60329
-
#8831 Szerintem ez csak az előleg, amit most kell fizetni (originen), a maradékot pedig amikor ténylegesen megkapod a játékot.
Részleteket holnap tudunk meg :) -
gavor #8830 A játék árak ami 55euro és 140 euro vagy mi, ez a preorderkit 5/20 euros dolog ez annak a felára, hogy előbb kezdhetsz?
Ha én csak simán elő akarom rendelni, hogy legyen egy példányom a rendes megjelenés napján, olyan nincs is? -
#8829 angoloknak nem kell -
#8828 rosszul számoltam, összesen 38£, ami 40€, azaz 50€ vetekszik a 40€-val, postaköltséggel, és anyagköltséggel együtt...
Ezért nem értem, hogy originről letöltve miért kell baszakodni az euróval... -
#8827 Például: Mass Effect 3 előrendelés originről 50€, game.co.ukről pedig 35£, ami átváltva 37€, vagy 52$.
Postaköltség 2.95£, azaz összesen 40£ a játék, ami 42€, ami sokkal kevesebb, mint digitális Originről 50€.
Ja és 3-5 napot ígérnek, preordert hamarabb küldik. -
Nephin #8826 Szerintem nagyon alábecsülöd a külföldről rendelők számát, főleg, ha hozzátesszük a CD Galaxis és társai szokásos lehúzó árképzését. -
#8825 Elég sok cég szintén az 1USD=1EUR üzletpolitikát követi sajnos .... :S -
#8824 Igen, és ha olcsóbb vagy legalább ugyanannyiba kerülne, akkor simán onnan venném meg, de teljesen nevetséges az egész. Jelentkezz be, mint egy amerikai, nézd meg az árakat, aztán jelentkezz be mint egy európai, és nézd meg megint $29.99 , meg €29.99.
game.co.uk-ról meg postaköltséggel együtt is olcsóbbak szoktak lenni a játékok, mert ott - gondolom - dollárról váltanak fontra.
És elég hamar meg is jön. Szóval ha kiküldik postán korábban a headstart miatt, akkor még ha nem is a legelején, de 1-2 nappal később már biztos megjön, és ha 1 nap előnyöd van a többiekkel szemben, akkor már el tudsz húzni a kezdőbolygóról és megúszni a lagot. -
Boncmester #8823 De szerintem ő nem digitálisról beszélt. -
#8822 Elvileg digitálisan csak Originból lehet előrendelni. -
#8821 force suicide! -
#8820 Gondolom game.co.uk-ról is lehet headstartal előrendelni, és azt biztos, hogy olcsóbb lesz, mint bárhonnan máshonnan Európából, vagy az Originből, mert ugye ahol euró van, ott euró = dollár árfolyammal számolnak (Még Originen is, ami egy kicsit felháborító), de ezt a fontnál nem vettem észre. -
#8819 Most már nem kardokkal vágják fel az ereiket, hanem fénykardal. Hatásosabb. :) -
t0xikus #8818 :DDD
amúgy azok mennek pve szerverre. pvp az náluk = öngyi:D -
#8817 Amúgy szerintem ez a holnapi EA store limitált preorder banzáj egy röpke piackutatás is egyben. Kíváncsiak rá milyen reakció lesz mennyi rendelés jön össze rövid idő alatt.. -
#8816 Csak azt nem értem azok hogy pvp-nek? Ha folyton belelóg a hajuk a szemükbe... -
Boncmester #8815 Szerintem meglepődnél :)
Amúgy meg, ha azért fizetsz több lóvét, hogy be tudj lépni hamarabb, akkor igenis tudj belépni hamarabb :) -
#8814 Úristeeen, nem kezdhetek hamarab? Harakiri -
t0xikus #8813 lehet emósok is fognak játszani ezzel. náluk meg ugye akár elő is fordulhat:D -
Chris #8812 Így van, többek között ezt is beleírtam. :D
-
#8811 Reméljük azért egyesek nem vágják fel az ereiket, mert 2 nappal később tud belépni. -
Boncmester #8810 Blah, olvasd el kicsit figyelmesebben, amit írtam.
Vágom, hogy van headstart, azt is, hogy külföldön az előrendelőknek hamarabb postázzák a kódot, valamint a digitálisan letöltők is hamarabb beléphetnek, de MO-n nem adják oda hamarabb a dobozt, azt írtam, és ezt szarja le az EA. -
Boncmester #8809 Hát játékban nem feltétlen használod a numpadot, de játékon kívül viszont nagyon praktikus. De azt nem vágom tényleg, mire jó az érintős LCD, ami az egeret hivatott elvileg helyettesíteni, amikor lehet hozzá venni egy baromi jó, szintén star warsos egeret?
