60328
-
#8870 Hogy kell értelmezni ezt? Mi ez a doboz? Nem preordereltem még sose játékot.
-
#8869 pedig az jó móka :)) -
#8868 én tuti nem rendelem elő,előbb látni akarom,akarok róla olvasni egy leirást és nézni egy rakás videót...őszintén szólva igéretes de még messze nem vagyok annyira meggyőzve hogy előrendeljem. Ha bejön akkor megszerzem,nem számít az a pár hét késés induláshoz képest,legalább nem lesz tömeg a legyilkolandó mobok körül:D -
#8867 swtor.com-os FAQ-ból idézve:
"All* guilds that meet the following criteria will get transferred into the game
1) ...
2) The guild has at least four members who have pre-ordered the game by the time we initiate the import."
Azaz 4 tagnak elő kell rendelni a játékot. -
Boncmester #8866 Nemtom, le van írva az swtor.com-on. De igazából szerintem kb halál 8, annyi a különbség, hogy ha már megvan a guild az oldalon, akkor automatikusan fölajánlja, hogy be akarsz-e a lépni, ha meg nincs, akkor újra meg kell csinálni, és beinvelni a tagokat. -
#8865 De valakinek csak kell preorderelnie, nem? -
#8864 és szinte biztos hogy normalt ha ez v hasonló lesz az ár mert most nem futja ce-re (gépemet is meg kell csinálnom) :/ -
Boncmester #8863 Guildleadernek nem kell preorderelnie, de 4 tagnak meg kell legyen a játék. -
#8862 még nem tudom, ahol jobb lesz az ár, szeretem a dobozt a polcon tudni, fent van az eddigi összes mmo ce/normal doboz de ha értelmes áron lesz originsen digital akkor onnan. -
#8861 Remélem a game.co.uk is részt vesz a preorderben, mert különben lemondok róla.
Ja és elvileg az swtor.com-os guildeket csak akkor lehet a játékba implementálni, ha a guild leader preorderelt, és legalább x tag belép x időn belül a játékba (pontos számokat meg forrást nem tudok, régen olvastam). Úgyhogy az is kilőve... -
#8860 szerintem az origines limit az onnan rendelt dobozosra vonatkozik -
#8859 Te honnan veszed? Digitálisan originsről? -
#8858 Ezt eddig is tudtuk, hogy cska preorder bejelentés lesz. Release date max gamescomon vagy paxon. -
#8857 tök mind1, csak csinálják a feszkót hogy az emberek erről beszéljenek, lesz itt végtelen pro order lehetőség bőven megjelenés előtt. -
#8856 "you will be notified by email of your early access time at a later date"
Ez arra enged következtetni, hogy NEM lesz release date bejelentés. -
Boncmester #8855 Van Origin kliens, lehet az jobban műxik :) -
#8854 De ez is mekkora faszság már? Meg állítólag digitálison is lesz limit? -
#8853 Elvileg 50.000 ember tudja elsőre előrendelni, úgyhogy valszeg F5-özni kell a hivatalos honlapon, ha elő akarjátok. -
#8852 Szerintem.... fotel. -
#8851 Honnan szedted ? -
#8850 nemaz -
#8849 Kamu. -
#8848 Hehe, besírtam.. -
#8847 :Y -
Chris #8846 Na így már tuti, hogy 2012 karácsonya előtt jön. :D
-
#8845 Lehet, hogy tor-t jósolták meg a maják. Mindenki bekockul és zombik leszünk. -
#8844 Ehh elnéztem a 2012őt :D -
#8843 Na így már tuti, hogy idén jön :d
-
#8842 És csak azér nem megy flashplayeren is, mert az úgysem megy ipadon. -
#8841 :] kb
Támogatott készülékek : hűtő, kv daráló, egyéb robotgépek és kisteljesítményű eszközök -
#8840 Látszik az első lépést a siker felé teljesítették. Öreganyád gépén is el fog futni, ahogy elnéztem a "hivatalos" gépigényt :D -
#8839 iponra is kikerült a pre-order hír -
eurom #8838 mit pre ordereznek itt az emberek? megjelenési dátum is van már ? (kicsit kihagytam)
-
#8837 Ha nem preordűsz nincs hödstart ennyi :] -
#8836 CE preorder 6 nap, normál preorder 3 nap
nem preorderes CE meg normál meg ugye első hivatalos naptól -
#8835 Igazából ezt nem értem. Ha CE 6 nap a normál 3 nap akkor van 3. verzió is? Vagy ha nem veszem meg akkor is játszhatok vele csak nincs headstart. -
#8834 -
#8833 Most nézem,hogy ha CE-t veszel akkor 6 napos headstart ha normalt akkor 3 ?
Akkor sajna CE-t kell venni :S -
#8832 Preorder díj levonásra kerül a teljes árból legalábbis általában így szokták alkalmazni, de van ahol már előrendelésnél kifizeted a teljes összeget. -
#8831 Szerintem ez csak az előleg, amit most kell fizetni (originen), a maradékot pedig amikor ténylegesen megkapod a játékot.
Részleteket holnap tudunk meg :)