60330
  • N1ggA
    Megvan a válasz, hivatalos oldali faq-ban.
    Ha megvan a preorder kód, akkor játszhatsz megjelenés előtt, de a megjelenés pillanatában lekapcsolják az accountodat, amit a rendes játék dobozában található kóddal lehet újraaktiválni
  • TDC Geronimo
    Azt se hittük, hogy ennyi lesz a CE meg a sima :D
  • N1ggA
    Megkapom a pre orderes dobozt a CD Galaxisban, és ebben van egy kód. Ha jön az early game access, akkor tudni fogok játszani vele, vagy külön el kell menni és megvenni a teljes játékot ugyanott? Mi van ha csak később jön meg nekik a játék, vagy ha úgy döntök, hogy nem megyek be befizetni?
  • Nephin
    Nem hiszem, hogy az átlag 13-15 dollár fölé mennének.
  • Boncmester
    Olyan sok biztos nem lesz, amit nem adnánk ki érte.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk ezek az árak után kíváncsi leszek a havidíjra. A másik meg, hogy érdekes dolog preordert bejelenteni havidíj nélkül.
  • Boncmester
    Hát felteszem, különben nem írták volna, hogy kapnak még1 szállítmányt. Itt kapsz kis dobozkát, meg mindent, tehát alap, hogy utána küldeni fogják a nagy dobozt is :)
  • Nephin
    Régen rendeltem a CD galaxistól, épp azért, mert volt olyan, hogy sorry, nem kaptunk annyit, hogy neked is jusson az extrából. De ha ez megváltozott, az örvendetes annak, aki tőlük rendel .:)
  • itlosz78
    Server Error
    We're very sorry, but we're currently experiencing technical difficulties.

Már egy órája próbálkozom sikertelenül.
  • Boncmester
    Elküldik a boltoknak, hogy hány darabot kapnak, és azt adják el. Nem úgy megy, hogy megrendelnek MO-ról 2000 darabot, aztán kiderül, hogy csak 500-at szállítanak ki. Ezért is fogyott pl most el a CE a Galaxisban.
  • eurom
    ne sajnáld késöbb lehet majd venni autentikátort, CE- ket csomo hulyeséggel pakolják tele ugy is én biztos nem veszek soha többet CE-t
    csak alap digitálisan letölthetö játszik nálam a hiv. kiadotól

• Caliph
    ne sajnáld,pár hónap és megjelenik a játék online storejában,fél áron:D
  • Caliph
    én eleve nem tartom korrektnek hogy egy havi díjas játékért ennyit elkérnek...simán be lehetne rakni az 4-5 ezer forintos kategóriába,ha már havidíjas.
  • Nephin
    Igen. :( Jó lesz nekem a digitális deluxe is, nem kell szobor. :) Az authentikátort sajnálom és a könyvet, de ez van.
  • Tatyla
    CE ára szánalmasan nevetséges...
  • Nephin
    Ez amcsiknak október-novembert jelent üzletileg.
  • Nephin
    Magyarországról soha nem rendelnék pre-orderes CE-t. Kapnak X darabot, fogják a listát, meghúzzák a vonalat az X-dik preorderelőnél és a többinek kopp. Ez annyiban lehet más külföldi boltoknál, hogy nagyobb piac, többet kapnak. Digitálisnál pedig egyszerre megtudod, hogy "bent vagy-e" vagy nem abban a limitált számban, bármennyi legyen is.
  • Nephin
    Azzal a különbséggel - még ha így is lenne, felfogás kérdése :) -, hogy az open bétás dolgaidat törlik, a preorderrel kapott plusznapok alatt elérteket meg nem. Azért az nem mindegy...
  • Tatyla
    jó tudom azért még ne vedd el a kedvem mert lehet el se megyek azért a szar dobozért :D
  • BoneDragon
    Ha Mo-n laksz akkor az nem jelent semmit sem.
  • Boncmester
    Ja, hát az mindjárt más... :P
  • Tatyla
    én remélem mivel a kezdet kezdetén anno beregisztráltam,szinte az elsők között...
  • Boncmester
    Nem feltétlen fogsz tudni bétázni attól, hogy előrendelted, legalábbis eddig nem mondtak ilyet.
  • Tatyla
    megrendeltem én is 576-ból a simát,legalább bétázni jó lesz abból meg már eldönthető hogy beruházok e rá,de szerintem inkább a Dio3...
  • Omlás
  • drop
    én kettőt rendeltem kedden hozza is egyet a bátyámnak remélem lesz ma valami új hír mert unom a lvl 10 szintig levő dolgokat
  • Anthrax
    Mekkora égés lenne,ha comic conon azt mondanák: sajnálom,de csak 2012 második felében jelenik meg,de köszi,hogy előrendeltétek már :D
  • Braikingboss
    Remélem valami szaftos pvp tartalomról lesz szó ma a Comic-Con on Pre-Order bejelentésnek nem lenne már sok értelme:d Elméletileg pvp Q&A lesz nem? Meg egyéb bejelentések.
  • N1ggA
    Vagy november
  • TDC Geronimo
    From the EA press release: ""We are targeting Star Wars: The Old Republic to be one of the biggest launches of holiday 2011," (from Dr. Ray Muzyka).

December? :/
  • N1ggA
    Na előrendeltem CD galaxisból, mert ha tényleg 12k forint (arra tippelnek, gondolom nem random), akkor több ezer forinttal olcsóbb, mint a digitális verzió, mert az ugye euró.
  • Braikingboss
    576-ból lehet még rendelni Ce-t. Ha valaki nagyon akar:D
  • Boncmester
    Collector's Edition fogyott el. Gondolom abból csak pár tucatot rendeltek.
  • BoneDragon
    Én még nem. Majd a következő fázisban. Bio tudja, hogy kell kelteni pánikot. :D
  • j0nNyKa
    yay.

You are now registered for the following items:
    STAR WARS(TM): The Old Republic(TM) Digital Standard Edition Pre-Order

Geri: hanyan vagyunk a klanbol, akik elorendeltek sikeresen ?
  • BlackShadow
    na nem mintha nagy gond lenne, lévén, h év végére lesz úgy is aktuális :)
  • doggy90
    akkor lehet még benne voltál, most már augusztusra írják a második szériát.
  • BlackShadow
    én egy 30 perce rendeltem onnan, és azt írták jövő kedden küldik - v ez egy sablon duma?
  • doggy90
    a galaxisban is elfogyott az első szállítmány.
  • TDC Geronimo
    Ezért merték ekkorára felvinni az árakat. Jól tudták, hogy úgyse számít. Ugyanaz az eset, mint a fos codok esetében.