60318
-
mgerihun #8620 swtorhun.blogspot.com -
t0xikus #8619 na. az már azért jó -
#8618 preorder bejelentés -
t0xikus #8617 amúgy történt vmi érdekes az elmúlt héten? (muszáj volt hegyaljáznom:) ) lusta vagyok visszaolvasni. azt látom megjelenési dátum még nincs. comic con-on várható vmi? -
#8616 #8609 -
#8615 Amúgy, hiába is nem ért a többség egyet Quno-val, igen is a technológiát az viszi előrébb, ha nem elégszünk meg az átlagos dolgokkal.
Lehetett volna sokkal szebb a játék? Igen.
Elvárható lenne ennyi idő és pénz után, hogy szebb legyen? Igen.
// Játszani fogunk így az SWTOR-al? Igen. -
#8614 WoW-nak is marha jó az összhatása az engine elavultsága ELLENÉRE is (ügyes művészek ugye besegítenek). Ezt senki sem vitatja. DE azt sem, hogy MÉGIS elavult a grafója mára (sőt). -
Boncmester #8613 Jézus...
Tehát a játék szerinted szar, mert szar a grafikája, de te csakazért is megveszed, és utána reklamálsz, hogy szar a grafikája?
Noooormális? -
t0xikus #8612 :D -
#8611 Milyen 300-500 óráról beszélsz??? Nóóóómális Maaaargit?! -
mgerihun #8610 Még mindig nem értem, hogy mi nem tetszik a grafikán. Csütörtökön érkezett monitorom végignéztem egy rakat HD-s SW toR videót 3D-ben és qva jó. Egy rossz szavam se lehet grafra. Nézd az összképet, egy város fényeit a háttérben, a lightsabert, ahogy megvilágít mindent, a karakterek animációját, vagy nézz le egy szakadék széléről, szabályosan kapaszkodtam a székbe.....Nem csak a csillivilli effektek és a magas poligonszámtól jó egy grafika. Az összhatás többet ér számomra. -
#8609 Inkább azt mondanám, nem szeretem a spenótot ANNYIRA, mint a somlói galuskát, de mivel a sok barom szerint mág a spenót is TÚL JÓ nekünk, így én is csak spenótot vehetek, mert MÁST NEM RAKNAK A POLCRA a boltban, hiszen mindenki "tartalmas" spenótot akar. -
#8608 -
Boncmester #8607 Mindenképp jó lenne kb 3-4-500 órát fölvenni olyan grafikával. Végülis az olyan lenne, mintha csinálnának 200 animációs filmet egyszerre. Okos vagy :)
Így egyszerűen meg tudják csinálni, és nem húzódik a fejlesztés, nem lesz fölöslegesen nagy a kliens, és egyáltalán, emberileg lehetséges megcsinálni. -
#8606 nem bírsz a sztereotípiáidtól elszakadni látod:
"Viszont a mai filmekben meg story nincs, évi 1 kivételtől eltekintve pl, ezért nem is nagyon nézek új filmeket, csak régebbieket"
tehát ezzel azt állítod (mivel most általánosítottál pl. erre is), ha szép valami akkor ROSSZ is, mert a SÁTÁN műve! -
t0xikus #8605 tehát nem szereted a szart de mégis ízlik? -
t0xikus #8604 olvassad és röhögjél:) -
#8603 Ezt a nem veszed meg, ne vedd meg, ne játsszál vele stb. ajánlást már kb. ezerszer elsütöttétek itt (meglehetősen primitív dolog), de azt kell mondjam, hogy nem fogom azt csinálni, amit ti akartok rámkényszeríteni. Szabad országba élünk, azt csinálok, ami jólesik. Nem szeretem ha rögtön azzal jönnek, hogy mit NE csináljak. Éppen olyan jó az én pénzem a BW-nek, mint a tiétek. Hmmm... Ki hitte volna?! -
Boncmester #8602 Tudom, hogy mit írtál, de a BW single és multi játéka között nem annyi a grafikai eltérés, mint egy Dacia és egy Ferrari között. Ez kb olyan volt, mintha a Bad Company 2-t hasonlítottad volna össze grafikailag a Civ 2-vel. Ezért írtam olyan példát, ami közelebb áll a valósághoz, és szemléletesebb.
Azon vitázunk, hogy te kétségbe vonod, hogy nekem/nekünk tetszik a grafika, és szerinted hülyék vagyunk, mert nem nyáladzunk itt idióta módjára (mint te), hogy miért nem úgy néz ki a játék, mint a Transformers 3 speciális effectjei.
