60268
-
Boncmester #6922 Hmm... Most a Klónok támadását nézem, és ebben is végig lézerkardokról hadoválnak, Obi-Van és Anakin is. -
Boncmester #6921 Nem, azt azért fogom csinálni, hogy néha a Köztársaság is nyerjen, mert különben még nekiállnának nerfelni a Sith-eket :D -
#6920 Hallgasd meg angolul is, csodálkozni fogsz, de nem a megszokott "lightsaber" hangzik el, hanem az, hogy "laser sword"
Úgyhogy nem csak a szinkronban baszták el hanem igazából is. -
arcosharcos #6919 Azt mondod,hogy az altoddal csak siránkozni fogsz bejárni?xD -
Boncmester #6918 Asszem sírás lesz a vége, ha 8 fős csapattal tudnánk BG-re menni, már a Köztársaság részéről :) -
#6917 Csapatban biztosan lehet, a létszámot meg megmondja j0nNyKa :) -
Boncmester #6916 Johnyka, még 1 kérdés:
BG-re ugye lehet csapatban jelentkezni? Ha igen, 4 vagy 8 fősben? -
Nephin #6915 Chuck Norris-os verzió: *Nem szól semmit, csak mosolyog és elmegy körmöt vágni fénybicskával...* :P :D
*Na jó, nem, de azért mosolyog, majd elválik a dolog élesben...* :P :D -
arcosharcos #6914 Tudtam én,hogy a trooper páncél mögött humorérzék is van:)csak azt nem tudom elképzelni wow TS beszélgetéseink után(de rég volt),hogy te a világos oldalt fogod képviselni,akármelyik factiont is választod -
Boncmester #6913 Igen, én is erre gondoltam :) -
#6912 no problemo gringo!:)
Köztársaság rulez!:) és a trooperek a legjobbak:P -
arcosharcos #6911 Kettő? Crassust már nem is számoljuk? Végül is ha jobban belegondolok igazad van xD -
mgerihun #6910 Ne sajnáld attól a kettőtől aki itt képviseli őket, ez a legnagyobb örömük, ha kijön a game úgy is sorozatos bukásra lesznek ítélve a Köztársaság oldalán -
arcosharcos #6909 Jó,mondjuk nem csinálta rosszul és van némi valóság alapja amit írsz csak ezt a részt ne reklámozzuk,nehogy már jól érezzék magukat a köztársaságiak
--------------------------------------------------------------------------
(#6908;Boncmester):létszámot szerezni könnyű csak jó csapatot akikkel haladni is lehet annál nehezebb -
Boncmester #6908 Én is voltam náluk az STO-ban, mondjuk csak 3 hétig játszottam azt a játékot, de igazából valami kisebb, családiasabb guildet szeretnék, mint egy 50-60 fős gyűjtő guildet :) -
mgerihun #6907 HGFleet-et ajánlom STO-ban náluk játszottam, jó társasák csak casual klán, viszont lehet náluk RP-zni és mindenkit felvesznek. Elég szép létszámmal indulnak, most van 41 tag regelve náluk.
http://swtor.hgfleet.hu/news.php -
mgerihun #6906 Ráborult a fél állomás, Malgus mestere megcsiklandozta kis lightningal, kifele menet kereesztűl ment a Fury-n, majd gond nélkül átevickélt egy cirkáló felett, 21 vadásszal a nyomában, majd fénysebességre kapcsolt.....Miből készült az a hajó? :P -
Boncmester #6905 Johnyka, el tudnád mondani, hogy a Marauder 3 ága közül melyik mire megy rá (Burst, DoT, Aoe, stb)? -
arcosharcos #6904 Az egy Sérülés volt??Azt a "sérülést"ha kihealeli valaki azelőtt leborulok.
