60279
-
#7658 Ja, ertelek, ertelek.
Nos, a shared tree az tuti, hogy cc-t, illetve dot-ot erosit / ad. A merc dps buildjet nem ismerem, proto / firebug talentes powertech-kel viszont partyztam anno. Ahogy en lattam a dolgot, eleg sok AoE spellje volt. Szerintem arra megy ra a prototype talentfa. A langszorojat hasznalta eleg surun, gondolom a firebug talenteles miatt. Azzal cc-zett is, dotolt is, es persze mindezt teruletre. Sebzesben sem volt rossz, egy atlag enemy 1/3ad eletet levette vele kb.
Ha tippelnem kene, akkor a merc dps talentfaja inkabb 1 target ellen fasza. De ez tenyleg csak tipp.
#7651-re: Kapsz boven infot ac valasztasnal, igy termeszetesen a talent fakat is megnezheted. Amikor en bent voltam, volt egy olyan "bug", vagy inkabb csak atgondolatlansag, hogy ha raklikkeltel a valasztott ac-re, akkor rogton elfogadta, jovahagyta, nem kerdezte meg, hogy tuti ezt akarod-e. Emiatt volt nagyon sok siras a beta forumon, ugyhogy szerintem teljes verzioban mashogy fog kinezni az ac valasztas, mint most. -
#7657 Hazugság, itt nincsenek wow-osok. -
calis #7656 Persze, hogy igen :) -
#7655 Te nem wowoztál véletlenül ezen a néven druidként ?:P -
arcosharcos #7654 Szerintem meg nyuszi vagy és nem mered neki azt mondani,hogy "bilifejüek" xD
-
arcosharcos #7653 Én nem játszottam még vele ezért én kérek elnézést,hogy belepofázom igazából valamennyi alosztálynak lesz DPS ága de szerintem furcsa lenne ha mondjuk egy Scoundrel akármilyen talenten nagyobbat sebezne mint egy Gunslinger (de erre a végén még visszatérek)
Alapból távolabbról használhatják a skilljeiket,long range combat amit talentezésben tovább erősíthetnek.Pl az OP/IA még DPS talenten is csak medium és close range combatra képes.Akárcsak a Powertech DPS ágon a lángszórójával.
Más talentfa párosításokat lehet kihozni AC-belül még akkor is ha mindkettőben DPS-ben gondolkozunk,legalábbis távolságban mindenképpen nagyon különböző harc taktikát igényel egy long range combat DPS gunslinger,sniper,mercenary mint egy middle és close range DPS scoundrel,operative,powertech...
DPS-ben nem tudom,mert egy Powertech DPS spec lángszórós AOE is vezethet DPS-ben ha sokan vannak a közelében és kitudja használni az AOE képességét,inkább más játékos taktikát igényelnek a különböző alosztályok még akkor is ha mindkettő DPS talenten van. -
#7652 Megkel hogy mondjam, eléggé bilifejűek -
#7651 Csak az nem biztos, hogy lvl 10 elérése esetén látni is fogod mind a 6 talentfát egyszerre... lehet, hogy csak az AC választás után látod meg a talentfákat... akkor meg már baxxhatod...
De majd j0nNyKa megmondja, hogy mit látsz :) -
calis #7650 Tudom, hogy kint lesznek. Sőt, ha elérem a 10. szintet biztos magam is meg fogom tudni nézegetni, de a valóság és az egyszeri player elképzelése, aki először találkozik a játékkal, nem fedi egymást általában :) -
Boncmester #7649 Mielőtt eléred azt a szintet, 100%, hogy kint lesznek a full talentágak a neten :) -
calis #7648 Konkretizálom
A BH-nak van most egy Healer, egy Tank és 2 DPS fája. Engem a 2 dps fa érdekelne, amik ugye más AC-n vannak. Az egyik a Powertech - Advanced prototype, a másik a Mercenary - Arsenal.
Mivel nem lesz open beta, és a lvl 10-et 1-2 nap alatt el fogjuk érni, nem tudom mire kellene majd specializálódni, mivel nem tudom melyik milyen feladatkörre/képességekre fókuszál jobban. Pve, PvP, DPS, CC netán support???
