60330
  • Boncmester
    Szerintem nem véletlen adják kicsit drágábban, mint a szokásos...
  • BoneDragon
    Azért ez durva. Még ha 300dodó(ojró)lett volna akkor is mind elkel...
  • Boncmester
    LOL :D
  • Agamemnon69
    General Discussion -> Collector's already sold out?
    We can confirm that the Origin store is sold out of Pre-Orders of the Collector’s Edition. You can still Pre-order the Collector’s Edition from the retailers on the Pre-Order landing page (swtor.com/preorder when you click on "pre-order now"), however supplies are limited!
  • Khabbas
    "Selected players" gondolom a preorderesek közül válogatnak, de tuti nem fognak ráereszteni 500k gamert :)
  • krisz073
    Szerintem a preorder előrendelők alap, hogy meghívást kapnak.
  • Torzonborz
    hmmhmm itten kicsit occsóbb bár nem tudom ez mennyire megbízható.
  • TDC Geronimo
    Azért remélem, ha már leszedték azt az 55 eurot a számlámról akkor meghívnak erre a beta hétvégékre...
  • Braikingboss
    Na most már az 576-is frissítette az oldalát. Swtor
  • Agamemnon69
    Ugyan onnét:
    Star Wars: The Old Republic Standard Edition – The base edition of the game is available at retailers and online for an MSRP of $59.99 (USD) and includes 30 days of game time.
  • TDC Geronimo
    hmmm

"As anticipation grows, BioWare also proudly announced today that Star Wars: The Old Republic will open “Beta Test Weekends” starting this September. These weekend play sessions will be open to selected players worldwide and create an opportunity for fans to get a sneak peek of the epic stories, worlds, quests, battles and characters in the game."

forrás
  • BlackShadow
    köszönöm!
  • Boncmester
    Igen és igen.
  • BlackShadow
    egy gyors kérdés, a pre-order kulcs a csomagban jön, ugye? mire megyek akkor, ha swtor oldalon beírom majd? csak akkor tudok early-accesst?
  • Boncmester
    Hát felteszem 1-2 hónapon belül azért nem fog mindenki napi 16 órát játszani, akik az elején igen, ezért simán be fogsz tudni jutni a szerverre várakozás nélkül. Az MMO-kban nem szokták korlátozni, hány ember lehet regelve egy szerverre, csak azt, hogy mennyi lehet egyszerre belépve.
  • gavor
    Kicsit szinte off a kérdés, de akkor most nincs európai meg usa verzió, max a szerveren lesz jelölve a közelség miatt, hogy melyik fut eu-ban, melyik us-ben?
  • Torzonborz
    hmm és honné tudod hogy bejutsz arra a serverre ahol a haverok játszanak ? :)
  • krisz073
    Hehe 1 óra várakozás az semmi :)
    Én Aion preorder indulásakor ott voltam. Munkából hazaérve (17h) próbáltam blogolni és 6-8 órás várakozó sorok voltam.
    1 hét alatt 25 szint lemaradást hoztam össze :D
  • Boncmester
    Na ez az. És mit gondolsz, mi lenne a pozitívabb a Bioware szempontjából? H leülsz a játék elé, és vársz 1 órát, hátha beenged, aztán kidob hirtelen, és megint két órát kell várni, és te szídod az anyjukat, és nem játszol többet?
    Vagy pedig ha minden haverod megvette hamarabb, és mondják, milyen fasza simán megy a játék, nincs sorbanállás, semmi, de te nem tudsz belépni, és ezért magadat átkozod, hogy miért nem vetted meg időben, de ha a köv körben kiadnak pár példányt, te tuti az elsők között fogod megvenni, aztán pedig játszol vele a stabil szervereken?
  • Braikingboss
    Á legjobb mikor belogoltam és kiírta 1óra várakozás hmm fincsi volt.
  • Boncmester
    Nekem 8, hogy mi lesz, nekem tuti lesz játékom...
    De simán benne van, hogy nem akarnak sorbanállást. A LOL-nál is milyen idegesítő volt, mire végre megcsinálták.
  • Omlás
    Én ígyis úgyis megvettem volna, max a free 30 nap után nem töltöm fel aztán kész nagy kaland...Különösebben az sem zavarna, hogy ez most egy "fizetős béta" lesz. Nekem special totál mindegy, hogy most fizetek ki X összeget a játékra vagy 6 hónap múlva :]
  • BoneDragon
    Szerintem meg open bétát a népnek...ja már megtörtént azt rendeltétek elő. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na jó nem húzom az idegeiteket. :D
  • Tatyla
    én igazából azért várom hogy végre jelentsék be a megjelenést mert azon nyomban a Blizzard is bejelenti a D3 megjelenését,itteni preorder hercehurca már inkább szánalmas mint figyelemre méltó...
    ja és tényleg csak az üzleti év zárása előtt be akarnak húzni egy nagyobb összeget mivel már csak egy hónapjuk van és gondolom fel kell mutatni valamit...
  • Chris
    Szerintem meg csak a 250 millió dolláros 2011 Q2-es veszteségüket akarják Q3-ban kicsit szebbé tenni, hogy nehogy a befektetők "ragequiteljenek"...
    Na melyik "szerintem" a valószínűbb? :D

