60268
-
Boncmester #6802 Nekem bejön az eddig látottak alapján az SW harcrendszere, nagyon szépek a mozgások, meg a karakterek interakciója.
A Tera pont a harcrendszerben újít, ha jól tudom, mert ott nem az lesz, hogy a célpontod tuti eltalálod, hanem ilyen FPS szerűen kell majd célozni is, stb. Kipróbálnám azt is, mert biztos érdekes, de ázsiai MMO-t az Aion után nem igazán játszanék, plusz nekem nem tetszenek az olyanok, hogy egy evok méretű kis lény egy csillagromboló méreteivel vetekedő pallossal hadonászik. Az SW maradt a hagyományosnál, ami eddig is bejött az embereknek, ez más téren hoz be újítást. -
Ariakus #6801 Na, megnéztem ezt az E3-as mmo díjazást és a TERA-n nem vagyok meglepődve, hogy bezsebelte a legjobb harcrendszernek járó díjat.
Nem azért, de ha a Star Wars TOR-t és a TERA-t egymás mellé tesszük HARCRENDSZER szempontjából (legalább is az eddig látottak alapján) nagyon rosszul áll a Star Wars szénája. Olyan semmitmondónak és vhogy unalmasnak tűnnek a SW csatái, nincs benne elég hangulat (főleg a zseniális cg intrók után). Az animációk sem olyan szépek, még mindig darabosak egy kicsit (bár sokat fejlődtek az első gameplay videók óta), pedig pénz az van a projectben úgyhogy pénzhiányra nem lehetne hivatkozni. Lehet, hogy a játék többi része nagyon jó (történet, űrcsaták, párbeszédek stb.) de vhogy maga a sima harc eddig nem volt olyan meggyőző.
Félreértés ne essék, én nem agyoneffektezett tipikusan ázsiai harcot várok, de azért ha már nextgen mmo akkor vmi jobbat mutasson már fel ezen a téren. Tudom, hogy a két játékot nem is szerencsés nagyon összehasonlítani, mert azért más tészták, de azért jól látszik, hogy jobbnak és látványosabbnak tűnik a TERA harcrendszere. -
#6800 " BH/Mercenary RDPS talenten pedig azoknak való akik fantasy játékokban szerették a Mage kasztot."
Húú ez is érdekes! Mage volt a mainom wowban :) -
#6799 #6779 Bocsesz erre ment volna a post! -
#6798 Tehát akkor az assa jobb mint a marauder, ha ugyanakkora dps-e van. Az assánál ott a meglepetés ereje, annak a plusz 3-4 skillnek a bevitele, onnantól kezdve a maraudernek nem sok esélye marad. Jól látom a dolgot? Vagy esetleg a marauder fel tud állni a hátrányból? Mondjuk lényegesen nagyobb a hp-ja, stunnol, stb. szóval lényegében a balance-ra lennék kíváncsi? -
#6797 ja értem, hát.. ez nem wow szerencsére :)
nehéz választani nagyon, általában az osztott talent ágak brutálisan jók mind2 ac-nak, ezen felül meg persze a specek is... szóval igen, ezt jól érzed, iszonyat nehéz választani, hogy mit csinálj -
Boncmester #6796 Gondolom úgyis változni fognak majd az éles kiadásig a talentágak legalább egy kicsit.
Én amúgy még nem találkoztam ilyennel. -
#6795 Neten nincs fent vhol béta talentágak ? -
Chris #6794 Na végre egy jó hír, akkor ez azt jelenti, hogy lesz változatosság, nem egy kaptafa karaktereket lehet csak csinálni. Innentől már csak az számít, hogy mennyire tudják nehézzé tenni a választást egyes talentek között, úgy értem mennyire lesz mindegyik hasznos.
