy neki ez és ez kell. Mióta itt vagy az egész fórum offol. Nem azt mondom, hogy menj el, de normálisabban is lehetne viselkedni. Nem akarok ész érveket felhozni, se semmit, mert úgyis olyan okosnak hiszed magad. Kár lenne győzködni bármiről is. -
Boncmester #6637 "Jelzem a kultúrált vita nem abból áll, hogy elküldöd a másikat, hogy NE írjon ide, ha nem egyezik a véleménye a tiéddel!"
Ez igaz, viszont a kultúrált vita nem is abból áll, hogy ÉN ufológusokkal találkoztam (GZ), meg ÉN 3 évtizede RPG-zek, meg ÉN minden létező játékot végigtoltam már, és ÉN mittoménmilyen ismeretlen magyar oldalt csináltam ezért aztán rajtam kívül kurvára senki más nem tudja, hogy miről beszél.
Az MMO-t bárki játszhatja, senkinek semmi beleszólása, de ha egy topicban van egy közösség, akkor igen nagy tahóság bejönni, és megmondani a tutifrankót, mindenki mást meg leugatni, mert a saját kis világodban te vagy az atyaúristen. Véleményt lehet nyilvánítani, de nem árt odatenni, hogy "szerintem", vagy "én azt szeretném, hogy", nem pedig azt írni, hogy ha nem ez van, akkor szar, még ha ezt némileg ki is sarkítottam.
A topic valóban nem a miénk, de megvan a gazdája, és a nem normálisan viselkedő embereket fél pillanat alatt kivághatja. -
#6636 lol, elmentem 2 órára (percre pontosan), és:
70 új hozzászólás érkezett! -
#6634 Az olyan emberekkel mint te, nem szabad foglalkozni, nem etetlek tovább. -
#6632 a listából egy valami hiányzik
- szerény is vagyok -
#6631 Jeff jelentkezz elszabadult a pokol :-)) -
Boncmester #6629 Tényleg nem te zsidóztál, ez tény. -
#6626 Én még mindig nem értem mit keres ebbe a topicba... -
#6625 Oks! Akkor te told egy olyan játékkal ahol te vagy Amidala, és nem halsz meg szülés után, hanem nevelgeted a kicsi Luke-ot és Leilát! -
arcosharcos #6624 Először is ez nem szar.Nem mindent csak pénzben lehet elismerni.
A zárt bétába bekerülni pénz elismerés nélkül is egy kiváltság,mert betekintést nyerhetsz szinte elsőkézből egy olyan fejlesztésbe amire a legtöbbeknek esélye sincs.Ráadásul ha eléred,hogy teszter vagy akkor nagyobb esélyel kerülhetsz be ugyanazon cég következő fejlesztésébe is,mert zárt bétába előszeretettel hívnak be olyan külsős tesztelőket akik már előzőleg is teszterek voltak valamelyik játékukban.
Ahhoz képest,hogy zsidózól a hozzászólásaid többségében folyamatosan a pénzről,profitról,üzleti válalkozásról írsz.Lassan ők is hozzád hozzád fordulnak receptért.
Én örülök,hogy végletek közt és széles skálán mozogsz de azért ne ennyire,mert a nemzetiségek az amerikaiak,a hamburger...nem igazén TOR téma.
A fűtés a hajón és a mit eszik a Jedi vagy miért nem lehet gyereket örökbefogadni és TOR párhuzamokat meg inkább hagyd,mert ahogy látom csak összezavarnak téged. -
#6623 Jézusom mi megy itt.
Robotszex, online gyereknevelés, nácizás.
Kezdek félni... -
petecz #6622 Ti vagytok azok a játékosok akik ha a karakteruk meghal, újat kezdenek. Ugye? Hajrá. -
Bhalage #6621 az SW a családról szól, vagy te nagoyn kimaradtál vmiből :d
:D:D: -
#6619 no igen ez jó benne de egyelőre csak előre generált questeknél és npckel való dumánál jön ez elő. az lenen a tuti ha játékosok közötti interakciónál történne ilyesmi. -
#6618 Nem akarok senkit megbántani, se ledegradálni, de Boncmesterrel kell egyetértenem! Ez egy SW játék könyörgöm! Ébresztő! Aki családosdit akar annak ott a Sims! -
Boncmester #6617 Ez ok, ezt nem vitatom. De számomra még mindig messze van az általad fölvázolttól. Viszont szerintem a TOR-ban a döntéseknél ezek meglesznek, ha esetleg más formában is, mint a család. Lesz úgymond vesztenivalód a döntéseknél. -
Boncmester #6615 Ebben a játékban is csajozhatsz majd a karaktereddel, ha a storyban olyan részhez érsz, az ok, én a gyereknevelős-házasságos részen akadtam ki. -
#6613 Valakinek fontos a romance egy játékban, valakinek meg nem fontos. Azért játszik az ember, hogy jól érezze magát, és ha jól csinálja, simán külön tudja választani a való élettől. Nekem pl. fontos, hogy csajozhassak egy játékban npc-kkel, viszont való életben szerintem sokkal sokkal tartalmasabb életem van, mint a legtöbbeknek.
