60330
-
Chris #9032 Azt azért tudod, hogy ez így önmagában semmit nem jelent.
Lehet, hogy hitelből, lehet, hogy tulajdonosi kölcsönből, stb. Ezerszer nehezebb a futó dolgokat finanszírozni, hidd el, nap mint nap ezzel küzdöm. ;D
-
#9031 Ez vicc szerintem ezt te se gondoltad komolyan XD exkluzívabb érzés lesz az embereknek játszani vele, merthogy nem bármennyi ember játszhatja, ezért mindenki igyekszik majd venni. Egetverő fasság amit írtál. EA mmo az előfizetők létszáma számít. Az hogy aki nem pre-ordereli és nem játszhat vele loool. Pl megjelenik a game xyidőben azt nem mehetek be a boltba megvenni dobozosan mert megtelt a játékos limit. loooool Ez csak egy marketing fogás a sok szemellenzős baromnak!!!!! -
#9030 Annál pénzéhesebbek, mint hogy ne vigyék feljebb a limitet, ha már elfogyott 500.000 preorder. Vagy az hogy néz ki, hogy a megjelenés napján már nem lehet majd kapni a játékot, mert betelt a tervezett létszám? lol -
Boncmester #9029 Végülis nekik jó így, nem lesz káruk. Sokkal inkább hamarabb elfogynak a példányok, nem kell fölöslegesen sok szervert föllőniük, mert tudják, hány játékos lesz, meg exkluzívabb érzés lesz az embereknek játszani vele, merthogy nem bármennyi ember játszhatja, ezért mindenki igyekszik majd venni. -
Boncmester #9028 Azt mondták asszem, h már 2-300K előfizetővel nyereséges lenne nekik a dolog. Ha akkora lesz az érdeklődés, majd lőnek fel új szervert, ha meg nem, akkor legalább nem nagyon kell majd bezárogatni. Plusz így gondolom az emberek az elején inkább preorderelik, mint amúgy tennék, mondván, hogy később is megvehetik. Végülis a Michael Jackson koncertfilmről is azt mondták, csak két hétig lesz a mozikban, mindenki ment is megnézni, aztán 2 hét után mégiscsak játszották tovább a mozik, a Sonyt be is perelték emiatt. -
#9027 Ha ennyi az érdeklődő akkor 1 hét alatt baszhatják a limitjüket. Mire meg akarnám rendelni nem lesz belőle... -
Tomy Lee #9026 Pénz az van nekik bőven itt másról lehet szó ők többet tudnak mint mi már most:/ -
Boncmester #9025 500K lesz a limit, amennyit eladnak. -
Tomy Lee #9024 Nem biztos az,hogy elfog fogyni mint ahogy az sem,hogy itt mindenki ezzel fog játszani mikor megjelenik.
Szerintem nem is fog megjelenni GW2 vagy Tera vagy akármi elött ami lesz mostanában.De talán itt a havidíjmentes gw2-n van inkább a hangsúly,imo kiadják swtor-t hú de jó minden fizetek 1 hónapot még be de ilyenkor már NC-sek előállnak,hogy rendben béta indulhat GW2 na és itt lenne a gond EA számára. -
#9023 EA most vette meg popcapet 750 millió dollárért. EAnél nincs olyan, hogy elfogy a pénz. -
Chris #9022 Haha, tényleg ez a hivatalos nyilatkozat? Ez csak egy dolgot jelent, nem mernek túl sok szervert fellőni. Lehet elfogyott a pénz, ezért ez a hirtelen semmiből jött preorderes mizéria is. :D
-
#9021 EzeK nagyon balfaszok. Mindenhol spórolni akarnak... -
#9020 Jólvan akkor nem csak engem basztak át :D Mindegy legalább le van a gond :) -
#9019 Origint nem lehet átvágni, hogy $ legyen a € helyett? -
#9018 You registered your Pre-Order code on July 21, 2011 :)
Egyebkent 55 jurot vontak az 5 helyett ;) -
#9017 Ha elfogy amikorra éppen úgy döntök, hogy megvegyem, legalább lesz még egy ok, hogy miért ne játsszak vele
Amúgy, nem hiszem, hogy komoly korlátozásokra kellene számítani, nagyon remélem, hogy 1-1,5 millió játékost elbíró szerverparkot készítenek, aztán max sorban állás lesz... -
Boncmester #9016 Nincs extraköltsége a pre-ordernek, csak díja, amit előre kell fizetni, később viszont olcsóbb lesz a játék ennyivel. Le lett írva már párszor. -
#9015 nem rendeltem meg sehonnan mert épp minuszos a számlám :p -
Bandras DaSilva #9014 Csak ez meg faszság...má csináltak ilyet a darkfallnál..jó vicc volt..mire mindenki meg tudta venni amikor akarta, sokember feladta.
