60268
-
#6962 A kérdésemre tudja vki a választ ?:P -
#6961 nem jatszottam a karaktert, ugyhogy csak nagyvonalakban tudok nyilatkozni: ha kozelharcos dps operative-t akarsz csinalni (a kerdeseid alapjan gondolom ezt), akkor kb. a spelljeid 30%-a vibro blade-del hasznalhato, kb. 50% blasterrel, es 20% egyeb (buffok, healek, ilyesmik)
mondom, ez ilyen nagyon nagyvonalu, az alapjan irtam, amit lattam magam korul questeles kozben
valami olyasmi a jatekstilus, hogy buffolsz, stealthbe mesz, stealthbol ugy jossz ki, hogy vibro blade-del pusztitasz (cc-k, dotok, ilyesmik), majd a blasterrel ugyeskedsz -
#6960 Hmm, ez rendkívül érdekes lesz ez a light and darks points system. Ki fogom próbálni, hogy az empire oldalon, ha csak light pontokra utazok és a döntéseimet is ennek megfelelően fogom megválasztani mi lesz a vége. :)
Biztos rengeteg skizo karakter lesz.:) -
#6959 Huh, köszi szépen a választ jó, hogy odatetted a nevemet a végére mert azt hittem, hogy a kérdésem váltott ki ilyen reakciót.:)
Ha már nem az én kérdéseim kergetnek az őrületbe akkor még egyet kérdeznék: hány skill kapcsolódik a vibro blade-hez? -
Boncmester #6958 Hát én sajnálom, jó volt, hogy legalább így tudtunk infókat szerezni :(
És köszi annak a srácnak is, aki odaadta az accját! -
#6957 újabb Erickson internyú:
-
#6956 ne ugass crassusnak mert fel fog szeletelni ha lesz pvp a játékban :) -
#6955 Lehetne hogy nem pofázol bele a dolgaimba? Sokat segítenél vele.
Addig olyan nagyon aranyos-kedves-cukifiú voltál, amíg válaszolgatnom kellett a hülyeségeidre, most, hogy oltani kell, megint nagyobb lett a szád, mint kéne. Mivel itt nincs "ignore" funkció, így csak megkérni tudlak, hogy kerüld a nevem melletti válasz gombot, köszönöm.
geri: Nem az én karaktereim voltak, és nem csináltam volna jonnyka néven karaktert, ennél pont több eszem van. :)
Boncmester: A haver szerintem nem leakelt, inkább ip miatt szúrhattak ki, mert csak a játékot játszottam az ő ipjéről, béta fórumot simán itthoni ip-vel használtam.
Végülis ezt az ipt valahogy összeköthették a kiszivárgott infókkal sgn, meg swtorhun.tk-n. Valami olyasmi lehet, hogy meglátták egy magyar oldalon az infókat, és elkezdték vakarni a fejüket, hogy ugyan ezek honnan tudhatnak ilyesmit, leültettek valakit ip logot nézegetni swtor.com béta fórumon, és megtalálták a haver accát.
Várható volt? Igen.
Ciki? Az. :)
itlosz: A shiv jó nagyon, szerintem az említett videókban nem voltak rátalentelve (concealment-ben is sokat lehet erősíteni, meg valamennyire lethalityben is). Az effektes dologról fogalmam sincs.
-
#6954 Hát én nem tudom mennyire erős a shiv skill? Legalább 20x-or megnéztem a Tattooine Developer Walkthrough videót, ahol egy Opi csatlakozik a Sorcihoz és Dallas kommentálja az Op-it is. 8:09-nél alkalmazza a shiv-et, de én nem látom ezt olyan über skillnek az animációja az nagyon bejön szép mozdulat tulajdonképpen egy félköríves nyakszirten történő kés szúrás. Vagy lehet, hogy ez egy másik skill? Jonnyka tudsz erről mondani többet?
Amúgy a poison gránát effektje ritka ronda egy tiri-tarka zöld slime megszínezi az ellen ruházatát. Ha erre is tudsz mondani többet megköszönném egy leendő Agent:). -
#6953 Lenne egy kérdésem, ugye van 4 fő osztály amiből lehet válogatni, és mindegyiknek van 2 alosztálya, az alosztályokat elején kell megválasztani és végig az marad vagy újra lehet talentelni és akkor átlehet menni másik alosztályba ? Másik,hogy van itt olyan mint wowban a dual talent ? -
arcosharcos #6952 A Világos és Sötét oldal jellemmel kapcsolatban régebben azt mondták,hogy karakterünk képességekhez juthat a jelleme álltal is.
Azt is mondták,hogy ellentétes frakcióban talállható kaszt képességeket nem lehet elsajátítani vagyis egy Jedi Knight még Sötét oldal jellemmel sem fog tudni fojtogatni,mert az SW kaszt képesség.
Mostanában viszont a jellem képességekről nagyon csöndben vannak és már csak a felszereléssel példálóznak,hogy DarkSide vagy LightSide jellem feltétele lesz bizonyos felszerelések viselésének.
Azon sem lepődnék meg ha a Világos vagy Sötét oldalra jellemző skillek,játék megjelenésre még nem lennének beépítve a játékba.
