60330
  • TDC Geronimo
    If you play on the Republic side you will not have any of the missions as playing on the Empire.

it's like two games in one!

:o
  • TDC Geronimo
    jön csak nem az swtor :D kinectes hulladék
  • Torzonborz
    még viccnek is rossz
  • FSpofon
  • FSpofon
    comic con bejelentés: jön xboxra az swtor

• TDC Geronimo
    comic con swtor stream. Negyed óra és kezdődik a panel bár azt mondták, hogy nem lesz sehol videostream úgyhogy lehet ez is szöveges lesz csak. Lesz bejelentés, QnA, új videóanyag stb
  • arcosharcos
    útálom Revant ,különben is egy női maszkot visel:)Nem részletezem a story-t de egy Mandalor nő maszkját viseli

Egyébbként ezzel a maszkal a TOR-ban is fogunk találkozni a Revan's Complex flashpointban
    ---------------------------------------------------------------------
    Revan mindkét Oldalon harcolt és többször is váltott a két Oldal közt,talán végül Jediként bukott el és nem tudni ki álltal de erre majd a TOR-ban választ kapunk.Életében elég sok problémát okozott a Sith Birodalomnak még akkor is ha a Sötét oldalon is harcolt.

Akárki győzte le Revant én csak örülök neki,azon filóztam,hogy lehet,hogy az a valaki a rejtélyes Sith Uralkodó lesz akinek a személyét még nem fedte föl a Bioware?A nagyobb Sithek nem ritkán elég sokáig élnek.És ugyan a KOTOR és a TOR közt eltelt pár száz év de a fejlesztők mondták,hogy néhány KOTOR-ban megismert szereplővel valamilyen formában itt is találkozunk majd.
  • TDC Geronimo
    Hát ha játszani akarsz első nap akkor nem biztos :D
  • LaCz
    az a preorder kod release dateje
  • Kandurex
    fantasztikus...

[vállatvon, és visszasüllyeszti a bankkártyáját a tárcába]

ráérek én decemberbe is...
  • TDC Geronimo
    cd galaxis a dobozt küldi ki neked 25re a preorder kóddal.
  • Kandurex
    jaj, nem, nem gamestar -t, hanem cdgalaxies -t akartam írni :)) onnan akartam megrendelni! Szóval onnan vettem...:/ de minek,
  • TDC Geronimo
    Remélem kiadják novemberben, amikor hetente jelenik meg kb 2 kurvanagy cím meg mellé még kijöhetne a dio 3 is és akkor aztán már tényleg bekaphatnák :D
  • Sir Quno Jedi
    te magyar oldalaknak BÁRMIT is elhiszel?!?!?!?!?!?
  • TDC Geronimo
    "this holiday"

November/december.
  • Kandurex
    na, az 576 meg decembert mondogat...akkor meg mire ez a preorder felhajtás...
  • TDC Geronimo
    gamestar... :D
  • Kandurex
    Egyébként a gamestar azt mondja, hogy 25. jelenik meg. He? Most mi? Le maradtam nagyon? Én mintha arra emlékeznék, hogy valamikor okt. esetleg nov. környékén jelenik meg...vagy open beta jön, vagy mi?
  • Kazagor
  • mgerihun
    #9078 4-5 collector-t rendeltek eddig a klánból, leszünk elegen guild phase 2-3ra :D
  • Kazagor
    Ehh egy rohadt képet akarok linkelni de nem megy.
  • arcosharcos
    szerintem is
    -------------------------------
    #9130:király béka
  • Kazagor
  • Kandurex
    na, ja kezd kissé elfajulni, vedd meg 50 ezerért és még többet kapsz, 1 millkóért már te vagy a császár és így tovább..pfff
  • Kazagor
  • TDC Geronimo
    Nézem amazon.com best seller listáját és lám...első a 150 dolláros CE második a 60 dollár sima kiadás. Veszik mint a cukrot az ára ellenére is.
  • Boncmester
    Ezek egyike sem borítja föl a játékegyensúlyt. Felteszem, lvl 25-ön nem okoz majd senkinek különösebb gondot megvenni a mountot, ahogy az max kicsi időspórolás, ha a vendorhoz nem kell elmászni külön, meg kényelem. De nem fogod tőle könnyebben kinyírni az ellenfeled, se megcsinálni egy instát sem. Ezek kicsi előnyök +20000 Ft-ért :)
  • Kazagor
    "server terhelés szempontból is kedvezőbb és talán a mi időnk sem server crashokkal fog telni"

Ja, a mi időnk majd a 3000-es queue végigvárásával fog eltelni.:)
  • arcosharcos
    Off:Miért van az,hogy mindig akkor csinálnak valami nagyobb bejelentést mikor nem vagyok kép előtt?Figyelik műholdról,hogy mikor lépek le több időre és direkt úgy időzítik a bejelentéseket vagy ez egy fanboy debuff?
    ------------------------------------------------------------------------
    On:A gépigénye nagyon kellemes én durvábbra számítottam.Ez a konfig szélesebb tömegek számára sem okozhat gondot.