Ez hülyeség, hogy csak limitáltan engednek, plusz pre-orderrel is csak bizonyos sorrendben lehet bemenni...hehe...ha olyan fasza szolgáltatást akarnak nyújtani, akkor csinálják meg, hogy elbírják a szerverek a játékosokat.
Én ezt most nem rendelem elő..az utóbbi pár évben túl sokat költöttem már játékokra amiket aztán csak egy rövöd ideig lehetett játszani. Max ha sokat kell várni legalább lesz elég vélemény. -
#9013 Hát elég érdekes lesz, hogy így belimitálják az eladásokat még digitálisnál is. Lesz itt egy pár ragequit -.- Ezzel szerintem többet ártanak maguknak. -
#9012 originstől rendelted te is? Levonták a teljes összeget? Mondjuk nem vágott földhöz, de akkor ne azt írják, ki hogy csak a preorder összegét vonják le. -
#9011 Nem, kiküldik a preorder dobozt. (CE berendelve ) -
celgene32 #9010 Ha a cdgalaxistol rendelem, akkor kikuldik emailben az early access kodot ? -
#9009 Today we've announced the pre-order details for the initial launch of Star Wars: The Old Republic, and as you may now know, we’ve taken the difficult but necessary decision to limit our initial launch supply for the game. BioWare and LucasArts are completely focused on building an exceptional game and an exceptional game service to go with it. We decided to constrain our launch capacity to ensure we deliver a great experience to every player.
Part of the reason this decision was made was because of the overwhelming demand for The Old Republic, and we're humbled by that level of excitement and anticipation. We fully intend to deliver to you an amazing game when we expand our service post-launch, but right now we cannot commit to any timeframe for when that may happen. As soon as we have more information about additional launches in more territories, we’ll let you know.
We are committed to delivering Star Wars: The Old Republic to BioWare and Star Wars fans around the world, and to growing a truly global community.
lol
szóval kivárják azt a kritikus 1 hónapot hogy mindenki visszamegy-e wowozni és addig nem is bővítik a serverparkot inkább kevesebbet adnak el :D -
#9008 mert rendeltem a nevedbe 10db-ot magamnak! :D -
#9007 :( -
#9006 tőled duplán vonnak -
#9005 Érdekes
If your request is successful, your credit card will be charged for the pre-order. Your card will be charged for the price of the edition you ordered when the game is released -
#9004 5 euro a preorder extra költsége.... -
#9003 Mondjuk érdekes azt mondja 5 eurot von csak le preordernél, de nekem levonta mind az 55 eurot... -
Boncmester #9002 Originről csak digitálisat lehet rendelni, és a digitálisat csak Originről lehet rendelni.
Nem digitálisat lehet a többi boltból rendelni. -
#9001 Ja látom az, nem szóltam. -
#9000 Ez a digitális akkor? -
#8999 biztonsági kulcs olyan mint a wownál ,de ha pontosabban szeretnéd, generál egy egyedi kódot és minden loginolásnál be kell írni a login név és pass mellé -
#8998 az a biztonsági kulcs olyan mit pl a terc nevű költségvetési proginál a hardver kulcs?? :D -
#8997 Zeboo komám! Nagy öröm téged is látni! Remélem megveszed és egy szerveren/oldalon toljuk majd! -
#8996 Nálam rendesen bejön. -
#8995 aktiv companionodat el lehet zavarni, hogy adja el a dolgaidat, igy ezzel nincs gond
javitani meg ritkan kell -
Kazagor #8994 403 - Forbidden -
Boncmester #8993 Lesz majd gondolom fél évvel a megjelenés utána. Az elején hülyeség lenne a trial.