60318
-
Boncmester #8660 Távolharcos, LOL :D -
#8659 na jo de te "1 kozelharcos jedi / sith VS egy hadseregnyi tavolharcos" csatarol beszelsz... :D
ha most elkepzelunk 100 sith maraudert, ahogy egyszerre beleugranak 100 trooper arcaba, azert ott billen az a merleg
egyebkent csak en erzem ugy, hogy mar csak 2 kaszt kozul kell valogatnod? commando / merc, illetve sith inq / jedi consular ?! -
#8658 tetszik a hozzaallas, komolyan, de te a force unleashedrol beszelsz... :D -
1Darton1 #8657 Melyik hölgy az?
A viccet félretéve, az olajsejkek szórakozását a számítógép előtt vagánykodókkal keverni elég rossz párhuzam. -
#8656 -
1Darton1 #8655 Mi a picsa az az F40?
-
#8654 Mint a bakaszar.
Meg régen rossz, ha oda kell kolbászolni az ellenfélhez és közvetlen közelről kell elkenni a száját. EZ baromira lassú és nem túl hatékony módja a harcnak. Mikor egész seregtestek csapnak össze (lásd. klónháborúk), oda lényegében találékony és nem ortodox jedik kellenek, akik képesek nagy skálában is takarítani. Az pedig közelharccal nyűgös. Ők vannak mondjuk félmillióan, mire mindet lekaszabolod a jó öreg fénykardtrükkökkel, nos addigra 13ezerszer veszítik el a csatát a csapataid.
Az oké, hogy a jedi-k a béke őrzői, de Anakin megmutatta, hogy azért fel lehet pörgetni kicsit a dolgokat. :DDD -
Tababo #8653 kemény vagy csoki. -
#8652 Példának okáért, ha viszel magaddal pártucat hődetonátort, majd ezeket egyszerre szépen belavírozod az ellenség fedezékeibe, ablakain, gépeibe, a nagyobb csapattestek kellős közepébe, máris 1xű, de igen hatásos (és kitörően látványos :D) előnyhöz juthatsz. :D -
#8651 Erre a figyelmesebbek, itt a fórumon már rájöttek... :D -
#8650 Velem rábasznátok, mert én technokrata vagyok. :D -
#8649 Igen nem egy Jedi halálát okozta már ez a túlzott önbizalom. És remélem számuk a játék megjelenésével csak nőni fog :D -
#8648 SŐt, egy BH egy jó sniperfegyóval igen hatékony egyedi, kis létszámú célpontok ellen. -
#8647 Örök klasszikus. -
#8646 Én inkább abban látom a jedik hátrányát, hogy túlságosan bíznak az erejükben és hatalmukban. Hiszen ŐK is nyugodtan használhatnának fejlett technológiát a saját előnyükre, ezáltal legyőzhetetlenné válva a sima halandók számára, akiknek a modern technikai vívmányok lettek volna a mentsváraik. Aztán ha a technika csődöt mond, akkor jöhet a nyers erő! :D -
#8645 Persze, ez így van ahogy írod. De a technika segítségével egy "halandó" simán felveheti a harcot egy Jedivel vagy Sithel. Persze itt most nem Yoda szintű nagyágyúkra kell gondolni. De tény, hogy előnyben vannak az erőhasználók, de ez nem azt jelenti, hogy le kell becsülni az "egyszerű" BH-kat Troopereket. -
#8644 Ezzel lesz majd magyarázva az is ha OP lesz akármelyik erőhasználó kaszt..... Amúgy mi van itt ingyen cukrot osztogattak vagy WTF ? -
#8643 a kiszedsz egy hajtóműdarabot a földből és azt vágod hozzájuk kimaradt!:D:P -
#8642 A jedi-k nem halhatatlanok, ez igaz. ÁMDE 1000nyi olyan trükkjük van, amivel sima halandó nem élhet. Csapdába ejtheted őket, az űrben megfulladnak és megfagynak ők is, sőt lesniperkodhatod őket 20km-ről stb. ÁMDE egy igazán murva jedi előre érzi a jövőt és nem a lézerlövést hárítja (merthogy nem gyorabb a fénynél), hanem tudja, hogy hova fogsz lőni ELŐRE. Valahogy a tanács tagjait nem is volt olyan 1xű kinyírni, nemdenem?!
Egy jedi óriási előnyt élvez, pláne, ha amíg nem tudják róla, hogy az. -
#8641 VAGY csak simán, halálso csöndben lehuppansz közéjük a magasból, mint egy nemes párduc, ők rádugranának, ámde te egy force push-sal mindenkit hátrarepítesz, roppannak a csontok, törnek a csigolyák, AZTÁN aki még életben van és tápászkodna fel, azok megtapasztalják a force lightning átütő erejét. Akár a halál angyala. Nincs kegyelem. -
#8640 "...de azért egy jedi ellen egy sima BH, hmmm... Egy az egy ellen nyilván nem lenne esélye, itt meg gondolom megoldják, hogy azért legyen."
