60268
-
#6762 igen, a grafika az stunning, mindig amikor meglátom, eszembe jut az a cikk, amelyikben közölte a cikkíró, hogy ugyanúgy néz ki, mint a wow
.. ühüm, nem.
#6760: nincs healje az assanak, szerintem shadownak se -
#6761 Elnézve ezeket a képeket meg a régieket, sokat fejlődött a grafika. -
#6760 Sorry a dupla pust-ért, de még egy kérdés felmerült. Az eredeti az lenne, hogy a Shadow tud-e healelni, de mivel nem játszol a Köztársaság oldalán, ezért, úgy kérdezem, hogy az Assa tud-e healeni? -
#6759 hja olvastam
mi most tudunk egymással beszélni bétában kötetlenül
az rp miatt mindenképp lesz valamilyen lehetőség beszélgetni, ez 100%, de még nincs kitalálva a rendszer, hogy hogyan -
#6758 aki még nem érzi úgy, hogy empire oldalon kell kezdenie:
-
#6757 j0nNyKa, a béta fórumon nem esik véletlenül szó a két frakció kommunikációjáról? Mert a mostani dev postban sem írta le, hogy akkor hogyan lesz....
Quote:
Originally Posted by Rodyn View Post
I imagine this isn't something you can answer now, and that's fine, nor am I looking for an answer at the moment, but I would at least like to ask if there will be cross-faction communication in local chat? If Republic and Imperial players can't understand each other in that particular way, RP would be severely limited. I can understand now allowing player-to-player messages between opposing players or sharing the same chat channels (I support that, in fact), but local chat should at least be open to both sides.
That's one of the options that's being looked at right now.
Reid:
As I said, a final decision hasn't been made, and this is a feature that's in testing. Your opinions on the topic are welcome, as long as they're constructive. -
#6756 Darth Hater E3 cikke(i) -
#6755 snájpeh amúgyis :|
te rájöttél már, hogy empire leszel, vagy még kell érte baszogatni? :D -
petecz #6754 snipah -
#6753 Ezt örömmel hallom -
#6752 hú, ezek a magyar kifejezések rettentő bután hangzanak mmorpgnél
sniper leszel, csókolom. :) -
#6751 Hát akkor eldöntetett :) Birodalmi mesterlövész ügynök leszek :) -
#6750 Erős a sötét oldal ereje, hidd el áttér a "jó" oldalra. :) -
arcosharcos #6749 Hát,Nephin maga a világos oldal megtestesítője de a 6728as hozzászólása után mintha kezdené elragadni az Erő Sötét oldala.Persze én ennek csak örülnék:) -
#6748 Mi már csak ilyen sötétek vagyunk. -
#6747 Itt mindenki Birodalmi akar lenni? Senki nem jön a fény felé? :D -
Boncmester #6746 Nem.
4-4 kaszt van köztársasági és empire oldalon, mindegyiknek van AC-ja, vagyis advanced class-a. Tehát összesen 8-8 féle karakterrel játszhatsz.
Köztársasági oldalon van a Csempész (Smuggler), aminek az egyik AC-ja a Gunslinger, amiről Johnyka mesélt. A másik a Jedi Consular AC-je, a Sage.
Birodalmi oldalon az Imperial Agent kaszt Sniper AC-ja, és a Sith Inquisitor kaszt Sorcerer AC-ja ranged.
Ezen kívül beszélt még a Republic Trooper és a Bounty Hunter egy-egy AC-járól.
Amúgy meg: Classok
AC-k -
#6745 Köszönöm. Empire oldal érdekel elsősorban!
Tehát sniper lehet akár a csempész is? Vagy tulajdonképp a csempészek a csempészek oldalán állnak és ezért a birodalmi ügynok a nyerő?
