60329
  • Anthrax
    CE az plus 6 nap
  • Kazagor
    Még mindig jobb ár, mint 150 euró + postaköltség.
  • Anthrax
    Reméljük a digital Ce olcsóbb lesz ,olyan 25k :D
  • BoneDragon
    Az 4990, hogy 3 nappal előbb játszak + kristály? Ehhe ehhe..
  • Kazagor
    Ez akkor lesz majd tele, amikor megkapjuk azt a questet, hogy őlj meg 40 taun-taunt, és azt a kettőt fogja campelni 300 player.:) Na akkor tele lesz... A játékosokkal...
  • Omlás
    Többiek a melegedőben vannak és szürcsölik a forró teát
  • Braikingboss
    Collectors
  • Braikingboss
    A játék gyűjtői kiadásának várható ára 32990 forint lesz.
    Ez az hát akkor basszák meg!!!
  • Kazagor
    Azért attól még mindig távol áll, de már fejlődnek a fiúk.:)
  • Agamemnon69
    Jééé, tele van npc-vel :D
  • BoneDragon
    Heti Facebook kép.

• j0nNyKa
    http://www.ea.com/star-wars-the-old-republic
  • gavor
    Ahogy értelmezem, a preorder csak a kristályt adja meg az early game acces-t.
    Ez benne van az árában, vagy ez 5/20 euro az vételáron felül van?
  • Kazagor
    9 órát adj hozzá szerintem. Vagyis hajnal fél 1-tól kezdődik a buli.
  • Kazagor
    Hol láttál te olyat, hogy legyártották a dobozos verziókat? Mert én csak azt látom, hogy legyártottak DVD dobozokat, amiben egy szép csili-vili cetli van a preorder kóddal, mindenféle lemez nélkül.
  • Braikingboss
    Comic-Con
    3:30-4:30 Star Wars: The Old Republic : Join Us, It Is Your Destiny
    Vagyis itt ha jól számolok 22:30-23:30 ig tart szal majd holnap reggel kiderül mit jelentettek be:D
  • Agamemnon69
    Legjobb technika
  • BoneDragon
    Swtor.hu-ról: "Néhány bolt október 27-ére teszi a megjelenést, de ez szintén csak pletyka."

Ha ez igaz, akkor megveszem asszonykámnak születésnapjára ő meg odaadja nekem, mert úgysem kell neki.
  • BoneDragon
    Még is csak igaz lesz az a CE ár.
  • Agamemnon69
    Eleinte én is úgy gondoltam, hogy majd az elsők között preorder-el veszem meg a játékot, de így, hogy még a megjelenési dátumot sem tudjuk, mi a fenének siessek? A CE-t biztos nem veszem meg, a normálhoz járó + 3 nap, meg annyira nem vonz. STO-nál is a headstart arra volt jó, hogy lássuk, ahogy összeomlik a szerver, meg még a kezdő küldik is beakadnak, laggol minden, stb...
  • Anthrax
    BetaCake látom dolgozik már a swtor talent calculatoron
  • j0nNyKa
    Ez a konkrét kép nekem új, lehet másnak nem:
  • LaCz
    Hát annak meg rohadt sok értelme van :D
  • FSpofon
    mert lesz egy méretes patch megjelenéskor a játék másik felével.
  • LaCz
    Azt nem értem, hogy ha már le is gyártották a dobozos verziókat meg minden, akkor miért kell még 4 hónapig húzni a release-t? :(
  • TDC Geronimo
    Jedi kezdő helyszín képek

Volt már innen rakat kép, de jó minőségűek.
  • LaCz
    Szerintem meg várjuk ki ezt a hetet és tudni fogunk mindent. :)
  • Torzonborz
    nem a +5 ájró. Riftet is megvettem annó preorderrel 8kért , játszottam vele 3 hetet aztán ment a digitális temetőbe. ez azért nem annyi lesz és az eddigiek alapján nem biztos hogy képes lesz jobban lekötni.

no de majd meglássuk. :)
  • TDC Geronimo
    És most tényleg a +5 euró miatt? Ne vicceljetek már :)
  • Torzonborz
    Egyelőre azt mondom azt se. Aztán ha elkezd több ifnó szállingózni pvpről és jónak néz ki +esetleg mákom lenne és bétát meg tudnám sasolni és tetszene akkor talán.
  • Khabbas
    Warhammernél nálam levonták a preorder árát a játékból, bár lehet nem, rég volt.
  • N1ggA
    Na pont erre voltam kíváncsi. Tetszik a dobozka.
    És hogy kell elképzelni? Ezért kifizetem a rendes árat, és ha kijön a játék, akkor a kódért vagy valamiért cserébe elküldik postán a rendeset? Vagy ezért csak előleget kell fizetni?
  • 1Darton1
    Rá van írva a dobozra, hogy nincs benne a játék. És egy 1 centi vastag dvd tokban nehezen férne el 5 kilónyi geek kacat.
  • TDC Geronimo
    Simát se?
  • Torzonborz
    nem. ennyiért én biztos nem veszem meg :P eddig semmivel sem tudtak meggyőzni.
  • Torzonborz
    utóbbi időben csak DD-s preorderem volt , ott meg nincs doboz :P
  • TDC Geronimo
    Biztosra akarnak menni. Már az eladásokból vissza akarják hozni a bele ölt pénzt. És hiába több 5-10 euróval/dollárral. Úgyis megveszi mindenki.
  • TDC Geronimo
    Nem rendeltetek még sose így játékot? :D

Ez egy sima preorder doboz, amiben lesz egy kód vagy egy papír, hogy te megrendelted. A rendes majd megjelenéskor jön.
  • Tatyla
    nekem ez a 40k HUf-os CE bűzlik,szerintem ezzel is le akarják húzni a rajongókat ha esetleg mégis megbukna a játék...
  • Torzonborz
    ez ugye csak bemutató darab ? CE-t azért nem ilyen ócska műanyag dobozban kéne...főleg nem ennyiért.