60330
-
#9112 Megvan a válasz, hivatalos oldali faq-ban.
Ha megvan a preorder kód, akkor játszhatsz megjelenés előtt, de a megjelenés pillanatában lekapcsolják az accountodat, amit a rendes játék dobozában található kóddal lehet újraaktiválni -
#9111 Azt se hittük, hogy ennyi lesz a CE meg a sima :D -
#9110 Megkapom a pre orderes dobozt a CD Galaxisban, és ebben van egy kód. Ha jön az early game access, akkor tudni fogok játszani vele, vagy külön el kell menni és megvenni a teljes játékot ugyanott? Mi van ha csak később jön meg nekik a játék, vagy ha úgy döntök, hogy nem megyek be befizetni? -
Nephin #9109 Nem hiszem, hogy az átlag 13-15 dollár fölé mennének. -
Boncmester #9108 Olyan sok biztos nem lesz, amit nem adnánk ki érte. -
#9107 Mondjuk ezek az árak után kíváncsi leszek a havidíjra. A másik meg, hogy érdekes dolog preordert bejelenteni havidíj nélkül. -
Boncmester #9106 Hát felteszem, különben nem írták volna, hogy kapnak még1 szállítmányt. Itt kapsz kis dobozkát, meg mindent, tehát alap, hogy utána küldeni fogják a nagy dobozt is :) -
Nephin #9105 Régen rendeltem a CD galaxistól, épp azért, mert volt olyan, hogy sorry, nem kaptunk annyit, hogy neked is jusson az extrából. De ha ez megváltozott, az örvendetes annak, aki tőlük rendel .:) -
#9104 Server Error
We're very sorry, but we're currently experiencing technical difficulties.
Már egy órája próbálkozom sikertelenül. -
Boncmester #9103 Elküldik a boltoknak, hogy hány darabot kapnak, és azt adják el. Nem úgy megy, hogy megrendelnek MO-ról 2000 darabot, aztán kiderül, hogy csak 500-at szállítanak ki. Ezért is fogyott pl most el a CE a Galaxisban. -
eurom #9102 ne sajnáld késöbb lehet majd venni autentikátort, CE- ket csomo hulyeséggel pakolják tele ugy is én biztos nem veszek soha többet CE-t
csak alap digitálisan letölthetö játszik nálam a hiv. kiadotól
-
#9101 ne sajnáld,pár hónap és megjelenik a játék online storejában,fél áron:D -
#9100 én eleve nem tartom korrektnek hogy egy havi díjas játékért ennyit elkérnek...simán be lehetne rakni az 4-5 ezer forintos kategóriába,ha már havidíjas. -
Nephin #9099 Igen. :( Jó lesz nekem a digitális deluxe is, nem kell szobor. :) Az authentikátort sajnálom és a könyvet, de ez van. -
#9098 CE ára szánalmasan nevetséges... -
Nephin #9097 Ez amcsiknak október-novembert jelent üzletileg. -
Nephin #9096 Magyarországról soha nem rendelnék pre-orderes CE-t. Kapnak X darabot, fogják a listát, meghúzzák a vonalat az X-dik preorderelőnél és a többinek kopp. Ez annyiban lehet más külföldi boltoknál, hogy nagyobb piac, többet kapnak. Digitálisnál pedig egyszerre megtudod, hogy "bent vagy-e" vagy nem abban a limitált számban, bármennyi legyen is. -
Nephin #9095 Azzal a különbséggel - még ha így is lenne, felfogás kérdése :) -, hogy az open bétás dolgaidat törlik, a preorderrel kapott plusznapok alatt elérteket meg nem. Azért az nem mindegy... -
#9094 jó tudom azért még ne vedd el a kedvem mert lehet el se megyek azért a szar dobozért :D -
#9093 Ha Mo-n laksz akkor az nem jelent semmit sem. -
Boncmester #9092 Ja, hát az mindjárt más... :P -
#9091 én remélem mivel a kezdet kezdetén anno beregisztráltam,szinte az elsők között... -
Boncmester #9090 Nem feltétlen fogsz tudni bétázni attól, hogy előrendelted, legalábbis eddig nem mondtak ilyet. -
#9089 megrendeltem én is 576-ból a simát,legalább bétázni jó lesz abból meg már eldönthető hogy beruházok e rá,de szerintem inkább a Dio3... -
#9088 -
#9087 én kettőt rendeltem kedden hozza is egyet a bátyámnak remélem lesz ma valami új hír mert unom a lvl 10 szintig levő dolgokat -
#9086 Mekkora égés lenne,ha comic conon azt mondanák: sajnálom,de csak 2012 második felében jelenik meg,de köszi,hogy előrendeltétek már :D -
#9085 Remélem valami szaftos pvp tartalomról lesz szó ma a Comic-Con on Pre-Order bejelentésnek nem lenne már sok értelme:d Elméletileg pvp Q&A lesz nem? Meg egyéb bejelentések. -
#9084 Vagy november -
#9083 From the EA press release: ""We are targeting Star Wars: The Old Republic to be one of the biggest launches of holiday 2011," (from Dr. Ray Muzyka).
December? :/ -
#9082 Na előrendeltem CD galaxisból, mert ha tényleg 12k forint (arra tippelnek, gondolom nem random), akkor több ezer forinttal olcsóbb, mint a digitális verzió, mert az ugye euró. -
#9081 576-ból lehet még rendelni Ce-t. Ha valaki nagyon akar:D -
Boncmester #9080 Collector's Edition fogyott el. Gondolom abból csak pár tucatot rendeltek. -
#9079 Én még nem. Majd a következő fázisban. Bio tudja, hogy kell kelteni pánikot. :D -
#9078 yay.
You are now registered for the following items:
STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Standard Edition Pre-Order
Geri: hanyan vagyunk a klanbol, akik elorendeltek sikeresen ? -
#9077 na nem mintha nagy gond lenne, lévén, h év végére lesz úgy is aktuális :) -
doggy90 #9076 akkor lehet még benne voltál, most már augusztusra írják a második szériát. -
#9075 én egy 30 perce rendeltem onnan, és azt írták jövő kedden küldik - v ez egy sablon duma? -
doggy90 #9074 a galaxisban is elfogyott az első szállítmány. -
#9073 Ezért merték ekkorára felvinni az árakat. Jól tudták, hogy úgyse számít. Ugyanaz az eset, mint a fos codok esetében.