Amúgy a másik leírásban pont jól megfogalmaztad, h a mai filmeket is azért csinálják látványosra, hogy nagy embertömegeknek el lehessen adni. Azoknak, akik csak erre mennek, mert ez könnyen emészthető, mint a popcorn. Viszont a mai filmekben meg story nincs, évi 1 kivételtől eltekintve pl, ezért nem is nagyon nézek új filmeket, csak régebbieket. Ízlések és pofonok. -
#8601 77 hozzászólás..
Mi történt, megjelent? -
#8600 Már írtam, hogy játék közben felőlem 2 pixeles pálcikaemberek is lehetnek (aki úgy szereti annak). Beszélgetés közben, közelieknél viszont legyen minőségi a kari, oda nem kell "lagmentesség". :D -
#8599 Vagy, ha meggyőztök, akkor azért is nyújthatunk be petíciót, hogy legyen szarabb a játék garfikája, mert a tartalom a lényeg és így elvész, nem tudunk rá koncentránli. SŐT a cut-scene-eket és beszélgetős részeket is VEGYÉK ki a picsmagba! Punktum! ÉS akkor ha már a WoW-nál is két nagyságrenddel randábbra silányítják a kérésünkre, már lehet majd vele 23,56859 évig is játszani, hiszen a grafó+tartalom ócseny időtáló lesz! Ojvé! Benne vagyok? (not) :DDDDDD -
Boncmester #8598 Jó, akkor leírom még érthetőbben, mert látom, nem megy neked ez.
TARTALOM > GRAFIKA egy MMO esetében.
Még egy dolgot behozok a képbe: TARTALOM > LAGMENTESSÉG > GRAFIKA.
Minél jobb a grafika, annál nagyobb lesz a lag, ha sok játékos van egy helyen, és annál inkább csak egy szép képregényt nézel, folyamatos játék helyett, és annál inkább anyázol.
Ha meg tudják csinálni, hogy olyan legyen az egész, mint az átvezető videókban, akkor csinálják, de a mai technika ellenére sem lenne ez kivitelezhető, plusz annyi grafikus kellene hozzá, hogy 2 év múlva se jönne ki a játék.
De amúgy meg tök8, ha neked nem tetszik, nem veszed meg, mondtam már, senki nem fog sírni miattad. -
#8597 Logan volt és F40, nem pedig F40 meg Maclaren vaze. Ne forgassuk már ki a szavaimat. A BW szingli és eközött a multi játéka között pont egy generációnyi garfikai fejlődés van RÁNÉZÉSRE is. Ebben azért remélem egyetértünk, merthogy tény. Ezért nem is igazán értem, miről vitázunk tulképpen. -
#8596 Szerintem meg te nem fogod föl. Nem szükséges, hogy minden feltétlen szar legyen kinézetre, de jó legyen tartalomra. Lehet szép IS és jó IS. Amíg ezt nem fogadod el, addig zsákutcában vagyunk.
Lehet, hogy a kinézet 4 hetet jelent és a tartalom 4 évet, de azzal a 4 héttel is rengeteg előfizetőt és alapjáték megvevő emberkét lehet nyerni ám. A filmeket is azért csinálják látványosra, hogy még nagyobb embertömegnek el lehessen adni.
Ezt most BŐNYÁLLAL elviszi az SW mánia, amivel jarjaros bögréket is el lehet adni a kínai piaci ár 100x-osáért (tapasztalat), de kíváncsi vagyok, ha nem SW lenne, hanem egy semleges, még ismeretlen franchise, akkor is bevállalnák-e ezt így... -
Boncmester #8595 Nyilván senki nem mondja, hogy a logan jobban tetszik neki, mint az F40. De pl az összehasonlíthatod mondjuk az McLaren MP4-12C-t a Ferrari 458 Italiával, mint ahogy pl a Top Gear 17/3-as részében is tették, és bár a McLarennek jobbak a mutatószámai és a körideje, attól még tetszhet neked jobban a Ferrari. A tények ellenére, hogy a másik elvileg "jobb" autó. -
#8594 Skacok tegye mindenki a szívére a kezét, azért van némi igazság abban amit mond! A gond csak az, hogy tenni ellene úgysem tehet semmit hogy szebb legyen a graf! Esetleg ha meglátogatod a Bioware székházat és benyújtassz egy petíciót! -
#8593 öcsik kussoljanak
utcán is fel kell lépni az okoskodó fiatalok ellen, itt is -
Boncmester #8592 És azért, mert ő új reg, automatikusan ne szólaljon meg, mert úgysincs igaza? Honnan veszed, hogy nem ezerszer okosabb, értelmesebb, öregebb mint te, vagy csak simán más a véleménye? Az is baj? -
Boncmester #8591 Neked elgurult a gyógyszer.
