60318
-
LaCz #8740 Most nézem, még a pengéje is szivárvány színű, hát LOL. -
LaCz #8739
Ez mi??? Eleve azt nem értem, hogy Jedi Knight-tal miért van staffja, de EZ micsoda? -
#8738 STAR WARS™: The Old Republic™ : Twi'lek Screenshots -
#8737 Aztán egy hét és mindegyik a neten lesz már. :) -
LaCz #8736 Persze, csütörtökön kapják a preorder kiteket, jövő vasárnap meg a Mass Effect 3-ét, ugye? :D -
#8735 igen, ezek után én is ezen parázok.. majd benyomnak ilyen 20 dollár / 20 euró havidíjat, és lehet lepetézni :D
na de egyelőre várjuk meg az ő véleményüket -
#8734 Hát az elég nagy pofátlanság lenne, ha többet kéne havonta fizetni mint a konkurenciánál. Rosszabb napjaimon visszavonnám az előrendelésem... -
#8733 Most már csak az kell, hogy bejelentsék a havi díjat is, hasonlóan kedvező áron, és máris vesztettek nem kevés lehetséges játékost... -
#8732 Hát igen, csöppet drága lesz így... főleg az érdekes $=€ árfolyammal... -
#8731 Én eddig életemben 3x vettem CE-t, de többet nem követem el ezt a hibát. :) -
#8730 ennyiért én sem veszem meg, pedig teljesen abban voltam, hogy életem első CE-je ez lesz -
#8729 Ha ez a CE ár igaz, akkor lucas bácsi nagyon leakar húzni. -
#8728 Eredeti pre-order post angolul:
Hello,
I sign up to give you some information. I work in a video game store and I can confirm that the kit pre-orders will arrive on Thursday.
Here are the different versions:
Standard Kit PRECO 4.99 euro collector kit 19.99
Details of the standard 54.99euro:
- A personality module Game
- Early access to 3 days (to be confirmed)
Details of the collector version 149.99 euro
- Figurine exclusive Dark Malgus by Gentle Giant
- Hard star wars in a metal case
- The diary of Master Gnost-Dural
- Map of the galaxy
- Key custom authentication
- Music CD
- Collector's Set includes 7 high-quality objects IG
- Launch rockets, shoot incendiary projectiles
- Battle droids: Evolving with You
- Holodancer: your projected holographic image
- Holocam: Record your adventures on video
- STAP: vehicles not unique design
- Droid-mouse companion exclusive
- Shop Exclusive Collector: Access to the platform with dynamic sales of special items.
- Early access to game 6 days (confirmed)
- Shop Exclusive Collector: Access to the platform with dynamic sales of special items. -
#8727 Akkor most még a takarítónő is nyilatkozzon valamit a megjelenési dátumról -
#8726 Star Wars – The Old Republic: Voice actor reveals Christmas release
Let’s face it, there’s a lot of speculation and rumor surrounding Star Wars – The Old Republic. This is very understandable considering the amount of time and resources EA and Bioware have poured into this project. Also, anything with the Star Wars brand is subject to a lot of fan anticipation and rumor. Well, the swarm of speculation won’t go away anytime soon specially if you factor in a juicy little bombshell dropped by one of the voice actors that worked on Star Wars – The Old Republic.
According to Paul Darrow (famous in the UK for his work in Blake’s 7), he was privy to information concerning the release date for this title. Darrow worked on the project playing an NPC Guide for Sith Warriors. He said that he was told Star Wars – The Old Republic will be released on Christmas this year. He finished the voice recording for his Sith role around a year ago.
-
#8725 de, természetesen kellene, viszont mi nem tudunk velük micsinálni, balfaszok lesznek, és pont -
#8724 Olyan vihar van itt hogy na... valami sith nagyúr morcos lett csak úgy szórja a villámokat! -
#8723 Ez elég buta dolog.
Mondjuk az hogy nem lesz egyéni aláírásuk az a legkissebb baj ebben, én sem írom le kétszer ugyan úgy a nevem :p
-
LaCz #8722 Nem kellene mondjuk mindkettőre? Érdekes módon eddig ment. -
#8721 majd ha lenyomom a play gombot akkor örülök:) a release már nem érdekel:P -
#8720 Na azért nem konkrétan az lesz, hogy "Ok hello, augusztus 31.én reggel 8 órakor bejelentjük a release date-et", hanem egyszerűen arról van szó, hogy pl. nem egy pénteki update lesz a semmiből, hanem lesz rá utalás, hogy pl. "comic conon valami olyat jelentünk be, aminek húdenagyon örülni fogtok".
