60318
-
#8700 -
#8699 Nem lesz megjelenési dátum, mert Stephen Reid azt mondta, hogy jó előre tudni fogjuk, mikor jelentik be, most peddig semmi hint nem volt, és meglepetésként érne. Pre-order infók lesznek, megjelenési dátum nélkül. -
#8698 -
#8697 Nem a megjelenési dátum, hanem akkor jelentik be a megjelenési dátumot sokak szerint. 2 nap és csütörtök, akkor majd okosabbak leszünk :) -
#8696 Az a 7.21 az a megjelenési dátum akar lenni?? Mert ha igen akkor ezek nagyon berughattak mikor a dátumot kiírták. -
#8695 Előrendeléshez: Én eltudnám képzelni azt, ha valaki előbb rendeli elő akkor pár nappal korábban léphet be a játékba. Ennek mondjuk örülnék. -
#8694 akkor vissza se olvasok. ty -
#8693 Látom megjött a flame emberke... Akkor vissza se olvasok. :)
Legalább felhozta nekünk első helyre a topicot. Köszi! -
LaCz #8692 Tömören: grafika szarozás, aztán preorder infók, aztán preorder szarozás -
#8691 Mi folyik itt? Mi ez a sok hsz? :D -
Since #8690 Procit nem akarok cserélni, mert akkor valószínú hogy alaplapot is kell :) -
#8689 hja teljesen jó lesz, bár a proci picit gyenge láncszemnek tűnik ott -
LaCz #8688 Az meg egy 4 magos proci és menne rendesen. -
Since #8687 Én egy GTX460asat néztem ki. -
#8686 beta ilyen gépen 3870-nel medium beállításon ment szépen -
#8685 btw 150 júro geccódrága.... -
#8684 az amcsi köcsögök az eurót a dolláral szemben 1:1-ben számolják mindig! no comment.... -
#8683 Gondolom ez azt jelenti hogy enyit fizetsz előre a végleges árból. -
#8682 várjuk meg a hivatalos árakat...nem kell bedőlni a szokásos neve nincs webáruházaknak.... -
#8681 Combos árak, remélem csak valami buta tipp.
grafika:
mind két félnek igaza van. Én is el tudnék képzelni sokkal szebb grafikát de örülök neki hogy nem egy über brutál és talán! menni fog a gépemen (bár azerintem így is igen látványos). Természetesen lehet mondani hogy lejebb kell venni a grafikát, ami jól hangzik csak épp én iszonyat ritkán látok olyan játékot ami igazán durván skálázható (ami természetesen a fejlesztők/kiadók hibája).
Amúgy meg BH leszek és jöhet nyugodtan ellenem 2-3 erőhasználó is, végzek velük mielött észbe kapnának! :D -
LaCz #8680 Ja és ha előrendeled akkor nem hogy olcsóbb de DRÁGÁBB? Vagy én értelmezem rosszul?
"Pre-orders would cost 20€ for the collector one, 5€ for the basic one." -
#8679 55 ájró a bézik ? remélem ez kamu ár. kicsit el vannak tájolódva :D -
LaCz #8678 Már nem ezért, de be vannak ezek baszva? 40ezer forint a CE és 15 ezer a sima?! Átalában ez úgy van, hogy 8k a sima a CE meg 15, lol. -
#8677 Nem azért, de ennél gusztustalanabb CE-t még nem láttam... de mondjuk mit várunk ezektől a senkiháziaktól, akik leállítják másik mmo-t, hogy mindenkit arra kényszerítsenek, hogy vegyék meg, ha SW mmozni akarnak... -
Since #8676 Intel core 2 Duo 3 Ghz illetve 4 giga ram elég lenne a játékhoz?
Videókártyát cserélnem kellene, de kérdés hogy mire :-). Várom a tanácsokat, bízom benne hogy 4 giga ram azért elég. -
#8675 On a very important and popular french fan-site, someone posted this morning a content for the collector edition and has been forced by EA to delete it, he mentioned :
- 1 Darth Malgus's mini-statue by Gentle Giant ;
- a metal box for the game ;
- a CD with all the soundtrack ;
- a map of the Galaxy ;
- some "cool" items ;
- an access for a shop (don't know what it would be)
There would be a Republic version with different statue and items.
+ he talked about a beta access but it is different of the "10-days of early access" we saw on the game jacket, so I don't know.
He talked about prices too : 150€ for the collector one, 55€ for the basic one.
Pre-orders would cost 20€ for the collector one, 5€ for the basic one. -
#8674 google cache: SWTOR Pre-order -
mgerihun #8673 Release bejelentést érzek :S -
#8672 Mondjuk, ha ezek után sem jelentenek be semmit a megjelenési dátumról, preorderről, akkor tényleg lükék... -
#8671 swtor.com fórumán írták be valami francia oldalon volt fent. Várjuk meg 21ét én azt mondom az a tuti :) -
#8670 Forrás? -
Boncmester #8669 Nem USD az véletlenül? -
Boncmester #8668 40 ropi? Azért ez kicsit izmos...
Én olyan 20-25-re gondoltam érte. -
Details of the collector version 149.99 euro
- Exclusive figurine of Dark Malgus by Gentle Giant
- Star Wars discs in metal case
- The diary of Master Ghost-Dural
- Map of the galaxy
- Personal authenticator
- Music CD
- Collector's Set includes high-quality 7 objects IG
- Launch rockets, shoot incendiary projectiles (some on-equip item i believe)
- Battle droids: moving by your side
- Holodancer: your projected holographic image
- Holocam: Record your adventures on video
- STAP: unique vehicle design
- Droid-mouse exclusive companion
- Exclusive Collector's Shop: Access to the platform with dynamic sales of special items. -
mgerihun #8666 Most nem azért, de se a Jedik, se a Sithek nem istenek, hiába az erőhasználat. Old Republic korszak....Mandaloriai közkatona fegyvertelenül felér 2 Jedivel egymaga. Zabrak törzsek harcos tagjai is verik Jediket, Rattataki se egy elveszett faj, ott vannak HK droidok.....számtalan erősebb élőlény/droid van az erőhasználóknál. Trooper is ha megereszt egy sorozatot, azt nem veri vissza semmilyen fénykard, vagy esetleg egy napalm gránát ami a képedbe robban ha hozzáérsz :)Ilyen szempontból erőhasználók ellen a sörétes a legjobb -
Bhalage #8665 haha 150hozzaszolas en is azt hittem emgjelent :D -
#8664 Igaz a force használókat muszáj volt csépelni sajnos. -
#8663 Is. Már a régi Kotorokban is azzal szopattam a jónépet, hogy mindent hárítottam dual lightsaber-rel, meg eltaszajtottam őket makóig, vagy fojtogattam őket poénból stb. -
#8662 Persze, én is esszontam, hogy 100 sith kicsinál 100 troopert, sőt ezeret is! (hiába "távolharcosok")
Nekem valami jó kis sniper is megfelel vagy főkarinak, vagy altnak. -
#8661 Na karbantartás után felkerült ugyanaz az EA logó az oldalra, ami a preorderes dobozon van úgyhogy most már 100%, hogy valódi. Most már tényleg jöhetne :y