60329
-
#8951 Jó módszer, beinvitálod szobádba, megmutatod neki a "kincseidet", ha nem csillan fel a szeme, akkor udvariasan kitessékeled a bejárati ajtón. Keméény, de igazságos. :D
Emlékeztek a Jóbarátokban arra a részre, mikor Rachel Leia rabszolgalánynak öltözött?!!? :DDDDD -
#8950 Baaz, el is tűnnek a bónusz küldik, ha a főküldijét megcsinálod??!!? Mekkora gecvajság ez vaze?!?!? Az ilyet mindég rühelltem. Nehogymár nekem nem teljesített küldijeim/bónusz küldijeim legyenek, mer ők hülyék. -
Boncmester #8949 Az exem is szerette ezeket a cuccokat, azzal nem volt baj, a következő is fogja, vagy nem ő lesz a következő :D -
#8948 Jó akkor másképp: Én pontosan az az ember vagyok, aki mindent mindig végigcsinál. Tényleg. Viszont amikor egy 40-50 perce tartó küldetést csinálsz, és már tökre várod a végét az adott küldi storyjának, várod a csavart, illetve persze várod a végső rewardot, akkor nem fogsz megkeresni még 6 buckalakót, csak mert a bónusz küldi azt mondja. Egyszerűen továbblépsz arról a területről, és eltünik a bónusz küldetés. Túl nagy apropója egyébként sincs, hogy megcsináld. Egy kis +xp, semmi több. -
Tomy Lee #8947 Most nézem milyen ára lesz játéknak.Hát ennyiért így látatlanba elő nem rendelem bármennyire is akartam bétázni.Inkább megvárom tapasztalatokat mert ez az összeg azért nem gyenge:D -
#8946 amíg nincs barátnőd :) -
Boncmester #8945 Hát figyelj, igazából lehet (bár erre persze nem látok sok esélyt), hogy olyan szar lesz, hogy 1 hónap múlva nem is fogok vele játszani, és akkor ott lesz a cd porfogónak. Viszont a CE doboza meg a szobrocska, stb olyan kurva jól néz ki, hogy könyvtámasznak utána is használhatóak lesznek :D -
#8944 Én csak az EQ2-ben kaptam agyfaszt a küldiktől, mert olyan elmebeteg módon szórja őket (és rengeteg az újratolható, meg időszakos is köztük, ami felháborító). DE amúgy tisztesséegs játékban illik mindent megcsinálni, felkutatni, megszerezni, hiszen későbbb, magasabb szinten már értelmenuku lesz. Persze sokadik játszásra az ember átugorja a szükségteleneket, de elsőre fontos az élményhez a teljes takarítás. -
#8943 Mind1, mert ha azt írtam volna, hogy végigcsináltam az összeset, az lenne a bajod. Majd látod te is, miattad pont nem koptatom a számat. :) -
#8942 Rendes ember MINDEN mellék és bonus quest-et megcsinál, alapvető. Szingliben is, multiban is. -
#8941 De amúgy téged mi győzött meg arról hogy megveszed a CE-t mikor azt se tudod mi lesz benen 50-en:D -
#8940 Nincs. Bonus questként megjelennek ezek az ölj meg X küldetések, de ennyi, semmi több. Én legtöbbször nem foglalkoztam vele, mert tök fölösleges. Majd meglátod. -
sanyiiiii #8939 Az EA egy centtel sem fog kevesebbet kérni érte mint amennyit ki tud sajtolni belőled... -
Boncmester #8938 Hát akkor basszák meg :)
De én mondjuk simát vettem belőle, nem CE-t. -
#8937 Hát azt beszoptad akkor mert én 576-bl vettem 1500-2000 volt a War pre-order és 13500-at fizettem mikor megjelent. Kecskeméti 576-ban! -
Boncmester #8936 Nem tudom, te hogy szerváltad, de én huszon-valahányezerre emlékszem a WAR kapcsán... -
Boncmester #8935 Nekem is előrendelve a dobozos CE a CD Galaxisban. Mondjuk az 576 szokott ilyen jó kis bulikat is tartani nagyobb játékok megjelenésekor, de persze most nem voltak képesek a webshopba betolni az SW:TOR frissítést, annak ellenére, hogy már tavaly március óta fönt van náluk a játék... -
#8934 Mindenesetre én leütöttem 1 digital preordert oszt kész, ez is levan tudva még sincs este -
#8933 Amúgy meg ilyen árat elkérnek ezért valami eszméletlen durva gamet kellene kapnunk vagy csak szimplán pofátlanok!! Anno Warhammer Online CE volt 15k vagyis én annyiért vettem. -
gavor #8932 Abból a szempontból vonz az előrendelés, hogy így amikor kijön már csak 27k:D -
Boncmester #8931 Tévedsz.