Mindenesetre ha veszel egyet, számolj majd be róla, mert kíváncsi vagyok rá! :) -
Chris #8808 Szokott lenni normál start előtti headstart, általában azoknak, akik jó előre meghitelezik a készítőknek a játékot. Az így vásárlók pár nappal korábban indulhatnak, ami azért is jó, mert könnyíti a kezdő zónák terheltségét.
Letölteni általában a szerverek nyitását megelőzően is le lehet, a dobozok általában sokkal később érkeznek, a boltokban meg szervernyitással egyidőben lehet hozzájutni. Ez az eddigi tapasztalat.
-
#8807 Nem ismertem ezt a billentyűzetetet, a T gombok érdekesnek tünnek rajta. Numpadot játékban én még soha nem használtam úgyhogy engem nem zavar a hiánya de pl tesóm bal kezes neki meg alapból kell. :) -
Boncmester #8806 Ezt nem értem teljesen...
Originből nem csak digitálisan lehet megvenni? Ha igen, akkor meg nem tök8 nekik, hogy 5000 vagy 5 000 000 kódot adnak-e el? Ha meg lehet onnan rendelni dobozosat, akkor onnan kell, és akkor tuti minden okés lesz. -
#8805 Itt igazából azon fog múlni mennyibe kerül dobozosan és digitálisan. Ha olcsóbb digitálisan akkor ott veszem meg, ha ugyan annyi akkor meg dobozost veszem. Nem olyan fontos az hogy pár nappal előbb kockuljak be... -
Boncmester #8804 Szerintem ők leszarják, hogy ha már kifizetted a lóvét, akkor 6 nappal többet vagy kevesebbet játszol-e? -
Boncmester #8803 Riftet is kiszállították hamarabb UK-s oldalakról, a headstarthoz. -
Boncmester #8802 Igen, aki megrendelte, be tudott lépni hamarabb, elvileg, csak a CD Galaxistól pl nem kaptad meg előre a kódodat, mert az benne volt a dobozban, és csak a többiekkel együtt vehetted át. Legalábbis én akkor írtam nekik egy levelet, és azt írták, hogy így lesz. -
#8801 de itt korábban lehet játszani
ea sem hülye vágod van magyar képviselet majd pont visszatartják :D -
#8800 rengeteg mmo-nál volt headstart. -
Boncmester #8799 Hát a szobrocska marha jól néz ki, de mellette a játék DVD-i ugyanúgy használhatóak lesznek a játék telepítésére.
Viszont a billentyűzeten egyrészt ilyen lapos billentyűk lesznek, ami mondjuk ízlés kérdése, de szerintem pl nem olyan kényelmes, másrészt nincs rajta numpad, ami meg nem praktikus, és a fele annyiba kerülő Razer Anansi nekem jobban tűnik. De szívesen néznék egy tesztet a TOR-os billentyűről, hogy elmondja végre valaki, mire jó az érintőkijelző jobb oldalt. -
#8798 Tudtommal is max éjféli értékesítés és egyéb a divat ha előrendeled ha nem elöbb nem kapod meg. Digitálisnál van ilyen általában, hogy már elötte letöltheted stb. Ha jól rémlik pl AION is így startolt. -
#8797 Riftnél is így volt nem? Aki előrendelte betudott lépni 1-2 nappal előbb. Lehet rosszul emlékszem. -
Boncmester #8796 Én nem tudok olyan MMO-ról, amiket korábban kezdtek volna árulni, mint a rendes megjelenési dátum, hiába volt előrendelve, és lehetett akár 1 héttel korábban is nekiállni játszani...
Angol/német boltokból meg 1-2 napon belül kiszállítják. -
#8795 Semmi értelme kb csak marha jól néz ki, de ilyen erővel mi értelme a szobrocskának? Ez már szerintem egyéni izlés kérdése^^
A digitális verzió nem hinném hogy olcsóbb lenne 1 forintal is.
Gavor, ezt majd megtudjuk a kiadás után pár honappal :p -
#8794 Mivel most fogják tesztelni az end game contentet, biztos megjelenésik rengeteg infó lesz amitől megnyugodhatunk. -
t0xikus #8793 hardwired infója -
#8792 EA Stroe preorder digital download aztán csókolom :]