Mondok egy példát: pl ott volt a Rizikó nevű társasjáték, kis háromágú meg ötágú műanyag figurákkal. Rohadt jó kis játék volt, és az a mai napig.
Ezt fölújították Risk néve, és kapott szépen megformált lovacskákat meg ágyúkat figurának. Jobb lett tőle? Nem, egyáltalán nem. Nem az volt a lényeg.
Én örülök, ha egy játéknak szép a grafikája, de nekem nem a grafika ad el egy MMO-t, hanem a többi dolog, amiket egyébként sokkal nehezebb jóra megcsinálni. A szép grafika miatt játszod 2-4 hétig, a jó tartalom miatt meg 2-4 évig. Ha ezt nem fogod föl, akkor nagyon tudlak sajnálni. -
#8590 Te gondolkozz, hamár. HA neked JOBBAN tetszik a Logan, mint az F40, akkor szimpla "hülye" vagy, az nem ízlés dolga. A Logan max. akkor "tetszhet" neked jobban, ha gazdasági megfontolásokat is elővezsel, az meg már nem "tetszés" dolga, hanem szimpla érdekházasság... :DDD -
#8589 Sry, már összekevertelek egy pillanatra a másikkal, aki tényleg újreg (ez a hátránya, ha ezren esnek egynek :D), de javítottam, amint észleltem a zavart az erőben. :DDD -
Boncmester #8588 A különbség tényleg van, de hogy kinek melyik tetszik, az ízlés dolga. Gondolkozz már, mielőtt leírsz vmit :) -
mgerihun #8587 /popcorn
Szerintem szép a grafikája, jó a megvalósítás, tetszik ez a stílus is. Nem meseszerű, de nem is realisztikus. Van sok szép grafikával megáldott game, egyszer végigfutsz rajta, hú meg há, de többet elő sem veszed. Parasztvakításnak hívják. Nem tudom hova kell ennél jobb grafika egy MMO-ba. Ha MMO-t vesz az ember a grafika az utolsó kb ami alapján megveszi. -
#8586 Óriási tévedésben vagy. Ha sima grafikabuzi lennék, akkor nem játszanék PSP-n és PS2-n mind a mai napig ősi RPG-kkel. Sőt nem toltam volna vagy egy évig Shakes&Fidget-et és sorolhatnám még.
Fel nem foghatom, hogy szerintetek miért az a szemét, aki szeretne 2011-12-ben a technológiai szintnek megfelelő grafikát látni egy olyan projektnél, ahol ISTENTELEN mennyiségű pízt költöttek grafikusokra és zenészekre.
Szóval ha jobbat akarok, hülye vagyok. Értem. menjünk géprombolni, nosza... -
Boncmester #8585 Ez az újreges beszólás neked valami mániád :) Mondjuk látom, azóta módosítottad, de akkor is, aki csak tegnap regelt mondjuk a fórumra, annál te tuti okosabb vagy? :)
Vágom, hogy anno (majd 2 éve) az 5870 volt a legbrutálisabb kártya, de akkor is ez kb arra volt jó, h a Crysist fullon futtasd vele, és minden más játék maxon futott a fele annyiba kerülő kártyákon is, szóval egyszerűen nem érte meg senkinek megvenni, akinek nem volt fölös 100+ ezer forintja videokártyára. -
#8584 Érts már meg, hogy ilyen lesz és kész. Nem tudsz változtatni rajta. De ha akarsz akkor protestálhatsz úgy, hogy nem veszed meg a játékot. Sőt ezzel még nekünk is jót fogsz tenni... -
#8583 Olavss má vissza pár hzszt. pls. -
#8582 Most ez egy önvallomás??? Neked jó a szar grafika is, ergó nem is fognak jobbat csinálni az OLYANOK miatt, mint te, meg a többi okos itt. Ha te kanállal zabálod pl. a szart és meg is köszönöd, azzal NEM kedvezel a fejlődésnek, a kiadók meg döglöttre keresik magukat. Remélem így már érthető?!?? (bocs ha durva voltam, de próbálom érthatővé tenni, hogy magatok ellen dolgoztok)
Akinek elég volt a loavskocsi, az nem akart vonatot, akinek a vonat, az nem akart repülőt és így tovább. Értem én, nem probléma, csak nem helyes. Miért akarunk visszamenni a múltba?!?!? -
#8581 Ha meg csilivili graf lenne és 10 ember felett a képernyőn elkezdene szaggatni, akkor meg az lenne a baj...