• Braikingboss
    Oda le van írva, el lehet olvasni, csak angolul kell tudni. Hidd el elolvastam ennek ellenére írtam amit írtam. Ha mégis marad a 500k-s limit:D Akkor ez nekem úgy jön le mint ha ahogy mások írták ez egy Beta teszt lesz amiért fizetned kell:D Ha az 500k-s emberel optimalizálták akkor nyitják meg a nagyközönség előtt a játékot. Szal szinte ami most következik az egy nagy fizetős beta teszt:D
  • BoneDragon
    Ahelyett, hogy szervert bővítenék... Van mit tanulniuk a Triontól.
  • Me0w
    Szerintem sokan ragequittelnek akkor is, ha az elso napon egy 12 ezres queue-t latnak maguk elott.
  • Boncmester
    Írták, hogy meg fogják növelni ezt a számot, csak nem tudják, hogy mikor. De az elején ezzel akarják elkerülni a sorbanállást a szerveren. Aztán ha a fél milla embernek szépen megy minden faszán, akkor nyitnak újabb szervereket is, és adnak ki még több példányt. De amúgy oda le van írva, el lehet olvasni, csak angolul kell tudni.
    Persze ha tehetik, és meg tudják oldani, és a fél milla elmegy 1 hónap alatt preorderbe, akkor gondolom kiadnak már eleve is továbbiakat, de ez persze nem biztos.
  • Khabbas
    lol
  • FSpofon
    empire nem lesz ratyi mint wowban?
  • TDC Geronimo
    Remélem empire oldalon, jössz velünk! :D
  • TDC Geronimo
    Hmm lehet benne valami. 500kt engednek csak be mert akarnak csinálni egy esetleges stress testet open beta címén és utána megnyitják újra az előrendeléseket. Remélem így lesz :D
  • Torzonborz
    még jó. megjelenés után már hová akarod előrendelni ? :D
  • Davidus
    már fél éve nem wowoztam kb-.- ezt ha megveszem akkor is csak 1 karit húzok fel és úgy tolom mint egy single rpg-t(két D3 béta szerver leállás között:D
  • BoneDragon
    Erről a létszámról nekem az jut eszembe, hogy open beta...:D
  • Kazagor
    "*PRE-ORDER OFFER EXPIRES WHEN PRODUCT RELEASES."
  • TDC Geronimo
    Jéé egy Dav. Feladod a wow függőséged ezért végre?
  • Davidus
    csak éheztetik a népet. majd 2 héttel a megjelenés előtt bejelentik hogy el tudnak adni még 500K-t. megjelenés után 1-2 héttel meg annyit veszel amennyit elbírsz
  • Egoraptor
    Szerintem sincs semmiféle pre-order limit, ez csak parasztvakítás.
    Szóval ráérek megvenni.