Ha nem rendeled elő, nem lesz CE, mire megjelenik a játék, mert az összes elő lesz rendelve :) -
#8930 Ja de te is ezt írtad lol bocs:d -
#8929 Majd októberbe előrendelem. :) -
#8928 Nem. Most kifizeted az 5k-t és mikor kiszálítanák akkor nem 32-t fizetsz hanem 32-5-t! -
gavor #8927 Javítsatok ki, ha tévedek.
Nem rendelem elő, hanem megveszem megjelenéskor megveszem a CE-t.
Ha előrendelem akkor fizetek most 5k-t plussz 32-5k-t megjelenéskor.
Ha akkor veszem, rögtön 32k-ért az ényeém ls csak a 6nap játék és a kristály amit nem kapok meg? -
mgerihun #8926 Collector előrendelve, hétfőn érkezik a kód, doboz meg majd 3 hónap múlva kb -
#8925 és abból is csak 5dbot a dobozos 7 helyett. -
Boncmester #8924 Digital CE esetében csak az ingame itemeket kapod meg, de olcsóbb is. -
#8923 activision ellen activision taktikával kell menni -
eurom #8922 Ezek az remélem az amcsi hülyéket szeretnék levágni evvel az elörendelési faszsággal eleve drágább mint az bármilyen mmo az utobbi 10 évböl 10-20euroval + használják a pénzem hónapokig am még 1 bevétel nekik és egy kibaszott megjelenési dátumot se tudnak adni .
Ez a BW stilus nekem nem tetszik!
-
gavor #8921 Mlyen a digital CE? CE-nek nem az a lényege, hogy a kezedben van a sok cucc? -
Kazagor #8920 Bocsi, de szerintem meg van. Ott van a videókon side questben. Őlj meg 40 buckalakót például. -
#8919 75euro eléggé baráti ár ceért sztem, az kb 20k forint ,ha jól számolok -
gavor #8918 Várható ára 33k. Tehát lehet, hogy lesz 42 is? -
Boncmester #8917 Digital CE 75 EUR, ott van az Originen... -
#8916 nincs olyan quest a játékban, hogy ölj meg X valamit, de a logikádat értem :) -
Kazagor #8915 Az 5k-t le fogják vonni a teljes árból, vagyis ha előrendeled, akkor plusz ajándékba kapod a 6 napos játékot, vagyis nem 30 napot játszhatsz előfizetés nélkül, hanem 36-ot, és kapod a kristályt. Ismétlem, ingyen! -
#8914 fent van a preoder originen.
55 a sima és 75 euró a deluxe, 5-öt kell előre kicsengetni. hát asszem ezt kihagyjuk :)
cdgalaxis 13k is elég durva a sima kiadásért, ez már tényleg olyan összeg ami külföldi rendelésre késztet. még úgy is ha 1500ft preordert beadok itt hogy fixen menjen a head start. -
Boncmester #8913 http://cdgalaxis.hu/PC/19024/star-wars-the-old-republic-collectors-preorder-elovetel-online.html
32K -> Instant Get -
#8912 Ugyan úgy működik mint régen Warhammerben. Azt az 4990 Ft-ot levonják majd a megjelenéskor a teljes árból.