60268
  • mgerihun
    Volt már téma officerek közt, de akkor viszont 18.30-tól kéne raidelni, és sokan nem érnek rá olyan korán, mert még család, vacsi, fürdés, asszony stb, de este 8-kor gyerek ágyba, asszony tv, vagy másik acc :)
    HC klánnak vannak hátrányai, de valamit valamiért, aki ebben leli örömét az találja meg a számításait, szabadabb időbeosztásnak ott vannak a casual/félhc klánok. Nekem van rá időm (lekopogom, tagjaink többsége is úgy jelentkezett, hogy éjjel egyig, kettőig fent vannak. Viszont nálunk csak heti 3 raid kötelező az 5 ből, ezért is lesz kicsit nagyobb létszámunk, mint terveztük, péntek-szombat pedig szabad.
  • BoneDragon
    Osztom ezt a dolgot. 11-ig még elég éber az ember, utána már csak szenvedés, főleg ha másnap meló van.
  • mgerihun
    Ha munkába kell menni akkor mosott szar alapból az ember :D
  • calis
    Jah. Szerintem is max 11-ig érdemes raidelni. Aki időben kel minden nap reggelenként, az szeretne időben is lefeküdni :). Az ideális raid mennyiség szerintem olyan 3 raid/hét, 19:00-22:30-ig.
  • Anthrax
    Még jelentkeznék is hozzátok ,csak 24ig raidelni necces :D Másnap munkában mosott szar az ember ilyenkor :D
  • orichalcos
    Nagyon régen játszottam már vele. :) :D
  • mgerihun
    Könnyebb is lesz kezelni a dolgokat..... remélhetőleg :)
  • Anthrax
    Köszi az infokat, akkor jóval kisebb guildek kellenek mint más mmoknál
  • mgerihun
    4fős alap alap instance (flashpont)
    8fős a kisebb raid (operation)
    16fős lesz úgy néz ki a nagyobb raid (operation), de ez még nem dőlt el, nincs is hivatalosan bejelentve.

PvP 8 a kisebb, nagyobb gondolom majd amekkora az operation lesz.
  • mgerihun
    Igazat van abban, hogy kell a low lvl flashpont, de rajongani nem kell érte :)
  • Anthrax
    Itt hány fősek a party-k és a raidek ?
  • arcosharcos
    Valamennyi technológiájuk Sötét Erő energiákra épült ez megválltoztatta a személyiségüket.Belső harcok,viszályok jelentkeztek a járvány már csak a vége volt(a vírus miatt vesztették el a kapcsolatukat az Erővel)amely a Rakata nép meggyengüléséhez,bukásához vezetett.
    ------------------------------------------------------------------------
    Low LvL flashpoint is kell!Valahol össze kell szokni a csapatnak,guildnek.A skillek miatt is végíg kell járni a szamárlétrát,nem Operation Boss tankolással kezdődik a karrier.Az alapján vásárolhatnék is egy High LvL karit és közöm nem lenne a skillekhez,a Rutin megszerzése low lvl flashpointban kezdődik.
    A twink kari lehetőséget nem támogatja a játék
  • mgerihun
    Ez mindig lemarad

http://users.atw.hu/tor-nemesis/
  • mgerihun
    Kis klán update :) Elkezdtük talentekre bontva összerakni tagjainkat, illetve egyfajta ellenőrzést végzünk ki az aki még aktív nálunk, mert már több mint 7 hónapja megalapultunk. Lényeg, hogy lehet lesz még hely a már zárt pozíciókon, illetve azon belül is talenteken. Ami biztos, hogy tele van jelenleg az a Sith Inkvizítor / Sorcerer / Lightning. Bővebb infóért látogassatok el a fórumunkra. Szigorúan PVE contentre gyúrunk HC klánként pvp szerveren. Jelenlegi felvételi lapon feltüntetett zárt pozíciók, mint írtam még feldolgozás alatt, ami most is nyitott azt látjátok.
  • mgerihun
    KotoR foszlányok?
  • orichalcos
    Valami ilyesmire emlékszek én is, hogy elkapta őket valami betegség...
  • mgerihun
    Ha jól rémlik valami vírus pusztított köztük és visszafejlődtek. Nem tudták használni az erőt, így a gépeiket sem, majd eltűntek. Ha rosszul emlékszem javítsatok :)
  • orichalcos
    Azt lehet tudni mi történt a Rakata fajjal?
  • mgerihun
    Ez három külön téma volt, elmaradt sorköz :D
  • mgerihun
    Rakatákat végül nem választották el az erőtől? Sokan írták, hogy nem bíznak endgame tartalmakban. Szerintem az egész játék pont azt hangsúlyozza, hogy tele lesz pakolva Flashpontokkal és Operationokkal, hiszen minden quest egyedi, élőszereplős és agyon scriptelt, magyarán egy flashpont összerakása sokkal kisebb feladat mint a scriptelt questek összehozása, pláne ekkora mennyiségben, külön minden classhoz. Valahogy lemerem fogadni, hogy insta mennyiségében rá fog verni WoW-ra. Vegyük csak azt, hogy már most 3 BG van teszt alatt. Vanilla WoW-ban volt wsg, majd jött AB és sokkal később nyílt csak meg AV. Low lvl Flasahpontokért nem rajongok, mert minek farmolni olyan itemet, amit 3-4szint múlva cserélsz. Max low lvl twink kariknak érdemes BG-re.
  • arcosharcos
    A Belsavis bolygón a 16 fős Eternity Vault operation nekem nagyon bejövős és ha jól látom ez egy end game,high end operation