A játék ára viszont izgalmasabban hangzik,beleadtak apait-anyait:)A CE verzió többe kerül mint a megszokott de több dolgot is tartalmaz.
    Azzal,hogy a Standard,Collectors és Digital Deluxe előrendelőknek korai játék belépést engedélyeznek az okos dolog,mert így több hullámra osztják a kezdeti rohamot ami server terhelés szempontból is kedvezőbb és talán a mi időnk sem server crashokkal fog telni.

Akármelyik verziót előrendelőknek szánt másik ajándék a Color Stone a sárgás-zöld színével szerintem nagyon egyedi színt alkottak a lézerfegyó lövedék vagy fényszablya színének.
    A collectors-ban az ingame cuccokból még hetet számoltam össze.Abból háromra rácsodálkoztam,mert szerintem némi előnyhöz jutatják ingame a játékost.

- jOnNyKa az oké,hogy a kompaniont is elküldhetjük eladni a cuccainkat de csak a szürkéket.Az Ithorian "mobil" CE vendor viszont helyben marad és nem csak a szürke itemekre korlátozódik a sell.Az,hogy CD-s lesz(remélem igen)majd meglátjuk.

- A STAP (Single Trooper Aerial Platform) mount,gondolom mint a többi,legkorábban lvl 25-től használható de ha nem kell megvenni akkor az egy ingame anyagi előny a nem CE-t vásárló játékosokkal szemben.

- Ha a training droid valóban aszisztálhat combatban,esetleg kompanion mellett is(ez még csak felvetés)az már egyértelmű előnyt jelentene.

Mondom ezt úgy,hogy megrendeltem a CE-t,mégsem akarom,hogy sok ilyen marhasággal felboruljon a játék egyensúly.
    Collectorban Malgus statue klassz meg minden de egy Satele baba jobb lett volna:)Különben legutóbb is egy Empire hősből(Shae Vizla statue ) készítettek limitált kiadásban statue-t .Igen még mindíg Sith oldalon vagyok csak Satele statue-t akartam legjobb
    Nephin:Biztos,hogy vannak nagyobb piacok ahol nagyobb készlettel rendelkeznek de az sem garancia arra,hogy mindenkinek jut CE.Ez nem a rendelés hiánya hanem,hogy a kereslet felülmúlja a kínálatot és ahogy nézem itt az első pre-ordert elég rendesen szétkapkodták,gondolom külföldön is hasonló a helyzet.

A WoW-al kapcsolatban emlékszem hasonlóra és külföldön történt,vagyis ez nem feltétlenül hazai probléma.forrás
  • LaCz
    huh elso olvasasra h atfutottam a cimet eu nem tunt fel, majdnem nekivagtam az ipodot az ajtonak :D
  • TDC Geronimo
    To all of our fans outside of North America and Europe:

Today we've announced the pre-order details for the initial launch of Star Wars: The Old Republic, and as you may now know, we’ve taken the difficult but necessary decision to limit our initial launch supply for the game. BioWare and LucasArts are completely focused on building an exceptional game and an exceptional game service to go with it. We decided to constrain our launch capacity to ensure we deliver a great experience to every player.

Part of the reason this decision was made was because of the overwhelming demand for The Old Republic, and we're humbled by that level of excitement and anticipation. We fully intend to deliver to you an amazing game when we expand our service post-launch, but right now we cannot commit to any timeframe for when that may happen. As soon as we have more information about additional launches in more territories, we’ll let you know.
  • eurom
    a color stonenal randomba kaptam 1 szint, ami lehet nem is tetszik vagy majd én állitgathatom?
  • Boncmester
    Elég a hivatalos oldalt elolvasni :)
  • cikasz
    Bocs, de nem volt kedvem 300+ hozzászólást visszaolvasni.
  • Nephin
    Korábban játszhatsz, mint a rendes kezdés, extra cuccok...
  • cikasz
    Van értelme előrendelni? Mi az előnye?
  • Nephin
    Na, azt elfelejtettem megnézni. :) Akkor felesleges volt a kör, mindegy, az a lényeg, hogy megvan. :)
  • Me0w
    Nem kell support, belepsz az originen, megadod a rendeleskodot + passwordodet, es ott meglesz az ordered, mellette a kod.

https://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/DisplayCustomerServiceOrderSearchPage/ThemeID.850300
  • TDC Geronimo
    Az order historynál is ott lesz a kód.
  • Nephin
    Ha az Originen rendelted és nem volt kód, jobb, ha kapcsolatba lépsz a supporttal. Magyarázat nélkül megadták az enyémet, a mailben, ahol kellett volna, nem volt meg.