Ezzel nincs is semmi baj, itt egyszerűen a spekulálókat "szűrik", akik minden kisebb eventtől release datet várnak. -
#8719 Pedig tényleg így van. Előre bejelentik majd, hogy mikor jelentik be a megjelenési dátumot. Bármennyire is furcsának tűnik :D -
#8718 mondjuk sajnos jogos, pl. az aláírás is digitalizálódik
manapság valóban fontosabb, hogy számítógépen / egyéb kütyün tudjál intézkedni, minthogy le tudjál írni 2 értelmes mondatot
mondom, sajnos, mert tré, de így van -
#8717 Na mégis csak lehetnek hülyébbek? :D -
#8716 meg amikor érdekelni fog. -
#8715 kicsit OFF,de ennek tudatában már megértem miért így kell baszakodni ezzel a bejelntéssel.....
"Tovább butítják a jenkiket: megszűnik a folyóírás oktatása
Nem tanítják a gyerekeket folyóírásra az Egyesült Államokban. A tavaly elfogadott norma szerint kézírás helyett gépelésre van szükségük a gyerekeknek, házi feladataikat is számítógépen készítik el az iskolában.
Már 42 amerikai államban nem tanítják az általános iskolásoknak a folyóírást, ehelyett gépelni kell tudniuk a gyerekeknek. Indiana állam volt a legutóbbi, ahol úgy döntöttek, a harmadikos diákokat gépelni oktatják, hatodikos korukban pedig már számot is kell adniuk képességeikről. Az amerikai iskolák számára tavaly júniusban felállított főszabály szerint már nem kell folyóírásra tanítani a mai gyerekeket.
A kézírás elhagyásának vannak ellenzői is: tanárok, pszichológusok és szülők, akik szerint a kézírás tanulása szoros kapcsolatban áll az olvasni tanulással és a finommotorikus mozgással is. Néhányan attól tartanak, visszatér az X-ek kora az aláírások tekintetében: a gyerekeknek nem lesz egyéni aláírásuk."
-
gavor #8714 Lady Gaga klippjét meg egy 15 éves magyar fiú csinálta!
Majd akkor hegyezzétek a cerkát ha swtor.com-ra raknak ki ilyenket!:) -
#8713 :D hát ez az sírva röhögök:D -
Nephin #8712 Így van. "Hallani fogod, ha jön a vonat...", Reid kedvenc mondása. -
#8711 majd szólok mielőtt szólni fogok.... -
LaCz #8710 Miért, múltkor volt olyan hír valahol, hogy valami cég bejelentette azt, hogy az XY rendezvényen be fognak jelenteni valamit. D: -
#8709 Ne legyél már seggfej, épp kezdtél lenyugodni...
Ezt mondták, és kész. Olvass utána. Nem fog meglepetésként érni a megjelenési dátum bejelentése. -
#8708 na neeeee ezen sírok" jó előre tudni fogjuk mikor jelentik be"??? szóval bejelentik,a bejelentés előtti időt? LOL -
#8707 jogos, jogos
mind1, megnyugodhatsz, elég lesz :) -
#8706 Nem akartam én kiforgatni semmit, megbántani meg mégannyira sem, bocsi.
Szerintem reálisnak tűnik a dolog. -
#8705 work in progress art ... fordítom: NEM ÍGY FOG KINÉZNI TUTIRA :D -
LaCz #8704 Muszáj minden 2. hozzászólásomat kiforgatni? :/
Mennyire hivatalos -> ez most csak egy fan art, vagy tényleg ilyesmire kell számítani, honnan lett leakelve, stb. -
#8703 Én az swtor.com-on találtam, egy spanyol boltból link.
Az meg, hogy mennyire hivatalos? Semennyire.
Ha hivatalos lenne, a főoldalról lenne a link, ettől még lehet igaz. -
#8702 Betacake. Mennyire hivatalos? 2 nap múlva kiderül. :) -
LaCz #8701 Ez a kép honnan van? Mennyire hivatalos ami rajta van?