Azért sem stabilabb a corelliai hajó mint a fury ,egyébbként is mindenki látta,hogy szabálytalanul előzött és csak azért tudta lehagyni,mert a Fury-ban nem ült senki -
Boncmester #6903 Amúgy lesz olyan köztársasági guild, ahol majd menedéket lelhet a köztársasági altom, ha lesz? Mert gondolom egy Jedi Knightot minimum csinálok, de lehet akár, hogy mást is :) -
Boncmester #6902 De a Fury mennyivel jobban néz ki :D -
mgerihun #6901 Kell a harci kedv és a Sith virtus, ezt láthattuk a Return videóból. Malgus, miután kettesben maradt Satele mesterével, elkezdett a haragból táplálkozni és hiába minden Jedi ügyesség, a puszta fizikai erejével vágta le a Zabrak mestert. Végén amikor a mesterét megölte az is puszta kegyelemdöfés volt részéről, igen megvetette, hogy elbukott, de azokat a sérüléséket nem élte volna túl amúgy sem. Ja igen ami még a videóban szemet szúrt az az, hogy mennyivel stabilabb a Coreliai freighter mint a Fury :D -
Boncmester #6900 Hát én már élezem a fénykardot egy ideje, az tény, és nagyon szomjazok már egy kis jedi vérre :D -
arcosharcos #6899 Jut eszembe Crassus is köztársasági lesz ráadásul tank/trooper csak nem mertem ajánlani,mert lehet,hogy rohansz is át hozzánk Empire oldalra.
bocs Crassus,tudod,hogy komállak csak ezt nem bírtam kihagyni:) -
Nephin #6898 Hagyd a birodalmiakat, nálunk nem a szavak beszélnek, hanem a tettek, de majd ők is rájönnek... :P :D -
arcosharcos #6897 Ez a Corellia bolygó amely köztudottan Republic bolygó így azt mondom,hogy nem elég mély de egy-két bombakráter mélyebbé tehetné
------------------------------------------------------------------------
Mondjuk a Sith oldalon tömörülők hozzászólásait visszaolvasva tényleg elég gonosznak tűnűnk,mindenesetre a harci kedv a tetőfokra hág,ezt már nem lehet fokozni úgyhogy szinten tartjuk
------------------------------------------------------------------------
(#6892;orichalcos):Mondom már több poszt óta,hogy Nephin az!Mondjuk nem "jófiú" hanem jólány de most mit válogatsz:) -
mgerihun #6896 Arról nem beszélve, hogy jó Sithként tudjuk, hogy milyenek a börtöneink és, hogy bánunk a rabszolgáinkkal, ezért puszta kegyelemből kivégzünk mindenkit aki az utunkba kerül. Ez kegyetlenségnek hangzik, pedig mi csak jót teszünk velük :) -
#6895 Hova kerültem... :D
-
Boncmester #6894 Én jó leszek. Mindenki tudja, hogy a Sith Empire a jó, ami fölszabadítja a bolygókat a köztársasági áldemokrácia elnyomása alól :D -
mgerihun #6893 Én jó leszek, mindenkit megölök majd, hogy ne szenvedjenek -
#6892 Nemár hogy senki nem akar jófiú lenni itt. :D
-
mgerihun #6891 Ááá tuti pve szerverre megy -
mgerihun #6890 Lesznek szép mélységek
-
Boncmester #6889 Hoppá, Nephin le fog nyakazni téged a játékban, vigyázzál! :D -
mgerihun #6888 Anakin még gyerek, joga van hülyének lenni, felnőttként már csak az a kifogása lehetne, hogy nő -
mgerihun #6887 Ha már Operationoknál tartunk, arra leszek kíváncsi, hogy itt is kapunk-e tiereket contenthez. -
Boncmester #6886 Nézem a Baljós Árnyakat.
Anakin és Qui-Gon:
"Te Jedi lovag vagy, igaz?"
"Miből gondolod?"
"Láttam a LÉZERKARDODAT"
Hát innen jön. Fos magyar szinkron :( -
arcosharcos #6885 De jobban alszom ha a boss kidobta a lootot amit akartam -
mgerihun #6884 egyetértünk. Amúgy is mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai egyik sem jobb a vagy rosszabb a másiknál, 1 óra ide vagy oda -
#6883 Ezt tapasztalatból írtam és azok is hc guildek voltak. Na majd kiderül, kár erről ilyenkor beszélni. :)