Remélem így érthetőbb :) -
#7647 melyik ac melyik talentagara gondolsz? -
calis #7646 Jonnyka: hátha tudod a választ.
A tapasztalataid alapján milyen különbség van a BH 2 dps talentága között? Melyik mire alkalmasabb jobban? -
#7645 -
#7644 Hehe :D -
#7643 jó hát vmi új kaszt kell majd a kiegekbe is,nem lőhetnek le mindent egyszerre:D
Aműgy meg mint már irtam korábban esélyes a dec eleji megjelelenés karácsony miatt. -
arcosharcos #7642 Sith oldalon is van Trooper a TOR idejében
wikia Sith Trooper
wookieepedia Sith Trooper
gear Sith Trooper
Ingame Malgus körül látható az elite Sith Trooper a Red Guard/Royal Guard Sith Trooper
------------------------------------------------------------------------
Visszakanyarodva az ügynökök,saboteur és kém osztályokhoz(a saboteur egy Smuggler talentfa ág),szal Köztársaság oldalon is fölfedeztem egy úgynevezett Republic Spy kasztot,mégpedig Satele Shan fia,Theron Shan kaszt megnevezése Republic Spy és ez teljesen hivatalos.
Van Köztársaság oldalon is hírszerzés,egész pontosan a Republic Strategic Information Service
Nem lennék meglepve ha egyszer kiegészítőbe beraknák új kasztként a Republic Spy-t.Egyébbként a CW-ben Amidala Senator is teljesen Spy kaszt.A filmben és CW animációs sorozatban látható Amidala űrhajó dízájnt (#3626) meg lenyúlták és IA hajót csináltak belőle a TOR-ban. -
calis #7641 Nagyon reméljük :) -
#7640 A válasz: Hétszűnyű Kapanyányi Monyók. -
nagypite #7639 SWG-t decemberben lelövik ez azt jelenti, hogy a SWTOR jönni fog még idén decemberben? -
#7638 -
#7637 Wáow:) -
arcosharcos #7636 Kicsit IA nosztalgiázom és megállapítottam,hogy már közzel két és fél éve,hogy a legelső Agent képet 2009 Januárban leközölték.Akkoriban még nem volt hivatalosan bejelentve az Agent kaszt és fórumokon Sith Spy néven emlegették,hogy biztos az lesz a kövi játszható Empire kaszt amit bejelentenek:)
Később Timeline vidiben tünt föl ismét,sötét árnyként mindíg a háttérben tevékenykedett
A fejlesztés korai szakaszában elcsíptek róla egy képet
Mellette szól a hightech,a Birodalom ellenségeit már a színfalak mögött levadássza és egy IA/BH tech páros
És a Birodalmi Hírszerzés legendás alakjai(számomra) Grand Moff Wilhuff Tarkin és Admiral Natasi Daala,utóbbi később a Head of State in the Galactic Alliance rangra emelkedett
arcos topsecret agent file magángyűjtemény első rész vége -
#7635 Kb 5 perccel később már helyreállt, csak nem akartam offolni annyit :D
Amúgy release date bejelentést így nem tesznek ki. Így maximum annak a dátumát adják ki, amikor majd megmondják, hogy mikor lesz a megjelenés. Amíg még azt sem harangozzák be, addig "max a síneket látjuk, de nem halljuk a vonatot" :P
mgeri, akkor biztos, hogy STO-ztunk együtt, mert az Armen név ismerős :) -
sanyiiiii #7634 És persze akkor is fizetsz érte ha épp abban a hónapban nem is jön :) -
#7633 Nálam semmi baja. -
#7632 úgy legyen... -
#7631 Nekem sem tölt be. Biztos most teszik ki rá a Release Date-t, azért nem tölt be. Akkorra betűnagyságot használnak, hogy minden mást töröltek az oldalról.:) -
#7630 Hmm, nem tölt be az swtor.com, csak egy üres oldal. Másnál? -
#7629 Mindig a gonosz győz :) -
mgerihun #7628 Patch Note elmaradás :
http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/patch-note-update.html -
#7627 inkább úgy mondanám,hogy van dlc, csak patch formájában adják ki -
#7626 Van dlc csak kiegészítő néven fut. -
gseldon #7625 A Dragon Age: Origins akárki akármit mond a Neverwinter Nights óta az első vérbeli klasszikus crpg. Sok embernek az fáj (kimondatlanul is), hogy nem a DnD szabályrendszerre épül. Ez van. Ráadásul a DnD ugyanugy elkurvult már a 4.0 kiadással, szinte semmi sem a régi ami az emberek nosztalgiájában élhet. Hol van már az ADnD, ami a Baldur's Gate-ben volt?
