60268
-
#6682 PL IA-el Operativ ágat választom és medicre megyek. Rárakok x pontot és nem lehet resetelni a medic ágra rakott pontokat???????????? -
Krassius #6681 menet* -
Nephin #6680 A döntések nagyon fontosak ebben a játékban, számtalanszor hangsúlyozták. :) -
Krassius #6679 Igazabol a respec hianya az fura, ha valaki ment kozben jon ra hogy eltolta a talentezest, az nem hinnem hogy szivesen elolrol kezdene egy uj karakterrel :) -
Chris #6678 Na végre egy érdekes téma. Hogy is néz ki ez pontosan?
Akár egyenletesen is szétoszthatod a fák között a pontjaidat, vagy netán egy fát előbb ki kell maxolni, mielőtt bármely másikra is tehetsz pontot?
Ezen sok múlik, mert ez fogja megmutatni, hogy mennyire lesznek homogének a karakterek... sok klón fog futkosni, vagy változatos lesz.
Ehhez kapcsolódik a másik dolog is, hogy mennyire egyértelműek vagy nehezek mondjuk a döntések az azonos soron lévő talentek között? Pl. két egymás melletti talentből az egyik mondjuk +20% lightsaber dmg-et ad, míg a másik meg +10%-kal gyorsabb szendvicsvajazást.
-
Tababo #6677 akkor nem lenne sok értelme a stealthnek. -
#6676 nem jelzi -
#6675 én tudom, úgy 300x kérdezték
egyik sem lesz -
Nephin #6674 Szerintem erre külön skill van, mint a trooperes videóban az a területi probe, ami felfedte az assassint. -
mgerihun #6673 Tényleg ha már itt tartunk, van ugye UI-n az a szem ami sárgán jelzi ha közelben van ellenség és pirosan ha combatba rakott. Ez kiszúrja a stealthet is, mármint jelzi ha van a közelben álcázott karakter? -
#6672 Biztos nerfelik majd az összes kasztot előbb utóbb. -
#6671 Számomra ez a stealth heal kombináció nagyon OP-nak ígérkezik:D Csak ne hogy nerf legyen belőle!! Azért azt gondolom hogy nem lehet amjd stealth-ből healelni XD -
#6670 Nekem mindig is vagy tank vagy heal volt a mainem kivéve war-ban XD Ott is runepriset,kodbs és 3. karakterem let ta slayer és utána választottam azt mainek:D Szal visszatérek healer gyökereimhez!! -
mgerihun #6669 Pedig jó healelni, mindenki a te se...det nyalja és izgalmasak a raidek, csak az a baj, hogy healerként annyit látsz a játékból, hogy lesed az UI-n a hp barokat :) -
Boncmester #6668 Remélem! :)
Az összes eddigi aktív healerünk 1 kivételével kijelentette, hogy ő aztán biztos nem akar többet healelni, Braikingboss meg az egyetlen, aki DPS-ból healer lesz :) -
Krassius #6667 Jonnyka, nem tudom kerdeztek -e mar, de lesz dual talent - respec lehetoseg? -
#6666 igen, ez most az ideális HoT healer talent
Boncmester: hidd el, hogy nem lesz hiány healerből. Nagyon sokan nem healert kezdenek, aztán az altjuk az lesz, mert rájönnek, hogy mekkora mozi healerrel fejlődni / fpzni / pvpzni. Sokkal jobb, mint az eddig megjelent mmo-kban. -
Boncmester #6665 Helyes, kell majd a healer, eddig abból sem sok van, csak 2-3 :) -
#6664 Ugyan ezt terveztem én is:D
-
arcosharcos #6663 köffenet :))az nagyon jó,mert akkor én kimaxolom az OP/IA Medic ágat és a maradékot a Concealment(többek közt stealth)-ra pakolom. -
Tababo #6662 huhúúú én emlékszem még. volt hogy unalmamban írogattam ide a topicba mert nem pörgött. a pénteki frissítések meg vérunalmasak voltak.