Wowban amúgy már pont nem ez van, ott bevezették azt, hogy ki kell választanod egy fő ágat, amit ki kell maxolnod, azután meg egy jelentéktelen mennyiségű pontot elosztogathatsz a másik kettő fa elejére. Ettől tartottam, hogy itt is elkövették ezt a hibát.
-
#6793 oszthatod össze-vissza természetesen
tulajdonképpen a talentezés az ugyanaz, mint wowban -
#6792 #6784: de, megéri, ne szűrj le semmit, majd meglátod
#6785: el vannak dugdosva mindenfelé, ha megtalálsz egyet, akkor az a karakterednek megfelelő statpontot ad (marába pumpálja az str-t, tehát a melee damaget + melee crit chance-t)
#6789: minden teszternek ez a közös véleménye, szimplán azért, mert nem érzed azt, hogy béta játékot játszol, ennyi -
Chris #6791 Arra tudnál válaszolni, hogy a talentezés hogy működik? Eloszthatod a pontjaidat akár egyenletesen is az ágak között, vagy elősször egyet ki kell maxolnod (értsd fix számú pontot el kell költened benne) és csak utána tehetsz a többi ágra?
-
Boncmester #6790 Massively's E3 awards
MMORPG.com E3 awards -
#6789 Azért az biztató, hogy hasonlóan hozzád neki is az a véleménye, hogy gyakorlatilag kész a játék... -
#6788 nekem a bounty hunter a favorit,ha úgy döntök h beruházok erre tuti azzal kezdek. Csak előbb látni akarom mit tud a game,élőben. -
Boncmester #6787 Hát ez tény, én is elsőre néztem nagyokat, amikor meghallottam a brutál gyilkoló tank (Jugger), a selfheales lifesteales Bright Wizard (Sorci) és a stealthes Warrior Priest (Operative) koncepciókat, de tetszettek :)
Igazából ez az egyik első játék, ahol kb minden kaszt minden specelése tetszik, olyan imbák, de szerintem ez jó, mert jól sikerültek :) -
Nephin #6786 A light side is odacsap, ha arra van szükség, legalábbis az én felfogásom szerint mindenképpen. :P
Csak nekem tűnik úgy, hogy más játékban bármelyik class az imba op kategória lenne, első helyen a nerflistán? Persze itt, ahol mindegyik ilyen erős, gondolom nem lesz feltűnő, de azért érdekes, mennyire vannak ezzel egyensúlyban mondjuk a mobok? Tudom, hogy tesztelik a játék nehézségét, de most mennyire van benne kihívás (remélem bőven)? -
#6785 datacron-okról mesélj nekem légyszíves. -
#6784 Köszönjük szépen az összefoglalót. Azt szűrőm le a dologból, hogy nem biztos, hogy megéri a stealthre rakni azt a sok talent pontot. -
Boncmester #6783 Engedd szabadjára a dühödet Nephin! :D -
#6782 azt nézem, hogy a külföldiek olyan dolgokat kérdeznek már csak, amiket én nektek elmondtam valamilyen formában
.. ez jót jelent, nálunk gyorsabban áramlik az infó, mint máshol :) -
LaCz #6781 Jó lesz így is, elvégre párban vannak. :D Köszi a választ ismét. -
#6780 [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-exclusive-tester_17.html]betacake-es Q&A #7[/URL], mostmár nem deebo tollából... :) -
#6779 Nem foglalkozok köztársasági oldallal.
Az assassin az én játékstílusommal nincs olyan jó dps, mint a marauder. Mondjuk én marauder buzi vagyok. De ha valakinek az assassinnal való játék fekszik, az szerintem ki tud belőle hozni olyan dpst, mint egy marauderből. -
LaCz #6778 Akkor még az, hogy egy Jedi Shadow Infi az felér DPSben egy Jedi Sentinellel? Köszi a választ! -
Kazagor #6777 Köszi. -
#6776 leghalványabb fogalmam sincs sajnos a fizetési rendszerről, béta fórumon ilyesmiről nem esik szó, máshol meg főleg nem -
#6775 1) A range az kb. mindig mind1, mert a tank BH is tulajdonképpen egy melee ranges ranged class. Elég közelről lövöldöz. Hogy melyik a jobb? Szerintem a jugger jobb, mint a powertech, de én SW buzi vagyok, valószínű ezért. Nagyjából ugyanolyan jók. Aggrot mind2 tudja tartani, mert mind2nek van rá bőven spellje.
