60268
  • N1ggA
    Szerintem az ilyen sima feljelentésektől/bejelentésektől van. Valaki valamilyen oknál fogva (pl. szórakozás) írt a BW-nek egy emailt, hogy ez az oldal leakel infót, és ennyi.
  • Bhalage
    ki ez a nightelf picsa?
  • BoneDragon
    Áhh, ez Cyclops az X-men -ből
  • Nephin
    :D
  • mgerihun
    Ezért jó, hogy vagyunk mi :)

Lifesteal? :)

• Nephin
    Szép. Na ezért tilos nálunk mindenféle leakes dolog, úgy repülne a hivatalos státusz, mint a pinty...
  • mgerihun
    :)

• arcosharcos
    Ezért lenne jó a következő béta fázis bejelentése,mert ott már szabadon lehetne infót megosztani.
  • mgerihun
    Olyan képet viszont oszthatnál amin ki van kapcsolva ui, ráközelítesz karakteredre, hogy eltűnjön, fps nézetre váltva és pár npc, tájkép, vagy bármi szemét kupac a sarokban még belefér :D
  • TDC Geronimo
    Jó hát azért elég egyértelmű megtalálni a leakelt tartalmat, ha az tartalmazza a beta/swtor/leak stb kifejezéseket nem gondoljátok? :D Felraknál pl pár képet anyámtyúkja néven valami magyar feltöltő oldalra, akkor a kutya nem találná meg.
  • arcosharcos
    Fiúk,lányok csak óvatosan a szivárogtatással,mert ebből az derül ki,hogy valóban működik a szűrőgépezet.
  • Torzonborz
    küld át msn-en :P
  • j0nNyKa
    na EZÉRT nem fogok képet - videót megosztani. crassus, megfelel?
  • mgerihun
    Ez még májusban volt, mint láthatod a linkek változatlanul élnek :) Azóta lett roszabb is, elkészült Sith Warrior kezdetek, néhány újabb béta kép és Jonnyka szöveges válaszai
  • Torzonborz
    hagyjátok meg a linkeket de a szöveget cseréljétek ki vmi orbitális marhaságra aztán írjatok vissza hogy nem tudod milyen leakről írogat :D
  • BoneDragon
    Azért ez durva mennyire figyelik mi szivárog ki...
  • mgerihun
    ja google translate
  • Boncmester
    Azért kellemes kis gépezetük lehet arra is, hogy az ilyeneket szűrjék, ha ezt az oldalt is megtalálták, vmennyire lefordítgatták, aztán írtak neked :)
  • Boncmester
    Az szép! :)
  • mgerihun
    Nem a fenét nem :D Leakerz tanácsait követtük, ne saját tárhelyen szerepeljenek a képek, de a középső link pl egy szöveges postunk :D

Hello,

Your website has recently been posting leaked materials for The Old Republic, and we ask that you immediately remove all related articles permanently from your site.

http://swtorhun.blogspot.com/2011/05/sith-inkvizitor-beginning.html
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/05/beta-morzsak.html
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/05/karaktergeneralo-elemzese.html

Posted confidential information is never permitted, and we ask that you do not post any further articles based on leaks. If you have any questions, please let me know.

David Bass | Senior Community Coordinator
    BioWare Austin, a division of Electronic Arts Inc.
    W: (512) 287-7731 | C: (512) 695-8497
    Star Wars™: The Old Republic™ - www.swtor.com
  • BoneDragon
    Köszi, így már tudok dönteni. :D
  • j0nNyKa
    van sok, nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem, 40 db

#6819: madness elsősorban, és deceptionon van pár pont
    eszméletlen dotokat oszt így (talán a legdurvábban lehet vele dotolni az összes ac közül), meg van mindenféle életszívása (pl. a dot sebzésekből), de azért már a stealthben is elég ügyes
  • LaCz
    Skilleket fel tudod rakni, ha nem túl nagy meló? Szöveges formában (vagy akár képként, hogy csak a skill maga látszódjon, így nem tudják ki pakolta fel...)
  • BoneDragon
    Assa AC: melyiket használod? Deception vagy Darkness? Esetleg valami tapasztalat?
  • arcosharcos
    Amennyiben a datacronok megtalálása statokat ad és ez végleg,maradandóan megmarad a karakteren akkor asszem elég komoly keresgélés fog elindulni,főként ha sok van belőlük,mert az elég rendes kari táp.exploring datacron
  • Chris
    És a félreértések elkerülése végett combat animációk, folyamatosság, stb. nem egyenlő harcrendszerrel, hanem egyenlő a feelinggel, aminek alapból meg kell lennie.
  • Chris
    Kénytelen vagyok realistát játszani és picit oszlatni a rózsaszín ködöt, visszahúzni a föld felett lebegőket, bármiféle fanyalgás nélkül: nincs új a nap alatt. A tor harcrendszere, karakter skilljei, típusai már n+1 mmo-ban előfordultak, pl. ezek a pvp szituációk amiket leírtál akár a wow fórumban is megállnák a helyüket, nem ezek miatt lesz jó a játék. Ugyanez a helyzet ezzel a Terával is, ilyen is volt már AoC-ban, Darkfallban, meg még ki tudja hány próbálkozásban.