és a bioware bazár mekkora szar volt már tőlük. ment a visszaszámlálás, mindenki remegett és erre puff...nesze bazár hülyegyerek. -
#6661 olyan másfél fát tudsz 50es szintig stabilan talentolni -
Boncmester #6660 Azért szerintem ha mostanság ilyen nagy PvP update-et csinálnának, akkor hülyék lettek volna azt nem az E3-on bemutatni, szóval gondolom addig biztos van még pár hét/hónap. De persze ha mégis holnap lenne, én örülnék neki a legjobban :D -
Nephin #6659 Még a PAX-on mondták, hogy nemsokára naaagy PvP-update, azt is azóta várjuk (igaz, hogy az SWTOUR-os beszámolók megvoltak, de ez mégis más). :D -
arcosharcos #6658 Itlosz78:Ráérsz még eldönteni,megjelenésig még van idő.
Mivel IA-ban gondolkozol eldöntheted azok alapján is,hogy milyen szerepkört látnál el legszívesebben és annak megfelelően talentolsz.
Ha csapatjátékban(guild...stb)gondolkozol akkor arra talentolj amivel a legjobban tudod segíteni,kiegészíteni vagy hasznára lenni játékos társaidnak.
A harmadik választási lehetőség,hogy átnézed mind az 5(ezekből egy ág alosztály közös)talentfát és amelyik képességek jönnek be a legjobban azt talentolod végig illetve nem tudom mennyi talentpont van összesen de lehet,hogy kettő ágban is elmélyülhetsz valamennyire amolyan hybrid vagy suppor kariként. -
#6657 Űűűű na ettől féltem. Mondjuk a studio insider se rossz, de valami gameplay videónak jobban örülnék. Mondjuk az E3-on beharangozott Boss Fightnak. :D -
#6656 Én úgy emlékszem, hogy azt mondták vagy írták E3 alatt, hogy a Consularra is sor kerül, de nem júniusban. Emlékszik még valaki ilyenre? -
Nephin #6655 Május 20-án volt az utolsó, nagy eséllyel FF lesz holnap szerintem. -
#6654 Valaki számon tartja, hogy mikor volt fan friday? Remélem nem most lesz a következő. -
Boncmester #6653 Ez így volt szerintem a Trooper progression videó előtt is, szóval látszólag nem nagyon izgatja őket :) -
#6652 cikinek érezném, ha a consular előtt adnának bármilyen másik kasztról progression videót :)
szegényről még azt sem tudja a nagyközönség, hogy eszik-e, vagy isszák -
#6651 igen végigolvastam, vicces :DD -
Boncmester #6650 Mi lesz vajon a holnapi frissítés?
Végre Nephinnek kedveznek, és lesz némi Jedi Consular infó? Vagy esetleg Arcos örülhet egy Imperial Agent progressiönnek? Tippek? :) -
#6649 hú elb*sztam a makrót, ciki :(
mind1, akinek válaszoltam, majd kibogarássza :P
na, nem szólok bele a flém harcba, please continue -
#6648 http://www.gamespot.com/news/6235423.html
Emlékeztek még erre a cikkre? :D Régi idők most meg már itt izgulunk a megjelenésre!! -
#6647 #6568: nem, ki fizet j0nNyKa-nak hogy videót csinál meg kérdésekre válaszol stbstb ?
NA EZAZ! :D
#6570, #6571:Köszi az újabb q&a-t. Egyre jobban hajlok az agent fele. :)
Ja, igen, ez nagyon jól sikerült QA lett, köszi érte! :)
maximálisan mgerihun érdeme, ő találja ki a tök jó kérdéseket, amikre igazából jó válaszolgatni
#6572:Egy kérdésem lenne. Ha jól értelmeztem meg emlékszek bizonyos tárgyakhoz kell dark vagy light pont. Ha nem 100%osan jó vagy rossz karit csinálok akkor elrontottam, nem tudok majd bizonyos itemeket használni? Mi van ha valaki se dark se light nem akar lenni? Plusz, mennyire "ciki" ha egy agent light lenne? Mennyire befolyásolná a dolgokat.