A rakatákra mindíg is kíváncsi voltam.Nagyon ősi nép akik ötvözték a technológiát Sötét Erő energiákkal,"érdekes" gépezeteket alkottak ezáltal.

IA-val is azért leszek,mert mellette szól a legfejlettebb technológia,a Rakaták saját korukban ebben nagyon élen jártak.A Régi Köztársaság előtt több tízezer évvel fejlett technikával rendelkeztek de a TOR korszakára ezek szinte feledésbe merültek.

Jut eszembe a Rakata fajt is bejelenthetnék mint játszható fajt!Attól teljesen happy lennék.

Amiről Sith oldalon beszélnek az Eternity Vault előzetesben,hogy a "Köztársaság elleni háború semmi nem lesz ami ránk vár ha nem teszünk valamit" az remélem az amire gondolok:a Star Forge és a rakaták valami ilyesmi beindításában mesterkednek:))

Mostmár csak szerezni kéne 16játékost az operation-hoz,izé bocsánat tizenötöt
  • petecz
    Szakmai díjak növelik a hypeot a játék körül ami mindenkinek jó. Nyilván minket érdekel legkevésbé, de pl. az EA-nak fontos.
  • Nephin
    Hazai hírek
  • [HUN]Crassus
    ezzel én is így vagyok! totál fölösleges parasztvakítás az összes ilyen díj...ahogy írtátok rengeteg játék bukott meg release után hiába volt elhalmozva "szakmai" díjakkal.....
  • RedDevilsza
    Pont ugyanez volt a Warhammer Online-al, szóval kimondhatjuk hogy ez nem jó ómen
  • eurom
    ezt mondom én is hogy szarul jártam a dijjaikkal ugyhogy ne reklámozd nekem, majd kap tölem egy dijat ha lekötött egy évig.
  • arcosharcos
    (#6852;0Fritz0):Akik a díjakat adták azok játszottak is vele vagy látták élesben,nem úgy mint mi.Csak mi kaptunk vágott anyagot:)

A vágószobában lévő film hasonlathoz annyit,hogy nagyjából azt fogjuk kapni amiket mostanában láthattunk,mert már csak csiszolgatják.
    (#6853;Caliph):Ha nem volt kint konkurencia az legyen a konkurencia baja:){na ezt elmésem megfogalmaztam xD}
    Engem meg nem zavar ha nem lesz konkurenciájuk:)
    (#6854;eurom):szerintem annyira szarul eggyikük sem járt rosszul az más kérdés hogy a játékostábor,hogy járt velük:)
  • Witcher
    Jahm, mintha egy film megkapná az oscárt annak ellenére hogy még nem is ment a mozikban!
  • eurom
    paraszt vakitás! Nézd meg elmult pár év mmoinak honlapját milyen dijakkal reklámozzák aztán hova is jutottak ezekkel a dujakkal .
  • Caliph
    nagyon más mmo nem is volt kint,szal nem volt nehéz kinek menjen a díj...ráadásul best mmo best Massively Multiplayer Best Multiplayer kb ugyanaz.
    ami itt ér vmit az a best pc game :)
  • 0Fritz0
    Ezek a díjak elég furcsák.
    Mintha még egy vágószobában lévő filmnek adnának díjakat.
  • arcosharcos
    "egy-két" pozitív elismerést igencsak begyűjtöttek,számszerint tizenöt díj és győzelem különféle kategóriákban

Többek közt Best MMO,Best Pc Game,Best Trailer,Best Multiplayer,Best Sound Design,Best of E3 2011,Best Massively Multiplayer...

• BoneDragon
    Köszönjük.
  • Nephin
    Nyár eleji Fan Friday
  • Nephin
    Már kint van két szavazás, FF lesz.
  • Agamemnon
    Hmm, késik az update, vagy csak én nem találom? :)
  • j0nNyKa
    igen, lifesteal
  • [HUN]Crassus
    kamureg,nem otthoni gép,felteszed egy nyílvános megosztóra a kamu emilről --> profit....
  • N1ggA
    Ha nem írták, akkor csak tippelek, de Consulart júniusban nem kapunk.
    Fan Friday mellé mondjuk egy videó az e3ról.
  • mgerihun
    Mit kapunk mai fan friday mellé? Konzulens-t? :)