60313
  • j0nNyKa
    En meg mindig ugy erzem, hogy te ilyen hiszti kampanyt folytatsz a grafika miatt, amit meg nem is lattal, es tulajdonkeppen adod az emberek szajaba a szavakat - nem lehetne legalabb addig varni ezzel, amig kijon a jatek? Ha akkor is csunyanak talalod a grafikat, visszaterunk ra. Mit szolsz?
  • Sir Quno Jedi
    Sajnos de. Sok-sok év eltelt a K.O.T.O.R. 2 óta és egy ME2, GeoW2, GoW3, vagy egy W2 után az ember a BW-től olyan parádés grafót várna, hogy helyben állva behugyozzunk tőle (főleg, hogy ez PC only ha jól tudom, ergó a konzolok kissé/nagyon elavult teljesítményére sem lehet hivatkozni).

DE sajnos az MMO lét ezt is legyűrte, a grafika be van áldozva. Én csak azt nem értem, hogy miért, mivel asszonták nem lesz 1xrre sok játékos egy helyen, mert nyit a szeró új session-öket nekik. Akkor meg mi akadályozza meg őket a parádésan lehengerlő graf előállításban (vérprofi grafikusaik és jó motorjuk van hozzá). Hmmmm... Ki érti ezt...

Aki arra szeretne hivatkozni, hog nodehát régi gépeken is jól kell fusson, az sem probléma, mert a grafó skálázható, még egy Archlord-ban is, ami egy régi P4-en, meg GFmx200-on elfut szépen, miközben meg modern akkori gépeken meg csilivili volt. Ez nem nagy ügy.
  • Kandurex
    Így se rossz az.
  • BoneDragon
    Sajnos arra még várni kell 5-10 évet.
  • Witcher
    Ezzel sajnos teljes mértékben egyet kell értenem!
  • gavor
    "colour-stone to change your weapon effect"

Ez nagyon bűzlik!
  • Sir Quno Jedi
    Nohát KB. ilyen grafója kéne hogy legyen a játéknak, mint ahogy a borítón kinéz ez a montázs! 2012-re illene... :D
  • Agamemnon69
    Személyeskedést hanyagoljuk, inkább örüljünk a vonatnak :D
  • Kazagor
    Látom az intelligenciád a fellegekben jár. Biztos büszkék rád a szüleid. Csak így tovább.
  • Szabi1991
  • LaCz
    Maga az infó jó, bár most azzal hogy mi van a hátuljára írva nem sok derül ki. "colour-stone to change your weapon effect" wtf.

Szerintem 100, hogy Comic Conon lesz valami a megjelenéssel kapcsolatos dolog.
  • TDC Geronimo
    Most már egyre több jel arra mutat, hogy közeledik a megjelenés. Origint most patchelték, hogy tudja fogadni az előrendeléseket, erre most itt van ez a preorder leak... 20án véget ér a game testing 1 nappal a comic con előtt. Lehet ezután megindul a rendes beta, avagy a stress test megjelenés előtt 1 max 2 hónappal. Mind theorycraft, de bárcsak igaz lenne :)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Hoppá star-wars-old-republic-leaked-pre-order

Lehet comic conon preorder bejelentés, gamescomon meg dátum végre?
  • LaCz
    Még nincs bent endgame content ha jól tudom, most fogják berakni az új beta builddel. Nem?

Meg amúgy is, valószínűleg ha valaki felhúz egy karit 50esre nem az lesz az első dolga, hogy felvegyen egy videót amiért kidobják. :D
  • V43 1105
    Akkor bazdmeg ne nézd...
  • TDC Geronimo
    Ja hát nem ártana már valami high lvl cucc, warzone, esetleg flashpoint videó :y
  • Kazagor
    Kezd rohadt unalmas lenni ez a tengernyi low level videó. Már meg sem nézem őket...
  • Agamemnon
  • FSpofon
    végre ugrál valaki
  • Agamemnon
    Jedi Knight, Consular videók (betacake-ről):

http://www.mediafire.com/?jqasxh2m53vbvxj

http://www.megaupload.com/?d=WGCRPVXK

• Agamemnon
    Úgy is jó előre felhívják a figyelmünket, hogy mikor árulják el a megjelenési dátumot, szóval addig nem számít semmilyen apróság.
  • TDC Geronimo
    Hát én már hiszem ha látom. Szerintem comic conon nem lesz még bejelentés, majd gamescomon max.
  • j0nNyKa
    Spekulaloknak:
    SWTOR Moves from TBD to TBA
  • BoneDragon
    Ejj, kedvet kaptam a kotorhoz. :)
  • TDC Geronimo
    Revan storyline képek

Spoileres lehet.
  • BoneDragon
    Amik betacaken megjelennek képek, annyira előre beállítottak... Tényleg bio áll a háttérbe.
  • Braikingboss
    Hát igen szerintem is elég gyérre sikerült a képek alapján. A jég és a hó hát hmmm no komment.
  • Jabar
    Eddig szerintem itt a leggyengébbek a textúrák és nincs lábnyom! :D
  • Braikingboss
    Hoth képek
  • Nephin
    Vasárnapi mese - A Mandalóriai Háborúk 1. rész
  • Agamemnon
    Már próbálgatnám őket :D
  • Fenrir
    Kár, hogy kép nincs róluk, de így is érdekes.
  • j0nNyKa
    Combaton kivul barmikor cserelheted a melletted levo companiont. Egy sima listabol kivalasztod, hogy melyik jojjon veled, aztan egy par mp-es spellt eltol a karaktered, es mar le is van cserelve.
  • LaCz
    Szerintem úgy lesz mint KoTOR-ban. A hajódon tudod őket cserélni.
  • Anthrax
    Companion hogy működik, az világos,hogy 1 lehet veled mindig amit el küldhetsz küldetésekre. De mi van ha leakarom cserélni,akkor előző elveszik ? vagy lehet váltogatni őket (alapjából ez lenne értelmes) és ha lehet váltogatni akkor ez kb. hogy működik, bárhol bármikor cserélhetem vagy van megkötés ?
  • BoneDragon
    Companion lista.
  • BoneDragon
    Megaupload mostanában elég gagyi. Le se akarja tölteni a fránya 60 megát, de a hirdetést gond nélkül behozza...
  • Nephin
    Gyönyörű képek. Mérget vennék rá, hogy a BetaCake a BW gerillaoldala - BioCake, ahogy egy barátom mondta. :)
  • Nephin
    Ne engedj a sötét oldal csábításának! :D Bár igaz, nagyon hangulatos videó... :)