Attól, hogy valami valakinek nem fontos, nem kell a hate. Bár náciktól nem várhat el mást az ember. -
Boncmester #6611 Total War sorozat neked való, abban valamennyire van ilyen dinasztia alap, házasságok, stb, jópofán megoldva.
Meg a Sims :D -
Boncmester #6610 Ezt értem, de az emberek 99%-a nem erre vágyik szerintem, és nem is kell elvárni, hogy ezt akarják.
Most ez már eléggé off, de én pl nem azt érzem, hogy egy szerepjáték attól lenne jó, hogy az embernek törődnie kell a karaktere tisztálkodásával meg kajálásával folyamatosan, hanem attól, hogy a karaktered személyiségét jól ki tudod játszani, ezáltal a szerepe szerinti döntéseket meghozni, amikből tök jó dolgok sülhetnek ki.
Ez a játék is ilyen lesz, és örülök, hogy nem olyan, mint amit te leírtál. -
#6608 én veled vagyok, a dinasztia alapú játék mindig is érdekelt. sajnos egyelőre csak hagyományos, asztal mellett játszható játékból van, ami így működik (pl Hero's Banner rpg). -
Wlanseraf #6607 Elég érdekes elgondolásod van a flame-ről.... -
#6606 Köszi. -
Bhalage #6604 egyetertek, Quno Jedivel, teljesen jok az otletei, aki ezt nem erti az KÚÚÚÚÚRVÁRA beszukolt begyoposodott
;d
most az h mas lesz a jatekban az mas tema -
#6603 flamelnél* -
#6602 Értelmesen viselkedsz. Mint egy vergődő csecsemő. Nem lenne semmi bajom ha nem flamelni állandóan. :) -
Boncmester #6601 Lehet. De ha jól sejtem, a többség sem a star warsból akarja megtalálni a feleségét, vagy akár lecserélni rá a valódit :) -
#6600 off :
melyik mmo-ban van ilyen ? tényleg érdekel . sokat kipróbáltam már de egyikben sem láttam .
pnp rpg-t régen én is toltam , jó móka volt bár ezt azért nem játszottuk meg benne. -
#6598 beszűkült vagy. sorry. -
Boncmester #6597 Ja, és mi lenne itt a vége? Ha nem lépsz be két napig a játékba, akkor a karaktered összecsinálja magát, bűzlik, és éhenhal? Hát ez kész... -
Boncmester #6595 Játszottam papíros szerepjátékokkal sokat természetesen fiatal koromban, és nyilván volt abban is némi romantika alkalmanként. De alapvetően azért játszottam szerepjátékokkal, meg most azért akarok Star Warsozni, mert olyan dolgokat tehetek meg benne, amit a való életben nem, pl fénykarddal kaszabolni az ellenséget. Meg összegyűlni a haverokkal, és legyőzni egy nehéz boss-t, vagy egy másik csapatot, akik szintén összedolgoznak, és minket akarnak legyőzni. Kb mintha egy csapatsportot játszanánk.
De hogy csajozzak és gyereket neveljek a számítógépen, és azért fizessek, amit a valóságban is megteszek/meg tudok tenni? Hát azért az mégiscsak eléggé durva lenne. Az tényleg get a life. -
#6594 Amúgy te minek vagy tor topicba? Egyszer nem láttam még, hogy a játékhoz fűztél volna valamit. Ha neked az kell, hogy legyen csajod meg feleséged a játékba, akkor rossz helyen vagy. -
#6593 nekem azert kicsit meredek lenne, ha mondjuk egy masik koztarsasagi karakterrel kene egyutt halnom ingame, es utana a kis Luke-ot nevelgetnenk a Tatooine-on egy felreeso szegleteben... -
mgerihun #6592 BH cikk is elkészült
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/17-ora-bounty-hunter.html -
#6589 Jaj ne csináld! Nem akart senki bántani na. -
Boncmester #6588 Szerintem nem kéne LSD-zve fórumozni.
Amúgy meg, mint már mondtam, nem second life-ot akarok, hanem esténként pár óra kikapcsolódást felhőtlenül. Ha a párkapcsolati dolgokat a játékon belül próbálod megoldani, vagy abban helyettesíteni, akkor ott valami komoly baj van :) -
#6587 -