/off
For the Horde
/on
Igazából nem érdekel a "jó" oldal. -
Boncmester #6744 Köszi, ez jól hangzik! :) -
#6743 empire oldalon a ranged aoe az a sith sorc, a ranged dps az a sniper
köztársaságiaknál a ranged aoe az a sage, a ranged dps a gunslinger
ezen kívül bár inkább fél-ranged, de a commando / mercenary is ranged dps-ek -
#6742 most először voltam bgben:
- lehetett rá jelentkezni menüből, bárhonnan, és beteleportált (nem tudom, hogy ez béta dolog, vagy így marad)
- ez is "story alapú", azaz van valami apropója annak, hogy zúzzátok egymást
- pontot nagyon sok mindenért kapsz, tankként pl. mennyi sebzést absorbolsz másoktól, ezen kívül a szokásosok, dps, heal, cc, objective-ket csináltál-e, ilyesmik
- xp is jött érte, meg valami token
- ~30 perc volt kb, de szerintem ennél fognak tovább is tartani bg-k
- szokásosat tudom elmondani: szép, jó, hangulatos, nagyon élveztem -
#6741 Sziasztok.
olvasgattam az osztályokról. Lehet, hogy hülye kérdésem lesz.
A klasszikus távolsági karakter az a birodalmi ügynök lesz? Vagy a csempész? Bár én a csempészt lopakodónak értelmeztem inkább leirás szerint.
köszi -
#6740 -
Boncmester #6739 Ezek szerint már BG-ztél. Ebből mik a tapasztalatok? Hogy jelentkezel rá, milyen a lefolyása, mi alapján pontoz, mit kapsz érte, meddig tart, stb? -
#6738 Na végülis az assassinnal mentem, mert a haver szerzett rá új armort, és szerelmes lettem..... :)
Úgyhogy assán keresztül mutatom be a stealthről szerzett tapasztalatokat.
Nos, bekapcsolod a stealthet, aminek hatására jön egy EPIC animáció (fejtetőtől kezdve halad lefelé a "fade" effekt).
Amikor kijössz a stealth-ből, az is nagyon szép.
Permanens a stealth, tehát akkor jössz ki belőle, amikor jónak látod (ez még változhat megjelenésig, bár valószínűleg nem fog).
Területspell ha eltalál (illetve bármilyen sebzés, ami el tud), illetve ha meglátnak valamilyen abilityvel, az megtöri a stealthet.
PVE:
Companion is bemegy stealthbe veled, és csak akkor jön ki belőle, amikor te is.
Most még nem tisztázott, hogy az ellenfelek észrevehetnek-e, ha sokat mászkálsz köztük. Valószínűleg egyébként úgy marad, ahogy most van, azaz nem.
PVE-ben amikor kijössz a stealtből, akkor áltlában egy ellenfelet meg is ölsz úgy, hogy az meg sem üt.
PVP:
Nincs olyan stealth, amit combatban bekapcsolhatsz.
Ezen felül a pvp csaták hosszabbak (> 1 perc).
Ezek miatt a stealth a pvp-beli hatása annyira nem nagy.
Persze egy csomó talent pontosan arra a szakaszra gyúr rá, amikor stealthben megközelíted az ellenfelet, kijössz belőle, és leadod az első pár pofont.
Pl. stealthben működik egy csomó self-buff (gyors mozgás, különböző charge-ok váltogatása [ezek az assassin fegyverén lévő buffok, pl. critical strike, vagy +armor], stb.).
Tehát alapvetően felbuffolod magad stealthben, közel mész az ellenfélhez (már ha nem detektál valamivel), és nekiállsz verekedni vele. Egy darabig nyilván tied a harc (mondjuk 3-4 abilityt el tudsz nyomni, mire ő is léphet). A talentek sokat erősítenek ezen a 3-4 ütésen, illetve az ezekkel járó effekteken. Pl. amikor kijössz stealth-ből, 6 mp-ig nagyobbat ütsz, meg ilyesmik.
Ezután a stealth felejtős, a többi dologra kell támaszkodni (pl. mindenféle dotok, cc-k, "egymásra építő" spellek - látni kell, hogy érthető legyen).