Ja nem lenne esélye, végülis csak számtalan példa van rá, hogy a Jedik nem halhatatlanok. Lásd Jango Fett... -
#8639 Jah, de a közelharc annyira durva és primitív formája a harcnak. Én már a régebbi jedi-jeimmel/sith-jeimmel is a távolról ölést kedveltem. Megfojtod, levillámozod, visszahárítod rá a saját lövését, lehajítod őket a hídról (vagy csak kuglibábút játszol velük egymáson), rájuk omlasztod a hegyet/fákat/bázist/tie fightert, összeroppantod őket lépegetőstűl, amiben ülnek, elhajítod a duplapengéd és lekaszabolod őket vele, közben meg unatkozva ásítgatsz. EZ a kultúrált és modern force használó harcmodor. Lájkabósz! :DDD -
#8638 lol hehe -
Boncmester #8637 Itt amúgy tök nem erről volt szó, de mind1 :) -
#8636 sith mara: porges, dupla penge, atletikus harc animaciok, szamomra megunhatatlan "raugros" force charge, nagy dps -
#8635 Quno robotnak igaza van, a többiekbe meg dübörög a Kognitív disszonancia
. -
#8634 Én azt vettem észre, hogy egész érdekesek a nem force használó kasztok. Viszont egy komolyabb csatában, a "valóság"ban egy force használónak sokkal nagyobb esélye van túlélni, mint egy trooper-nek mondjuk, szóval ez így érdekes lesz. Próbálják kiegyensúlyozni, de azért egy jedi ellen egy sima BH, hmmm... Egy az egy ellen nyilván nem lenne esélye, itt meg gondolom megoldják, hogy azért legyen.
Húzok a force használóhoz, de egy sniper jellegű, vagy pajzsos trooper is tetszik. -
Boncmester #8633 Nekem a mainem Sith Warrior lesz, de még nem tudom, h Mara vagy Juggernaut, ami a guildnek jobban kell majd.
De lesz még Sith Sorcererem és Imperial Agentem is, meg valszeg Republic oldalról is lesz 1-2 altom. -
#8632 Egyre jobban tetszik minden kaszt. :)
Ha márciusban kijött volna, egyértelműen Inquisitor lettem volna. -
#8631 mi változott?? -
#8630 Kb. 1 évig teljesen biztos voltam benne, hogy Inquisitort indítok.
Most oda jutottam, hogy tényleg fogalmam sincs :)
Szerintem megjelenéskor dobok k10-el, és ennyi -
#8629 Idéznék magamtól (nem grafó téma eskü):
"Én pl. még mindig nem tudtam eldönteni, milyen karit indítsak. Más MMO-kban általában egyértelmű, hogy valami mágust, varázslót, elementalistát, papot, paplovagot, esetleg később meg valami rugót stb., DE itt valahogy még nem ennyire világos a dolog.
Elmesélhetnétek, hogy ti mit indítotok majd és miért is választottátok azt, mik az előnyei, mennyire fexik a játékstílusotokhoz. Csak úgy a saját szavaitokkal, nem kell a szakzsargon. :D " -
Boncmester #8628 Így van. Viszont pont az arcuk, termetük, ruhájuk, bőrük, stb ami látszik, és ezeken bizony rendesen kell reszelgetni, hogy jól nézzen ki, és azt a szintet hozza, amit vársz. És az a sok és pepecs munka benne, nem megcsinálni magát az animációt, amiket ugyebár már most is megcsináltak. -
#8627 Jó van, egyezzünk meg:
1. Szerintetek parádés a grafika és lepetéztetek tőle már előre is.
2. Szerintem volna rajta mit csiszolni és elégedetlenkedek életem végéig rajta.
3. Nem problémázunk ezen, ha nem muszáj.
Egyéb? -
Boncmester #8626 Szerintem egy ilyen típusú játék nem lehet SOKKAL szebb. -
mgerihun #8625 Naaaagy hiba -
#8624 Azt gondolom sejted, hogy attól, hogy az arcuk, termetük, felszerelésük/rucijuk más, attól az hót ugyanaz az animáció. :D -
t0xikus #8623 na látod ezt mindig elfelejtem megnézni, hacsak nem linkeli vki:) thx -
#8622 Én már csak azt nem tom, hogy letöltős, vagy dobozos verziót rendeljek. Bár ha mondjuk a CDG-ben lesz előrendelhető dobozos, mégiscsak tán az a jobb. Hmmmm... -
Boncmester #8621 Miért, szerinted mennyi idő a 8 karakterkaszt beszélgetései a különböző választási lehetőségekkel együtt? A ruhákról nem is beszéltünk akkor még, amik ugyebár változhatnak.
Mit gondolsz, azt a grafikát, amit te akarsz, hogy olyan legyen, mint a dobozképen, ami meg ugyebár az átvezető videókból van, hogy csinálták a videókban?
Csináltak 3 karaktert magas textrúaszámmal, azt hagy szóljon? Minden egyes képkockáján grafikusok dolgoztak rengeteg órát, még annak ellenére, hogy manapság már kidolgozott módszerek vannak az ilyenek elkészítésére. Gondolom egy ilyen 3-4 perc videót pár hónap alatt csinálnak meg. Szerinted mennyi lenne ezzel telepakolni a játékot?