60323
  • t0xikus
    15ropi az igencsak nem sok manapság. keményebb bulin simán elmegy egy este alatt:D
  • FSpofon
    5% alatt
  • Boncmester
    Mivel a legtöbben gondolom külföldről fogják rendelni, ezért a magyar áraknak nincs sok köze hozzánk :)
  • Boncmester
    WAR alapjáték annak idején 12 ezer volt, és az még 2008-ban volt. Szal a 15 most nem unreális.
    Arra még azóta se jöttem rá, mi értelme van annak a billentyűzetnek, azon kívül, hogy villog?
  • Jabar
    Hát 15 ropi szerintem meg igen is rengeteg, alapnak max 10k (de inkább 8k) míg CE-nek max 20k (15k) lenne a korrekt ára, amúgy meg én személy szerint nem ájultam el a szobrocskától, sőt, inkább adnának egy 50% kedvezmény kupont a bill-hez :D.
  • FSpofon
    magyar áraknak semmi köze az euro v dollár árakhoz ,ne is foglalkozzatok ezzel egyelőre.
  • BoneDragon
    Ez azért nem szép dolog, mert mostanában az EA játékok 8ezer forint környékén jönnek ki dobozosan, ami sokkal barátibb ár.
  • Jabar
    A képeken vannak iszonyat szépen kidolgozott részek és enyhén elnagyoltak is, kicsit még kusza a texturák minősége de szerintem ezeken változtathatnak szépen. Az árusnál tényleg elég baltával szabott mind a modell (ha lehet egy téglalapot annak hívni) mind a textura de az biztos hogy a hangulatot a képeken nagyon eltalálták és ha ehez a hangok/zenék jól vannak alá rakva akkor hangulatban minimum 8-as.
  • Boncmester
    Havidíj gondolom annyi lesz, mint a többinél, az szerintem elég jól ki van kísérletezve, hogy mennyit hajlandóak fizetni érte az emberek huzamosan. Itt a CE-ben azért ahogy nézem, több dolog van, mint egy átlagos CE-ben szokott lenni. Meg a 15 ropi sem olyan nagyon durva talán, végülis pl a Starcraft 2 is olyan 13-14 ropi körül volt dobozosan, új korában.
  • Boncmester
    Ha már eddig húzták, csak volt oka...
  • Anthrax
    Ha valós CE ára akkor vajon a havidíj mennyi lesz ?
  • sanyiiiii
    Tekintettel arra hogy az EA-ről van szó, igen, valószínű hogy kidolgozatlan, félkész endgame contenttel jön ki a játék hogy minél előbb hozzájussanak a lóvéhoz.....
  • Boncmester
    Na jó, legközelebb nyomok egy frissítést itt, mielőtt linkelek :D
  • BoneDragon
    Csak 1 hsz-t kellett volna visszaolvasni.
  • Khabbas
    Csak alattad
  • Boncmester
    Volt már?
    Preorder
  • mgerihun
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/07/preorder-bejelentes-julius-21.html
  • j0nNyKa
    Hiszti, again. :)

Azt nem értem, miért kell tök hülyének nézni az ea / bioware párost. Szerinted kiadják szar end game contenttel a játékot? Mennyi esélyt látsz rá, hogy el akarják baszni az end game-et, ami a lényeg? :)
  • mgerihun
    Van pár új infó dobozról és gépigényről :)

http://swtorhun.blogspot.com/
  • j0nNyKa
    Nem volt még eldöntött dolog a létszám, amikor bent voltam. Azóta nem tudom, mi a helyzet.

Ez meg egy jól eltalált trooper kép:
  • Sir Quno Jedi
    Egy nőt azé szexisebben fel lehet öltöztetni, mint egy pasit. ÉS ami egy pasinál buzis, az nőn akár elmegy. Ott van mindjárt Leia, a kiskosztümjében (ami egy pasin hülyén mutatna ugye):

• BoneDragon
    Ezért kell sith karaktert indítani, ott nem csak szoknyás és tapadó nacis huszárok vannak.:)
  • Nephin
    A szoknyarobe jobb? :D
  • Nephin
    Igen... AA meg minden postprocessing nélküli kép, olyan a köpeny széle, hogy fűrészelni lehetne vele. De nyugodtan a korlátozott bétaállapotok alapján ítéljétek meg a végleges grafikát. :D
  • [HUN]Crassus
    huhh ez remélem valami nagyon early béta verzsön...
  • Chris
    Ez most csak ugye vmi nagyon gagyi kacsa, hogy az már nyilvánvaló, hogy lesz dzsiájdzsó, meg térkép, meg Gipsz Jakab naplója, meg ki tudja mennyi baromság a CE-ben, de arról, hogy max levelen mi fog lekötni pvp és pve tekintetében, na arról még lófaxt sem tudni?
  • Agamemnon69
    Úgy gondolom, hogy a képen látott ruha nagyon távol áll a high end cuccoktól, ezért én is reménykedem, hogy azok az armor darabok, amiket a legtöbbet fogunk viselni, ennél sokkal jobbak lesznek (és persze kevésbé buzis)...
  • Sir Quno Jedi
    van rá megoldás, női karit kell indítani republic oldalon
  • Sir Quno Jedi
    megyek inkább sith-nek, faxom sem parádézik stricinek öltözve :D
  • Kazagor
    Ezek a testresimulós forrónacik nekem sem jönnek be egy férfi karakteren. Nagyon buzis.
  • mgerihun
    Képzeld, hogy Hentes vagy Amúgy meg mit vársz Köztársaságtól. Örülj, hogy nem Hello Kitty-s rózsaszín kezeslábasban kell majd masíroznod
  • BoneDragon
    Nem tetszik a tapadós fehér ruha?
  • Sir Quno Jedi
    Gyárekök, ugye nem kell ilyen buzis szerkót viselnie a karimnak majd?!?!? :D
  • Boncmester
    Jól néz ki ez a cucc. Ha tényleg ilyen lesz, kénytelen leszek beáldozni rá 40 ropit :)
    Mondjuk amúgy lehet, h Originen keresztül olcsóbb lesz a sima, és azt akarják nyomatni, azért ilyen drága az alap verzió is.
  • mgerihun
    Délután kint lesz, hogy miből hány embert keresünk, addig is lehet applyzni, jelenleg zártakra is lesz 1-2 hely
  • mgerihun
    Közben megtaláltam képeken :) Akkor viszont nyitunk klánfelvételben, lehet jelentkezni minden class, minden AC-ra, ha valaki lecsúszott volna. HC pve irányt követünk a Birodalom zászlaja alatt. Szigorú elvárásaink lesznek memberek felé, így csak az jelentkezzen, aki tudja vállalni a klánszabályzatban foglaltakat.

http://users.atw.hu/tor-nemesis/
  • Anthrax
    Azzal,hogy ha operationök több változatokban lesznek, itt értem létszám(eddig 16osról tudunk, és most 24esről is terjeng a hír) jól megzavarják a dolgokat, főleg raid/guild leaderek számára
  • Agamemnon69
    Kicsit visszatérve a tegnapi graf vitára:

Ezen a képen tessék ráfókuszálni a bazáros portékáira, és mondjátok hogy nem lehetne kicsit szebb:

• mgerihun
    Hol van 24 fősről infó? Többit tudtuk :)
  • [HUN]Crassus
    40 ezerért én sem veszek CE-t....20-25-öt adtam volna érte maximum