Ha meglesz a feelingje, ami minden bizonnyal megvan, hiszen rajongással teszteled, meg mert átjön akár a videókon is, ha lesz normális pvp rendszer és tartalom (amitől még mindig tartok), ha lesz end-game tartalom, ha odafigyelnek majd a balance-ra (amiről most még nevetségesen korai egyáltalán beszélni is), akkor nem fog majd 2-3 hónapon belül elapadni a szervereken a játékosszám. De hol van az még...

• cikasz
    Meg kell találni az arany középutat mert az ezer billentyűs harc sem életképes szvsz!
  • [HUN]Crassus
    kamureg,munkahelyi gép profit......
  • Nephin
    1-1-2-2-1-2-2-zzzzzzzzz.... :D
  • Torzonborz
    ahammm, köszi. remélem tényleg jó lesz mert a sablon harcrendszer már elég unalmas , néha be lehet aludni rajta :D
  • j0nNyKa
    nem eula, hanem NDA, de a lenyege az, igen: kibasznak, mint macskat szarni, ha kepet / videot keszitesz

eddig az a 3-4 ember, aki megprobalta, MIND repult, AZONNAL!

sot, igazabol amit most csinalok (szoveges info terjesztes), azt sem szabadna, de ugy vagyok vele, hogy hatha a szoveges infot nem tudjak kiszurni... eddig meg nem sikerult nekik
  • j0nNyKa
    nem tudom leirni, mondtam

porgos, hangulatos, latvanyos, es vegre valahara skillt igenyel a jatekos reszerol

tenyleg nem tudom rendesen megfogalmazni
    porgos, mert folyamatos az ekson, soha nem allsz egy helyben, auto attack hianyaban mindig csinalsz valamit
    hangulatos, mert star wars feelinget nyujt - en ugy szoktam magam erezni, mintha egy jobbfajta star wars konyv foszereploje lennek
    latvanyos, mert brutalisan jok az animaciok, nem X egymas utan levo animaciot latsz a kepernyon, hanem egy osszefuggo, folyamatos mozdulatsort
    skillt igenyel, mert el kell kapni a karakter jelleget, es nem a "tokeletes" talentezest / geart, hanem a skillek minnel jobb hasznalatat
    sokszor kell valtoztatni az elore eltervezett taktikan / rotan, mert folyamatosan meglepo dolgok tortennek, amikre azonnal, gyorsan, es jol kell reagalni

nagyjabol ennyire tudom megfogalmazni, de ez meg mindig keves
  • cikasz
    Nem lehet csinálni videót egy pvp harcodról és feltenni? tiltja az eula?
  • Torzonborz
    na akkor szivárogtass egy kis infot pls :
    mi olyan epic a harcrendszerben ?
  • j0nNyKa
    probalok valami jo hasonlatot kitalalni arra, hogy mennyi koze van a kiadott videoknak a jatek igazi hangulatahoz / porgesehez, de oszinten szolva nem talalok ilyet

ha nagyon le akarom egyszerusiteni a kerdest, akkor azt mondom, hogy SEMMI KOZE a 2nek egymashoz :)

nem ertem egyebkent, hogy miert nem dobnak ki bioware-ek valami latvanyosabbat, mert ennel sokkal-sokkal tobbet is meg lehetne mutatni a nagykozonsegnek...

... ha nem lenne az a k..... NDA, szazaval pakolnam fel a videokat...
  • Ariakus
    Tényleg nem láttam élőben csak azt a pár videót, és remélem neked lesz igazad!
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy te meg megkozelitoleg sem lattad az swtor harcrendszeret, belive me :)

nem tagadom, hogy a tera impressziv ezen a teren, de ne itelkezzunk a tor felett, amig nem lattuk a sajat szemunkkel azt a bizonyos harcrendszert - majd ha megkaparintod, meglatod, mirol beszelek :)

nem hiaba terjedt el egyfajta szokaskent a betaforumon, hogy minden "EPIC EPIC EPIC" :)
  • j0nNyKa
    nagyon jo a balance

igazabol egy assa vs marauder duelben 50% a talentezes + gear, es 50% a jatekos ugyessege

nyilvan, ha valamelyik jobban pvp talenten van, az elonybol indul, es bar ez a jatek nem annyira gear-kozpontu, mint a wow, azert az is szamit valamennyit

viszont a skillt itt nem lehet gearrel, vagy talenttel helyettesiteni!

en mar dueleztem parszor shadowokkal, es kocsog dolog, amikor kieszi a fene stealthbol, de azert el lehet kapni a grabancukat, ha ugyes az ember :)

pl. az en taktikam az volt ellenuk, hogy megvartam, amig nyakonvag (sokat nem tudtam tenni ellene), majd bestunoltam, hatrebb mentem 4 metert, es raugrottam azonnal - ezen a ponton kb. ugyanott tart a 2 karakter hp-ugyileg, viszont nekem van eleg rage pointom, hogy atvegyem az iranyitast

nehez leirni igazabol ezeket a dolgokat, latni kell

az assa healjei egyebkent annyira nem mervadoak - nem rosszak, sokat segitenek, de nem dontik el pvp-ben a csatat
    inkabb pve-ben segitenek, hogy gyorsabban haladj, mert 2 csata kozt nem kell megallni regeneralodni
  • Kazagor
    Érdekes lehet PVP-ben ez a célzásos módszer, mikor az 1m-es ellenfél körberohangál körülöttem 20x én meg az istennek nem találom el.