Az más kérdés, hogy a Dragon Age 2 sokkal rosszabb lett, mint az egy. Egyenesen rossz játéknak nem nevezném, mert egyszer azért végig lehetett tolni, a sztori nem volt rossz, csak kevésbé komplex és összetett, mint az 1-é volt. A tárgykezelés, fejlődés, irányítás stb, ami még inkább elkonzolosodott, az az, ami gáz. Meg a rövidsége. A 1-hez képest sehol sincs. Szerintem ezt a hibát egyébként belátták, mert általános a vélekedés, hogy a Dragon Age 2 rosszabb, mint az 1 minden elképzelhető fórumon. Nemrég olvastam valami hírportálon, hogy a Bioware nyilatkozta, hogy ezt elkúrták, és jobban figyelnek majd a játékosok igényeire.
Összefoglalva: a Bioware nálam még mindig garancia. Ahogy a Blizzard is.
Bocs a sok off-ért :) -
#7624 mmo-hoz nem dlc van, hanem havidíj. de ha a játékot nem megfelelő minőségben hozzák ki, akkor később már szinte lehetetlen visszacsábítani az előfizetést korábban felmondó felhasználókat. -
calis #7623 Jah, MMO-hoz nem adnak ki havonta DLC-ket, mert a játékosok rövíd úton karóba húznák a kiadót/fejlesztőket :). -
petecz #7622 Bioware megbízható. EA már nem annyira. Plusz az egész DLC mizéria a konzolok miatt van, szóval ne írj butaságokat. -
Ariakus #7621 Ezt én értem, igazad is van, ők jól megtömik a zsebüket mi meg természetesen szarul járunk, ezen nem is kell csodálkozni a mai játékiparban. De ezzel amit írtál pont magadat cáfoltad meg, mert ezek alapján a Bioware sem az a nagyon megbízható cég. Kiadni egy gagyi félkész terméket , utána meg DLC-vel teletömni az nálam már nem a megbízhatóság kategóriája. Na mind1, kezdünk elkanyarodni a SWTOR-tól, ne itt vitassuk meg a mai PC ipar siralmas helyzetét. -
mgerihun #7620 Ne azt nézd, hogy mit adtak ki, hanem, hogy miért így. DragonAge 2 alapgame, igen szar lett, rövid és helyhez kötött. De ezt szándékosan így adták ki, mert rájöttek ha DLC-ket gyártanak, azzal jobban járnak anyagilag mint egyszeri 8-12ezres alapgame + egyszer, max kétszer 3-4ezer ft kiegre. Csinálnak majd hozzá 5-6-7-8-9.....DLC-t, elkérik érte a pénzt, úgyis mindenki megveszi, aki kíváncsi a történetre. Üzletileg jó húzás volt részükről. -
Ariakus #7619 Azért azt nem mondanám, hogy a Bioware-ben annyira meg lehetne bízni...
Dragon Age első része is több mint 5 évig készült és nem lett rossz játék, de nem lett olyan kimagasló semmilyen szempontból (főleg ha megnézzük, hogy előtte volt már egy Baldur's Gate 1 és 2 és Neverwinter Nights). Dragon Age 2 meg már csak egy limonádé lett még az első részhez képest is...
Nem tudni egyelőre pontosan milyen lesz az SWTOR, majd elválik, de azt már nem mondanám, hogy a Bioware-ben 110%-ig meg lehet bízni.