2) Nem bukod, megcsinálhatod utána is, persze. -
LaCz #6774 Jonny, arról tudsz valamit esetleg, hogy EAék terveznek-e gamecardokat is kiadni, vagy marad az only creditcard/PayPal/Moneybookers? (Gondolom ilyenekről nem nagyon hallotok, de megkérdezem, nem vesztek semmit. :D) -
Kazagor #6773 Mármint nem tauntot, hanem agrót* :) -
Kazagor #6772 Jonnyka 2 kérdésem lenne ami eszembe jutott:
- Melyik a jobb, életképesebb, a társait jobban védő, tauntot jobban tartó tank a 2 oldalon? JK vs. Trooper és SW vs. BH. Természetesen mindegyik class tank talentre specelve, és tank felszerelésben. Tudom, hogy az egyik melee a másik ranged tank, de olyan szituációra értem, amikor teljesen mindegy a range.
- Qusteknél vannak secondary questek amit a main quest mellé, a main quest területére szólnak. Amikor kész a main quest és leadom, akkor a még be nem fejezett másodlagos questet bukom, vagy a main quest leadása után is bármikor megcsinálhatom? -
arcosharcos #6771 és pókot a falon? -
gavor #6770 Ha lenne Naboo.... -
arcosharcos #6769 (#6751;cikasz):Két alosztály képes nagyon távoli támadásra(long range combat)és erre külön talentolásuk is van,egyik az IA/Sniper/Marksmanship,másik pedig a Smuggler/Gunslinger/Saboteur ág.
A Trooper/Commando és BH/Mercenary RDPS talenten pedig azoknak való akik fantasy játékokban szerették a Mage kasztot.
------------------------------------------------------------------------
(#6738;jOnNyKa):én is úgy tudom hogy combatban lopakodást nem lehet használni de gondolom ez a kaszt balance részét képezi.
A stealth-ből kijövök és támadok viszont tényleg hazavágja a célpontot erről egy interjúban beszélt egy fejlesztő,elmondta,hogy neki az OP/IA
"Shiv"nevű képessége a kedvence,ez egy hátbaszúrós skill és állítólag nagyon erős
------------------------------------------------------------------------
(#6757;Agamemnon):Régebben erről annyit mondtak,hogy a kommunikációnak sok formája lesz,többféle chatik lesznek és,hogy valamilyen formában,bizonyos területeken még ellentétes frakcióval is lesz lehetőség a kommunikációra. -
#6768 egyikkel sem, bár az albatross lehet volt, csak nem tudtam róla, hogy az :)
krayt dragon ha van, az tuti valami nagyszintű dög -
#6767 Láttál-e már nyuszit fűben? :D -
eurom #6766 Találkoztál-e már Krayt dragonnal? -
eurom #6765 láttál-e már peko peko albatrosst? -
#6764 jaigen, ha már duplapost, legyen triplapost is, nem ?! :)
a madness talent ágon (ami a közös a sorcival) vannak életszívó spellek
valamelyik régi videóban (azt hiszem az inquisitort bemutató videó) volt egy olyan, hogy területre kitolt egy lila-fekete-villámos spellt, minden enemy össszeesett, és ilyen lila-fekete-villámos lélekszerű dolgok szivárogtak az enemykből a sorciba - na az pl. aoe életszívás -
#6763 akarom mondani hülyeséget beszélek, persze hogy van neki healje, csak én nem használom
a dark healt megkapja még inquisitorként