Na ez több kérdés lett. :)
akkor az EGY kérdésedre válaszolva:
- Jól értelmezed (elég sokhoz kell).
- Hááát, valahogy úgy. A játék alapvetően úgy van kitalálva, hogy a karakterednek legyen egy rossz, vagy egy jó jelleme. Lehet ugyan grey irányba menni, de szerintem érdemesebb dark / light karaktert játszani.
Vannak bőven dark / light point req. nélküli itemek is, tehát el lehet vele lenni, de azért nagyon sok az, amihez kell valamelyik irány.
- Nem ciki, bár nem ismerem pontosan a storyt, szerintem kifejezetten "beleélős" tud lenni egy light agent, ha tudsz hozzá magadnak kitalálni egy jellemet / háttértörténetet, mert végülis a dark / ligh side választás arről szól, hogy bele tudd magad élni a karakteredbe. Nekem legalábbis a gyakorlati dolgokkal szemben (máshogy alakulnak a küldetések, más reward, más kinézet a karakter cuccainak, stb.) ez sokkal fontosabb szempont.
#6578:A bétáról még annyit, ha engem valami csoda folytán beválogatnak, odaadom nektek a kulcsot! Na persze egy szép zsíros összegért! Higyjétek el lenne egy pár ember aki képes lenne elég szép summát kicsengetni érte! [/guote]
NINCS kulcsrendszer, elmondtam már 23232x. Az swtor.com accountodat tudod maximum eladni, de azért meg úgy megb*sznak, hogy 2 hétig traktort sz*rsz. Nagyon komolyan veszik az ilyesmit.
#6580: [quote]Az agent egyre inkább furcsa nekem. Így elsőre az jött le, hogy nagyon helyhez kötött kari lesz a fedezék miatt, amivel pvpben illetve helyezkedős WASD bossokon hátrányban lesz a többi karihoz képest. Jonnyka, tapasztaltál ilyesmit?
Jogos a felvetés, mert valóban kötöttebb, mint a többiek. Illetve az operative az nem, a sniper már annál inkább. Boss fightnál bőven lehet jó dpst / cct csinálni fedezék nélkül is, ott nincs baj. PVP-ben valóban jelenthet hátrányt a kötöttség, de cc-kkel megoldható, hogy ne legyen ebből gond. Végülis ha felhúzol magadnak egy "mobil falat", abból kilősz pár fincsi probe-ot / lövést, majd aki közel jön, visszarugdosod, akkor nincs gond azzal, hogy egy helyben vagy.
#6592:BH cikk is elkészült
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/17-ora-bounty-hunter.html
Köszi!!
#6623:Jézusom mi megy itt.
Robotszex, online gyereknevelés, nácizás.
Kezdek félni...
Nálad a pont :( -
Boncmester #6646 Azt a részt kihagytad, hogy ő már beszélt az összes ufológussal! :D -
#6645 Én igazán még most sem tudom mi volt a vita tárgya... -
arcosharcos #6644 Csak szó esett egy-két igen fontos kérdésről a játék szempontjából pl,hogy Sir Quno Jedi mióta KOTOR rajongó vagy hogy mi legyen a víz,fűtés,kaja kérdéssel ingame xDD Volt egy rágalmazásom de megérte,mert jelöltek Nobel díjra
Mindegy,egy valamire jó lesz a srác,ha a topic nem lesz első helyen akkor bevetjük:)
Vagy beléphetne abba a guildbe amiben leszek és mikor még nem tudjuk a boss taktikákat,őt küldjük előre,hogy kitapasztalhassuk a boss taktikát -
#6642 Én meg gungan!
Na jó, az talán mégse mert utálom őket...