------------------------------------------------------------------------
A karakter jellem és felszereléssel kapcsolatban,piros fénykardot viselhet egy Jedi is de csak abban az esetben ha DarkSide jellemmel rendelkezik. -
#6951 akkor ő volt hülye:) aki csal az csinálja ésszel....:P:) -
Boncmester #6950 Én is úgy gondolom, hogy a másik srác is leakelt, ha már az accját is kölcsönadta. Amúgy meg mivel nem az övé az acc, az email címe meg gondolom a karakter neve is tutira nem az volt, hogy "Johnyka vagyok az SG fórumról", szóval biztos nem az volt a baj. -
mgerihun #6949 Kár, hogy így jártál. Ha tényleg IP alapján néztek, akkor klánfórumról, vagy innen leshették le, mert ugye .tk-n max az én IP-met láthatták. Esetleg ha a karaktered neve Jonnyka volt? Persze az sem biztos, hogy te hibáztál, másik srác nem osztott meg valahol infókat? -
#6948 ,de 82x-re is elmondom miért vagy "hülye"?? csináltál volna egy reget az infók miatt azt csá...."aki hülye haljon meg" már elnézést... -
#6947 jogos :) -
petecz #6946 Szerintem ez minden kasztra vonatkozni fog. :D -
#6945 Hja, gyorsan rá lehet állni vele a játékra, az tuti. Egyetlen nehézség van a sith warriorral kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kilépni a játékból... :) -
Boncmester #6944 Szuper! Már érik fejben a bombing party :D -
#6943 Persze, az mind2 SW ac-nek van. Terület stun pl. már az elejétől. -
Boncmester #6942 Köszi! :)
AOE sebzése van valamennyire? -
#6941 szavadon foglak, nagy szinten szükségem lesz egy jófajta healerre magam mellé.. :)
Boncmester: Nagyvonalakban a rage az burst dmg / cc. Annihlation az nagyobb sebézsek + dotok, carnage meg attack speed + mobility.
BG-n ugye egyszer voltam, de nem csapatban, úgyhogy lövésem nincs.
petecz: teljes verziót ugyanúgy meg fogja tudni, mint mi, egyszerűen a game testingbe nem választják be többet -
arcosharcos #6940 Különben meg szomorú,hogy ilyen kevéssel a megjelenés előtt,sok mindenről leak és egyébb infókból kell értesülnünk.
Néztek már a naptárra? Mostanra már hivatalos oldalról kéne ezerrel pörögni az infóknak és akkor nem lenne szükség leak és egyébb megoldásokra ha valamit megakarunk tudni a nemsokára megjelenő játékról.
Ha a marketing gépezetük képtelen ellátni minket folyamatosan infókkal akkor meg tegyék lehetővé a tesztelők számára és jelentsenek be kiterjesztett nyílt bétát,hogy valahogy működjön az infóáramlás,mostanra már illene.
Most fölhúztak jOnNyKa menj előre,tolom beléd a healt -
#6939 Na most hogy kibannoltak akár nyomhatod is a képeket, csak csináltál párat menet közben magadnak :D -
petecz #6938 Igen, a srác tudni fog swtorozni ? :S -
Boncmester #6937 Viszont tettem föl pár kérdést, azokra még tudnál válaszolni? :)
Amúgy sajnálom a srácot, aki kölcsönadta az accját :( Vele ilyenkor mi lesz? -
Boncmester #6936 Biztos van náluk pár magyar "kémelhárító" is :) -
#6935 Nézd a jó oldalát. Így több újdonság lesz megjelenéskor
Amúgy nem vágom, hogy bannoltak ki. Azért mert sgre írtál magyarul beta infókat hát... emiatt tuti nem. -
arcosharcos #6934 Ez sajnos benne volt a pakliban.Az előzetes levélke után ami érkezett tőlük már számítani lehetett rá.
Mindenesetre köszönjük a hasznos és érdekes információkat amiket megosztottál velünk a zárt tesztekkel kapcsolatban.És álltalad valamennyire közelebb kerülhettünk ahhoz amikre számíthatunk majd a játékban -
#6933 eh -
petecz #6932 Mas volt a login neve az accountnak nem? Akkor ip alapjan kerestek meg es neztek meg miket irsz a neten. Eleg komoly. -
#6931 Igazából én már vártam, mikor következik ez be. Kíváncsi vagyok, hogy működik náluk ez a szűrés. -
#6930 nem tudom, nem írtak konkrétumot, volt 1-2 hely a neten, ahova kikerültek az írásaim.. hát.. ciki ?! :) -
#6929 Na még is csak meglátogatták az sg-t? :D -
#6928 haha, bant kaptunk "violating the NDA" címszóval :)
hálistennek az account megosztását nem vették észre, úgyhogy ha egyszer valami csoda folytán bekerül a bétába az én accom, az rendben lesz.
természetesen ezáltal nem csak a játékba nem tudok belogolni mostantól, de a béta fórumot sem látom -
Boncmester #6927 Hozzánk elkéne még egy sniper :) -
#6926 Tuti IA lesz a mainem, eddig úgy volt,hogy köztársasággal tartok,de elcsábultam, főleg a hajó és a sniper miatt :D:D -
arcosharcos #6925 Ékes példája lehetsz a Birodalmi nullás* ügynöknek:)akik még az összeesküvések összeesküvéseit is ismerik
*Ezt nem én találltam ki ez tényleg így van,az SWTOR-ban a Birodalmi Hírszerzés legelitebb tagjai az un.nullás ügynökök
A holoneten az Imperial Agent overview harmadik bekezdésben írnak a nullás ügynökökről.
"nerfelni a Sith-eket" ezt úgysem merik megtenni -
#6924 Szívemből szóltál... -
#6923 Igen azok hülye fordítások, de az az egyetlen eset, amikor a gyerek Anakin meglátja Qui-Gon fénykardját, na akkor, de csak akkor "laser sword"-ot mondanak :)