Nem tudom, hogy a gyakorlatban ez hogy fog kinézni, de engem most nem detektált senki, amíg játszottam. Sem bg-ben, sem open world pvp-ben. Vagy bénák, vagy nem érdekelte őket, vagy nem tudom. Alapvetően el lehet úgy manőverezgetni, hogy ne vegyenek észre.
Összefoglalva azt tudom mondani, hogy a stealth EPIC, mert nagyon jól néz ki, és nagyon ügyes játékot lehet belőle kihozni, de nem lételem. Nem életképtelen a karakter stealth nélkül, de ha jól használod, az sokat erősít rajta. -
#6737 Na de Nephin, Te nem vagy ilyen :)
Majd mi utáljuk helyetted j0nNyKa-t egy kicsit :P -
#6736 Na ez nagyon lastminute-es lett, pont most kezdem :)
Van már a maraudernek is elég rendes stealthje, csak át kell talentolni, de belefér, megcsinálom.
Szóval akkor egy kis PVE stealth game, aztán sok PVP stealth game rendel. Vettem. :) -
#6735 Hátha már senki nem mert hülye kérdést feltenni én megtenném:)
A Stealth-ről írhatnál többet, ha tudsz legyen az PVE vagy PVP területen. Milyen típusai vannak, meddig tudsz stealthben lenni mik azok a cselekedetek amiket nyugodtan, háborítatlanul tudsz csinálni? Milyen előnyöket tudsz kihozni belőle és nem csak a meglepetésszerű támadásokra gondolok, hanem bármire. -
eurom #6734 44-et? 1 is elég lesz :) -
#6733 Halálcsillagot a népnek!!!44 -
eurom #6732 fekete lyukat ami beszippant és perma dead -
#6731 nos igen , jó lenne a galaxisban szabadon repülgetni . esetleg eldugott helyeket felfedezni . -
#6730 Amúgy tényleg eszméletlen sok potenciál van ebben a játékban kiegek terén is. Sok játék a játékbant lehet beletenni:D Abban reménykedek ha eddig halogatják egy kész játékot kapunk ami ott tartja az embereket és marad elég előfizető akár növekedhet is:D hogy jöjjenek a kiegek sorba. Hajrá SWTOR!!!!!!!!!!!!! -
#6729 óóó ez egy jó téma , maradj csak ennél ! :) -
Nephin #6728 Most utállak. :P :D -
#6727 Erről a játékról ordít, hogy a későbbiekben meg kell csinálniuk normálisan az ürharcot+ utazást stbstb. Akkora potenciál van benne, hogy az hihetetlen... -
#6726 én fogok is mindjárt :P
mivel senki nem mondott épkézláb ötletet, hogy mit teszteljek, így pvpzni fogok (open world, és bg egyaránt)
ha záros határidőn belül eszetekbe jut valami, írjátok, majd alttabolok -
#6725 Vuki
Előnye: nem látszanak a ráncok
Hátrány: korpásodik a haja
:) -
#6724 Én meg csak játszani szeretnék :) -
#6723 rá. :D
Egyébként még azt is hozzátenném a gondolatmenethez, hogy egyértelműen be fognak kerülni a játékba az "érdekesebb" fajok is (bár nekem elég érdekes lesz pureblooddal, zabrakkal, és társaival játszani), de itt megint előjön a pénz: Valami miatt meg kell majd venni jókis összegért a kiegészítőket is.
Már most látszik, hogy vannak olyan contentek, amikről ordít, hogy a játékban a helyük, és csak azért nincsenek még benne, mert a kiegre hagyják őket. Ilyenek az óriási battlegroundok (bolygó elfoglalósdi, ilyesmi), a több faj, az űrharc / űrutazás (most azt a minigame valamit, ami van, ne vegyük inkább űrharcnak), mini gamek (pazakk, vagy akár swoop race), stb. stb.
EA-ék üzletemberek, és pont, el kell fogadni.